Gravidutele noastre dragi - 55 UPDATED
Subiectul anterior · Subiectul urmator
GeorgianaB
Scris: Thursday, December 12, 2019 7:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/15/2018
adina1109 wrote:
Fetelor voi avea gemeni Love Love .
Sunt 2 saci ,masuratori au fost perfecte si avem 4w4 days. La unul s-a vazut vezicula vitelina, la celalalt inca nu, asa ca saptamana viitoare joi mai fac o ecografie iar inimioara o vom auzi la anul .
O zi plina de emotii dar foarte frumoasa. Abia astept sa le aud inimioarele.

Felicitari, ce frumos, emotii la patrat pentru voi. Multa sanatate si sarcina usoara :*
GeorgianaB
Scris: Thursday, December 12, 2019 7:37 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Lori wrote:
Fetele, la ce varsta a sarcinii s-a vazut embrionul la voi? Eu am 5 saptamani si 3 zile de la ultima menstruatie. Am dozat si beta
beta1: 29 noi 35
beta2: 03 dec 380
beta3: 06 dec 1946
beta4: 10 dec 7033
Azi am fost la eco, s-a vazut saculetul, dar nu si embrionul...M-a chemat din nou peste doua saptamani...Is tare derutata, ma asteptam sa se vada macar un punctulet...

Din punctul meu de vedere este prea devreme pt a vedea embrionul, depinde si cand ai ovulat. Eu am fost la 7s de la UM la primul control tocmai pentru a evita aceste emotii.
lore.t.
Scris: Thursday, December 12, 2019 7:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
adina1109 wrote:
Sunt 2 saci ,masuratori au fost perfecte si avem 4w4 days. La unul s-a vazut vezicula vitelina, la celalalt inca nu, asa ca saptamana viitoare joi mai fac o ecografie iar inimioara o vom auzi la anul .

Felicitari!!! :* sarcina usoara si la termen!
kryssu92
Scris: Thursday, December 12, 2019 7:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
adina1109 wrote:

Felicitari Adina!! hearts Sa ai o sarcina cât mai usoara si bebei sanatosi care sa va bucure inimile
lore.t.
Scris: Thursday, December 12, 2019 7:39 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Lori wrote:
Fetele, la ce varsta a sarcinii s-a vazut embrionul la voi? Eu am 5 saptamani si 3 zile de la ultima menstruatie. Am dozat si beta
Azi am fost la eco, s-a vazut saculetul, dar nu si embrionul...M-a chemat din nou peste doua saptamani...Is tare derutata, ma asteptam sa se vada macar un punctulet...

Sigur se va vedea peste 2 saptamani...cred ca e cam devreme...eu am fost abia la 7 saptamani si atunci s-a vazut tot si inimioara :D
diana.dmn
Scris: Thursday, December 12, 2019 8:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/29/2018
Lori wrote:

Buna, si la mine la 5 sapt 5 zile s-a vazut doar sacul si vezicula. La 7 sapt si 5 zile am vazut embrionul si i s-a auzit si inimioara. coeur Stai fara grija, o sa fie bine.
Lori
Scris: Thursday, December 12, 2019 9:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/7/2014
Multumesc pentru raspunsuri, fetelor.
De vezicula n-a zis nimic, cred ca nici aia nu s-a vazut. Doctora zice ca e ok, dar eu is tare stresata acum..
Boredom
Andreea06
Scris: Thursday, December 12, 2019 10:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
adina1109 wrote:

Felicitari! e devreme la 4s sa se vada, sigur data viitoare va fi mai vizibil totul dance
CrisM
Scris: Thursday, December 12, 2019 11:14 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Nu îmi vine sa cred ca sunt primauff uff

Felicitari noilor gravidute! Sarcini usoare si la termen!

Am reusit sa citesc asa pe sarite, stiu ca a scris cineva de circulara de cordon. Eu am nascut natural cu circulara de cordon si nu a fost nicio problema. La prima sarcina fetita a avut circulara de cordon de la 29 de sapt. La cezariana chiar nu cred ca aduce nicio problema.

Ella123
Scris: Friday, December 13, 2019 8:40 AM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
CrisM wrote:
Nu îmi vine sa cred ca sunt primauff uff

Felicitari noilor gravidute! Sarcini usoare si la termen!

Am reusit sa citesc asa pe sarite, stiu ca a scris cineva de circulara de cordon. Eu am nascut natural cu circulara de cordon si nu a fost nicio problema. La prima sarcina fetita a avut circulara de cordon de la 29 de sapt. La cezariana chiar nu cred ca aduce nicio problema.

cris eu am dubla circulara de cordon...am tot citit ca nu pune probleme decât la na?tere naturala. Doamne ajuta asa sa fie! pupici

Adina felicitari pentru bebelusi.. Sa ai sarcina usoara sa vina sanatosi!

Lori si eu zic ca e devreme. Ai rabdare ?i încredere. pupici
CrisM
Scris: Friday, December 13, 2019 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Ella123 wrote:
cris eu am dubla circulara de cordon...am tot citit ca nu pune probleme decât la na?tere naturala. Doamne ajuta asa sa fie! pupici

Adina felicitari pentru bebelusi.. Sa ai sarcina usoara sa vina sanatosi!

Lori si eu zic ca e devreme. Ai rabdare ?i încredere. pupici

Medicul meu de la prima nastere mi-a zis ca nici dubla circulara nu pune de principiu probleme la nastere naturala. 50% din na?terile asistate de el erau cu circulara sau dubla circulara! La tine cu cezariana chiar nu cred sa schimbe ceva dubla circulara!
Fii optimista pentru ca mai ai putin ?i o sa fie totul bine! Sunt convinsa! Eu am o gramada de prietene care au nascut bebei mici de pana în 2500g si în câteva luni au recuperat absolut tot. Important e sa fiti amândoi bine! Nastere usoara! grup
Adina Mariana
Scris: Friday, December 13, 2019 10:55 AM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2017
adina1109 wrote:
Felicitaricomputerlove ma bucur pt.tine.Sa ai sarcina usoara si fara problemepupici
Adina Mariana
Scris: Friday, December 13, 2019 10:56 AM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2017
Georgy06 wrote:
Sarcina usoara tuturor burticilor! Eu tot nu pot sa cred ca asta e ultima casuta pentru mine. Cu putin noroc, pana de Anul nou il tin pe bebe in bratehearts
Georgy...inca putinClap te pupCheek Kiss
Georgy06
Scris: Friday, December 13, 2019 1:08 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2018
Adina Mariana wrote:
Georgy...inca putinClap te pupCheek Kiss

Te pup, Adina!
Mihaela14
Scris: Friday, December 13, 2019 1:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
adina1109 wrote:

Iuhuuu ce bucurie, ce frumos! yes
Dumnezeu ti-a dat doi puiuti topai topai Sarcina cat mai usoara draga mea si fara peripetii!!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.