Gravidutele noastre dragi - 55 UPDATED
Subiectul anterior · Subiectul urmator
GeorgianaB
Scris: Monday, December 16, 2019 8:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/15/2018
lore.t. wrote:
Fetelor cum sunteti? E asa liniste pe aici :D Eu numai m-as tolani dintr-un pat in altul, nu pot sa mananc nimic din ce fac eu de mancare, numai prostii daca s-ar putea as manca toata ziua...parca nu mai mi-e chiar asa greata sau m-am obisnuit cu gustul asta oribil...

Eu as manca numai carne daca s-ar putea, in orice caz chestii grase.
Greata mea de acum 2 saptamani se pare ca a fost de la un virus ceva, a varsat si Luca Intr-o seara si aia a fost. Astept controlul de miercuri sa vad ce face kinder-ul.
Aleahim
Scris: Monday, December 16, 2019 8:08 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Ella, daca bine am retinut, maine e ziua cea mare.
Iti tin pumnii sa fie totul bine!
Sa ai parte de o intalnire magica!computerlove
lore.t.
Scris: Monday, December 16, 2019 8:55 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
GeorgianaB wrote:

Eu as manca numai carne daca s-ar putea, in orice caz chestii grase.
Greata mea de acum 2 saptamani se pare ca a fost de la un virus ceva, a varsat si Luca Intr-o seara si aia a fost. Astept controlul de miercuri sa vad ce face kinder-ul.

Ce bine ca nu mai ti-e greata! Carne si eu as manca, adica cu, carne dar fast food si nu e ok...dulce mananc ft putin...ma chinui sa fac mancare pt ai mei dar a zis sotul ca nu mai stiu face mancare de cand am ramas gravida :)) fac la repezeala ca nu suport mirosuri puternice mai ales de ceapa, mooorrr. Noi avem pe 27 dec control cand voi face si analizele. Sa ne anunti miercuri :D
adina1109
Scris: Monday, December 16, 2019 8:55 PM
Nivel

Inregistrat: 6/29/2018
Fetelor eu ma confrunt cu greata . Am 2-3 zile de cand e mai agresiva. Ma ia oriunde si in orice moment al zilei . Sper sa nu ma dea de gol la serviciu ca inca nu am spus nimic .
Voi ce remedii ati avut? Am citit de covrigei sarati sau Bake Rolls
lore.t.
Scris: Monday, December 16, 2019 9:01 PM
Nivel

adina1109 wrote:
Fetelor eu ma confrunt cu greata . Am 2-3 zile de cand e mai agresiva. Ma ia oriunde si in orice moment al zilei . Sper sa nu ma dea de gol la serviciu ca inca nu am spus nimic .

Remedii sunt doar asa de moment din pacate: apa minerala, ceai de ghimbir, covrigei sau orice sarat de rontait des si putin...eu de ex mananc ft des acum si din ora in ora cateodata :)) dar ceva asa sa nu mai simt gustul ala...nu mult. Va fi mai bine dupa primul trimestru :)
Anitta76
Scris: Monday, December 16, 2019 10:52 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Ella iti tin pumnii ptr maine! Doamne ajuta! Te îmbra?i?ez!computerlove
monican
Scris: Monday, December 16, 2019 10:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2018
Na?tere usoara Ella, sa fie totul bine!
AriaM
Scris: Monday, December 16, 2019 11:08 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Nastere usoara Maine Ella! Te asteptam cu vestile bune Cheek Kiss
kryssu92
Scris: Tuesday, December 17, 2019 9:18 AM
Nivel

Inregistrat: 10/8/2018
Nastere usoara Ella si bebe perfect!!

Fetelor am doua chestii de povestit / racorit.
Mi-a iesit candida in analizele de secretie. Nu stiu cum naiba am luat-o, ca încerc sa ma feresc de orice. I-am trimis analizele medicului pe mail, sper sa raspunda repede. Au facut si antibiograma, probabil ma paste un antibiotic.
Al doilea lucru e ca ieri seara m-am enervat extrem de tare la munca, cu programul ala de 24/24,7/7 de care am mai zis mai demult. Desi din octombrie am zis ca nu mai vreau sa fac, mai fac doar in noiembrie ca era aproape si sa nu încurc, sefa mea îmi zice ca ea nu a inteles acest lucru si ca nu m-am exprimat cum trebuie. Oare din propozitia "nu mai vreau sa fac aceasta tura" nu e suficient de clar? Am uitat eu limba româna? Pâna la urma a dat-o la întors si a ramas ca mine, dar tare rau m-am suparat si cred ca m-a simtit si asta mic, ca parca s-a tot miscat cum am început sa ma enervez.
Gata, mi-am spus problemele, sa avem o zi frumoasa
Adina Mariana
Scris: Tuesday, December 17, 2019 9:57 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Nastere usoara EllaCheek Kiss asteptam vesti buneHands
Cata123
Scris: Tuesday, December 17, 2019 10:36 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2017
adina1109 wrote:

