|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Irinan wrote:Buna fetelor, revin si eu cu vesti.. ieri am ajuns iar cu sangerare la medic, ce m a speriat mai tare e ca aveam si 2 chegulete mici. Sarcina e ok, e un singur bebe, eu ieri aveam 5s4z iar ecografic imi arata 6s5z. Medicul a zis ca de la progesteron.. se pare ca am o decolare, de unde vin si sangerarile, continui cu 3 utrogestan pe zi, plus progesteron injectabil de 2 ori pe saptamana(prontogest), mi a facut ieri prima injectie si ma doare piciorul si azi.. plus trebuie sa fac algifen si no spa injectabil in fiecare zi la pranz, plus no spa de 80 dimineata si seara, ca vitamine mi a dat femusan, si mai iau si un magne b6 pe zi... ma simt ca drogata toata zi, dar asta e.. mi a zis ca bine ca nu a fost decolarea unde e prins cordonul ombilical ca se oprea din evolutie. Plus repaus total la pat. Cam greu, dar asta e.. Si i am auzit inimioara mi au trecut toate Vai saraca, cate trebuie sa iei si sa faci. Important e ca ai descoperit si ca se poate rezolva. Sa fie totul bine si sa treaca rapid.. |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Miha1989 wrote:Offf cred ca nu este usor, dar hai sa luam partea buna, bebe este acolo si este bine, stiu cum te simti cu pastilele si injectiile, asa sunt si eu geanta plina de pastile, noptiera de acasa este plina de pastile, dimineata, seara si la pranz trebuie sa iau pastile, nu mai zic de clexane ca doare ca naiba (neasteptat) si am numai vanatai de la ele dar toate astea nu conteaza exact cum ai zis cand ii auzi inimioara cand sti ca bebe este acolo uitam de toate...sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa te ocroteasca pe tine si pe bebe Multumesc frumos, Dumnezeu sa te ocroteasca si pe tine si bebele tau |
| Miha1989 wrote:Mersi de pont, o sa imi cumpar de acum bombonele Mie nu mi lipsesc niciodata |
| BisIrinka wrote: Buna ziua, de ce lua?i progesteron ?i utrogestan? Am 4 saptamâni de sarcina ?i vreau sa merg la ginecolog la 6 saptamâni. Când a?i mers dmv prima data la genecolog?
Eu am mers prima data la 4s5z.. dar eu am istoric de sarcini cu probleme.. iau utrogestan, care e tot progesteron, si suplimentez cu injectabil pt mentinerea sarcinii |
| fluturash26 wrote:Vai saraca, cate trebuie sa iei si sa faci. Important e ca ai descoperit si ca se poate rezolva. Sa fie totul bine si sa treaca rapid.. Important e ca se poate face ceva. Problema e ca nu se mai gasesc medicamentele, vitamina k n am gasit nicaieri, doar la spital. Utrogestanul iar il gasesc cu dificultate, cat despre prontogest mi a gasit mama tocmai in italia. La noi nu se gaseste pe nicaieri. A sunat dr ieri peste tot. Dar atat timp cat vezi ca e totul ok cu bebe faci tot ce tine de tine |
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2020 Mesaje: 42
| Irinan wrote:Multumesc frumos, Dumnezeu sa te ocroteasca si pe tine si bebele tau ?ti?i cumva daca la 5 saptamâni se poate auzi inimioara la bebe? Eu vroiam sa merg la ginecolog la 6 saptamani, însa având o pierdere anterioara parca îmi e frica sa o mai las a?a. Am în?eleg ca nici nu e prea bine sa faci o ecografie intravaginala la o sarcina micu?a. Acum sunt nedumerita ?i nustiu cum e mai bine. La ce ginecolog merge?i, particular sau de stat? Analizele le face?i gratis sau plati?i pentru ele? |
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Irinan wrote:Buna fetelor, revin si eu cu vesti.. ieri am ajuns iar cu sangerare la medic, ce m a speriat mai tare e ca aveam si 2 chegulete mici. Sarcina e ok, e un singur bebe, eu ieri aveam 5s4z iar ecografic imi arata 6s5z. Medicul a zis ca de la progesteron.. se pare ca am o decolare, de unde vin si sangerarile, continui cu 3 utrogestan pe zi, plus progesteron injectabil de 2 ori pe saptamana(prontogest), mi a facut ieri prima injectie si ma doare piciorul si azi.. plus trebuie sa fac algifen si no spa injectabil in fiecare zi la pranz, plus no spa de 80 dimineata si seara, ca vitamine mi a dat femusan, si mai iau si un magne b6 pe zi... ma simt ca drogata toata zi, dar asta e.. mi a zis ca bine ca nu a fost decolarea unde e prins cordonul ombilical ca se oprea din evolutie. Plus repaus total la pat. Cam greu, dar asta e.. Si i am auzit inimioara mi au trecut toate Buna Irina! In primul rand ma bucur ca bebele e bine si ca i-ai auzit inimioara . daca zici ca e mai mare cu o saptamana inseamna ca ai ovulat in ziua 7 ? Iti doresc multa putere si sa se prinda sacul cat mai repede. |
| BisIrinka wrote: ?ti?i cumva daca la 5 saptamâni se poate auzi inimioara la bebe? Eu vroiam sa merg la ginecolog la 6 saptamani, însa având o pierdere anterioara parca îmi e frica sa o mai las a?a. Am în?eleg ca nici nu e prea bine sa faci o ecografie intravaginala la o sarcina micu?a. Acum sunt nedumerita ?i nustiu cum e mai bine. La ce ginecolog merge?i, particular sau de stat? Analizele le face?i gratis sau plati?i pentru ele?
