Gravidutele noastre dragi - 55 UPDATED
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miha1989
Scris: Tuesday, March 17, 2020 2:39 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Mihaela14 wrote:

Si eu aveam programare la dentist sa-mi definitiveze o plomba la un dinte pe care il tratez de mult timp si m-au sunat de la cabinet sa nu mai merg din cauza pandemiei.
Ce ti-a zis medicul legat de varsaturi, ti-a recomandat ceva?

Mi-a dat niste pastile dar nu le am gasit pe toate la farmacie, el a zis ca ar trebui sa ma ajute insa daca lucrurile merg tot rau ne auzim la tel iar daca situatia se agraveaza sa ma duc la regina dar de data asta doar pt perfuzie nu pt internare (am platit 500 lei pt o zi de internare la regina). Nu am mai vomat dar rau tot imi este, ma chinuie uneori ca imi vine sa dau afara dar pana in final scap, cu mancatul nu pot sa zic ca mananc cine stie ce dar reusesc sa mananc cat de cat, luni am programare la el, mi a zis ca mai povestim atunci cum merge treaba si ce vom face pe viitor. Astept sa trec de primul trimestru cu nerabdare ca sa se mai rareasca raul asta continuu.
Mihaela14
Scris: Tuesday, March 17, 2020 3:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Miha1989 wrote:

Mi-a dat niste pastile dar nu le am gasit pe toate la farmacie, el a zis ca ar trebui sa ma ajute insa daca lucrurile merg tot rau ne auzim la tel iar daca situatia se agraveaza sa ma duc la regina dar de data asta doar pt perfuzie nu pt internare (am platit 500 lei pt o zi de internare la regina). Nu am mai vomat dar rau tot imi este, ma chinuie uneori ca imi vine sa dau afara dar pana in final scap, cu mancatul nu pot sa zic ca mananc cine stie ce dar reusesc sa mananc cat de cat, luni am programare la el, mi a zis ca mai povestim atunci cum merge treaba si ce vom face pe viitor. Astept sa trec de primul trimestru cu nerabdare ca sa se mai rareasca raul asta continuu.

E totusi bine ca nu mai vomiti. Asa incet trece si perioada asta dificila. Si mie mi se pare ca sunt gravida de cel putin sase luniLol , foarte traite, intense au fost astea trei luni. In fiecare zi ma bucur ca am inaintat cu sarcina, ca bebe creste si ma rog sa ajungem cu bine la termenHands
Doamne ajuta!
adina1109
Scris: Wednesday, March 18, 2020 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 6/29/2018
Buna fete dragi. Azi am fost iar la eco si colul tot asa a ramas, medicul mi-a recomandat sa-mi cumpar un pesar si sa-l am cu mine in geanta la ecografii si daca scade mai mult mi-l monteaza imediat. Ma duc iar la eco peste 2-3 saptamani.
Mi-a spus clar sa am mare grija cu virusul asta , nu se stie exact cum afecteaza bebeii si sa ma protejez cat de mult pot. Ea cum face fiv mi-a spus ca s-au oprit chiar si embriotransferurile . Asa ca de maine imi bag concediu de odihna minim o saptamana . Aveti grija de voi
Va pup
Dxc
Scris: Wednesday, March 18, 2020 4:08 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
adina1109 wrote:
Buna fete dragi. Azi am fost iar la eco si colul tot asa a ramas, medicul mi-a recomandat sa-mi cumpar un pesar si sa-l am cu mine in geanta la ecografii si daca scade mai mult mi-l monteaza imediat. Ma duc iar la eco peste 2-3 saptamani.
Mi-a spus clar sa am mare grija cu virusul asta , nu se stie exact cum afecteaza bebeii si sa ma protejez cat de mult pot. Ea cum face fiv mi-a spus ca s-au oprit chiar si embriotransferurile . Asa ca de maine imi bag concediu de odihna minim o saptamana . Aveti grija de voi
Va pup
ufff eu inca nu m am gandit la c.o ....parca nu sunt asa speriata sau nu realizez ca mi se poate întâmpla....deci sunt relaxata cu virusul asta...
AndreV
Scris: Wednesday, March 18, 2020 8:04 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Fetele, cum e cu calculul salariilor la prenatal? Eu am senzatia ca nu mi-au calculat bine. Am luat doar jumatate de salar.
kryssu92
Scris: Wednesday, March 18, 2020 9:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
AndreV wrote:
Fetele, cum e cu calculul salariilor la prenatal? Eu am senzatia ca nu mi-au calculat bine. Am luat doar jumatate de salar.

