Gravidutele noastre dragi - 55 UPDATED
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Sunday, February 2, 2020 7:24 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Fetelor eu dimineata ma trezesc foarte devreme, chiar daca nu ma duc la servici la 6 sunt in picioare si nu mai pot sa adorm la loc. Iau euthyroxul si apoi pana astept o ora mi se face rau de foame.
Cele care luati euthyrox cum procedati?
kryssu92
Scris: Sunday, February 2, 2020 8:13 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
Mihaela14 wrote:
Fetelor eu dimineata ma trezesc foarte devreme, chiar daca nu ma duc la servici la 6 sunt in picioare si nu mai pot sa adorm la loc. Iau euthyroxul si apoi pana astept o ora mi se face rau de foame.

Si mie Euthyrox îmi da foame. Mie mi-a zis endocrinologul sa astept 15-30 minute pentru masa, nu chiar o ora. Eu am si stomacul operat si e mai complicata treaba cu pastilele în cazul meu, au loc si timp mai putin pentru dizolvare.
kryssu92
Scris: Sunday, February 2, 2020 8:22 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
AndreV wrote:
Fetele... De unde v-ati inspirat la intocmirea listei de cumparaturi? Inca nu am luat nimic pentru bebe, m-am abtinut eroic sa nu verific internetul,/magazinele online, ca nu ma pot rabda sa nu cumpar toate prostiileHilar... vreau zilele urmatoare sa ma apuc de shopping. Sau e prea devreme? Cred ca in curand o sa fiu cap de lista. Panicaaaaalcool

Mamici....voi mai aveti listuta pastrata de la primul bebe cu ce era necesar, sa-mi fac o idee?

Noi (adica mai mult sotul împreuna cu parintii, dar nici eu nu sunt 100% împotriva) am decis sa nu luam nimic înainte. Doar ce primim o sa am la nastere, restul o sa se faca un maraton de cumparaturi cât stau eu în spital. Cum nasc la privat, stiu ca nu am nevoie de nimic, deci nu ma stresez din cauza asta.
Am facut un tabel cu tot ce vreau, cu preturi, link-uri, sa stie exact cu ce trebuie sa ajunga acasa, dar e la munca, daca vrei ti-l pot trimite mâine prin mesaj privat.
Eu am cautat foarte mult carut, pentru ca voiam sa se închida tip umbrela chiar si asta 3 in 1, nu avem cine stie ce portbagaj. Am gasit niste modele, dar cred ca o sa îl luam la mâna a doua, fiind scumpe cele de genul asta.
Nasii nostri si o alta pereche de prieteni au avut krausmann si nu au fost deloc încânta?i din cauza greutatii si a dimensiunilor caruciorului. Nasei mele i se mai si desumfla o roata când ii era lumea mai draga....
Adina Mariana
Scris: Sunday, February 2, 2020 8:42 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Mihaela14 wrote:
Imi amintesc si eu ca imi era rau dimineata asa imi caraia stomacul.Ma trezeam pe la 5 jumate sau 6 luam Euthyroxul si mai incercam sa dorm dar nu mai puteam din cauza ca imi era ft.foame.Am patit ca ma trezeam si noaptea de foame.Asta am patit doar in primul trimestru dupa nu am mai avut treaba.Medicul meu endocrinolog mi-a spus ca pot sa mananc si dupa 30 minute,dar mai repede nu.Asa ca atunci cand puteam sa rezist stateam o ora,cand nu mancam dupa 30 minute un fruct cat sa am ceva in stomac si a fost de cateva ori in care efectiv dupa 20 minute am mancat ca nu mai puteam.
Adina Mariana
Scris: Sunday, February 2, 2020 9:00 AM
Nivel

Anitta76 wrote:

Hei, daaa eu cand eram in perioada in care esti tu deja cumparasem foarte multeras Si eu am luat destule prostii dar sa stii ca unele chiar mi-au folosit. O sa insir mai jos tot ce am cumparat eu si sper sa va ajute si pe voi sau macar sa ave?i o idee.
Mamici daca am omis ceva adaugati voi va rog!
Cele necesare:
Carut (3in1),
Patut +saltea+protectie saltea,
Lenjerie patut+aparatori,
Cantar,
Bavete,
Aleze,
Absorbante,
Dezinfectant ptr maini,
Biberon+ detergent biberon (eu am pe cel de la chicco ptr dezinfectare tetine),
Pompita ptr nas,
Batista bebelusului (se foloseste dupa 3 sau 6 luni..depinde de recomandarile medicului eu am luat-o sa o am in casa),
Termometru cu varf flexibil,
Ser fiziologic,
Comprese sterile,
Prosop cu capison,
Paturici,
Detergent bebe (am ales Teo Bebe),
Cadita,
Suport cadita(mie chiar mi-a fost de folos),
Gel de dus+ sampon (am ales bioderma 2in1),
Crema ptr fundulet (am ales sudocrem),
Servetele umede (cu mai pu?in alcool)
Pampersi,
Crema hidratanta(am ales tot bioderma),
Spirt (sa ai in casa),
Veioza

Si optional am mai luat:
Masuta de infasat+saltea, (chiar imi este de folos),
Pompa ptr san (folosesc electrica),
Perna anti-aplatizare,
Monitor video,
Balansoar,
Mameloane,
Tampoane san,
Crema cu Lanolina ptr san,
Suzeta,
Lingurita,
Sterilizator,
Set anti-regurgitare.

