|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Mihaela14 wrote: Si eu aveam programare la dentist sa-mi definitiveze o plomba la un dinte pe care il tratez de mult timp si m-au sunat de la cabinet sa nu mai merg din cauza pandemiei. Ce ti-a zis medicul legat de varsaturi, ti-a recomandat ceva?
Mi-a dat niste pastile dar nu le am gasit pe toate la farmacie, el a zis ca ar trebui sa ma ajute insa daca lucrurile merg tot rau ne auzim la tel iar daca situatia se agraveaza sa ma duc la regina dar de data asta doar pt perfuzie nu pt internare (am platit 500 lei pt o zi de internare la regina). Nu am mai vomat dar rau tot imi este, ma chinuie uneori ca imi vine sa dau afara dar pana in final scap, cu mancatul nu pot sa zic ca mananc cine stie ce dar reusesc sa mananc cat de cat, luni am programare la el, mi a zis ca mai povestim atunci cum merge treaba si ce vom face pe viitor. Astept sa trec de primul trimestru cu nerabdare ca sa se mai rareasca raul asta continuu. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Miha1989 wrote:
Mi-a dat niste pastile dar nu le am gasit pe toate la farmacie, el a zis ca ar trebui sa ma ajute insa daca lucrurile merg tot rau ne auzim la tel iar daca situatia se agraveaza sa ma duc la regina dar de data asta doar pt perfuzie nu pt internare (am platit 500 lei pt o zi de internare la regina). Nu am mai vomat dar rau tot imi este, ma chinuie uneori ca imi vine sa dau afara dar pana in final scap, cu mancatul nu pot sa zic ca mananc cine stie ce dar reusesc sa mananc cat de cat, luni am programare la el, mi a zis ca mai povestim atunci cum merge treaba si ce vom face pe viitor. Astept sa trec de primul trimestru cu nerabdare ca sa se mai rareasca raul asta continuu.
E totusi bine ca nu mai vomiti. Asa incet trece si perioada asta dificila. Si mie mi se pare ca sunt gravida de cel putin sase luni , foarte traite, intense au fost astea trei luni. In fiecare zi ma bucur ca am inaintat cu sarcina, ca bebe creste si ma rog sa ajungem cu bine la termen Doamne ajuta! |
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Buna fete dragi. Azi am fost iar la eco si colul tot asa a ramas, medicul mi-a recomandat sa-mi cumpar un pesar si sa-l am cu mine in geanta la ecografii si daca scade mai mult mi-l monteaza imediat. Ma duc iar la eco peste 2-3 saptamani. Mi-a spus clar sa am mare grija cu virusul asta , nu se stie exact cum afecteaza bebeii si sa ma protejez cat de mult pot. Ea cum face fiv mi-a spus ca s-au oprit chiar si embriotransferurile . Asa ca de maine imi bag concediu de odihna minim o saptamana . Aveti grija de voi Va pup |
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| adina1109 wrote:Buna fete dragi. Azi am fost iar la eco si colul tot asa a ramas, medicul mi-a recomandat sa-mi cumpar un pesar si sa-l am cu mine in geanta la ecografii si daca scade mai mult mi-l monteaza imediat. Ma duc iar la eco peste 2-3 saptamani. Mi-a spus clar sa am mare grija cu virusul asta , nu se stie exact cum afecteaza bebeii si sa ma protejez cat de mult pot. Ea cum face fiv mi-a spus ca s-au oprit chiar si embriotransferurile . Asa ca de maine imi bag concediu de odihna minim o saptamana . Aveti grija de voi Va pup ufff eu inca nu m am gandit la c.o ....parca nu sunt asa speriata sau nu realizez ca mi se poate întâmpla....deci sunt relaxata cu virusul asta... |
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Fetele, cum e cu calculul salariilor la prenatal? Eu am senzatia ca nu mi-au calculat bine. Am luat doar jumatate de salar. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| AndreV wrote:Fetele, cum e cu calculul salariilor la prenatal? Eu am senzatia ca nu mi-au calculat bine. Am luat doar jumatate de salar.
Eu am calculat aici. In mod normal ar trebui sa fie mai mare salariul decât atunci când mergem la munca, pentru ca se calculeaza din brut.
Eu deabea în aprilie îl iau pe primul, si va fi doar jumatate de prenatal, jumatate de normal, am intrat luni pe 16 în prenatal. |
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| kryssu92 wrote:Eu am calculat aici. In mod normal ar trebui sa fie mai mare salariul decât atunci când mergem la munca, pentru ca se calculeaza din brut. Eu deabea în aprilie îl iau pe primul, si va fi doar jumatate de prenatal, jumatate de normal, am intrat luni pe 16 în prenatal.
Mersi. Aici am calculat si eu, si mi se pare un pic cam ciudat cum au calculat. Cred ca o sa sun pentru lamuriri. |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| AndreV wrote:
Mersi. Aici am calculat si eu, si mi se pare un pic cam ciudat cum au calculat. Cred ca o sa sun pentru lamuriri.
Depinde si de cate zile lucratoare sunt in fiecare luna, va fi mereu diferita suma. Mi se pare ca ai luat totusi putin chiar jumatate din venitul tau obisnuit. Si eu luam mai putin in prenatal dar cu 100-200 de lei apoi la indemnizatie cu 2.000 de lei mai putin. Cel mai bine e sa suni sa ceri lamuriri. |
|
| Am primit rezultatele la testul genetic panorama si este probabilitate redusa Si este baietel!!! Sunt fericita!!! Mihaela14 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
|
Felicitari Miha ma bucur tare mult pt tine, sa fiti sanatosi si sa scrieti file de poveste impreuna |
|
| Miha1989 wrote:Felicitari Miha ma bucur tare mult pt tine, sa fiti sanatosi si sa scrieti file de poveste impreuna Doamne ajuta! La fel iti doresc |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Felicitaaari! ce frumos ca aveti baietel si mie mi-a iesit ok dublu test, mi-am facut griji degeaba. |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Felicitaari Miha! Ma bucur mult ptr tine! Stiam eu ca tu o sa ai baietel! Tatal tau te vegheaza si sigur l-a trimis pe bebe sa fie alaturi de tine mereu! Te imbratisez! |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Felicitariiiiiiii !!!!!!!!! |
|
| fluturash26 wrote:Felicitaaari! ce frumos ca aveti baietel si mie mi-a iesit ok dublu test, mi-am facut griji degeaba. Multumesc la tine inca nu se stie ce va fi? |
|
|