Buna Adina, remedii cam astea ar fi, ce au zis deja fetele. Zicea Lore de apa minerala, si eu o preferam, cea plata mi se parea uleioasa, nu prea puteam bea. Eu mancam chestii sarate, fructe luam mere din alea verzi ca sunt acre, portocale, mandarine. Pe afara imi luam seven up limonada, nu stiu daca se mai gaseste, dar aia chiar imi facea bine, am luat lamai sa fac acasa limonada dar s-au stricat ca tot sucul ala imi placea mai mult :)) si sa nu stai cu stomacul gol, atunci te ia greata mai tare, cum ma trezeam dimineata mancam cativa covrigei sarati, aveam punga pe noptiera Lol
Hai ca o sa treaca perioada asta si o sa te simti mai bine, sarcina usoara !
adina1109
Scris: Tuesday, December 17, 2019 1:06 PM
Nivel

Inregistrat: 6/29/2018
Cata123 wrote:

Buna Adina, remedii cam astea ar fi, ce au zis deja fetele. Zicea Lore de apa minerala, si eu o preferam, cea plata mi se parea uleioasa, nu prea puteam bea. Eu mancam chestii sarate, fructe luam mere din alea verzi ca sunt acre, portocale, mandarine. Pe afara imi luam seven up limonada, nu stiu daca se mai gaseste, dar aia chiar imi facea bine, am luat lamai sa fac acasa limonada dar s-au stricat ca tot sucul ala imi placea mai mult :)) si sa nu stai cu stomacul gol, atunci te ia greata mai tare, cum ma trezeam dimineata mancam cativa covrigei sarati, aveam punga pe noptiera Lol
Hai ca o sa treaca perioada asta si o sa te simti mai bine, sarcina usoara !

Multumescccccc mult de idei si sfaturi !!!! O sa iau din toate si ce gasesc.
Nastere usoara Ella !!!!!!!
CrisM
Scris: Tuesday, December 17, 2019 1:14 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Eugeia Sa fie sanatoasa micuta! O sa vezi ca recupereaza foarte repede! Ce ma bucur pentru voi ca iesiti cu bine din spital newclap

BC Felicitari! Sa îti traiasca bebelul si sa fie sanatos! Tu sa te recuperezi rapid si sa va bucurati de perioada asta!

Ella nastere usoara! Sa vina bebe sanatos si sa iti revii repede!

Cu greata la mine a functionat sa nu stau nemâncata sarcina asta si sa manânc chestii sarate si uscate, plus multa apa minerala! Eu tot am vomitat si am facut ni?te rânduri de perfuzii, dar macar nu am mai cazut asa rau ca la prima sarcina! De data asta am slabit doar 3 kg în loc de 4Lol

Eu îl astept pe bebe mic. Sa vedem cand se hotaraste sa vina. Azi am fost la control si îl estimeaza la 3100 g. Pare ca sta bine acolo în burtica! Ma dor asa de tare toate oasele.. simt ca ma dezintegrez! Crazy

Sarcini usoare fetelor! Sper sa scapati cu un disconfort cât mai micgrup
GeorgianaB
Scris: Tuesday, December 17, 2019 1:27 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
CrisM wrote:
Eugeia Sa fie sanatoasa micuta! O sa vezi ca recupereaza foarte repede! Ce ma bucur pentru voi ca iesiti cu bine din spital newclap

BC Felicitari! Sa îti traiasca bebelul si sa fie sanatos! Tu sa te recuperezi rapid si sa va bucurati de perioada asta!

Ella nastere usoara! Sa vina bebe sanatos si sa iti revii repede!

Cu greata la mine a functionat sa nu stau nemâncata sarcina asta si sa manânc chestii sarate si uscate, plus multa apa minerala! Eu tot am vomitat si am facut ni?te rânduri de perfuzii, dar macar nu am mai cazut asa rau ca la prima sarcina! De data asta am slabit doar 3 kg în loc de 4Lol

Eu îl astept pe bebe mic. Sa vedem cand se hotaraste sa vina. Azi am fost la control si îl estimeaza la 3100 g. Pare ca sta bine acolo în burtica! Ma dor asa de tare toate oasele.. simt ca ma dezintegrez! Crazy

Sarcini usoare fetelor! Sper sa scapati cu un disconfort cât mai micgrup

Imi imaginez cat este de greu dar sunt curioasa cum te descurci cu burta si cu fetita, tot este bine ca esti pe ultima suta si nu mai ai mult de indurat. Tin minte cum abia ma miscam cand eram gravida cu Luca si nu stiu cum ma voi descurca atunci cand va creste burta :D
lore.t.
Scris: Tuesday, December 17, 2019 4:06 PM
Nivel

Ella nastere usoara!! :*
CrisM mai ai atat de putin!!! Nu stiu cum e Sofi sau cum s-a comportat cu burtica ta dar Stefan ma calareste maxim cat stam acasa, se urca pe mine si coboara si tot asa daca ma prinde ca stau intinsa si mi-e frica sincer ca am primit si cateva picioare de la el din greseala dar totusi...nu stiu cum sa il fac sa ma inteleaga ca e si el mic...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.