Sper sa iti fie de folos.
Pupici!computerlove

Stateam sa ma gandesc daca pot sa mai completez ceva la listuta dar ai punctat ft.bine.Asa am avut si eu de toate.Eu am mai luat in plus si comprese multi mam pt.sani si sutien de alaptare 2 bucati si chiar mi-au ajutat in spital.Sunt ft.bune,daca se fac rani pui o compresa si in 4 ore trece si sutienul a 2 zi l-am luat ca mi se umflau sanii si ma dureau fara sutien.In rest eu ceva salopete si body am luat pt.ca am vrut sa pregatesc bagajul mai repede sa nu ma ia prin surprindere si le-am spalat si calcat din timp.In rest nu am cheltuit ft.mult pe hainute ca am primit de la nepotelul meu si toata lumea cine ma vizitat a venit cu hainute.Doar strict ce am pus in bagaj am luat.Inca si acum am ft.multe haine toate primite si chiar ii spuneam sotului ca inca nu am avut satisfactia sa cumparam haine la bebe si ca abia astept sa vina acea clipa dar acum nu are rost ca am ft.multe incaCrazy
Ar mai fi si trusa de unghiute ce nu vad pe listuta ce am mai cumparat eu.Luca a avut unghii mari cand so nascut si le-am pilit pt.ca se zgaria de ii dadea sangele asa taioase erau.
Anitta76
Scris: Sunday, February 2, 2020 9:47 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Adina Mariana wrote:
Stateam sa ma gandesc daca pot sa mai completez ceva la listuta dar ai punctat ft.bine.Asa am avut si eu de toate.Eu am mai luat in plus si comprese multi mam pt.sani si sutien de alaptare 2 bucati si chiar mi-au ajutat in spital.Sunt ft.bune,daca se fac rani pui o compresa si in 4 ore trece si sutienul a 2 zi l-am luat ca mi se umflau sanii si ma dureau fara sutien.In rest eu ceva salopete si body am luat pt.ca am vrut sa pregatesc bagajul mai repede sa nu ma ia prin surprindere si le-am spalat si calcat din timp.In rest nu am cheltuit ft.mult pe hainute ca am primit de la nepotelul meu si toata lumea cine ma vizitat a venit cu hainute.Doar strict ce am pus in bagaj am luat.Inca si acum am ft.multe haine toate primite si chiar ii spuneam sotului ca inca nu am avut satisfactia sa cumparam haine la bebe si ca abia astept sa vina acea clipa dar acum nu are rost ca am ft.multe incaCrazy
Ar mai fi si trusa de unghiute ce nu vad pe listuta ce am mai cumparat eu.Luca a avut unghii mari cand so nascut si le-am pilit pt.ca se zgaria de ii dadea sangele asa taioase erau.

Hei Adina, am uitat sa precizez si despre pijamalele pentru alaptat si trusa cu unghiera ptr bebe, multumesc
Bravoo
Asa suntem si noi cu hainutele, abia astept sa termin cu astea primite sa ma duc sa ii cumpar si eulove
Adina Mariana
Scris: Sunday, February 2, 2020 10:02 AM
Nivel

Anitta76 wrote:

Hei Adina, am uitat sa precizez si despre pijamalele pentru alaptat si trusa cu unghiera ptr bebe, multumesc
Bravoo
Asa suntem si noi cu hainutele, abia astept sa termin cu astea primite sa ma duc sa ii cumpar si eulove
Asa este..si pijamale.Eu 2 mi-am luat,sa am si de schimb si bine am facut ca una am avut cand am nascut si a fost toata murdara si una am luat pe mine cat am fost internata.La una din ele am avut si capot si il luam pe mine cand ieseam pe hol.Si am ramas cu ele si acuma noaptea pot alapta mai usor asa.
Anitta76
Scris: Sunday, February 2, 2020 10:03 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Mihaela14 wrote:
Pfuuu ce lista impresionanta Anitta, imi dau seama ca sunt necesare, dar sunt multeeeLol
Oricum abea astept sa ajung sa le cumpar si eu firstprize

Da Miha, si mai aveam cate ceva recomandat de medicul de familie insa nu le-a trecut ptr ca nu Stiu daca se potrivesc ptr toti bebeii.
In legatura cu Euthyroxul, da, si mie imi dadea o foame dimineata de nu mai puteamhohot insa la fel ca si Adina, acest simptom l-am avut doar in trimiestrul 1. Te pupcomputerlove
AndreV
Scris: Sunday, February 2, 2020 10:29 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
Anitta76 wrote:

