|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| Vin si eu cu vesti. Din pacate azi nu am put face consultul pentru ca e defect ecograful . Am reprogramat pe marti, daca nici atunci nu e gata ne vedem miercuri sigur. Rabdare in continuare, din pacate. Astept vesti de la celelalte fete. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| IoanaOlo wrote:Vin si eu cu vesti. Din pacate azi nu am put face consultul pentru ca e defect ecograful . Am reprogramat pe marti, daca nici atunci nu e gata ne vedem miercuri sigur. Rabdare in continuare, din pacate. Astept vesti de la celelalte fete. Pfuu da' e cam mult pana marti. Te inarmezi cu rabdare ca n-ai incotro. Dar tu cum te simti, ai ceva simptome? |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Irinan wrote: Eu luam 3 no spa forte(de 80) plus ca aveam recomandare de no spa combinat cu algifen la dureri mai mari.
Azi dureri nu prea am mai avut, am luat doar dimineata un no spa de 40 si la pranz nu am mai luat, ma mai inteapa asa usor in rest liniste, greturi parca mai am uneori asa nici nu stiu daca sa le zic greturi, intr un fel vreau sa am simptome sa stiu ca inca este acolo... Offf ma termina situatia in sine ca au aparut temerile, am fost linistita pana acum dar acum a aparut gandul daca se intampla ceva, incerc sa nu ma gandesc prea mult sper sa reusesc, se pare ca 3 sarcini pierdute au lasat traume adanci 
LE: zici ca m a auzit, dupa ce v am scris m au luat durerile, am luat no spa sa nu se intensifice |
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Azi am avut întâlnire cu bebe meu....dragutul de el... i bate inimioara asa frumos totul ok, în parametrii ,ne am dat iar întâlnire peste 3 sapt |
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Dxc wrote:Azi am avut întâlnire cu bebe meu....dragutul de el... i bate inimioara asa frumos  totul ok, în parametrii ,ne am dat iar întâlnire peste 3 sapt Ce frumossssssss!!!!! Felicitariiiiiiiiiiii .... cat ma bucur |

| Dxc wrote:Azi am avut întâlnire cu bebe meu....dragutul de el... i bate inimioara asa frumos  totul ok, în parametrii ,ne am dat iar întâlnire peste 3 sapt Felicitari pt inimioara! E un sentiment f frumos sa stii ca mai bate inca o inimioara in tine |

Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Dxc wrote:Azi am avut întâlnire cu bebe meu....dragutul de el... i bate inimioara asa frumos  totul ok, în parametrii ,ne am dat iar întâlnire peste 3 sapt
Felicitari, ma bucur ca totul este bine, cand ma gandesc ca o sa ii aud si eu inimioara pe 2 martie deja am emotii |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| Hello fetelor! Slava Domnului, bebele meu este bine. Din pacate eu nu prea sunt, se pate ca am colul deschis asa ca m-au internat de urgenta. Sper sa fie bine si sa nu se intample nimic rau. |
|

| Primavera7 wrote:Hello fetelor! Slava Domnului, bebele meu este bine. Din pacate eu nu prea sunt, se pate ca am colul deschis asa ca m-au internat de urgenta. Sper sa fie bine si sa nu se intample nimic rau. Bine ca e bine bebe! Cat de deschis e si ce ti-a zis doctorul? Adica ce e de facut in cazul acesta? |
|

| Mihaela14 wrote: Pfuu da' e cam mult pana marti. Te inarmezi cu rabdare ca n-ai incotro. Dar tu cum te simti, ai ceva simptome?
Rabdare îmi fac . Ma simt bine in general, doar o stare permanenta de greata. Nu am dureri de nici n fel, sanii sunt enormi ?i tari . Te pup |
|

| Dxc wrote:Azi am avut întâlnire cu bebe meu....dragutul de el... i bate inimioara asa frumos  totul ok, în parametrii ,ne am dat iar întâlnire peste 3 sapt C'è frumos. Ma bucur pentru tine si pentru vestile bune pe care le-ai primit. Pupicei si tie ?i ingerasului tau |
|

| Primavera7 wrote:Hello fetelor! Slava Domnului, bebele meu este bine. Din pacate eu nu prea sunt, se pate ca am colul deschis asa ca m-au internat de urgenta. Sper sa fie bine si sa nu se intample nimic rau. . O sa fie totul bine. E bine ca bebicul e bine. Colul deschis nu este o problema foarte mare daca e depistata la timp. Sora mea a avut colul deschis, i-au facut cerclaj ?i a dus sarcina la termen, bineinteles cu repaos la pat. Doamne ajuta sa fie totul bine. Numai gânduri bune iti transmit. |
|

Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| Mihaela14 wrote: Bine ca e bine bebe! Cat de deschis e si ce ti-a zis doctorul? Adica ce e de facut in cazul acesta?
Imi vor face cerclaj. Probabil o sa vegetez la pat pana vine bebele. Sper din suflet sa fie totul bine. Sunt foarte stresata... Ma bucur pentru fetele cu vesti mai bune ca mine Dar...i-am vazut si eu fatzuca baiatului meu. Doamne cat de scump este. Sunt in rai! |
|

Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| ?i noi suntem bine. Se pare ca am o fetita agitata asa ca mine . S a zbenguit într-una. Totul e în parametrii. Colul are 3.65 cm. Sunt asa fericita ca e totul bine |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| adina1109 wrote: Ce frumossssssss!!!!! Felicitariiiiiiiiiiii .... cat ma bucur
multumesc din suflet |
|
|
|