|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Fetelor sunt putin ingandurata. Luni am intrat in saptamana 11 si simptomele au cam disparut. Nu mai am starile de greata si voma . Singurul simptom care il am sunt eructatiile ( ragai mult ) Ma asteptam sa ma mai tina macar 2 saptamani mai ales ca sunt gemeni . Ultima ecografie a fost in saptamana 9 si pana la morfologie ( saptamana 13 ) nu mai am nici o ecografie de control. Eu mi-as face ecografii in fiecare saptamana sa vad ca sunt bine. Cum ati rezistat cu asteptarea intre ecografii , mai ales in primul trimestru ? |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2019 Mesaje: 126
| adina1109 wrote:Fetelor sunt putin ingandurata. Luni am intrat in saptamana 11 si simptomele au cam disparut. Nu mai am starile de greata si voma . Singurul simptom care il am sunt eructatiile ( ragai mult ) Ma asteptam sa ma mai tina macar 2 saptamani mai ales ca sunt gemeni . Ultima ecografie a fost in saptamana 9 si pana la morfologie ( saptamana 13 ) nu mai am nici o ecografie de control. Eu mi-as face ecografii in fiecare saptamana sa vad ca sunt bine. Cum ati rezistat cu asteptarea intre ecografii , mai ales in primul trimestru ?
Tot pe la sapt 11 au inceput si mie sa imi treaca treptat greturile. Am ramas cu constipatia in continuare:). La morfologie in sapt 13 a fost totul ok, acum am 14 sapt. Nu te speria,e ok. |
| Criss90 wrote:Tot pe la sapt 11 au inceput si mie sa imi treaca treptat greturile. Am ramas cu constipatia in continuare:). La morfologie in sapt 13 a fost totul ok, acum am 14 sapt. Nu te speria,e ok. Multumesc mult de incurajari |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| adina1109 wrote:Fetelor sunt putin ingandurata. Luni am intrat in saptamana 11 si simptomele au cam disparut. Nu mai am starile de greata si voma . Singurul simptom care il am sunt eructatiile ( ragai mult ) Ma asteptam sa ma mai tina macar 2 saptamani mai ales ca sunt gemeni . Ultima ecografie a fost in saptamana 9 si pana la morfologie ( saptamana 13 ) nu mai am nici o ecografie de control. Eu mi-as face ecografii in fiecare saptamana sa vad ca sunt bine. Cum ati rezistat cu asteptarea intre ecografii , mai ales in primul trimestru ?
Bucura-te de lipsa simptomelor, este tare neplacut sa vomiti, sa ai migrene etc La prima sarcina am rezistat ocupandu-mi timpul cu serviciul, citeam, ma uitam la seriale, ma uitam pe aplicatiile pentru sarcina, citeam ce se intampla in fiecare saptamana. In trimestrul 2 va trece mai repede timpul, apoi spre sfarsit iar va sta pe loc :D |

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Fetelor am fost la control si sarcina este ok deocamdata, nu pare sa fie oprita din evolutie. S-a vazut sacul embrionar si vezicula vitelina, iar la dimensiuni corespunde cu varsta gestationala. Dr zice ca sangele nu este proaspat si crede ca e de la implantare. Voi continua sa iau 2arefam/zi oral, pana se opreste sangerarea. Va trebui sa monitorizam atent chistul acela( e chist luteal) si fibroamele. Am ramas sa ne vedem iar in 4 febr la 6z3z sa vedem activitatea cardiaca. Si mi-a zis sa ma relaxez, cred ca m-a vazut ca sunt stresata  Nicole2018 multumesc mult! |

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Mihaela14 wrote:Fetelor am fost la control si sarcina este ok deocamdata, nu pare sa fie oprita din evolutie. S-a vazut sacul embrionar si vezicula vitelina, iar la dimensiuni corespunde cu varsta gestationala. Dr zice ca sangele nu este proaspat si crede ca e de la implantare. Voi continua sa iau 2arefam/zi oral, pana se opreste sangerarea. Va trebui sa monitorizam atent chistul acela( e chist luteal) si fibroamele. Am ramas sa ne vedem iar in 4 febr la 6z3z sa vedem activitatea cardiaca. Si mi-a zis sa ma relaxez, cred ca m-a vazut ca sunt stresata Nicole2018 multumesc mult! Super, foarte bine ca te-a lamurit, cred ca te simti si tu mai ok acum. |
| Mihaela14 wrote:Fetelor am fost la control si sarcina este ok deocamdata, nu pare sa fie oprita din evolutie. S-a vazut sacul embrionar si vezicula vitelina, iar la dimensiuni corespunde cu varsta gestationala. Dr zice ca sangele nu este proaspat si crede ca e de la implantare. Voi continua sa iau 2arefam/zi oral, pana se opreste sangerarea. Va trebui sa monitorizam atent chistul acela( e chist luteal) si fibroamele. Am ramas sa ne vedem iar in 4 febr la 6z3z sa vedem activitatea cardiaca. Si mi-a zis sa ma relaxez, cred ca m-a vazut ca sunt stresata Nicole2018 multumesc mult! Ce bineeee ... asa ca asculta l pe Dr si relaxeaza te .... va fi bine |

