|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Mihaela14 wrote:E o luptatoare! Chiar imi aminteam ca pana n-am fost insarcinata le ziceam fetelor care reuseau sa se bucure de sarcina, nu stiam cat stres poate urma pe perioada sarcinii. Asa ca ma gandesc ca si dupa nasterea lui bebe va fi alt stres, dar si bucurii pe masura. Le iau pe rand si sper de data asta sa ajung la mamici!
Cred ca stresul apare la testul pozitiv si nu va mai disparea ceva ani buni, poate toata viata. Când ai urmatorul control? Scuze daca ai zis si am ratat eu. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| kryssu92 wrote:
Cred ca stresul apare la testul pozitiv si nu va mai disparea ceva ani buni, poate toata viata. Când ai urmatorul control? Scuze daca ai zis si am ratat eu.
Probabil ai dreptate. :) In 4 februarie |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Fetelor am o pofta de mancare de cateva zile de mooor, deci as manca non-stop, n-am avut problema asta la prima sarcina, deci din ora in ora trebuie sa mananc ceva...una peste alta de luni incep serviciul, program normal, sper sa fie ok...poate asa nu o sa mai am timp de gandit la mancare :)) ca sigur de stat jos nu prea o sa fie timp si cand vin acasa incepe celalalt job, de mamica :D Ieri am simtit bebele ca misca prima data :D stiam ca voi simti mai repede ca la prima sarcina dar nici chiar asa repede nu m-am asteptat, m-a luat prin surprindere. |
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| lore.t. wrote:Fetelor am o pofta de mancare de cateva zile de mooor, deci as manca non-stop, n-am avut problema asta la prima sarcina, deci din ora in ora trebuie sa mananc ceva...una peste alta de luni incep serviciul, program normal, sper sa fie ok...poate asa nu o sa mai am timp de gandit la mancare :)) ca sigur de stat jos nu prea o sa fie timp si cand vin acasa incepe celalalt job, de mamica :D Ieri am simtit bebele ca misca prima data :D stiam ca voi simti mai repede ca la prima sarcina dar nici chiar asa repede nu m-am asteptat, m-a luat prin surprindere. Ce tare, auzisem si eu ca se simte mai rapid la a doua dar credeam ca e un mit. Eu una momentan nu am nimic. Am asteptat cumintica controlul de maine chiar nu stiu de unde rabdarea asta care la prima sarcina nu am prea avut-o poate pentru ca rareori am timp sa ma gandesc.. nu am greturi nu imi e foame nu nimic. Doar ceva insomnii.. Bafta la job?? |
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| lore.t. wrote:Fetelor am o pofta de mancare de cateva zile de mooor, deci as manca non-stop, n-am avut problema asta la prima sarcina, deci din ora in ora trebuie sa mananc ceva...una peste alta de luni incep serviciul, program normal, sper sa fie ok...poate asa nu o sa mai am timp de gandit la mancare :)) ca sigur de stat jos nu prea o sa fie timp si cand vin acasa incepe celalalt job, de mamica :D Ieri am simtit bebele ca misca prima data :D stiam ca voi simti mai repede ca la prima sarcina dar nici chiar asa repede nu m-am asteptat, m-a luat prin surprindere.
Sfatul meu legat dd pofte este sa le anticipezi. Eu inainte sa raman gravida am primit o dieta alcatuita din 3 mese si 2 gustari, toate sabatoase si satioase, nu avea cum sa ti se faca foame si sa ai senzatia aia permanenta de a manca non stop. Ideea este sa nu lasi sa treaca multe ore intre masa si gustare. Si eu am simtit ceva in cateva seri apoi pauza, intr-o luna sigur isi vor face prezenta mai bine. O sa fie ok intoarcerea la job, sigur iti place mult ceea ce faci si va cantari mult lucrul asta in reluarea activitatii. Pentru mine cel putin a fost minunat sa revin dupa 7 luni la serviciu, ce-i drept uneori imi pot face programul dupa bunul plac, sunt zile mai bune, altele mai putin bune in care intervine oboseala si frustrarea, dar per total este ok, mult mai greu mi s-a parut sa stau numai acasa. Iti urez succes si sa ai acomodare usoara :* |
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| kryssu92 wrote:
Cred ca stresul apare la testul pozitiv si nu va mai disparea ceva ani buni, poate toata viata. Când ai urmatorul control? Scuze daca ai zis si am ratat eu.
