|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| GeorgianaB wrote:
Trebuie sa ai grija sa mananci putin si des, eu daca nu mananc simt cum imi fuge pamantul de sub picioare, treptat am inceput sa il las sa se joace si singur, la inceput imi era usor dar acum incep sa obosesc si nu mai tin chiar asa bine pasul cu el :))
A inceput si ea sa mai dea manuta cand iesim afara de cateva zile...sper sa se obisnuiasca mai mult pe jos..e greu in brate mereu..oricum tu ai si mai multe saptamani si iti e si mai greu... Voi incerca sa ma alimentez mai ok...sa fie bine..trebuie sa fie. Cum decurge sarcina? Te simti ok? |

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| fluturash26 wrote: A inceput si ea sa mai dea manuta cand iesim afara de cateva zile...sper sa se obisnuiasca mai mult pe jos..e greu in brate mereu..oricum tu ai si mai multe saptamani si iti e si mai greu... Voi incerca sa ma alimentez mai ok...sa fie bine..trebuie sa fie. Cum decurge sarcina? Te simti ok?
Al meu nu sta de mana, tot insist pana cedeaza el :)) Decurge ok, nu prea il simt, de fapt mai deloc fata de prima sarcina cu toate ca burta este mare. Azi am fost la eco si se pare ca i-a crescut putza :)) |

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Multa bafta celor care mergeti azi la eco, sa veniti cu vesti bune ! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| Mihaela14 wrote:Multa bafta celor care mergeti azi la eco, sa veniti cu vesti bune !
Multumim! Sper din suflet sa fie bine |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| Mihaela14 wrote:Multa bafta celor care mergeti azi la eco, sa veniti cu vesti bune !
Multumim. Sper din suflet sa venim toate cu vesti bune. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Miha1989 wrote:Buna dimineata, am si eu nevoie de o parere, azi dimineata la ora 3.00 durerea de burta m-a trezit, ma durea groaznic ca la menstra, sincer deja imi faceam filme ca o sa imi vina, am luat un no spa si dupa vreo 15 min mi-a trecut, la fel ca ieri durerea nu a tinut, este cazul sa vorbesc cu medicul sau sa astept pana merg la el in mai putin de 2 saptamani? Cand am ajuns la munca m-a luat si o greata, a vrut sa ma salute sau mie deja imi este greata de locul de munca Buna Miha, ieri nu am intrat deloc, asa ca iti raspund mai tarziu. Eu am bagat 3 no spa forte zilnic si tot am dureri... nu e bine sa stai cu durere. |
|
| fluturash26 wrote:Asta asa e..acum te inteleg perfect! |
|
| fluturash26 wrote: Eu am avut o stare de voma acum 2 zile pe langa constanta greata..in rest sunt bine,destul de obosita.. astept sa treaca timpul pana pe 10..am emotii ca atunci e si dublu test..la primul bebe a iesit rau dublu test si am stat in stres toata sarcina. Sper acum sa iasa ok sa fiu mai relaxata. In rest nu am nimic. Am cazut ieri zdravan, cred ca am ametit, eram si cu fata in brate noroc ca nu a patit nimic fata ca m-am chinuit sa ma redresez sa nu cad aiurea sa ii rup ceva sau la cap doamne fereste..eu is julita dr tot la genunchi,maini,mainile umflate..vai de capul meu. Burtica cred ca e ok ca nu am cazut decat in genunchi si maini nu cred ca ar avea ceva.. Oricum m-am speriat zdravan pt fata..
Bine ca nu te ai lovit la burtica si nici fetita nu a patit nimic... sigur o sa iasa ok dublu test |
|
| Miha1989 wrote:Parca citisem ca si Irinan tot asa a luat si in trecut, i am scris medicului o sa vad ce zice si el... Multumesc Eu luam 3 no spa forte(de 80) plus ca aveam recomandare de no spa combinat cu algifen la dureri mai mari. |
|
| GeorgianaB wrote:
Al meu nu sta de mana, tot insist pana cedeaza el :)) Decurge ok, nu prea il simt, de fapt mai deloc fata de prima sarcina cu toate ca burta este mare. Azi am fost la eco si se pare ca i-a crescut putza :))
Felicitari pentru flacau Georgiana |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| GeorgianaB wrote:
Al meu nu sta de mana, tot insist pana cedeaza el :)) Decurge ok, nu prea il simt, de fapt mai deloc fata de prima sarcina cu toate ca burta este mare. Azi am fost la eco si se pare ca i-a crescut putza :))
Felicitari pentru purtatorul de putza , sa fiti sanatosi sa ajungeti cu bine la termen! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| GeorgianaB wrote:
:O am emotii acum pe luni :)) eu am noroc ca stau la casa si iese zilnic in curte, doar il urmaresc, dar alearga si se joaca singur, isi gaseste mereu ceva :D cand ies in oras nu sunt singura cu el de obicei, altfel e greu...deja e burta asa mare si il ridic si eu destul de mult, cateodata ma fulgera prin burtica cand il iau, mi-e si frica asa ca evit cat pot sa ies doar eu cu el prin oras... |
|

| GeorgianaB wrote:
Iauzi Si a mea nu sta prea mult dar cat de cat acolo e ok.
|
|

| Irinan wrote:Bine ca nu te ai lovit la burtica si nici fetita nu a patit nimic... sigur o sa iasa ok dublu test Da, am scapat ca prin urechile acului..sper si eu..am emotii. |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| lore.t. wrote: :O am emotii acum pe luni :)) eu am noroc ca stau la casa si iese zilnic in curte, doar il urmaresc, dar alearga si se joaca singur, isi gaseste mereu ceva :D cand ies in oras nu sunt singura cu el de obicei, altfel e greu...deja e burta asa mare si il ridic si eu destul de mult, cateodata ma fulgera prin burtica cand il iau, mi-e si frica asa ca evit cat pot sa ies doar eu cu el prin oras...
Mare noroc ca stati la casa, noi rar ne rasfatam asa cand mergem la bunici. Si eu voi evita sa ies singura cu el, acum sa zicem ca mai merge, dar dupa sapt 25 nu as mai iesi. Depinde si cum va fi el atunci, am incercat sa il scot fara carucior si a fost o idee foarte proasta :)) nu stiam cum sa ajungem mai repede acasa. Daca zici ca ai vazut la eco ca a ramas fata sigur nu ii mai creste cucul ?? Pe mine m-a luat prin surprindere vestea pentru ca eram in sufletul meu convinsa ca este fata, sexul oricum imi era indiferent. |
|
|
|