|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Irinan wrote: Tu cand ai avut ultimul cm? Cred ca e diferenta de o zi intre noi
Pe 16 ianurie a fost ultimul ciclu, azi am 4s si 5 zile, pentru mine este prima data cand trec de pragul asta cu sarcina, pe toate cele 3 sarcini le-am pierdut imediat dupa implantare nu apucam nici 4 saptamani... |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Miha1989 wrote:
Pe 16 ianurie a fost ultimul ciclu, azi am 4s si 5 zile, pentru mine este prima data cand trec de pragul asta cu sarcina, pe toate cele 3 sarcini le-am pierdut imediat dupa implantare nu apucam nici 4 saptamani...
Esti cu 2 zile in fata mea Eu am avut pe 18 |
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Mihaela 14 asteptam vesti de la tine cf bobita ta ??? |
| La 17.30 avea control Mihaela. Probabil e la dr |
| Irinan wrote:La 17.30 avea control Mihaela. Probabil e la dr aaaaa atunci sa i ?inem pumnii |
| Dxc wrote:aaaaa atunci sa i ?inem pumnii
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Sunt bine fetelor, bobita e bine, a crescut, hematomul n-a disparut de tot dar s-a micsorat bine. In concluzie e de bine |
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Mihaela14 wrote: Sunt bine fetelor, bobita e bine, a crescut, hematomul n-a disparut de tot dar s-a micsorat bine. In concluzie e de bine Ce bucurie !!!! Ma bucur mult Mihaela. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| Mihaela14 wrote: Sunt bine fetelor, bobita e bine, a crescut, hematomul n-a disparut de tot dar s-a micsorat bine. In concluzie e de bine Ce ma bucur sa adu vesti bune!! Pupici mul?i |
| Mihaela14 wrote: Sunt bine fetelor, bobita e bine, a crescut, hematomul n-a disparut de tot dar s-a micsorat bine. In concluzie e de bine superr!!! Ai o bobita cuminte |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| Mihaela14 wrote: Sunt bine fetelor, bobita e bine, a crescut, hematomul n-a disparut de tot dar s-a micsorat bine. In concluzie e de bine
Bucurie mareeeee Ma bucur din suflet. Usor, usor scapi tu si de hematomul ala. Important e ca nu mai sangerezi si bobita e bine. Tratamentul l-a schimbat? Oare nu e mai bine sa iti iei ceva concediu sa stai mai multisor linistita? |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Mihaela, felicitari! Ne bucuram ca ai o bobita cuminte!  Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! |
|

| Multumesc fetelor ! Primavera nu a schimbat tratamentul, iar cu serviciul deocamdata ma duc, cel putin pana o sa ma simt ok. Depinde de cum vor evolua lucrurile. Sa stiti ca m-am dus chiar linistita la eco, am fost optimista. A contat mult si faptul ca al meu a venit cu mine Urmatoarea programare la 12 sapt , dar eu o sa mai fac un eco undeva pana atunci Am discutat si de testul harmony sa il fac, sper sa fie totul bine pana la capat |
|

| AndreV wrote:Mihaela, felicitari! Ne bucuram ca ai o bobita cuminte!  Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Multumesc Andre |
|
| Mihaela14 wrote: Sunt bine fetelor, bobita e bine, a crescut, hematomul n-a disparut de tot dar s-a micsorat bine. In concluzie e de bine Ma bucur pt tine Mihaela. Ai o bobita luptatoare si o sa ramana cu mami pana la capat |
|
|
|