Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| adina1109 wrote: Buna Irina si felicitari !!!! Eu am facut beta in ziua 10 dupa transfer. Asa se recomanda la fiv. Nu mai retin in ce zi a cm eram . Tu ce beta ai?
Multumim Eu in ziua 23 a cm (cm regulat la 28 zile), 126. Si progesteron 174,5 nmol/L |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Felicitari Irina si sarcina usoara. Poate ai ovulat mai devreme decat crezi si ai de fapt mai multe zile de sarcina :D Oricum doar la eco te vei lamuri |
|
| AlexandraRr wrote:Felicitari Irina si sarcina usoara. Poate ai ovulat mai devreme decat crezi si ai de fapt mai multe zile de sarcina :D Oricum doar la eco te vei lamuri Multumesc Alexandra. Stiu ca doar la eco, am programare pe 4 martie, am 6s si un pic atunci... macar sa ma pregatesc sufleteste si la progesteron am vazut ca ma incadrez la trimestrul II. iar progesteronul crescut din cate stiu eu sunt ori gemeni ori sarcina molara(doamne fereste)... acum asteptam, altceva n am ce face |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Irinan wrote:Multumesc Alexandra.  Stiu ca doar la eco, am programare pe 4 martie, am 6s si un pic atunci... macar sa ma pregatesc sufleteste  si la progesteron am vazut ca ma incadrez la trimestrul II. iar progesteronul crescut din cate stiu eu sunt ori gemeni ori sarcina molara(doamne fereste)... acum asteptam, altceva n am ce face Doamne fereste, sper sa fie totul bine :* Sarcina usoara si bebe\bebelusi sanatosi |
|
| maine repet beta.. vedem.. multumimAlexandraRr wrote:Doamne fereste, sper sa fie totul bine :* Sarcina usoara si bebe\bebelusi sanatosi |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Irinan wrote:  maine repet beta.. vedem.. multumim Felicitari! |
|
| fluturash26 wrote:Felicitari! Multumesc..sarcina usoara |
|
| A venit rezultatul La fetita abia in ziua 28 a cm aveam 151... azi sunt in ziua 25 Irinan attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Irinan wrote:A venit rezultatul La fetita abia in ziua 28 a cm aveam 151... azi sunt in ziua 25
E bine ca a crescut Irina eu zic ca cel mai sigur ai ovulat mai devreme. Eu în ziua 28 când trebuia sa îmi vina aveam la fetita 412 valoarea ?i eu m-am gândit ca sunt gemeni dar nu la 2 zile distanta valoarea a fost de 1005. Eu zic ca e vorba doar de un bebe micu? acolo care se dezvolta bine |
|
| Iulia13 wrote:E bine ca a crescut Irina  eu zic ca cel mai sigur ai ovulat mai devreme. Eu în ziua 28 când trebuia sa îmi vina aveam la fetita 412 valoarea ?i eu m-am gândit ca sunt gemeni dar nu  la 2 zile distanta valoarea a fost de 1005. Eu zic ca e vorba doar de un bebe micu? acolo care se dezvolta bine Vedem la eco cati sunt.. eu am socotit ca in ziua 27 daca se mai dubleaza o data ar trebui sa fie in jur de 600... plus mai ceva pana in ziua 28 ajunge pe la 900. Cam dublu si un pic cat ai avut tu.. sa nu zic ca eu la fetita, in ziua 28 am avut 151. Oricum pana la eco eu pot sa fac doar presupuneri |
|

| Irinan wrote: Vedem la eco cati sunt.. eu am socotit ca in ziua 27 daca se mai dubleaza o data ar trebui sa fie in jur de 600... plus mai ceva pana in ziua 28 ajunge pe la 900. Cam dublu si un pic cat ai avut tu.. sa nu zic ca eu la fetita, in ziua 28 am avut 151. Oricum pana la eco eu pot sa fac doar presupuneri
Ai avut menstrua?ie regulata dupa ce ai nascut? ?tii acum cam câte zile sunt de la contact? |
|
| Iulia13 wrote:Ai avut menstrua?ie regulata dupa ce ai nascut? ?tii acum cam câte zile sunt de la contact? Relativ regulata... o medie de 28 de zile. Am avut exact 6 menstruatii de cand am nascut... contacte au fost mai multe, acum cine stie care a fost ala norocos. Eu ,dupa simptome, am zis ca a fost ovulatia in ziua15, dar nu sunt 100 la 100 sigura |
|

| Irinan wrote: Relativ regulata... o medie de 28 de zile. Am avut exact 6 menstruatii de cand am nascut... contacte au fost mai multe, acum cine stie care a fost ala norocos. Eu ,dupa simptome, am zis ca a fost ovulatia in ziua15, dar nu sunt 100 la 100 sigura
Aha, am în?eles. Important e sa fi?i sanato?i, oricât ar fi la numar |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Irinan wrote: Relativ regulata... o medie de 28 de zile. Am avut exact 6 menstruatii de cand am nascut... contacte au fost mai multe, acum cine stie care a fost ala norocos. Eu ,dupa simptome, am zis ca a fost ovulatia in ziua15, dar nu sunt 100 la 100 sigura
Eu nu cred ca is gemeni, ar fi trebuit sa creasca mai mult beta acum...din ce stiu eu. Felicitari ca a crescut si sarcina usoara! |
|
| Iulia13 wrote:Aha, am în?eles. Important e sa fi?i sanato?i, oricât ar fi la numar Am socotit acum, in ziua 28, daca se mentine dublarea la 37 de ore cum a fost acum ar trebui sa fie 1100 |
|
|