Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Madalina ce mai faci, cum te simti? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Mihaela14 wrote:Madalina ce mai faci, cum te simti? Acasa în izolare 6 zile pe saptamâna. O zi ma duc la munca dar e bine ca sunt singura în ziua respectiva în birou. În rest bine. Am fost la un control innopinat mar?i ca m a durut burta câteva zile. Se pare ca pitica mea sta foarte jos ?i apasa pe col. Mi s a mai scurtat colul de la 3.5 la 3 cm. Urmaresc cu doctora ce se va întâmpla în continuare. A zis ca daca scade sub 2.5 facem serclaj. Aveam programare la morfologie pe 6 aprilie dar din cauza ca se va închide clinica m au chemat luni. A?tept cu nerabdare. Sper sa treaca perioada asta cu pandemia ca sa fie bine pentru toate gravidutele. Doctora mea nu mai face na?teri la Polizu s a mutat la Sanador deci am semnat contractul cu ei. Sper sa fie totul bine pana atunci ?i sa se remedieze situa?ia pana atunci.
|
|
| Madalina3012 wrote:Acasa în izolare 6 zile pe saptamâna. O zi ma duc la munca dar e bine ca sunt singura în ziua respectiva în birou. În rest bine. Am fost la un control innopinat mar?i ca m a durut burta câteva zile. Se pare ca pitica mea sta foarte jos ?i apasa pe col. Mi s a mai scurtat colul de la 3.5 la 3 cm. Urmaresc cu doctora ce se va întâmpla în continuare. A zis ca daca scade sub 2.5 facem serclaj. Aveam programare la morfologie pe 6 aprilie dar din cauza ca se va închide clinica m au chemat luni. A?tept cu nerabdare. Sper sa treaca perioada asta cu pandemia ca sa fie bine pentru toate gravidutele. Doctora mea nu mai face na?teri la Polizu s a mutat la Sanador deci am semnat contractul cu ei. Sper sa fie totul bine pana atunci ?i sa se remedieze situa?ia pana atunci. Ma bucur ca esti bine si bebelina e bine. Trebuie sa ramanem optimiste si sa ne protejam cat putem. Si eu tot luni merg la dr |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Miha1989 wrote:Gata am fost la control, bebe este bine, activ dadea din picioruse iar inimioara ii batea puternic dr a zis ca totul este foarte bine, o sa ne mai vedem peste 2 sapt ca sa facem dublu test, am profitat ca eram acolo si mi a facut si o perfuzie dar vad ca raul tot nu a trecut nici dupa ea, stau acum linistita in pat sa isi faca efectul... In rest la Regina Maria se primesc gravide pentru nastere, zicea asistenta ca are 7 pers care au nascut prin cezariana azi... Felicitari pt vestile bune Miha |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Miha1989 wrote:Gata am fost la control, bebe este bine, activ dadea din picioruse iar inimioara ii batea puternic dr a zis ca totul este foarte bine, o sa ne mai vedem peste 2 sapt ca sa facem dublu test, am profitat ca eram acolo si mi a facut si o perfuzie dar vad ca raul tot nu a trecut nici dupa ea, stau acum linistita in pat sa isi faca efectul... In rest la Regina Maria se primesc gravide pentru nastere, zicea asistenta ca are 7 pers care au nascut prin cezariana azi... ma bucur ca totul e ok! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Multumesc fetelor, astazi m am simtit si foarte bine dupa perfuzie, am avut un mic dejun normal am mancat ou ochi cu branzica, nu mi a venit sa cred ca pot manca, la pranz am mancat carnita cu cartofi la cuptor cred ca am o luna de cand nu am mai reusit sa mananc carne, sunt fericita ca am reusit sa mananc si ca ma simt ok sper sa ma tina macar si maine starea asta... |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Rox4n1k4 wrote:Fetelor cele care a?i nascut,nu ?tiu unde sa pun aceasta întrebare, pe grupul asta am mai scris în sarcina de asta apelez la voi. Am nascut prematur la 34s si 4 zile, o bebelina de 2,150g ?i 44 cm. Acum are 7 saptamâni, e f bine, are deja 4kg,creste ?i e o scumpa! Dupa na?tere am avut scurgeri vreo 5 sapt si un pic. S-au oprit pt câteva zile ?i de alaltaieri sângerez, sânge rosu fara dureri sau febra sau altceva.Azi am avut dureri f u?oare ca de ciclu, dar atât. Ma simt ca la ciclu, este posibil sa fie ciclu asa repede? Men?ionez ca Alaptez exclusiv noaptea la 3-4 ore si spre diminea?a ?i ziua la 2 ore aproximativ uneori ?i mai des. Din cauza asta mi se parea imposibil. La primul copil abia dupa 1 an si 2 luni mi-a venit. În condi?iile actuale, programarea la ginecolog mi-au amânat-o abia în iunie. În spital am stat 2 sapt cu bebele ?i au tot palpat uterul ?i au zis mereu ca e f bine. Ce poate fii? Va rog sa ma ajuta?i, îmi fac griji Buna. Este important sa spui daca ai nascut prin ceza sau natural ptr ca la ceza din cate stiu ai mai multe ,,lohii" dupa nastere decat la cea naturala insa parca 5 sapt mi se pare cam mult...sa stii ca si eu alaptez si menstruatia mi-a venit acum 1 luna, deci este posibil sa fie menstra la tine. Nici pe mine nu m-a durut burta deloc cand mi-a venit si m-a tinut putin mai mult decat de obicei, alta cantitate decat de obicei, deci s-a cam schimbat si la mine...acum mi-a venit a2a oara si am o durere de ovar de zici ca sunt la ovulatie...asa ca...e cam ciudata si la mine Eu am fost la control si totul e ok. Oricum nu cred ca ai cum sa mergi acum decat daca este ceva grav sau daca nu se opreste sangerearea in vreo 7-8 zile. Probabil daca nu se opreste mai bine cauti un cabinet unde sa mergi daca dr tau nu poate... Si sa stii ca nicio sarcina, nastere, etc nu seamana cu alta! |
|
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| Miha1989 wrote:Multumesc fetelor, astazi m am simtit si foarte bine dupa perfuzie, am avut un mic dejun normal am mancat ou ochi cu branzica, nu mi a venit sa cred ca pot manca, la pranz am mancat carnita cu cartofi la cuptor cred ca am o luna de cand nu am mai reusit sa mananc carne, sunt fericita ca am reusit sa mananc si ca ma simt ok sper sa ma tina macar si maine starea asta...
