Gravidutele noastre dragi - 55 UPDATED
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Thursday, January 30, 2020 9:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Mihaela14 wrote:

Am avut si la prima sarcina de doua ori: o data chiar dupa ce am aflat de sarcina la vreo doua zile, dar s-a oprit cand am marit doza de progesteton si a doua cand a murit tata...a trecut si aia in doua trei zile. Nu au tinut atat de mult, acum e altceva nu e lipsa de progesteron, ma tine deja de aprox 10 zile pale
Maine trebuie sa-mi gasesc ceva mai vesel de facut ..multumesc mult Adina, tot timpul m-ai sustinut iloveyou
Am inteles.Sper sa iti treaca cat mai repede si sa nu puna probleme.Sunt sigura ca este totul ok.Nella a avut probleme ca si tine pana a nascut.Stiu ca e greu dar trebuie sa fi optimista.O sa fie bine de data astapupici
Tensiometru soacra si-a cumparat din farmacie sau sunt si pe net pe comanda.
Cu placere te ajut cu ce pot si stiu ca stiu cum este a fi incurajata.Si eu am avut mare nevoie cand am fost insarcinata si chiar si acuma simt nevoia de sfaturi si mai multe ca si cand am fost gravida.
Cheek Kiss
kryssu92
Scris: Thursday, January 30, 2020 9:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
Mihaela14 wrote:

Ma bate gandul sa-mi iau un tensiometru sa-l am acasa...chiar nu stiu cum stau cu tensiunea. Aveti idee de unde as putea sa cumpar, se gasesc in farnacii?

Eu am unul de mult, luat din farmacie, de încheietura. Cardiologul i-a recomandat sotului Omrom, dar nu l-am schimbat.
Eu în fiecare duminica îmi iau tensiunea, glicemia si ma cântaresc. Asta de pe la 11 saptamâni.
adina1109
Scris: Friday, January 31, 2020 8:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
Fluturash felicitari .... ce beta frumos !!!!!
Mihaela sa ai incredere in puiul tau. Si eu ma gandeam mereu ca daca se intampla ceva rau, pana pe la 8-9 saptamani mereu am stat cu semntimentul ca sigur unul dintre ei se va opri din evolutie, nu stiu de ce, cred ca e in natura noastra sa ne ingrijoram permanent . Dar trebuie sa fim optimiste.
Abia astept si eu morfologia pe data de 6. Ma rog sa fie bine.
Va pup
Mihaela14
Scris: Friday, January 31, 2020 9:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
fluturash26 wrote:

Eu stiind cum e sa treci prin asta iti zic sa fii puternica si sa te gandezti ca va fi bine. Eu am avut mare incredere ca va fi bine, totul tine si de gandirea noastra, eu am trecut prin foarte multe cu prima sarcina si totusi a fost bine pana la final. Deci eu spun sa te relaxezi, sa faci ce iti place si sa nu te mai gandesti. Vor trece ele petele.

Multumesc pentru sfat. Azi m-am mai linistit, a mai trecut panica si ma ajuta mult experientele celor care au trecut prin asta si au reusit sa duca sarcina pana la capat, cum e si cazul tau. Imi amintesc ce mi-a spus si dr sa ma relaxez, usor de zis greu de facutras Sper sa trec de perioada asta cu bine si marti la eco sa aud inimioara coeur
Mihaela14
Scris: Friday, January 31, 2020 9:41 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Am inteles.Sper sa iti treaca cat mai repede si sa nu puna probleme.Sunt sigura ca este totul ok.Nella a avut probleme ca si tine pana a nascut.Stiu ca e greu dar trebuie sa fi optimista.O sa fie bine de data astapupici
Tensiometru soacra si-a cumparat din farmacie sau sunt si pe net pe comanda.
Cu placere te ajut cu ce pot si stiu ca stiu cum este a fi incurajata.Si eu am avut mare nevoie cand am fost insarcinata si chiar si acuma simt nevoia de sfaturi si mai multe ca si cand am fost gravida.
Cheek Kiss