Eu nu cred ca va disparea vreodata stresul, va avea tot felul de forme in functie de varsta copilului, este o grija permanenta pe care fiecare o vom purta pe viata. |
| fluturash26 wrote:Ce tare, auzisem si eu ca se simte mai rapid la a doua dar credeam ca e un mit. Eu una momentan nu am nimic. Am asteptat cumintica controlul de maine chiar nu stiu de unde rabdarea asta care la prima sarcina nu am prea avut-o poate pentru ca rareori am timp sa ma gandesc.. nu am greturi nu imi e foame nu nimic. Doar ceva insomnii.. Bafta la job?? Multumesc :) sa ne anunti si pe noi dupa control :D esti norocoasa ca nu ai simptome, sa fie tot asa! Trece mai repede timpul acum cu bebe2 in burtica ca avem ocupatie cu primul, intr-un fel e mai bine asa :D |
| GeorgianaB wrote:
Sfatul meu legat dd pofte este sa le anticipezi. Eu inainte sa raman gravida am primit o dieta alcatuita din 3 mese si 2 gustari, toate sabatoase si satioase, nu avea cum sa ti se faca foame si sa ai senzatia aia permanenta de a manca non stop. Ideea este sa nu lasi sa treaca multe ore intre masa si gustare. Si eu am simtit ceva in cateva seri apoi pauza, intr-o luna sigur isi vor face prezenta mai bine. O sa fie ok intoarcerea la job, sigur iti place mult ceea ce faci si va cantari mult lucrul asta in reluarea activitatii. Pentru mine cel putin a fost minunat sa revin dupa 7 luni la serviciu, ce-i drept uneori imi pot face programul dupa bunul plac, sunt zile mai bune, altele mai putin bune in care intervine oboseala si frustrarea, dar per total este ok, mult mai greu mi s-a parut sa stau numai acasa. Iti urez succes si sa ai acomodare usoara :*
Multumesc! :* Astept sa reincep, eu vroiam din noiembrie deja dar a facut cv modificari in clinica, mai multe sali de consultatii ca suntem mai multi dr angajati acum si a zis ca mai bine sa astept sa nu ne calcam in picioare deci....era mai bine si pt mine pt indemnizatia pt bebe2 dar asta e acum. Le iau toate asa pe rand cum vin si sper sa fie bine, trebuie sa fie bine! :) |
| lore.t. wrote: Multumesc :) sa ne anunti si pe noi dupa control :D esti norocoasa ca nu ai simptome, sa fie tot asa! Trece mai repede timpul acum cu bebe2 in burtica ca avem ocupatie cu primul, intr-un fel e mai bine asa :D
Sa stii, foarte rapid trece. va anunt. Poate apar mai tarziu simptomele..cine stie.. |
| Am venit de la eco. S-a vazut sacul vitelin, embrionul, a fost o ovulatie rapida. Sapt 5-6. Maine fac beta si repet vineri sa se asigure de saptamana. Tratament elevit si arefam vaginal seara. Ma bucur ca e totul ok. |
| fluturash26 wrote:Am venit de la eco. S-a vazut sacul vitelin, embrionul, a fost o ovulatie rapida. Sapt 5-6. Maine fac beta si repet vineri sa se asigure de saptamana. Tratament elevit si arefam vaginal seara. Ma bucur ca e totul ok. Bine ca este totul in regula :D eu ma tot pregatesc sa merg sa fac profilul Torch dar inca nu am ajuns :D |
| lore.t. wrote: Bine ca este totul in regula :D eu ma tot pregatesc sa merg sa fac profilul Torch dar inca nu am ajuns :D
Trebuie sa il mai repeti si la a doua sarcina? Ma gandeam ca nu mai trebuie ca doar anticorpii raman... |
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/14/2019 Mesaje: 59
| Rox4n1k4 wrote:
Cum anume sim?eai durere? Eu sunt în Saptamana 32 ?i de ieri simt ca ma doare în partea stânga jos, dar nu mereu dar acum am de vreo 1-2 ore o senza?ie de presiune acolo, de abia ma mi?c. Am întrat ca am vrut sa întreb despre asta ?i am vazut postarea ta. Într-adevar ca fac ?i mult efort, mai am un bebe, si azi m-am apucat si de ceva cura?enie, insa e ciudata senza?ia. Nu sunt contrac?ii, e ca ?i durerea de ligament, sau de ovar(nu ?tiu cum sa explic altfel). La tine cum a fost?
Da , este o durere suportabila. Pe mine ma doare cand merg sau ma misc. Azi am mers prin casa un pic mai mult si din nou ma doare... sper sa fie totul bine si bebe sa mai stea cateva saptamani |
| Andra09 wrote: Eu sunt '' veterana'' pe problema de col, stai cuminte în pat si asculta exact sfatul medicului. Eu am stat de la 13 saptamâni în pat,doar la baie m-am ridicat si sa merg odata pe luna la control. Sarcina fara probleme iti urez în putinele saptamâni care ti-au ramas!
Multumesc frumos. Stau doar in pat si merg doar la toaleta dar mai sunt zile cand sunt singura acasa si sunt nevoita sa merg in bucatarie sa imi incalzesc de mancare... acum din nou ma doare si simt ciudat.. jos. Sper sa fie totul bine si sa mai stea cateva saptamani in burtica |
|
| Fetelor dupa 27 de saptamani a.ti avut ceva scurgeri? Alb spre galben? Stiu sigur ca nu am nicio infectie ai am aceste scurgeri de cateva luni.... |
|
|