| fluturash26 wrote:Super, foarte bine ca te-a lamurit, cred ca te simti si tu mai ok acum. Categoric! Sunt foarte obosita, m-a terminat umblatul asta la medic. Noroc ca maine nu merg la servici si voi putea sa ma odihnesc. Adina asa am sa fac, o sa urmez sfatul medicului. Ma bucur pt tine ca nu mai ai greturi, te poti bucura mai bine de sarcina. |

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Ma bucur ca e totul bine, Mihaela. Sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc |

| AlexandraRr wrote:Ma bucur ca e totul bine, Mihaela. Sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc Multumesc Alexandra! |

Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Am facut si noi morfologia in seara asta si totul e bine la masuratori, mi-a recoltat si sange pentru dublu test ca maine e inchis. Doctorul zice ca pare a fi fetita, nu e 100% sigur dar la Stefan la 14 sapt se vedeau bineeee testiculele :)) deci sunt foarte fericita, nu imi incap in piele :)) mai ales ca numai baietei avem in familie, va fi prima fetita :D Mihaela ma bucur ca e totul bine...imediat trece timpul si o sa auzi inimioara!! :) |

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| lore.t. wrote:Am facut si noi morfologia in seara asta si totul e bine la masuratori, mi-a recoltat si sange pentru dublu test ca maine e inchis. Doctorul zice ca pare a fi fetita, nu e 100% sigur dar la Stefan la 14 sapt se vedeau bineeee testiculele :)) deci sunt foarte fericita, nu imi incap in piele :)) mai ales ca numai baietei avem in familie, va fi prima fetita :D Mihaela ma bucur ca e totul bine...imediat trece timpul si o sa auzi inimioara!! :) Felicitari! Tot intram sa vad cand vii cu vestile sarcina usoara si bebelina sanatoasa |

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| lore.t. wrote:Am facut si noi morfologia in seara asta si totul e bine la masuratori, mi-a recoltat si sange pentru dublu test ca maine e inchis. Doctorul zice ca pare a fi fetita, nu e 100% sigur dar la Stefan la 14 sapt se vedeau bineeee testiculele :)) deci sunt foarte fericita, nu imi incap in piele :)) mai ales ca numai baietei avem in familie, va fi prima fetita :D Mihaela ma bucur ca e totul bine...imediat trece timpul si o sa auzi inimioara!! :) Sa fie ce va doriti, cu atat mai bine daca e fetita! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/14/2019 Mesaje: 59
| Buna fetelor. Nu am mai scris de foarte mult timp din pacate am fost in spital o saptamana. Sunt in saptamana 30 iar saptamana trecuta cand am mers la control i.am spus la doctorita ca aveam dureri cand mergeam si mi.a facut un eco vaginal la care a vazut ca cervixul meu este de doar 1 cm si un pic. Imediat mi s.a facut rau cand am auzit ca trebuie sa ma internez si a chemat salvarea... la spital mi.a spus ca bebe poate veni oricand si mi.a facut doua injecti pentru plamani lui bebe sa se dezvolte mai bine in caz de vine.. cateva perfuzi pentru contracti , acele dureri spunand ei ca erau de fapt contractii.. astazi m.au externat dupa inca un control au vazut ca in aceasta saptamana cervixul a ramas la fel . Acum trebuie sa stau doar in pat . A mai trecut cineva prin asa ceva? A dus sarcina pana la capat sau macar inca cateva saptamâni?
Sunt cam speriata... va doresc sarcina usoara si multa sanatate! |
|

| lore.t. wrote:Am facut si noi morfologia in seara asta si totul e bine la masuratori, mi-a recoltat si sange pentru dublu test ca maine e inchis. Doctorul zice ca pare a fi fetita, nu e 100% sigur dar la Stefan la 14 sapt se vedeau bineeee testiculele :)) deci sunt foarte fericita, nu imi incap in piele :)) mai ales ca numai baietei avem in familie, va fi prima fetita :D Mihaela ma bucur ca e totul bine...imediat trece timpul si o sa auzi inimioara!! :) Multumesc Lore, astept cu sufletul la gura momentul! Si eu ma bucur pt tine ca e totul bine siii ca Stefan o sa aiba o surioara |
|
|