Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| ANDREEA2929A wrote:Buna, ma primiti si pe mine in casuta? Pe o parte va ,,cunosc"de la aspirante,pentru celelalte: Buna, eu sunt Andreea! Ma bucur enorm ca am pasit aici si sper sa raman.
Bine ai venit, fi increzatoare ca 9 luni aici vei ramane |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Multumeeeesc ! Maine merg la beta, e cam greu acum cu toate restrictiile astea. |
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| ANDREEA2929A wrote:Multumeeeesc ! Maine merg la beta, e cam greu acum cu toate restrictiile astea.
Felicitari! Sa ai o sarcina usoara! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| ANDREEA2929A wrote:Buna, ma primiti si pe mine in casuta? Pe o parte va ,,cunosc"de la aspirante,pentru celelalte: Buna, eu sunt Andreea! Ma bucur enorm ca am pasit aici si sper sa raman.
Bine ai venit si sarcina usoara!!! |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| ANDREEA2929A wrote:Buna, ma primiti si pe mine in casuta? Pe o parte va ,,cunosc"de la aspirante,pentru celelalte: Buna, eu sunt Andreea! Ma bucur enorm ca am pasit aici si sper sa raman. felicitariii!!! Si bine ai venit draguta!!! |
|
| Dxc wrote:felicitariii!!! Si bine ai venit draguta!!! Multumesc,Mul?umesc! |
|
| Fetele beta 1 e 70 se incadreaza la 3 saptamani unde val trebuie sa fie 5.8-71.2 help |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| repeta analiza la 48 h ca sa observi dinamica nu cred ca e asa relevanta prima valoare pt ca nu ai de unde sa stii cand a avut loc implantarea nu te panica ca nu ai de ce |
|
| ANDREEA2929A wrote:Fetele beta 1 e 70 se incadreaza la 3 saptamani unde val trebuie sa fie 5.8-71.2 help
Este bine, nu iti face probleme, au mai fost fete cu beta mai mic si bebe a fost ok, cel mai important este sa se dubleze la 48 ore asa vei stii ca sarcina este in evolutie. |
|
| Multumesc, m am mai linistit ea teoretic e in valori pt 3 sapt, nici testele nu au fost rosii dar au ie?it cu 3 zile inainte cum ar veni |
|
| Miha1989 wrote:
Este bine, nu iti face probleme, au mai fost fete cu beta mai mic si bebe a fost ok, cel mai important este sa se dubleze la 48 ore asa vei stii ca sarcina este in evolutie.
Multumesc frumos, vad si la tine... |
|
| ANDREEA2929A wrote: Multumesc frumos, vad si la tine...
Eee la mine este un pic diferit eu am facut testul de sarcina cu 5 zile inainte, si primul beta este tot de atunci, al treilea rezultat de la beta hcg a fost din ziua in care trebuia sa imi vina. Trebuie sa fi linistita perioada asta si sa crezi in bobita ta si in Dumnezeu ca totul va fi bine |
|
| Miha1989 wrote:Eee la mine este un pic diferit eu am facut testul de sarcina cu 5 zile inainte, si primul beta este tot de atunci, al treilea rezultat de la beta hcg a fost din ziua in care trebuia sa imi vina. Trebuie sa fi linistita perioada asta si sa crezi in bobita ta si in Dumnezeu ca totul va fi bine
Aaa.a, poate e mai mica...cn stie...Sper sa se dubleze. |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| ANDREEA2929A wrote:
Aaa.a, poate e mai mica...cn stie...Sper sa se dubleze.
importanta e dinamica! e bun primul beta! |
|
| Dxc wrote:importanta e dinamica! e bun primul beta! Multumesc frumos ajuta mult, eu cand am vazut valoarea m am speriat si toata ziua am fost cu susul in jos |
|
|