Gravidutele noastre dragi - 55 UPDATED
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ivy
Scris: Tuesday, March 10, 2020 2:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/6/2019
da, probabil asa ar trebui sa fac si eu. sa sun la receptie sa anulez.
la cati pacienti au poate nici nu o sa isi dea seama/aminteasca de mine, mai ales ca am fost doar 2 luni acolo.

pe cand daca merg si ii spun ca o sa ma intorc la medicul meu, desi sunt sincera, sa nu invart cutitul degeaba in rana Lol
ivy
Scris: Tuesday, March 10, 2020 5:43 PM
Nivel

voi cum sunteti cu corona asta? ca eu incep sa ma sperii.
am fost calma, dar parca se tot extinde. si o parte din cazuri locuiau fix dupa coltul biroului meu uff

incerc sa evit sa circul prin zona, strict masina-birou-masina si si sunt cu spirtul dupa mine, dar tot mi e frica
Mihaela14
Scris: Tuesday, March 10, 2020 8:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
ivy wrote:
voi cum sunteti cu corona asta? ca eu incep sa ma sperii.
am fost calma, dar parca se tot extinde. si o parte din cazuri locuiau fix dupa coltul biroului meu uff

incerc sa evit sa circul prin zona, strict masina-birou-masina si si sunt cu spirtul dupa mine, dar tot mi e frica

Off si eu sunt ingrijorata. De cand am trecut la 6 ore plec la 14:30 de la servici si trebuie sa iau autobuzul ca nu am masina. Cand stateam pana la 17 veneam cu al meu cu masina lui de srvici sau cu vreun coleg. Ma bate gandul sa-mi iau concediu medical ..NuStiu
fluturash26
Scris: Wednesday, March 11, 2020 6:57 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Buna fetele, aseara am fost la control si era totul ok se misca e in grafic foar cu 2 zile in urma...dadea din maini si picioare continuu, ecografia a fost pe burtica...azi trebuie sa merg la dublu test acum dimineata dar cand m-am trezit am avut socul vietii mele..cum m-am ridicat din pat am inceput sa sangerez calumea,sange maroniu spre rosu asa...oare ce s-a intamplat? Astept sa se faca 10 sa il por suna pe doctor,imi e o teama sa nu fi pierdut sarcina... ati patit?
Tin sa mentionez ca eu de cand am ramas insarcinata nu am sangerat deloc, si am 12 saptamani. Uof...
kryssu92
Scris: Wednesday, March 11, 2020 8:40 AM
Nivel

Inregistrat: 10/8/2018
fluturash26 wrote:
Buna fetele, aseara am fost la control si era totul ok se misca e in grafic foar cu 2 zile in urma...dadea din maini si picioare continuu, ecografia a fost pe burtica...azi trebuie sa merg la dublu test acum dimineata dar cand m-am trezit am avut socul vietii mele..cum m-am ridicat din pat am inceput sa sangerez calumea,sange maroniu spre rosu asa...oare ce s-a intamplat? Astept sa se faca 10 sa il por suna pe doctor,imi e o teama sa nu fi pierdut sarcina... ati patit?
Tin sa mentionez ca eu de cand am ramas insarcinata nu am sangerat deloc, si am 12 saptamani. Uof...

Eu am sângerat la 11 saptamâni. Totul a fost ok, nu se ?tie de unde a venit. La mine era maroniu si nu a fost prea mult. Eram la munca ?i m-am dus instant la doctor.
Adina Mariana
Scris: Wednesday, March 11, 2020 8:50 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
fluturash26 wrote:
Dar acum s-au oprit sangerarile?daca era oprita din evolutie atunci se vedea aseara pt.ca din cate stiu eu sangerarile nu apar numa dupa cateva zile bune dupa ce se pierde sarcina pana isi da seama corpul.Cine stie ce ai patit poate sange ramas acolo din lunile trecute.Tin pumnii sa nu fie nimic gravpupici
BisIrinka
Scris: Wednesday, March 11, 2020 8:53 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/26/2020
Nea?a fetelor. Uite ca vin cu vesti proaste pentru familia mea. Ieri la medic mi s-a zis ca embrionul s-a dezvoltat foarte foarte putin, iar inimioara ii batea foarte încet si rar, avea cam 74 de batai. Astfel va urma sa astept pana se va opri din evolutie embrionul si dupa va urma avortul.
Cine a mai trecut prin 2 sarcini oprite în evolutie, ce analize ati facut?
Mi s-a zis sa-mi fac analize de trombofilie, aceasta putand fi singura cauza.
Mi-am facut si tiroidectomie, iar medicul m-a pus sa-mi fac doar TSH. Oare care ar putea fi cauza. Simt ca innebunesc. Niciodata nu am crezut ca voi trece prin asa ceva Cray
Mihaela14
Scris: Wednesday, March 11, 2020 9:18 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
BisIrinka wrote:
Nea?a fetelor. Uite ca vin cu vesti proaste pentru familia mea. Ieri la medic mi s-a zis ca embrionul s-a dezvoltat foarte foarte putin, iar inimioara ii batea foarte încet si rar, avea cam 74 de batai. Astfel va urma sa astept pana se va opri din evolutie embrionul si dupa va urma avortul.
Mi-am facut si tiroidectomie, iar medicul m-a pus sa-mi fac doar TSH. Oare care ar putea fi cauza. Simt ca innebunesc. Niciodata nu am crezut ca voi trece prin asa ceva Cray

