Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| AlexandraRr wrote:Felicitari! Tot intram sa vad cand vii cu vestile sarcina usoara si bebelina sanatoasa Multumesc mult Alexandra :* |
|
| fluturash26 wrote:Sa fie ce va doriti, cu atat mai bine daca e fetita! Daaaaa, nu imi vine sa cred nici acum ca a zis ca pare fetita, sper sa nu se transforme in baietel :)) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| lore.t. wrote: Daaaaa, nu imi vine sa cred nici acum ca a zis ca pare fetita, sper sa nu se transforme in baietel :))
La noi a gresit tura trecuta. A zis baietel apoi a ramas fetita poate nu va fi cazul la voi...poate a stat sa se vada mai bine. |
|
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| lore.t. wrote: Daaaaa, nu imi vine sa cred nici acum ca a zis ca pare fetita, sper sa nu se transforme in baietel :))
Felicitari! Si la noi tot fetita a ramas deocamdata :D sarcina usoara in continuare :* |
|
| MinnieMouse wrote:Buna fetelor. Nu am mai scris de foarte mult timp din pacate am fost in spital o saptamana. Sunt in saptamana 30 iar saptamana trecuta cand am mers la control i.am spus la doctorita ca aveam dureri cand mergeam si mi.a facut un eco vaginal la care a vazut ca cervixul meu este de doar 1 cm si un pic. Imediat mi s.a facut rau cand am auzit ca trebuie sa ma internez si a chemat salvarea... la spital mi.a spus ca bebe poate veni oricand si mi.a facut doua injecti pentru plamani lui bebe sa se dezvolte mai bine in caz de vine.. cateva perfuzi pentru contracti , acele dureri spunand ei ca erau de fapt contractii.. astazi m.au externat dupa inca un control au vazut ca in aceasta saptamana cervixul a ramas la fel . Acum trebuie sa stau doar in pat . A mai trecut cineva prin asa ceva? A dus sarcina pana la capat sau macar inca cateva saptamâni? Sunt cam speriata... va doresc sarcina usoara si multa sanatate!
Am o prietena care a trecut prin asa ceva, a stat la pat pana cand a nascut, nu a facut niciun efort, nu avea voie nici sa faca plimbari. Inarmeaza-te cu rabdare si optimism, citeste, uita-te la filme, seriale. Trebuie sa fie bine, multa sanatate! |
|
| GeorgianaB wrote:
Felicitari! Si la noi tot fetita a ramas deocamdata :D sarcina usoara in continuare :*
Multumesc la fel! Am observat ca dr se ia dupa teoria ,, ciotului" ca doar aia se observa deocamdata :) am comparat ecografiile de acum cu cele ale lui Stefan si acum e orizontal fata de vertical cum era la Stefan, in rest e la fel deocamdata, nu stiu cat e de adevarat :D |
|
| lore.t. wrote: Multumesc la fel! Am observat ca dr se ia dupa teoria ,, ciotului" ca doar aia se observa deocamdata :) am comparat ecografiile de acum cu cele ale lui Stefan si acum e orizontal fata de vertical cum era la Stefan, in rest e la fel deocamdata, nu stiu cat e de adevarat :D
Atat medicul de la morfologie, cat si cel care imi urmsreste sarcina mi-au aratat pe ecograf cum se fac pe ecograf doua linii paralele care vor fi viitoarele labii, iar osul dintre este mult mai plat spre deosebire de cum arata la sexul masculin. Când eram insarcinata cu Luca s-a vazut la 14s,nu era niciun dubiu :)) oricine ar fi ghicit sexul :D |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Lore ?i Georgiana felicitari pentru ve?tile bune! O sa faceti pereche ?i voi
Mihaela felicitari pentru sarcina! Sper sa fie totul bine în continuare ?i sa stea 9 luni bebe cumintel în burtica!
Minnie am o prietena care a fost în aceeasi situatie. A stat în pat de la 17 saptamâni ?i a nascut la 37 ?i 2 zile. A avut cerclaj si o mul?ime de emo?ii ?i drumuri pe la urgente, dar din fericire totul a fost bine. Încearca sa stai numai la pat ?i sa gânde?ti pozitiv. O sa treaca repede timpul ?i o sa î?i ?ii bebele în brate. |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| CrisM wrote:Lore ?i Georgiana felicitari pentru ve?tile bune! O sa faceti pereche ?i voi Mihaela felicitari pentru sarcina! Sper sa fie totul bine în continuare ?i sa stea 9 luni bebe cumintel în burtica! Minnie am o prietena care a fost în aceeasi situatie. A stat în pat de la 17 saptamâni ?i a nascut la 37 ?i 2 zile. A avut cerclaj si o mul?ime de emo?ii ?i drumuri pe la urgente, dar din fericire totul a fost bine. Încearca sa stai numai la pat ?i sa gânde?ti pozitiv. O sa treaca repede timpul ?i o sa î?i ?ii bebele în brate. Multumesc CrisM! Doamne ajuta! |
|
| Adina Mariana wrote: Da,asta e si e ft.importanta in sarcina cand ai mutatii si cum nu iei acum Clexane din analiza asta iti dai seama daca este o problema.Daca e marit nu e de bine.Iti las un tabel cu valorile normale ale DDI in sarcina pe trimestre.Daca depaseste nu e bine deloc si mai mult ca probabil este nevoie de injectabil. Azi am facut d-dimerii, dupa ora 14 primesc rezultatul. Mi-a zis si Uscatescu sa o fac, sper sa iasa bine. |
|
| Mihaela14 wrote: Azi am facut d-dimerii, dupa ora 14 primesc rezultatul. Mi-a zis si Uscatescu sa o fac, sper sa iasa bine.