Da, imi amintesc de Nella ca a avut sangerari si ma bucur ca a reusit sa duca sarcina la capat. Sper sa ajung si eu sa nasc un copil sanatos. Imi fac bine incurajarile voastre, imi dau putere sa lupt. computerlove
Mihaela14
Scris: Friday, January 31, 2020 9:46 AM
Nivel

adina1109 wrote:
Mihaela sa ai incredere in puiul tau. Si eu ma gandeam mereu ca daca se intampla ceva rau, pana pe la 8-9 saptamani mereu am stat cu semntimentul ca sigur unul dintre ei se va opri din evolutie, nu stiu de ce, cred ca e in natura noastra sa ne ingrijoram permanent . Dar trebuie sa fim optimiste.
Va pup

Gandurile astea negre ma bantuie mereu, in mare parte din cauza ca am o sarcina pierduta, mai e si varsta... stiu ca nu e ok sa am astfel de ganduri si stiu ca optimismul m-a ajutat sa raman din nou, dar din momentul cand am vazut testul pozitiv a inceput teama. Va trece..sper!

Ce frumos ca ai gemenasi love Cum a reactionat sotul, familia?
adina1109
Scris: Friday, January 31, 2020 10:27 AM
Nivel

Inregistrat: 6/29/2018
Mihaela14 wrote:

Sincer nu credeam ca se vor prinde amandoi .... a fost putin un soc dar acum ne-am obisnuit cu ideea. Noi oricum am vrut mereu 2 copii asa ca ii facem dintr-o lovitura. Lol
Am multe emotii si ganduri legate de nastere ( sa aiba greutatea buna , sa fie sanatosi, sa nu nasc prematur - la gemeni sarcina la termen e undeva la 36-37 saptamani ) dar nu pot face decat sa ma las pe mana lui Dumnezeu.
Parintii amandurora sunt foarteeeeee fericiti, s-au oferit sa ne ajute cu multe lucruri dar si fizic ..... asa ca acum asteptam cu totii morfologia , chiar aseara am visat ca eram la morfologie si Dr ne a spus ca vom avea un baiat si o fata . ras
Mihaela14
Scris: Friday, January 31, 2020 10:37 AM
Nivel

adina1109 wrote:

Sincer nu credeam ca se vor prinde amandoi .... a fost putin un soc dar acum ne-am obisnuit cu ideea. Noi oricum am vrut mereu 2 copii asa ca ii facem dintr-o lovitura. Lol
Am multe emotii si ganduri legate de nastere ( sa aiba greutatea buna , sa fie sanatosi, sa nu nasc prematur - la gemeni sarcina la termen e undeva la 36-37 saptamani ) dar nu pot face decat sa ma las pe mana lui Dumnezeu.
Parintii amandurora sunt foarteeeeee fericiti, s-au oferit sa ne ajute cu multe lucruri dar si fizic ..... asa ca acum asteptam cu totii morfologia , chiar aseara am visat ca eram la morfologie si Dr ne a spus ca vom avea un baiat si o fata . ras

Aveti toate sansele sa nu fie de acelasi sex avand in vedere ca sunt din doua ovule diferite. Ar fi frumos sa fie baiat si fatalove

PS: imi amintesc ca atunci cand nu stiati daca sa puneti un embrion sau doi Rose ti-a zis ca daca ii pui pe amandoi sa te astepti la gemeni. A avut dreptate thumright
Andra09
Scris: Friday, January 31, 2020 11:30 AM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2018
Mihaela14 wrote:

Gandurile astea negre ma bantuie mereu, in mare parte din cauza ca am o sarcina pierduta, mai e si varsta... stiu ca nu e ok sa am astfel de ganduri si stiu ca optimismul m-a ajutat sa raman din nou, dar din momentul cand am vazut testul pozitiv a inceput teama. Va trece..sper

Gândurile vor fi acolo în permanenta si numai tu le poti alunga, încearca sa îti ocupi aproape tot timpul, fa lucruri care te relaxeaza, gateste, iesi la plimbare, stai cu prietenii, uita-te la filme, citeste. Eu cu filmele si minunatia mea de catelusa am reusit sa trec peste atâtea luni. computerlove