Imi pare rau pale nu ma asteptam la asemenea vesti. Iti doresc multa putere.
Eu mi-am facut analizele de trombofilie inca de la prima sarcina, care din pacate s-a oprit din evolutie cu tot cu tratament (clexane). Nu are cum sa stie sigur daca trombofilia e cauza, pot fi multe alte cauze. Pt tiroida analizele care se fac de obicei sunt tsh, ft4 si atpo , la pachet. Banuiesc ca erai sub tratament, neavand tiroida, nu?
BisIrinka
Scris: Wednesday, March 11, 2020 9:41 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/26/2020
Mihaela14 wrote:

Imi pare rau pale nu ma asteptam la asemenea vesti. Iti doresc multa putere.
Eu mi-am facut analizele de trombofilie inca de la prima sarcina, care din pacate s-a oprit din evolutie cu tot cu tratament (clexane). Nu are cum sa stie sigur daca trombofilia e cauza, pot fi multe alte cauze. Pt tiroida analizele care se fac de obicei sunt tsh, ft4 si atpo , la pachet. Banuiesc ca erai sub tratament, neavand tiroida, nu?

Da, insa medicul îmi zice ca oricum nu am glanda ?i nu mai conteaza restul analizelor decat TSH.
Imi vine sa urlu, pentru ca am putut sa nu-mi fac operatie pe glanda, cu toate ca toti îmi recomandau operatia.
ivy
Scris: Wednesday, March 11, 2020 9:42 AM
Nivel

pale vai, ma speriati
ar trebui sa mai investighez oare? uff tiroida e reglata, clexane fac, progesteron pun... la ce mai trebuie avut grija?
vad atatea cazuri de sarcini pierdute ca mi e tot mai frica
Irinan
Scris: Wednesday, March 11, 2020 11:00 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
fluturash26 wrote:

Poate ai ridicat fetita, sau ai facut ceva efort.. cel mai bine te poate lamuri medicul
Irinan
Scris: Wednesday, March 11, 2020 11:02 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
BisIrinka wrote:

Imi pare rau pt vestile releBye2
Dxc
Scris: Wednesday, March 11, 2020 11:03 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
fluturash26 wrote:
mergi la urgen?a! Nu e bine sa sangerezi.tin pumnii Hands
Anitta76
Scris: Wednesday, March 11, 2020 11:05 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
fluturash26 wrote:

Buna. Si eu am sangerat la 12 saptamani si ceva, aproape 13. Si nu s-a intamplat nimic. Medicul a spus ca poate fi vorba de placenta care era cam joasa dar nu a zis ca ar fi 100% sigur vorba despre asta. Eu nici pana in ziua de astazi nu stiu ce s-a intamplat atunci cu certitudine, oricum totul a fost bine.
Este bine sa mergi totusi la medic sau sa ii ceri parerea, sa stai linistita. Te pup
fluturash26
Scris: Wednesday, March 11, 2020 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Multumesc fetele, pentru incurajari si sper sa se opreasca,momentan doar pete maronii asa mai am cand merg la baie dar stau cu inima in gat. Am vb cu dr la telefon si a zis sa maresc doza de arefam la 2/zi vaginal plus 1 duphaston la amiaza oral.. a hotarat sa nu ma cheme la control ca abia ce fusesem aseara la 18 si era ok. Merg cu tratamentul asta o saptamana si mai vedem..
Sper sa fie ok..eu am si ridicat-o mult pe fetita, fiind numai eu cu ea singura, cred ca influenteaza si asta...si acum vreo 2 zile am avut dureri de burta foarte mari cand ma chinuiam sa o adorm..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.