|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| IoanaOlo wrote:Hello. Am venit si eu cu vesti de la medic. Bebicu e bine, are o inimioara puternica si 2 cm. Acum stau Si eu muuuuuult mai linistita. Va pupicesc gravidute frumoase. Ce vesti minunate, bravo! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2020 Mesaje: 42
| Buna ziua. Numele meu este Irina. Sunt însarcinata în 4 saptamâni, am sânii tensiona?i, constipata ?i balonata ?i cam atât. Nu am gre?uri ... Voi la cate saptamâni a?i început sa ave?i gre?uri? Când a?i mers prima data la ginecolog? Ce analize a?i facut? In iulie am facut tiroidectomie totala, ca sa pot concepe un bebe. In noiembrie am prins sarcina însa am pierdut-o la 4 saptamâni ?i 4 zile. ?i nu ?tiu cauza. Analizele sunt ok. Acum îmi e frica sa trec iara?i prin aceea?i chestie. Cum v-a?i sim?it voi la început de sarcina? Mai e cineva cu tiroidectomie totala? Mul?umesc uff uff
|
| Buna seara înca odata. Sunt însarcinata în 4 saptamâni ?i pe lânga cele men?ionate anterior mai am o chestie ce îmi sta în cap. Este cineva din voi care sa ave?i pisici? Ce pareri ave?i? Eu am 2 pisici cu vaccinurilor facute ?i deparazitarea odata la 3 luni.Am facut ?i analiza de toxoplasmoza ?i este ok. Ma intereseaza o parere Mul?umesc BisIrinka attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| BisIrinka wrote:Buna seara înca odata. Sunt însarcinata în 4 saptamâni ?i pe lânga cele men?ionate anterior mai am o chestie ce îmi sta în cap. Este cineva din voi care sa ave?i pisici? Ce pareri ave?i? Eu am 2 pisici cu vaccinurilor facute ?i deparazitarea odata la 3 luni.Am facut ?i analiza de toxoplasmoza ?i este ok. Ma intereseaza o parere Mul?umesc Eu am avut pisica in sarcina si o am si acum. Daca ai anticorpi anti toxoplasma de tip IgG nu e nici un risc, insa daca nu ai trebuie sa repeti lunar (sau cum considera medicul) anticorpii de tip IgM. Eu nu am avut anticorpi IgG si am facut lunar IgM. Ca si masuri suplimentare am pus sotul sa schimbe nisipul in litiera in locul meu. Mai mare grija trebuie sa ai la carnea insuficient preparata termic, lapte nepasteurizat etc asa sunt sanse mari sa iei parazitul, nu doar de la pisica. |
|
| Mul?umesc de sfat. Am ata?at analizele înainte de a prinde sarcina. La cate saptamâni a?i mers pentru prima data la medic? |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| BisIrinka wrote:Mul?umesc de sfat. Am ata?at analizele înainte de a prinde sarcina. La cate saptamâni a?i mers pentru prima data la medic? neata! Eu am fost la 7 sapt prima data la medic. Acum depinde de fiecare medic, unele fete au mers mai devreme. Cat despre greturi prin sapt 6 au aparut, deci mai ai timp.... |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| IoanaOlo wrote:Hello. Am venit si eu cu vesti de la medic. Bebicu e bine, are o inimioara puternica si 2 cm. Acum stau Si eu muuuuuult mai linistita. Va pupicesc gravidute frumoase. uuuu ce bebelus puternic ai! Câte sapt ai tu acum ? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Neata fetelor azi am facut 6 saptamani si tot azi greturile au venit in forta, pana acum a fost foarte light ma tineau 5 min si erau usoare, acum simt ca o sa vomit in orice moment si mai trist este ca sunt la serviciu... Am mancat o banana, am baut un fresh...mai deschid geamul dar cam degeaba |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| Dxc wrote:uuuu ce bebelus puternic ai! Câte sapt ai tu acum ? Dupa spusele medicului 8 saptamani dar sunt 8 saptamani ecografice, nu de la ultima menstruatie. Dupa calculele de la ultima menstruatie ar fi 10. Asa am zis si eu, ca bebicu e puternic. . Tu cum te mai simti? |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Buna fetelor, revin si eu cu vesti.. ieri am ajuns iar cu sangerare la medic, ce m a speriat mai tare e ca aveam si 2 chegulete mici. Sarcina e ok, e un singur bebe, eu ieri aveam 5s4z iar ecografic imi arata 6s5z. Medicul a zis ca de la progesteron.. se pare ca am o decolare, de unde vin si sangerarile, continui cu 3 utrogestan pe zi, plus progesteron injectabil de 2 ori pe saptamana(prontogest), mi a facut ieri prima injectie si ma doare piciorul si azi.. plus trebuie sa fac algifen si no spa injectabil in fiecare zi la pranz, plus no spa de 80 dimineata si seara, ca vitamine mi a dat femusan, si mai iau