Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| fluturash26 wrote: Stiu parca prin sa0t 12 e morfologia nu?
Da, eu am facut undeva la 13 saptamâni.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| AndreV wrote:
Da, eu am facut undeva la 13 saptamâni.
Deci cam pe acolo va fi sigur. Am gasit pe net sapt 11-14. Nu prea mai tin minte mare lucru de la prima sarcina, cat de repede se uita anumite chestii. |
|
| Mihaela14 wrote:Acum ca ati scris voi de profilul torch mi-am amintit ca nici eu nu am anticorpi pt toxoplasma, iar la herpes simplex mi-au iesit pozitive atat IgM cat si IgG, o chestie ciudata. Trebuie sa intreb dr daca e nevoie sa mai fac si herpesul inca o data.. Ati fost careva in situatia asta, sa va iasa ambele pozitive ( IgM si IgG) ?
La toxoplasmoza nici eu n-am anticorpi. Ma pune sa repet analiza mai des si am grija cu animalele, fructe, legume spalate bine bine, grija cu maioneza si carnea sa fie facuta bine. Cam astea au fost recomandarile primite de la dr. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Primavera7 wrote:Sincer, si eu timida pe aici. De ceva timp ma tot gandeam la voi, chiar daca nu prea am fost activa. Sunt bine Slava Domnului. Sunt graviduta de 18 saptamani momentan Nu ma intrebati cum, ca nici eu nu stiu. Bine, stiu cum dar nu stiu cum am prins 18 sapatamani. Eu inca nu am gasit problema la mine Ser ca si voi sunteti bine, va pup!
Felicitari!!! Sarcina usoara si la termen!!! |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Fetelor simt ca ma paste o raceala: ma doare gatul si capul. Azi mi-am tot facut ceaiuri calde, dar acum seara parca sunt mai rau. In afara de ceaiuri si fructe ce ma sfatuiti sa fac cele care v-ati confruntat cu asta? |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Buna burtici!!!! Ma primiti si pe mine la voi ? Stiti de cand incerc sa ajung aici....ohohohooo dar acu vin si aici raman 9 lunite |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mihaela14 wrote:Fetelor simt ca ma paste o raceala: ma doare gatul si capul. Azi mi-am tot facut ceaiuri calde, dar acum seara parca sunt mai rau. In afara de ceaiuri si fructe ce ma sfatuiti sa fac cele care v-ati confruntat cu asta? Miha in sarcina sunt permise oscilloccocinum sau bioseptmami iar pt.febra paracetamol simplu.Ca remedii multe variante nu ai,ai grija ce ceaiuri bei ca multe sunt interzise in sarcina.Eu in sarcina m-am facut in gat cu betisor cu albastru de metilen si asa mi-a trecut raceala.Multe fructe,vitamina c cu catina si miere si supa de taitei fierbinte. Sanatate multa |
|
| Dxc wrote:Buna burtici!!!! Ma primiti si pe mine la voi ? Stiti de cand incerc sa ajung aici....ohohohooo dar acu vin si aici raman 9 lunite Draga de tine ce bine imi pare sa te vad aici.Sedere frumoasa 9 luni dupa care te asteptam la mamici |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Adina Mariana wrote: Draga de tine ce bine imi pare sa te vad aici.Sedere frumoasa 9 luni dupa care te asteptam la mamici multumesc mult , draga mea! Acolo o sa aterizez imediat....sunt doar 9 luni la mijloc |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Dxc wrote:Buna burtici!!!! Ma primiti si pe mine la voi ? Stiti de cand incerc sa ajung aici....ohohohooo dar acu vin si aici raman 9 lunite Cat ma bucurrrr |
|
| Dxc wrote:Buna burtici!!!! Ma primiti si pe mine la voi ? Stiti de cand incerc sa ajung aici....ohohohooo dar acu vin si aici raman 9 lunite Bine ai venit!!! |
|
| Dxc, bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si un bebe cuminte inca vreo 8 lunite |
|
| Fetele cat mai e pretul la beta? |
|
| fluturash26 wrote:Fetele cat mai e pretul la beta? 45 lei ii la synevo. |
|
| Adina Mariana wrote: 45 lei ii la synevo.
40 si ceva, pana in 50 lei a fost si la Bioclinica cand am facut eu. |
|
|