Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Irinan wrote: Am socotit acum, in ziua 28, daca se mentine dublarea la 37 de ore cum a fost acum ar trebui sa fie 1100
Da pai e o valoare aproape de a mea cât am avut în z30. Cum zice ?i Fluturash, la gemeni valoarea ar trebui sa fie ?i mai mare |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| fluturash26 wrote: Eu nu cred ca is gemeni, ar fi trebuit sa creasca mai mult beta acum...din ce stiu eu. Felicitari ca a crescut si sarcina usoara!
Uite la Adina. Daca e facut la 48 de ore doar s a dublat.. acum sa vedem, ca e unul sau doi sanatate sa fie... am emotii, dar la urma urmei nu conteaza asa tare cati sunt Multumesc, sarcina usoara si tie |
|
| Iulia13 wrote:
Da pai e o valoare aproape de a mea cât am avut în z30. Cum zice ?i Fluturash, la gemeni valoarea ar trebui sa fie ?i mai mare
|
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Felicitari irinan!!!! Sa fie sanatosi 1 sau 2 cati ori fi |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
|
Acum ma uitasem la valorile pe care le am avut eu, la 5 zile de la valoarea 1005 am avut 6700. ?i asa socoteam ?i eu oare voi avea gemeni? eu zic ca atâta timp cât se încadreaza între valorile alea ?i aproape corespunde cu saptamâna în care e?ti conform menstrei înseamna ca e unul ?i se dezvolta bine. Fiecare sarcina difera, oricum la eco te va lamuri doc cel mai sigur |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Irinan wrote:Uite la Adina. Daca e facut la 48 de ore doar s a dublat.. acum sa vedem, ca e unul sau doi sanatate sa fie... am emotii, dar la urma urmei nu conteaza asa tare cati sunt Multumesc, sarcina usoara si tie am inteles! Oricum, de acum aia e |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Felicitari, Irina Sarcina usoara si la termen |
|
| Dxc wrote:Felicitari irinan!!!! Sa fie sanatosi 1 sau 2 cati ori fi Multumesc Sarcina usoara si tie |
|
| Iulia13 wrote:Acum ma uitasem la valorile pe care le am avut eu, la 5 zile de la valoarea 1005 am avut 6700. ?i asa socoteam ?i eu oare voi avea gemeni?  eu zic ca atâta timp cât se încadreaza între valorile alea ?i aproape corespunde cu saptamâna în care e?ti conform menstrei înseamna ca e unul ?i se dezvolta bine. Fiecare sarcina difera, oricum la eco te va lamuri doc cel mai sigur Pai la mine nu prea ma incadrez, saptamana 3 cand am facut eu primul beta era pana in 50,iar progesteronul pt trimestrul 1 pana in 141 iar mie mi a iesit 174... de aici si starea mea. Dar asta e, ma conving pe 4, ce o fi o fi |
|
| fluturash26 wrote:am inteles! Oricum, de acum aia e
Iti dai seama, ce o fi o fi. Nici nu mai pot pune nici lua. Asteptam si vedem |
|
| AlexandraRr wrote:Felicitari, Irina  Sarcina usoara si la termen Multumesc frumos Alexandra |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| Irinan wrote: Iti dai seama, ce o fi o fi. Nici nu mai pot pune nici lua. Asteptam si vedem
Felicitari!!! Sarcina usoara si la termen |
|
| Primavera7 wrote:Felicitari!!! Sarcina usoara si la termen Multumesc frumos |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Irinan wrote: Iti dai seama, ce o fi o fi. Nici nu mai pot pune nici lua. Asteptam si vedem
Acum suntem toate curioase daca ai gemeni sau nu :)) |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Felicitari Irinan. Sarcina usoara ?i la termen! Se pare ca îmi iei locul pt ca eu nasc cel mai probabil vineri |
|
|