Gravidutele noastre dragi - 55 UPDATED
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ivy
Scris: Monday, March 9, 2020 8:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/6/2019
eventualele decolari de cand se vad?
nu prea stiu nici ce inseamna, ca nu e lipit cum trebuie ?
kryssu92
Scris: Monday, March 9, 2020 9:01 PM
Nivel

Inregistrat: 10/8/2018
ivy wrote:
1073 beta 2
m-am linistit! newclap
incep incet, incet sa ma cazez la voi ras

Felicitari ivy!!! computerlove
Mihaela14
Scris: Monday, March 9, 2020 10:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Miha1989 wrote:

Offf Mihaela din ce in ce mai rau as spune, starile de rau s au accentuat, ma chinuie cu vomatul incearca dar nu prea reuseste corpul meu... Sapt asta mi am luat medical si colac peste pupaza de la o caramea sugus mi am ciobit o plomba de la masea si a inceput sa ma doara maseaua in cauza, abea miercuri dimi am reusit sa ma programez cu rugaminti ca altfel ma programa vineri dupa masa, am luat un no spa si imi tin gheata la falca sa ma lase durerile, pana acum nu reuseam sa mananc din cauza greturilor acum nu pot nici din cauza maselei ca ma doare de mor cand o ating...

Nu stiu cum sa te incurajez, pot doar sa-ti zic ca o sa treaca si perioada asta, gandeste-te tot timpul la bebe si vei trece mai usor peste. Te pup!Cheek Kiss
Adina Mariana
Scris: Monday, March 9, 2020 10:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Mihaela14 wrote:

Multumesc de incurajare Cheek Kiss
Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Adina Mariana
Scris: Monday, March 9, 2020 10:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Irinan wrote:

Sa ti traiasca baietelul Adina,Cheek Kiss si daca ti e dor poate iti faci curaj sa i faci o surioara in curandgravida
Mersi,la fel si tie sa iti traiasca copilasii si sa ai sarcina cat mai usoara ca am citit ca iti este mai greu acumpupici sa treci cu bine peste toate si sa ajungi sa iti ti in brate puisorul sanatos.La mine o sa mai dureze pana o sa imi fac curaj iar.Inca nu mi-am revenit complet.In timp poate...cand si daca o sa simt,atunci o sa mai incercCheek Kiss
BisIrinka
Scris: Tuesday, March 10, 2020 8:39 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/26/2020
Neata fetelor. Cum mai sunteti? Va simtiti bine?
Eu astazi trebuie sa merg la doctor si imi e asa de frica.
Greturile nu mi-au aparut, iar sanii parca nu ma mai dor asa tare.
Ma tot gandesc daca bebe e ok, 0entru ca totusi saptamana trecuta la eco mi-a aratat ca sarcina e mai mica cu o saptamana Big Surprise
Irinan
Scris: Tuesday, March 10, 2020 8:49 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
ivy wrote:
eventualele decolari de cand se vad?
nu prea stiu nici ce inseamna, ca nu e lipit cum trebuie ?

Mie mi a vazut o la 5s4z,atunci am mers.
Asa se vede in poza, la eco se vede mai bine

Irinan attached the following image(s):
screenshot_20200310-085132_gallery.jpg

Irinan
Scris: Tuesday, March 10, 2020 8:53 AM
Nivel

BisIrinka wrote:
Ma tot gandesc daca bebe e ok, 0entru ca totusi saptamana trecuta la eco mi-a aratat ca sarcina e mai mica cu o saptamana Big Surprise

Sigur o sa vi cu vesti bune.. bucurate ca ai o sarcina usoara. Sanii nici pe mine nu ma dor
Irinan
Scris: Tuesday, March 10, 2020 8:54 AM
Nivel

Cheek Kiss
Adina Mariana wrote:
Mersi,la fel si tie sa iti traiasca copilasii si sa ai sarcina cat mai usoara ca am citit ca iti este mai greu acumpupici sa treci cu bine peste toate si sa ajungi sa iti ti in brate puisorul sanatos.La mine o sa mai dureze pana o sa imi fac curaj iar.Inca nu mi-am revenit complet.In timp poate...cand si daca o sa simt,atunci o sa mai incercCheek Kiss
Irinan
Scris: Tuesday, March 10, 2020 8:57 AM
Nivel

Miha1989 wrote:

Offf Mihaela din ce in ce mai rau as spune, starile de rau s au accentuat, ma chinuie cu vomatul incearca dar nu prea reuseste corpul meu... Sapt asta mi am luat medical si colac peste pupaza de la o caramea sugus mi am ciobit o plomba de la masea si a inceput sa ma doara maseaua in cauza, abea miercuri dimi am reusit sa ma programez cu rugaminti ca altfel ma programa vineri dupa masa, am luat un no spa si imi tin gheata la falca sa ma lase durerile, pana acum nu reuseam sa mananc din cauza greturilor acum nu pot nici din cauza maselei ca ma doare de mor cand o ating...