Si rezultatul a venit: 0,30 mg/mL (<0,50) Este ok. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mihaela14 wrote:Si rezultatul a venit: 0,30 mg/mL (<0,50) Este ok. Super,perfect ajunge aspenter deocamdata si analiza repetata lunar |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Buna fetelor. In primul rand felicitari Mihaela si Fluturash. Sarcini usoare si la termen. Am ramas tare rau în urma pe aici, iar de aspirante nici nu mai zic.
Am avut morfologia 2 pe 13, cu reevaluare pe 15. Au aparut ceva probleme la rinichii lui bebe, pare a fi hidronefroza bilaterala. Sotul a avut asta dar s-a descoperit la 6 ani când era deja la stadiu foarte avansat si a fost operat direct. Speram sa nu fie cazul la bebe, cica se poate rezolva pana la nastere, sau în primii 2 ani, de la sine. Pe lânga asta se pare ca are o problema ?i la glezna, o tine flexata în sus si usor rotita in exterior. Asta speram sa se rezolve cu kinetoterapie, sa nu ajungem la altele. Bebe e mai mic cu 3-4 zile. Nu am avut o saptamâna prea placuta. Doctorul meu nu a parut îngrijorat când am mers cu rezultatele. Apoi am fost în concediu de pe 20 pana ieri, iar ieri toata ziua si azi am tot simtit presiune pe col. Am vorbit azi cu doctorul si am ajuns la camera de garda. Colul e de 4 cm si închis în scadere cu 0.2 cm fata de morfologie, iar bebe sta cu fundul pe el. Saptamâna viitoare trebuie sa refac secretiile si culturile, pentru ca mi s-a parut azi ca am avut si o secretie usor verzuie înainte sa ajung la doctor. Azi când am ajuns la Medlife nu recoltau, dar o sa merg eu saptamâna viitoare. De atunci nu am mai avut nici o scurgere, dar tot urmaresc. Bebe e activ, acum stiu sigur cum se simte el. Luni ma duc sa fac testul acela pentru diabet, întrucât am 3 cazuri de diabet în familie. Cam asta a fost ultima mea perioada. Am vazut la serviciu ca au început sa îmi caute înlocuitor, vad ca încearca sa angajeze barbat, probabil sa nu pateasca la fel ca la mine, dupa 5 luni de la angajare i-am anuntat de sarcina. Deabea astept ziua de 6 martie ca sa intru in concediu prenatal. |
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Mamici si gravidute, poate stiti voi sa ma lamuriti. Am fost la dr ginecolog si momentan sunt in concediu de risc pana in 30 ianuarie. Dr zicea ca din 1 pot intra direct in prenatal si mi-a dat o scrisoare sa o dau la dr de familie pe baza careia sa-mi intocmeasca prenatalul, nefiind din Timisoara sa nu fac pentru atât un drum de o ora buna. In mod normal ar trebui sa intru in prenatal din ~10 februarie. Doar ca acum, cand am fost sa-mi stampileze concediul de risc, medicul de familie a zis ca nu am voie sa intru in prenatal inainte de 30 de saptamani, ca ea nu imi poate da prenatalul pana nu fac 30 saptamani, blablabla. Dansa e in varsta. E oare a foarte depasita la faza asta si a ramas cu legislatia din vremuri apuse sau a calculat dr gineco gresit? Teoretic eu am dpn in 20 aprilie. Dr ginecolog a zis ca la cum se prevede deocamdata, nu o sa stam 2in1 pana in 20 aprilie. |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| kryssu92 wrote:Buna fetelor. In primul rand felicitari Mihaela si Fluturash. Sarcini usoare si la termen. Am ramas tare rau în urma pe aici, iar de aspirante nici nu mai zic.
Am avut morfologia 2 pe 13, cu reevaluare pe 15. Au aparut ceva probleme la rinichii lui bebe, pare a fi hidronefroza bilaterala. Sotul a avut asta dar s-a descoperit la 6 ani când era deja la stadiu foarte avansat si a fost operat direct. Speram sa nu fie cazul la bebe, cica se poate rezolva pana la nastere, sau în primii 2 ani, de la sine. Pe lânga asta se pare ca are o problema ?i la glezna, o tine flexata în sus si usor rotita in exterior. Asta speram sa se rezolve cu kinetoterapie, sa nu ajungem la altele. Bebe e mai mic cu 3-4 zile. Nu am avut o saptamâna prea placuta. Doctorul meu nu a parut îngrijorat când am mers cu rezultatele. Apoi am fost în concediu de pe 20 pana ieri, iar ieri toata ziua si azi am tot simtit presiune pe col. Am vorbit azi cu doctorul si am ajuns la camera de garda. Colul e de 4 cm si închis în scadere cu 0.2 cm fata de morfologie, iar bebe sta cu fundul pe el. Saptamâna viitoare trebuie sa refac secretiile si culturile, pentru ca mi s-a parut azi ca am avut si o secretie usor verzuie înainte sa ajung la doctor. Azi când am ajuns la Medlife nu recoltau, dar o sa merg eu saptamâna viitoare. De atunci nu am mai avut nici o scurgere, dar tot urmaresc. Bebe e activ, acum stiu sigur cum se simte el. Luni ma duc sa fac testul acela pentru diabet, întrucât am 3 cazuri de diabet în familie. Cam asta a fost ultima mea perioada. Am vazut la serviciu ca au început sa îmi caute înlocuitor, vad ca încearca sa angajeze barbat, probabil sa nu pateasca la fel ca la mine, dupa 5 luni de la angajare i-am anuntat de sarcina. Deabea astept ziua de 6 martie ca sa intru in concediu prenatal. Multumesc mult! Sper sa fie totul bine si la voi pana la final si sa fie bebe ok.. |
|
|