Eu am calculat aici. In mod normal ar trebui sa fie mai mare salariul decât atunci când mergem la munca, pentru ca se calculeaza din brut.

Eu deabea în aprilie îl iau pe primul, si va fi doar jumatate de prenatal, jumatate de normal, am intrat luni pe 16 în prenatal.
AndreV
Scris: Thursday, March 19, 2020 12:51 AM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
kryssu92 wrote:

Eu am calculat aici. In mod normal ar trebui sa fie mai mare salariul decât atunci când mergem la munca, pentru ca se calculeaza din brut.

Eu deabea în aprilie îl iau pe primul, si va fi doar jumatate de prenatal, jumatate de normal, am intrat luni pe 16 în prenatal.

Mersi. Aici am calculat si eu, si mi se pare un pic cam ciudat cum au calculat. Cred ca o sa sun pentru lamuriri.
AlexandraRr
Scris: Thursday, March 19, 2020 11:33 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
AndreV wrote:

Mersi. Aici am calculat si eu, si mi se pare un pic cam ciudat cum au calculat. Cred ca o sa sun pentru lamuriri.

Depinde si de cate zile lucratoare sunt in fiecare luna, va fi mereu diferita suma. Mi se pare ca ai luat totusi putin chiar jumatate din venitul tau obisnuit. Si eu luam mai putin in prenatal dar cu 100-200 de lei apoi la indemnizatie cu 2.000 de lei mai putin. Cel mai bine e sa suni sa ceri lamuriri.
Mihaela14
Scris: Thursday, March 19, 2020 2:28 PM
Nivel

Am primit rezultatele la testul genetic panorama si este probabilitate redusa topai yes
Si este baietel!!!boy
Sunt fericita!!!flowers dance

Mihaela14 attached the following image(s):
screenshot_2020-03-19-14-24-53.png

Miha1989
Scris: Thursday, March 19, 2020 3:02 PM
Nivel

Inregistrat: 7/17/2019
Mihaela14 wrote:
Am primit rezultatele la testul genetic panorama si este probabilitate redusa topai yes
Si este baietel!!!boy

Felicitari Miha ma bucur tare mult pt tine, sa fiti sanatosi si sa scrieti file de poveste impreuna coeur
Mihaela14
Scris: Thursday, March 19, 2020 4:46 PM
Nivel

Miha1989 wrote:

Felicitari Miha ma bucur tare mult pt tine, sa fiti sanatosi si sa scrieti file de poveste impreuna coeur

Doamne ajuta!Hands La fel iti dorescCheek Kiss
fluturash26
Scris: Thursday, March 19, 2020 4:52 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Mihaela14 wrote:
Si este baietel!!!boy

Felicitaaari! hearts ce frumos ca aveti baietelras si mie mi-a iesit ok dublu test, mi-am facut griji degeaba.
Anitta76
Scris: Thursday, March 19, 2020 5:02 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Mihaela14 wrote:
Si este baietel!!!boy

Felicitaari Miha! Ma bucur mult ptr tine! Stiam eu ca tu o sa ai baietel! Tatal tau te vegheaza si sigur l-a trimis pe bebe sa fie alaturi de tine mereu! Te imbratisez!computerlove
adina1109
Scris: Thursday, March 19, 2020 6:44 PM
Nivel

Inregistrat: 6/29/2018
Mihaela14 wrote:
Si este baietel!!!boy

Felicitariiiiiiii !!!!!!!!!
Mihaela14
Scris: Thursday, March 19, 2020 7:06 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

Felicitaaari! hearts ce frumos ca aveti baietelras si mie mi-a iesit ok dublu test, mi-am facut griji degeaba.

Multumesc pupici la tine inca nu se stie ce va fi?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.