Incurajeaza te ca in maxim 8 luni o sa fi ca nouaBuddy1 si in formula de 3. Toate trec Miha, curaj..Cheek Kiss
Mihaela14
Scris: Tuesday, March 10, 2020 9:41 AM
Nivel

BisIrinka wrote:

Buna dimineata! Eu ma simt bine, am avut cateva episoade de greata acum de dimineata, dar asa e cand intra toata lumea in birou deodata si nu toti se spala Lol
Multa bafta azi si sunt convinsa ca bebe e bine, era mai mic probabil din cauza ca ai ovulat mai tarziu. Te asteptam cu vesti bune!!majoreta
Miha1989
Scris: Tuesday, March 10, 2020 10:18 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Irinan wrote:

Incurajeaza te ca in maxim 8 luni o sa fi ca nouaBuddy1 si in formula de 3. Toate trec Miha, curaj..Cheek Kiss

Asa este, incerc sa nu ma plang foarte mult desi se vede pe fata mea ca nu sunt ok dar ce sa facem asa stim ca bebe creste acolo, acum dimineata am inceput sa vomit chiar de mai multe ori, ma mai ia si seara vomatul dar mai rar, acum ast la dentist am venit la urgente ca nu ma lasa durerea si nu mai poy manca din cauza dureri.
Dar nimic nu conteaza pe langa bucuria de a burta un inger in pantec coeur
Irinan
Scris: Tuesday, March 10, 2020 11:32 AM
Nivel

Miha1989 wrote:

Asa este, incerc sa nu ma plang foarte mult desi se vede pe fata mea ca nu sunt ok dar ce sa facem asa stim ca bebe creste acolo, acum dimineata am inceput sa vomit chiar de mai multe ori, ma mai ia si seara vomatul dar mai rar, acum ast la dentist am venit la urgente ca nu ma lasa durerea si nu mai poy manca din cauza dureri.
Dar nimic nu conteaza pe langa bucuria de a burta un inger in pantec coeur

Odata cu sarcina scade si imunitatea foarte mult...e bine macar ca este si anestezie care se poate faca la gravide si medicamente si pt noi. Chiar daca sunt putine... macar nu trebuie sa stam 9 luni cu durere
ivy
Scris: Tuesday, March 10, 2020 12:01 PM
Nivel

Inregistrat: 12/6/2019
Neatza! am fost si eu la eco azi, pt confirmare si mi am vazut punctuletul! e cel mai frumos punct coeur

doar ca am o problema.. doctorita care mi a facut iui si mi a confirmat sarcina azi a fost asa draguta incat mi a fost rusine sa ii spun ca eu vreau sa continui de acum cu vechiul meu medic siii m am trezit ca mi am facut programare si la ea pt 6s (de rusine). Acum am la amandoi.. nu prea stiu cum sa fac si cum sa ii zic si ei sa nu se supere
Mihaela14
Scris: Tuesday, March 10, 2020 12:58 PM
Nivel

ivy wrote:
Neatza! am fost si eu la eco azi, pt confirmare si mi am vazut punctuletul! e cel mai frumos punct coeur

doar ca am o problema.. doctorita care mi a facut iui si mi a confirmat sarcina azi a fost asa draguta incat mi a fost rusine sa ii spun ca eu vreau sa continui de acum cu vechiul meu medic siii m am trezit ca mi am facut programare si la ea pt 6s (de rusine). Acum am la amandoi.. nu prea stiu cum sa fac si cum sa ii zic si ei sa nu se supere

Felicitari pentru punctulet hearts
Si eu sunt programata in 17.03 la vechiul medic, dar nu voi mai merge la el, am hotarat sa raman cu doctorita cea noua la care am fost ultima data. Dar chiar nu ma stresez din cauza asta, o sa sun sa anulez programarea si atat.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.