si un magne b6 pe zi... ma simt ca drogata toata zi, dar asta e.. mi a zis ca bine ca nu a fost decolarea unde e prins cordonul ombilical ca se oprea din evolutie. Plus repaus total la pat. Cam greu, dar asta e.. Si i am auzit inimioara mi au trecut toate |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Miha1989 wrote:Neata fetelor azi am facut 6 saptamani si tot azi greturile au venit in forta, pana acum a fost foarte light ma tineau 5 min si erau usoare, acum simt ca o sa vomit in orice moment si mai trist este ca sunt la serviciu... Am mancat o banana, am baut un fresh...mai deschid geamul dar cam degeaba Bomboanele de menta ma ajuta pe mine... azi n am reusit inca sa mananc nimic, plus ca am si o durere de cap groaznica |
|
| Irinan wrote:Buna fetelor, revin si eu cu vesti.. ieri am ajuns iar cu sangerare la medic, ce m a speriat mai tare e ca aveam si 2 chegulete mici. Sarcina e ok, e un singur bebe, eu ieri aveam 5s4z iar ecografic imi arata 6s5z. Medicul a zis ca de la progesteron.. se pare ca am o decolare, de unde vin si sangerarile, continui cu 3 utrogestan pe zi, plus progesteron injectabil de 2 ori pe saptamana(prontogest), mi a facut ieri prima injectie si ma doare piciorul si azi.. plus trebuie sa fac algifen si no spa injectabil in fiecare zi la pranz, plus no spa de 80 dimineata si seara, ca vitamine mi a dat femusan, si mai iau si un magne b6 pe zi... ma simt ca drogata toata zi, dar asta e.. mi a zis ca bine ca nu a fost decolarea unde e prins cordonul ombilical ca se oprea din evolutie. Plus repaus total la pat. Cam greu, dar asta e.. Si i am auzit inimioara mi au trecut toate
Offf cred ca nu este usor, dar hai sa luam partea buna, bebe este acolo si este bine, stiu cum te simti cu pastilele si injectiile, asa sunt si eu geanta plina de pastile, noptiera de acasa este plina de pastile, dimineata, seara si la pranz trebuie sa iau pastile, nu mai zic de clexane ca doare ca naiba (neasteptat) si am numai vanatai de la ele dar toate astea nu conteaza exact cum ai zis cand ii auzi inimioara cand sti ca bebe este acolo uitam de toate...sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa te ocroteasca pe tine si pe bebe |
|
| Irinan wrote: Bomboanele de menta ma ajuta pe mine... azi n am reusit inca sa mananc nimic, plus ca am si o durere de cap groaznica
Mersi de pont, o sa imi cumpar de acum bombonele |
|
| Irinan wrote:Buna fetelor, revin si eu cu vesti.. ieri am ajuns iar cu sangerare la medic, ce m a speriat mai tare e ca aveam si 2 chegulete mici. Sarcina e ok, e un singur bebe, eu ieri aveam 5s4z iar ecografic imi arata 6s5z. Medicul a zis ca de la progesteron.. se pare ca am o decolare, de unde vin si sangerarile, continui cu 3 utrogestan pe zi, plus progesteron injectabil de 2 ori pe saptamana(prontogest), mi a facut ieri prima injectie si ma doare piciorul si azi.. plus trebuie sa fac algifen si no spa injectabil in fiecare zi la pranz, plus no spa de 80 dimineata si seara, ca vitamine mi a dat femusan, si mai iau si un magne b6 pe zi... ma simt ca drogata toata zi, dar asta e.. mi a zis ca bine ca nu a fost decolarea unde e prins cordonul ombilical ca se oprea din evolutie. Plus repaus total la pat. Cam greu, dar asta e.. Si i am auzit inimioara mi au trecut toate Buna ziua, de ce lua?i progesteron ?i utrogestan? Am 4 saptamâni de sarcina ?i vreau sa merg la ginecolog la 6 saptamâni. Când a?i mers dmv prima data la genecolog? |
|
| BisIrinka wrote: Buna ziua, de ce lua?i progesteron ?i utrogestan? Am 4 saptamâni de sarcina ?i vreau sa merg la ginecolog la 6 saptamâni. Când a?i mers dmv prima data la genecolog?
Buna, ele se iau pentru sustinerea sarcinii, prima vizita la medic este programata si in functie de istoricul pe care l ati avut, eu de exemplu am fost de 2 ori pana acum, prima data cand am avut testul pozitiv si a doua oara la cateva zile de intarziere ca sa confirme sarcina, eu insa am mers asa pt ca am pierdut 3 sarcini in faza incipienta si era important sa urmez un tratament... Am citit ca si tu ai pierdut o sarcina, daca poti ajunge la medic mai repede este ok daca nu stai linistita pana la 6 sapt si relaxeazate ca daca vor fi probleme atunci medicul iti va da tot ce este nevoie, normal prima vizta cam asa se face cam la 6 sapt ca sa se vada bebe bine si sa ii auzi si inimioara. |
|
|