Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| GeorgianaB wrote:
Acum suntem toate curioase daca ai gemeni sau nu :))
Credema ca eu stau ca pe ace sa vad daca rezist pana pe 4... |
|
| eve23 wrote:Felicitari Irinan. Sarcina usoara ?i la termen! Se pare ca îmi iei locul pt ca eu nasc cel mai probabil vineri Nastere usoara Eve. Am vazut ca ai cezariana.. sa fie recuperarea si adaptarea la viata de mamica cat mai lina |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| eve23 wrote:Felicitari Irinan. Sarcina usoara ?i la termen! Se pare ca îmi iei locul pt ca eu nasc cel mai probabil vineri Nastere usoara |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Nastere usoara Eve! 
Irinan, felicitări pentru beta 2. Si eu am crezut ca o sa am gemeni. Am prins zi de sărbătoare cu laboratoare inchise si am repetat beta la 72 ore. Dupa socoata mea a depasit si dublarea dublarii. Primul beta l-am avut la 26 zile. Ciclu de 30-33 zile...pana la urma a fost o domnisorica foarte hotarata.( Eu inca mai sper ca oate poate se ascunde inca unul pe acolo ) Esti o mamica tare curajoasa. Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| eve23 wrote:Felicitari Irinan. Sarcina usoara ?i la termen! Se pare ca îmi iei locul pt ca eu nasc cel mai probabil vineri Nastere usoara Eve si multa putere iti doresc.Dupa te asteptam la mamici |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Irinan wrote:Credema ca eu stau ca pe ace  sa vad daca rezist pana pe 4...
Trebuie musai sa rezisti, acum oricum nu se va vedea mare lucru. Partea buna este ca avand alti copii timpul trece mult mai repede :D |
|
| AndreV wrote:Nastere usoara Eve!  Irinan, felicitari pentru beta 2. Si eu am crezut ca o sa am gemeni. Am prins zi de sarbatoare cu laboratoare inchise si am repetat beta la 72 ore. Dupa socoata mea a depasit si dublarea dublarii. Primul beta l-am avut la 26 zile. Ciclu de 30-33 zile...pana la urma a fost o domnisorica foarte hotarata.( Eu inca mai sper ca oate poate se ascunde inca unul pe acolo  ) Esti o mamica tare curajoasa. Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos! Te superi daca imi spui ce valoare ai avut? Oricum, eu nu m am luat doar dupa beta si progesteronul e peste limite Multumim sarcina usoara si tie |
|
| GeorgianaB wrote:
Trebuie musai sa rezisti, acum oricum nu se va vedea mare lucru. Partea buna este ca avand alti copii timpul trece mult mai repede :D
Tocmai asta ma retine, ca nu se vede nimic... ca daca nu.. cateodata avem acces la prea multa informatie si ne facem tot felul de filme in cap hormonii sunt de vina |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Mi-au venit si mie rezultatele la urina si sange. Sunt ok A iesit vsh marit, dar am citit ca e normal sa creasca in sarcina. |
|
| Mihaela14 wrote:Mi-au venit si mie rezultatele la urina si sange. Sunt ok  A iesit vsh marit, dar am citit ca e normal sa creasca in sarcina. Felicitari pt vestile bune |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Mihaela14 wrote:Mi-au venit si mie rezultatele la urina si sange. Sunt ok  A iesit vsh marit, dar am citit ca e normal sa creasca in sarcina. e cuminte bobita ta |
|

| Irinan wrote:Te superi daca imi spui ce valoare ai avut? Oricum, eu nu m am luat doar dupa beta si progesteronul e peste limite Multumim sarcina usoara si tie
Beta 1-402(13.08.2019) Beta 2-1755(16.08.2019) Eu ma asteptam la beta 2 sa fie undeva la 1300, nu 1755. La progesteron nu stiu, ca la mine era sub limita si a trebuit suplimentat.
|
|

| Fetele...maine avem control. Iar am niste emotii. |
|
| AndreV wrote:Beta 1-402(13.08.2019) Beta 2-1755(16.08.2019) Eu ma asteptam la beta 2 sa fie undeva la 1300, nu 1755.  La progesteron nu stiu, ca la mine era sub limita si a trebuit suplimentat. Ultimul cm pe ce data l ai avut? |
|
| AndreV wrote:Fetele...maine avem control. Iar am niste emotii. Te asteptam cu vesti bune |
|
|