|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| 1073 beta 2 m-am linistit! incep incet, incet sa ma cazez la voi |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| ivy wrote:1073 beta 2 m-am linistit! incep incet, incet sa ma cazez la voi Excelent , felicitari ivy ! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2020 Mesaje: 42
| ivy wrote:1073 beta 2 m-am linistit! incep incet, incet sa ma cazez la voi Felicitari |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| ivy wrote:la synevo au iesit cele de sambata: beta 388 si progesteron 143. Felicitariiiiiii |
|

Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| ivy wrote:1073 beta 2 m-am linistit! incep incet, incet sa ma cazez la voi
Ce valoare frumoasa, sarcina usoara si la termen |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mihaela14 wrote:Eu incerc sa profit de perioada aceasta frumoasa, insa amintirea ca am pierdut o sarcina imi creaza o neliniste uneori.. si incerc din rasputeri sa fiu optimista. Sunt atenta in permanenta la simptome, dureri, etc .Am zis ca daca trec de primul trimiestru ma linistesc, acum sa vedem daca imi si iese Ivy inca nimic? unde ai facut analizele? Intradevar dupa primul trimestru m-am mai linistit si eu mult.O sa fie bine |
|
| [quote=Mihaela14]Eu incerc sa profit de perioada aceasta frumoasa, insa amintirea ca am pierdut o sarcina imi creaza o neliniste uneori.. si incerc din rasputeri sa fiu optimista. Sunt atenta in permanenta la simptome, dureri, etc .Am zis ca daca trec de primul trimiestru ma linistesc, acum sa vedem daca imi si iese Asa am zis si eu , sa treaca primul trimestru si ma relaxez maxim. Acum sunt stresata cu analizele ( dimeri mari , streptococul in urina si colac peste pupaza mi s a scurtat si colul ) . Asa imi doresc sa stau fara griji dar nu pot . :( |
|

| Adina Mariana wrote: Intradevar dupa primul trimestru m-am mai linistit si eu mult.O sa fie bine Multumesc de incurajare |
|

| adina1109 wrote:[quote=Mihaela14]Eu incerc sa profit de perioada aceasta frumoasa, insa amintirea ca am pierdut o sarcina imi creaza o neliniste uneori.. si incerc din rasputeri sa fiu optimista. Sunt atenta in permanenta la simptome, dureri, etc .Am zis ca daca trec de primul trimiestru ma linistesc, acum sa vedem daca imi si iese Asa am zis si eu , sa treaca primul trimestru si ma relaxez maxim. Acum sunt stresata cu analizele ( dimeri mari , streptococul in urina si colac peste pupaza mi s a scurtat si colul ) . Asa imi doresc sa stau fara griji dar nu pot . :( Te inteleg si n-avem ce face, trebuie sa fim puternice pentru bebeii nostri Ce ti-a zis legat de ddimeri? Ai ceva tratament?
|
|

| Miha1989 wrote:Ce valoare frumoasa, sarcina usoara si la termen Miha cum mai esti, s-au mai domolit greturile? |
|
| Mihaela14 wrote: Te inteleg si n-avem ce face, trebuie sa fim puternice pentru bebeii nostri Ce ti-a zis legat de ddimeri? Ai ceva tratament?
A zis ca valoarea mare poate fi data si de o infectie in corp si a pus pe baza streptococului. Am facut tratament cu antibiotic timp de o saptamana si pe 16 Martie repet dimerii si urocultura . Ufff sper sa scap |
|

Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Mihaela14 wrote:Miha cum mai esti, s-au mai domolit greturile?
Offf Mihaela din ce in ce mai rau as spune, starile de rau s au accentuat, ma chinuie cu vomatul incearca dar nu prea reuseste corpul meu... Sapt asta mi am luat medical si colac peste pupaza de la o caramea sugus mi am ciobit o plomba de la masea si a inceput sa ma doara maseaua in cauza, abea miercuri dimi am reusit sa ma programez cu rugaminti ca altfel ma programa vineri dupa masa, am luat un no spa si imi tin gheata la falca sa ma lase durerile, pana acum nu reuseam sa mananc din cauza greturilor acum nu pot nici din cauza maselei ca ma doare de mor cand o ating... |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| ivy wrote:1073 beta 2 m-am linistit! incep incet, incet sa ma cazez la voi Bine ai venit ivy si sarcina usoara. Am vazut ca ai intrebat de progesterom, mie mi a iesit 174... si inca suplimentez din plin, dar cel mai bine te lamureste medicul... eu am o zona de decolare |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Adina Mariana wrote: Andre deja ai 34 sapt  parca acum ne-ai dat vestea ca esti graviduta,ce trece timpul asta.Inca putin si iti cunosti iubirea mica  cum ai vrea sa nasti? La multi ani femei luptatoare si sarcini usoare.Imi este tare dor de aceasta casuta si perioada in care eram burtica dar nu imi vine sa cred ca deja am baietel de aproape 5 lunite  sa profitati de tot din plin Sa ti traiasca baietelul Adina, si daca ti e dor poate iti faci curaj sa i faci o surioara in curand |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| multumesc pt primire tuturor o sa pun si eu, daca tot le am cumparate, ca nu strica
maine ma vede si dr care mi a facut inseminarea, numai bine o intreb si pe ea
|
|
|