Hei, daaa eu cand eram in perioada in care esti tu deja cumparasem foarte multeras Si eu am luat destule prostii dar sa stii ca unele chiar mi-au folosit. O sa insir mai jos tot ce am cumparat eu si sper sa va ajute si pe voi sau macar sa ave?i o idee.
Mamici daca am omis ceva adaugati voi va rog!
Cele necesare:
Carut (3in1),
Patut +saltea+protectie saltea,
Lenjerie patut+aparatori,
Cantar,
Bavete,
Aleze,
Absorbante,
Dezinfectant ptr maini,
Biberon+ detergent biberon (eu am pe cel de la chicco ptr dezinfectare tetine),
Pompita ptr nas,
Batista bebelusului (se foloseste dupa 3 sau 6 luni..depinde de recomandarile medicului eu am luat-o sa o am in casa),
Termometru cu varf flexibil,
Ser fiziologic,
Comprese sterile,
Prosop cu capison,
Paturici,
Detergent bebe (am ales Teo Bebe),
Cadita,
Suport cadita(mie chiar mi-a fost de folos),
Gel de dus+ sampon (am ales bioderma 2in1),
Crema ptr fundulet (am ales sudocrem),
Servetele umede (cu mai pu?in alcool)
Pampersi,
Crema hidratanta(am ales tot bioderma),
Spirt (sa ai in casa),
Veioza

Si optional am mai luat:
Masuta de infasat+saltea, (chiar imi este de folos),
Pompa ptr san (folosesc electrica),
Perna anti-aplatizare,
Monitor video,
Balansoar,
Mameloane,
Tampoane san,
Crema cu Lanolina ptr san,
Suzeta,
Lingurita,
Sterilizator,
Set anti-regurgitare.

Sper sa iti fie de folos.
Pupici!computerlove

Mul?umesc frumos! E foarte clara lista ta cu tot ce e necesar. Asa ceva imi trebuia. Pupici! computerlove
AndreV
Scris: Sunday, February 2, 2020 10:35 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
kryssu92 wrote:

Noi (adica mai mult sotul împreuna cu parintii, dar nici eu nu sunt 100% împotriva) am decis sa nu luam nimic înainte. Doar ce primim o sa am la nastere, restul o sa se faca un maraton de cumparaturi cât stau eu în spital. Cum nasc la privat, stiu ca nu am nevoie de nimic, deci nu ma stresez din cauza asta.
Am facut un tabel cu tot ce vreau, cu preturi, link-uri, sa stie exact cu ce trebuie sa ajunga acasa, dar e la munca, daca vrei ti-l pot trimite mâine prin mesaj privat.
Eu am cautat foarte mult carut, pentru ca voiam sa se închida tip umbrela chiar si asta 3 in 1, nu avem cine stie ce portbagaj. Am gasit niste modele, dar cred ca o sa îl luam la mâna a doua, fiind scumpe cele de genul asta.
Nasii nostri si o alta pereche de prieteni au avut krausmann si nu au fost deloc încânta?i din cauza greutatii si a dimensiunilor caruciorului. Nasei mele i se mai si desumfla o roata când ii era lumea mai draga....

Da, trimite-mi, te rog. Mul?umesc anticipat! computerlove

GeorgianaB
Scris: Sunday, February 2, 2020 11:54 AM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
kryssu92 wrote:

Si noi am luat carucior sh la primul copil si a fost o alegere foarte buna, il putem folosi si la al 2lea,se prezinta super bine. Mi se pare foarte bine cum procedezi si nu te stresezi cu multe cumparaturi intr-o perioada care oricum este ca un carusel de emotii si stari :D
GeorgianaB
Scris: Sunday, February 2, 2020 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Mihaela14 wrote:
Pfuuu ce lista impresionanta Anitta, imi dau seama ca sunt necesare, dar sunt multeeeLol
Oricum abea astept sa ajung sa le cumpar si eu firstprize

Par multe adunate, cand le veti cumpara o veti face treptat. Eu le-am impartit pe categorii, pt mine, pt bebe igiena si categoria somn si transport (patut, saltea, scoica, carucior, sistem de purtare).
fluturash26
Scris: Sunday, February 2, 2020 12:55 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Mihaela14 wrote:

Eu iau euthyrox..abia astept sa repet miercuri analiza sa vad cum stau..imi fac analizele toate anuale gratuite..
Eu una nu am pofta asa de mancare..dar stiu ca 30 min trebuie nu o ora sa astepti..
andreea_ionut92@yahoo.com
Scris: Sunday, February 2, 2020 12:56 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/1/2020
Buna dragelor Cheek Kiss as vrea si eu pe lista gravidelor daca se poate gravida
andreea_ionut92@yahoo.com
Scris: Sunday, February 2, 2020 12:58 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/1/2020
Se pare ca nu am ?tiut sa copiez bine linkul pentru sticker Bye2
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.