Eu merg la particular si am platit tot pana acum. S a auzit inimioara ieri, aveam 5s4z. Sincer nu ma asteptam asa repede. Eco doar intravaginal mi a facut, abdominal nu se vede inca |
| Mihaela14 wrote:Buna Irina! In primul rand ma bucur ca bebele e bine si ca i-ai auzit inimioara . daca zici ca e mai mare cu o saptamana inseamna ca ai ovulat in ziua 7 ? Iti doresc multa putere si sa se prinda sacul cat mai repede. Habar n am ,nu am fost atenta la ovulatie, dar dupa um am 5s5z azi. Ieri la eco imi arata 6s5z. Dr a zis ca a crescut mai mult de la progesteron |
| Irinan wrote: Habar n am ,nu am fost atenta la ovulatie, dar dupa um am 5s5z azi. Ieri la eco imi arata 6s5z. Dr a zis ca a crescut mai mult de la progesteron Pe asta n-am mai auzit-o "a crescut mai mult de la progesteron", e prima data cand aud asa ceva Si bebele meu e mai mare ecografic cu 4 zile ,dar eu stiu sigur ca am ovulat in ziua 10 si atunci e ok. In fine important e sa fie bine ,sa fiti amandoi bine , asta conteaza cu adevarat. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| BisIrinka wrote: ?ti?i cumva daca la 5 saptamâni se poate auzi inimioara la bebe? Eu vroiam sa merg la ginecolog la 6 saptamani, însa având o pierdere anterioara parca îmi e frica sa o mai las a?a. Am în?eleg ca nici nu e prea bine sa faci o ecografie intravaginala la o sarcina micu?a. Acum sunt nedumerita ?i nustiu cum e mai bine. La ce ginecolog merge?i, particular sau de stat? Analizele le face?i gratis sau plati?i pentru ele?
Eu am fost prima data la 5 saptamâni, pentru ca nu se dubla beta. S-a vazut doar sacul. Apoi la 7 saptamâni am vazut embrionul si cum ii batea inima, iar deabea la 9 saptamâni am auzit-o. Eu merg la privat, am abonament la Medlife, acolo voi si naste. Am foarte multe incluse în abonament, am platit doar analiza de sânge de la dublu test si morfologia a 2a. Sarcina usoara |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Buna dragile mele!!! Nu am reu?it sa mai intru, ma tine super ocupata minunea noastra. Vreau sa felicit mamicile cu care am împar?it ?i bune ?i rele timp îndelungat ?i vreau sa felicit ?i sa urez sarcini u?oare ?i la termen noilor gravidute care se pare ca au prin berzele noastre sugubete. Sa auzim numai de bine!!! Pupici mul?i!!! |
|
| Mihaela14 wrote:Pe asta n-am mai auzit-o "a crescut mai mult de la progesteron", e prima data cand aud asa ceva Si bebele meu e mai mare ecografic cu 4 zile ,dar eu stiu sigur ca am ovulat in ziua 10 si atunci e ok. In fine important e sa fie bine ,sa fiti amandoi bine , asta conteaza cu adevarat. Asa mi a zis, acum ca o fi asa sau nu habar n am. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| M-am intors de la medic. Inca nu m-a trecut pe clexane a zis ca valoare mare poate fi si de la o infectie / inflamatie in corp si adevarul este ca Iar mi-a iesit streptococul b in urina si vsh marit si proteina c reactiva . De maine incep iar tratamentul cu antibiotic timp de 7 zile. Dupa voi repeta d dimerii si vedem cum vor iesi atunci. Mi-a dat si supliment de fier ca bebeii au inceput sa-mi traga tot fierul :) . Felicitari din inima fetelor ce au auzit inimioara si ma bucur ca la toate va este bine . |
|
| adina1109 wrote:M-am intors de la medic. Inca nu m-a trecut pe clexane a zis ca valoare mare poate fi si de la o infectie / inflamatie in corp si adevarul este ca Iar mi-a iesit streptococul b in urina si vsh marit si proteina c reactiva . De maine incep iar tratamentul cu antibiotic timp de 7 zile. Dupa voi repeta d dimerii si vedem cum vor iesi atunci. Mi-a dat si supliment de fier ca bebeii au inceput sa-mi traga tot fierul :) . Felicitari din inima fetelor ce au auzit inimioara si ma bucur ca la toate va este bine . O sa fie bine Adina, ai sa vezi! Urmezi tratamentul si apoi va sti dr ce e de facut!
Fetelor spuneti-mi care-i treaba cu cas, adica saptamana viitoare joi va fi o luna de cand am fost prima data acolo sa-mi schimbe statutul din salariat in gravida. Acum dupa o luna cand ma duc iar, am nevoie de o noua adeverinta de la medic de fam, sau ce presupune prezenta mea acolo? |
|
|