Andra09 attached the following image(s):
img_20200131_115545.jpg

fluturash26
Scris: Friday, January 31, 2020 11:49 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
adina1109 wrote:
Va pup

Multumesc! Ce frumos sa ai doi deodata!!hearts hearts acusi vine si morfologia. Un pic mai e.
Primavera7
Scris: Friday, January 31, 2020 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2018
Andra09 wrote:

Gândurile vor fi acolo în permanenta si numai tu le poti alunga, încearca sa îti ocupi aproape tot timpul, fa lucruri care te relaxeaza, gateste, iesi la plimbare, stai cu prietenii, uita-te la filme, citeste. Eu cu filmele si minunatia mea de catelusa am reusit sa trec peste atâtea luni. computerlove

Vai de mine Andra09 ce minuatatii ai tu acolo! coeur Sa-ti traiasca!!!
Sper din suflet si pisica mea sa il iubeasca pe bebe. Chiar ma gandeam la metode de integrare a noului membru in familie.

fluturash26 sarcina usoara si la termen sa ai! pupici

adina1109 sa dea Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti aceasta sarcina. pupici

Mihaela14 si eu am avut sangerari la toate cele 3 sarcini. La prima (SOE 6s) au fost scurgeri maronii, la a doua (ou clar) am avut sangerarea de implantare iar la aceasta de acum in jurul saptamanii 9-10 am avut o scurgere maronie de m-am dus direct la urgente, bocita si plina de muci ca am crezut ca s-a oprit sarcina din evolutie. Slava Domnului totul a fost bine si bebe a fost ambitios, s-a tinut tare, iar eu am aflat ca a fost vorba de un hematom. NuStiu
Criss90
Scris: Friday, January 31, 2020 3:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/16/2019
Primavera7 wrote:

Sper din suflet si pisica mea sa il iubeasca pe bebe. Chiar ma gandeam la metode de integrare a noului membru in familie.

fluturash26 sarcina usoara si la termen sa ai! pupici

adina1109 sa dea Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti aceasta sarcina. pupici

Mihaela14 si eu am avut sangerari la toate cele 3 sarcini. La prima (SOE 6s) au fost scurgeri maronii, la a doua (ou clar) am avut sangerarea de implantare iar la aceasta de acum in jurul saptamanii 9-10 am avut o scurgere maronie de m-am dus direct la urgente, bocita si plina de muci ca am crezut ca s-a oprit sarcina din evolutie. Slava Domnului totul a fost bine si bebe a fost ambitios, s-a tinut tare, iar eu am aflat ca a fost vorba de un hematom. NuStiu

Asa si la mine, am avut sangerari prin sapt 6 si dupaia prin sapt 8. A fost vorba de un hematom, cu arefam (mie vaginal mi-a zis sa.l iau) a trecut hematomul pe la 12 sapt.
Andra09
Scris: Friday, January 31, 2020 4:32 PM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2018
Primavera7 wrote:

Multumesc frumos computerlove eu nu am avut probleme7cu catelusa, de când am venit de la spital, ii aduce jucarii când plânge. ras
kryssu92
Scris: Friday, January 31, 2020 4:44 PM
Nivel

Inregistrat: 10/8/2018
Mihaela14 wrote:

Gandurile astea negre ma bantuie mereu, in mare parte din cauza ca am o sarcina pierduta, mai e si varsta... stiu ca nu e ok sa am astfel de ganduri si stiu ca optimismul m-a ajutat sa raman din nou, dar din momentul cand am vazut testul pozitiv a inceput teama. Va trece..sper!

Stiu ca nu se compara, dar eu nici acum nu sunt linistita ca o sa fie bine pana la final. Tot timpul stau cu inima strânsa, ca daca se întâmpla ceva...
Mihaela14
Scris: Friday, January 31, 2020 5:25 PM
Nivel

Andra09 wrote:

Doamne ce frumos sta catelusa langa tine si apoi langa bebelinalove Ai o fetita scumpa foc, sa fie sanatoasa si sa creasca mare!coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.