Gravidutele noastre dragi - 55 UPDATED
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreV
Scris: Wednesday, January 29, 2020 12:46 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
MinnieMouse wrote:
Fetelor dupa 27 de saptamani a.ti avut ceva scurgeri? Alb spre galben? Stiu sigur ca nu am nicio infectie ai am aceste scurgeri de cateva luni....

Minnie, eu am 28 saptamâni. Inca am scurgeri albicioase destul de abundent. Probabil e normal. Legat de durere, am întrebat ginecologul, ca si pe mine ma doare jos osul, si uneori amortesc. Alteori umblu ca o ratusca de durere si de presiunea aceea constanta. Mi-a zis ca poate fi si de la oase, cum se mai reaseaza sau la mine bebelina apasa jos, ca placenta nu s-a ridicat cum trebuia. Trece.

Stai cat poti tu de mult in pat, ca o sa treaca. O sa vezi cum uitam de toate cand o sa ne tinem copilasii in brate. computerlove
AndreV
Scris: Wednesday, January 29, 2020 12:47 AM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
fluturash26 wrote:
Am venit de la eco. S-a vazut sacul vitelin, embrionul, a fost o ovulatie rapida. Sapt 5-6. Maine fac beta si repet vineri sa se asigure de saptamana. Tratament elevit si arefam vaginal seara. Ma bucur ca e totul ok.

Felicitari pentru vestile bune! newclap
Mihaela14
Scris: Wednesday, January 29, 2020 6:57 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
fluturash26 wrote:
Am venit de la eco. S-a vazut sacul vitelin, embrionul, a fost o ovulatie rapida. Sapt 5-6. Maine fac beta si repet vineri sa se asigure de saptamana. Tratament elevit si arefam vaginal seara. Ma bucur ca e totul ok.

Felicitari pentru vesti !!hearts
IoanaOlo
Scris: Wednesday, January 29, 2020 8:27 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2019
fluturash26 wrote:

Ma bucur sa aud vesti bune. Sa ai o sarcina u?oara ?i un bebe cuminte ?i sanatos. hearts
lore.t.
Scris: Wednesday, January 29, 2020 8:48 AM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2017
fluturash26 wrote:

Trebuie sa il mai repeti si la a doua sarcina? Ma gandeam ca nu mai trebuie ca doar anticorpii raman...

Daca ti-au iesit pozitivi nu mai trebuie sa repeti dar din pacate mie doar la rubeola mi-a iesit ca am anticorpi...deci neaparat trebuie sa repet ceilalti, mai ales toxoplasmoza, mirare mare caci eu am lucrat tot cu animale si de cand ma stiu am fost cu mana pe ele dar se pare ca nu am luat...
Mihaela14
Scris: Wednesday, January 29, 2020 10:45 AM
Nivel

Acum ca ati scris voi de profilul torch mi-am amintit ca nici eu nu am anticorpi pt toxoplasma, iar la herpes simplex mi-au iesit pozitive atat IgM cat si IgG, o chestie ciudata. Trebuie sa intreb dr daca e nevoie sa mai fac si herpesul inca o data..NuStiu Ati fost careva in situatia asta, sa va iasa ambele pozitive ( IgM si IgG) ?
Mihaela14
Scris: Wednesday, January 29, 2020 10:47 AM
Nivel

IoanaOlo pe cand ai programat primul control?
IoanaOlo
Scris: Wednesday, January 29, 2020 10:52 AM
Nivel

Mihaela14 wrote:
IoanaOlo pe cand ai programat primul control?

In data de 6 februarie. Abia daca mai am rabdare pana atunci. dance
Mihaela14
Scris: Wednesday, January 29, 2020 11:03 AM
Nivel

IoanaOlo wrote:

In data de 6 februarie. Abia daca mai am rabdare pana atunci. dance

Eu ma duc in 4 febr, hai ca nu mai e mult!computerlove
IoanaOlo
Scris: Wednesday, January 29, 2020 11:29 AM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Eu ma duc in 4 febr, hai ca nu mai e mult!computerlove

campfire uite asa în jurul focului a?teptam amândoua NuStiu
Primavera7
Scris: Wednesday, January 29, 2020 11:38 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/7/2018
Mihaela14 wrote:
Acum ca ati scris voi de profilul torch mi-am amintit ca nici eu nu am anticorpi pt toxoplasma, iar la herpes simplex mi-au iesit pozitive atat IgM cat si IgG, o chestie ciudata. Trebuie sa intreb dr daca e nevoie sa mai fac si herpesul inca o data..NuStiu Ati fost careva in situatia asta, sa va iasa ambele pozitive ( IgM si IgG) ?

Hello si felicitari din suflet pentru sarcina Cheek Kiss
Din ce stiam atunci cand sunt ambele pozititve este vorba de o infectie recenta dar care e pe cale sa traca sau doar ce a trecut iar anticorpii sunt deja formati. E posibil sa ma insel.
Vreau sa va spun ca aceste analize se pot face si gratuit la spitalul de boli infectioase cu trimitere de la medicul de familie. Eu habar nu aveam.
adina1109
Scris: Wednesday, January 29, 2020 11:55 AM
Nivel

Inregistrat: 6/29/2018
Mihaela14 wrote:

Nici eu nu am la toxoplasma si mi-a dat Dr sa fac analiza asta in fiecare luna . In principiu in sarcina trebuie verificate lunar daca nu ai anticorpi.
Mihaela14
Scris: Wednesday, January 29, 2020 12:20 PM
Nivel

Primavera7 wrote:

Hello si felicitari din suflet pentru sarcina Cheek Kiss
Din ce stiam atunci cand sunt ambele pozititve este vorba de o infectie recenta dar care e pe cale sa traca sau doar ce a trecut iar anticorpii sunt deja formati. E posibil sa ma insel.
Vreau sa va spun ca aceste analize se pot face si gratuit la spitalul de boli infectioase cu trimitere de la medicul de familie. Eu habar nu aveam.

Heii, multumesc!Cheek Kiss
O sa intreb medicul de familie sa vad cum e la noi, merci de pont.
Mihaela14
Scris: Wednesday, January 29, 2020 12:22 PM
Nivel

adina1109 wrote:

Nici eu nu am la toxoplasma si mi-a dat Dr sa fac analiza asta in fiecare luna . In principiu in sarcina trebuie verificate lunar daca nu ai anticorpi.

Asa mi s-a recomandat si mie sarcina trecuta, am si repetat o data toxoplasma. Herpesul nu stiu daca va trebui sa-l mai refac.
Lori
Scris: Wednesday, January 29, 2020 12:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/7/2014
Fetele, vad ca vorbiti de TORCH. Eu mi-am facut rubeolla si citomegalovirusul acum 5 ani si mi-a iesit Ig G pozitiv la ambele, adica am anticorpi pentru ele cred. Mai trebuie refacute acum astea doua sau ajunge doar toxoplasma?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.