Gravidutele noastre dragi - 55 UPDATED
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Friday, January 31, 2020 5:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Primavera7 wrote:

Mihaela14 si eu am avut sangerari la toate cele 3 sarcini. La prima (SOE 6s) au fost scurgeri maronii, la a doua (ou clar) am avut sangerarea de implantare iar la aceasta de acum in jurul saptamanii 9-10 am avut o scurgere maronie de m-am dus direct la urgente, bocita si plina de muci ca am crezut ca s-a oprit sarcina din evolutie. Slava Domnului totul a fost bine si bebe a fost ambitios, s-a tinut tare, iar eu am aflat ca a fost vorba de un hematom. NuStiu

Ma macina ca nu stiu de la ce e, cand am fost la eco nu a putut sa-mi zica, nu se vedea prea multe. Abea astept sa merg marti din nou. computerlove
Anitta76
Scris: Friday, January 31, 2020 5:34 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Andra09 wrote:

Gândurile vor fi acolo în permanenta si numai tu le poti alunga, încearca sa îti ocupi aproape tot timpul, fa lucruri care te relaxeaza, gateste, iesi la plimbare, stai cu prietenii, uita-te la filme, citeste. Eu cu filmele si minunatia mea de catelusa am reusit sa trec peste atâtea luni. computerlove

Vai andra ce poza frumoasa! Va imbratisez!computerlove
Mihaela14
Scris: Friday, January 31, 2020 5:34 PM
Nivel

kryssu92 wrote:

Stiu ca nu se compara, dar eu nici acum nu sunt linistita ca o sa fie bine pana la final. Tot timpul stau cu inima strânsa, ca daca se întâmpla ceva...

Doamne ajuta sa fiti bine, ai trecut de jumatatea drumuluiAngel
Mihaela14
Scris: Friday, January 31, 2020 5:37 PM
Nivel

Criss90 wrote:

Asa si la mine, am avut sangerari prin sapt 6 si dupaia prin sapt 8. A fost vorba de un hematom, cu arefam (mie vaginal mi-a zis sa.l iau) a trecut hematomul pe la 12 sapt.

Fetelor care ati avut hematom, cum era sangerarea la voi, adica ati avut cateva zile la rand pete cum am eu sau doar asa din cand in cand?
Madalina3012
Scris: Friday, January 31, 2020 9:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/22/2018
Mihaela14 wrote:

Fetelor care ati avut hematom, cum era sangerarea la voi, adica ati avut cateva zile la rand pete cum am eu sau doar asa din cand in cand?

Buna Mihaela. Cred ca ma repet eu am avut 3 saptamâni scurgeri Maro. La început dese. Dupa de vreo 2 ori pe zi gaseam absorbantul patat. Doctora mi a zis ca dupa o sângerare e normal sa am scurgeri Maro zile-saptamani. A fost un stres continuu. Acum nu mai am nimic. Mie mi a marit doza de progesteron la 3 pe zi ?i mai iau ?i 2 duphaston. computerlove
Primavera7
Scris: Friday, January 31, 2020 9:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2018
Mihaela14 wrote:

La mine a fost o data, dar bine. Adica vineri, inainte de Sf Andrei, m-am trezit cu o sangerare care a murdarit un tampon normal de cm. Cei de la spital mi-au spus sa iau Arefamul ca pe o pastila normala si mi-au facut injectii cu amestec litic.
Sambata am fost externata pe propria raspundere, iar luni m-am dus la medicul meu care nu a mai gasit nici un hematom la eco.
Medicul meu a spus ca Arefamul cel mai bine actioneaza vaginal asa ca am revenit la acest mod de administrare. Plus aspenterul si duphastonul nelipsite.
GeorgianaB
Scris: Friday, January 31, 2020 10:14 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Mihaela14 wrote:

Initial au fost pete roz pe hartie, apoi au devenit de culoare inchisa si a fost nevoie sa folosesc protej slip. Petele au tinut 4 zile, de marti pana vineri, apoi au devenit abundente in weekend pana luni inclusiv, foloseam absorbante normale, am eliminat si cheaguri. De marti am inceput tratament cu utrogestan 200mg de 3 ori pe zi, oral si nospa la nevoie, in cateva zile s-au redus semnificativ, as zice ca toata aventura a durat 2 saptamani si ceva.
Adina Mariana
Scris: Friday, January 31, 2020 10:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Mihaela14 wrote:

2 zile sange aprins dupa care so oprit dintr-o data.Am fugit la medic,mi-o spus ca am hematomul,mi-a dublat progesteronul(eu vaginal am luat ca ameteam ft.tare pe cale orala) repaus la pat si a trecut dupa 2 zile.
MinnieMouse
Scris: Friday, January 31, 2020 11:33 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/14/2019
Fetelor stie cineva sa imi scrie linkul de la grupul mamicilor as dori sa urmaresc si acolo.
Sarcina u?oara va doresc si la termen!
Andra09
Scris: Saturday, February 1, 2020 12:10 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Anitta76 wrote:

Vai andra ce poza frumoasa! Va imbratisez!computerlove

computerlove
Andra09
Scris: Saturday, February 1, 2020 12:11 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
andreea_ionut92@yahoo.com
Scris: Saturday, February 1, 2020 9:29 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/1/2020
Buna dragelor,sunt noua pe aici si imi prin urechile hohot sper ca nu am scris într-un loc gre?it DistanceKiss numele meu este Andreea am 27 de ani si cred ca bb2 este pe drum sic ma opresc din scris momentan pentru a vedea daca mesajul meu este scris unde trebui,daca nu as vrea sa ma îndruma?i Cheek Kiss sarcina u?oara va doresc tuturor SimplyLove
Mihaela14
Scris: Saturday, February 1, 2020 9:41 AM
Nivel

andreea_ionut92@yahoo.com wrote:
Buna dragelor,sunt noua pe aici si imi prin urechile hohot sper ca nu am scris într-un loc gre?it DistanceKiss numele meu este Andreea am 27 de ani si cred ca bb2 este pe drum sic ma opresc din scris momentan pentru a vedea daca mesajul meu este scris unde trebui,daca nu as vrea sa ma îndruma?i Cheek Kiss sarcina u?oara va doresc tuturor SimplyLove

Buna, ai nimerit bine. Felicitari !
fluturash26
Scris: Saturday, February 1, 2020 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Am fost sa repet beta si au facut-o la synevo de la 45 la 55..
kryssu92
Scris: Saturday, February 1, 2020 1:05 PM
Nivel

Inregistrat: 10/8/2018
fluturash26 wrote:
Am fost sa repet beta si au facut-o la synevo de la 45 la 55..

De la 45 la 55 ce? Parca ai avut peste 20.000 prima beta..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.