Saraca de tine, sper si eu sa te tina o perioada efectul perfuziei :) Ajungem sa apreciem lucrurile astea marunte abia cand le pierdem. E aiurea cu greturile astea, ca nici nu ne putem bucura de sarcina, las ca vine el trim 2! |
|
Inregistrat: 4/25/2017 Mesaje: 250
| Anitta76 wrote:Buna. Este important sa spui daca ai nascut prin ceza sau natural ptr ca la ceza din cate stiu ai mai multe ,,lohii" dupa nastere decat la cea naturala insa parca 5 sapt mi se pare cam mult...sa stii ca si eu alaptez si menstruatia mi-a venit acum 1 luna, deci este posibil sa fie menstra la tine. Nici pe mine nu m-a durut burta deloc cand mi-a venit si m-a tinut putin mai mult decat de obicei, alta cantitate decat de obicei, deci s-a cam schimbat si la mine...acum mi-a venit a2a oara si am o durere de ovar de zici ca sunt la ovulatie...asa ca...e cam ciudata si la mine Eu am fost la control si totul e ok. Oricum nu cred ca ai cum sa mergi acum decat daca este ceva grav sau daca nu se opreste sangerearea in vreo 7-8 zile. Probabil daca nu se opreste mai bine cauti un cabinet unde sa mergi daca dr tau nu poate... Si sa stii ca nicio sarcina, nastere, etc nu seamana cu alta!
Multumesc pt raspuns! Am nascut natural insa cu un travaliu de 19 ore(daca conteaza). Astazi nu am mai avut pana la ora asta nici un strop de sange! Posibil atunci sa fii fost menstruatie? Vreo 5 zile a tinut cu sange proaspat pana la final. Eu alaptez insa primele 3 saptamani m-am pompat tot la 2-3 ore pt ca era micuta si nu am reusit sa alaptez de la san.insa a primit doar lapte de la san, si scoteam si mult mai mult lapte decat avea ea nevoie. Inca am congelatorul plin cu rezerve Acum insa alaptez normal la cerere. Oare sa fii influentat asta cu ceva? O sa vad luna viitoare daca chiar a fost ciclu, nu stiu ce sa zic... |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Rox4n1k4 wrote:Multumesc pt raspuns! Am nascut natural insa cu un travaliu de 19 ore(daca conteaza). Astazi nu am mai avut pana la ora asta nici un strop de sange! Posibil atunci sa fii fost menstruatie? Vreo 5 zile a tinut cu sange proaspat pana la final. Eu alaptez insa primele 3 saptamani m-am pompat tot la 2-3 ore pt ca era micuta si nu am reusit sa alaptez de la san.insa a primit doar lapte de la san, si scoteam si mult mai mult lapte decat avea ea nevoie. Inca am congelatorul plin cu rezerve Acum insa alaptez normal la cerere. Oare sa fii influentat asta cu ceva? O sa vad luna viitoare daca chiar a fost ciclu, nu stiu ce sa zic... Nu cred ca are legatura, e ca si cum ai alaptat exclusiv pana acum si de-acum incolo. Eu la cezariana am avut vreo 3 sapt lohii in cantitate destul de mare, si stiu de la o prietena ca la nastere naturala nu a avut asa mult ca mine, dar depinde de la persoana la persoana. Acum sa urmaresti sa vezi daca mai sangerezi pana luna viitoare ptr ca este posibil sa fie menstra. Eu sper sa fie menstra sa nu fi nevoita sa mergi in perioada asta la medic. Alaptare lina in continuare! Te pup |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Buna, ma primiti si pe mine in casuta? Pe o parte va ,,cunosc"de la aspirante,pentru celelalte: Buna, eu sunt Andreea! Ma bucur enorm ca am pasit aici si sper sa raman. |
|
| ANDREEA2929A wrote:Buna, ma primiti si pe mine in casuta? Pe o parte va ,,cunosc"de la aspirante,pentru celelalte: Buna, eu sunt Andreea! Ma bucur enorm ca am pasit aici si sper sa raman. Andreea bine ai venit la gravidute! |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Mihaela14 wrote:Andreea bine ai venit la gravidute! Multumesc, draga Miha! |
|
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| Welcome, aici iti uram sedere cat mai lunga! |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Felicitari Andreea! Bine ai venit! |