Gravidutele noastre dragi - 55 UPDATED
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Criss90
Scris: Tuesday, January 21, 2020 8:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/16/2019
Mihaela14 wrote:
Buna fetelor!
Pentru cele care nu stiti saptamana trecuta luni am avut test pozitiv si apoi confirmarea ca beta s-a dublat la 48 de ore.
Aseara am observat un spotting de culare maro deschis pe absorbantul zilnic si m-am panicat tare. Azi la fel am putin spotting ,desi am marit doza de progesteron de aseara, 2*200mg arefam. Mi-e frica sa nu se fi oprit din evolutie!pale Programare la eco am pe 4 febr.
Am fost de dimineata si am mai dozat hcg, progesteron si tsh. Azi noapte am dormit foarte rau, si acum sunt balonata, semnele nu sunt prea bune. Stiu ca trebuie sa sper in contunuare, am vrut doar sa impartasesc cu voi ,sa-mi descarc sufletul. Cray

Buna, te-am urmarit si la aspirante si doresc sa te felicit!!hearts . Referitor la scurgerile maronii, sfatul meu este sa mergi la doctor mai devreme, nu astepta. Si eu am avut la inceput si a descoperit ca mi se formase un hematom dupa implantare. Am luat arefam la 8 h si repaos (nu m-am dus la servici vreo 2 sapt, a fost in timpul sarbatorilor oricum). In final hematomul a disparut si nu am mai avut spotting. Doar doctorul iti poate zice de unde este sangerarea si in plus te vei linisti dupa ce te va consulta. Iti doresc multa sanatate si sarcina usoara! Ai incredere ca va fi totul bine! Eu la inceputul sarcinii am descoperit tsh 10!!! Am luat de urgenta tratament dat de endocrinolog si s-a reglat imediat. Asa ca ai incredere ca orice mica problemuta are o rezolvare si va fi totul bine!majoreta
Mihaela14
Scris: Wednesday, January 22, 2020 10:34 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Anitta76 wrote:

Miha draga mea, va fi bine! Ce doza de Euthyrox administrezi? 25 sau 50? Eu dupa ce am ramas insarcinata, cam dupa vreo 2 saptamani de la testul pozitiv am facut analizele printre care si tsh care era peste 4, si nu au fost probleme. Stiu ca este mult si 3 dar banuiesc ca mai dureaza pana iti potriveste medicul doza, fiindca si eu pana am facut programare si pana am ajuns la endocrinolog aveam deja cateva saptamani bune de sarcina. La doctor sincer ti-as zice si sa mergi mai repede si sa nu, eu nu am fost niciodata de acord cu ,,umblatul" inauntru si nici doctora mea de altfel, iar mie mi-a facut o singura data inauntru si atunci a stat cateva secunde... Eu iti tin pumnii si ma rog ptr tine sa fie bine. Doamne ajuta! Si fii cat mai relaxata ptr bebe, nu sta stresata chiar daca este al naibii de greuuff
Te pup si asteptam vesti!

PS: Stiam ca data trecuta ai facut clexane, acum?

Cheek Kiss Acum iau euthyrox o zi 25, o zi 50. Clexane nu fac deocamdata, iau doar aspenter, merg pe mana dnei dr Uscatescu.
Mi-am mutat programarea pe maine dupamasa. Ieri am mai avut putin spotting dar avand in vedere ca am marit doza de progesteron, s-a redus mult cantitativ, abea se mai vede.
Va multumesc mult pentru sustinere! campfire computerlove
Mihaela14
Scris: Wednesday, January 22, 2020 11:10 AM
Nivel

Criss90 wrote:

Buna, te-am urmarit si la aspirante si doresc sa te felicit!!hearts . Referitor la scurgerile maronii, sfatul meu este sa mergi la doctor mai devreme, nu astepta. Si eu am avut la inceput si a descoperit ca mi se formase un hematom dupa implantare. Am luat arefam la 8 h si repaos (nu m-am dus la servici vreo 2 sapt, a fost in timpul sarbatorilor oricum). In final hematomul a disparut si nu am mai avut spotting. Doar doctorul iti poate zice de unde este sangerarea si in plus te vei linisti dupa ce te va consulta. Iti doresc multa sanatate si sarcina usoara! Ai incredere ca va fi totul bine! Eu la inceputul sarcinii am descoperit tsh 10!!! Am luat de urgenta tratament dat de endocrinolog si s-a reglat imediat. Asa ca ai incredere ca orice mica problemuta are o rezolvare si va fi totul bine!majoreta

Multumesc Criss, revin maine cu vesti hearts
carlita
Scris: Wednesday, January 22, 2020 11:12 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Mihaela14 wrote:

Cheek Kiss Acum iau euthyrox o zi 25, o zi 50. Clexane nu fac deocamdata, iau doar aspenter, merg pe mana dnei dr Uscatescu.
Mi-am mutat programarea pe maine dupamasa. Ieri am mai avut putin spotting dar avand in vedere ca am marit doza de progesteron, s-a redus mult cantitativ, abea se mai vede.

Ma bucur ca te-ai mutat aici, sa ai sedere placuta pt inca vreo 7 luni! O sa intru constant sa te urmaresc si sa te sustin si felicit pt etapele urmatoare. De-abia astept sa ne spui ca ai auzit inimioara! coeur Sper sa te urmeze multe aspirante sa se animeze si sectiunea asta! computerlove
Mihaela14
Scris: Wednesday, January 22, 2020 11:26 AM
Nivel

carlita wrote:

Ma bucur ca te-ai mutat aici, sa ai sedere placuta pt inca vreo 7 luni! O sa intru constant sa te urmaresc si sa te sustin si felicit pt etapele urmatoare. De-abia astept sa ne spui ca ai auzit inimioara! coeur Sper sa te urmeze multe aspirante sa se animeze si sectiunea asta! computerlove

Multumesc Carlita, Doamne ajuta sa fie bine pentru toate! computerlove
Mihaela14
Scris: Wednesday, January 22, 2020 11:28 AM
Nivel

Primavera te vad online! N-ai mai scris demult, esti ok? Te imbratisez!computerlove
Adina Mariana
Scris: Wednesday, January 22, 2020 12:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Mihaela14 wrote:

Miha nu faci si analiza DDI?pt.linistea ta?
Mihaela14
Scris: Wednesday, January 22, 2020 12:41 PM
Nivel

Adina Mariana
Scris: Wednesday, January 22, 2020 1:17 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Inca n-am primit indicatie sa o fac, dar poate ca ar fi bine..
LE As putea sa o fac la Bioclinica, asta este?
https://bioclinica.ro/analize/coagulare/d-dimer
Da,asta e si e ft.importanta in sarcina cand ai mutatii si cum nu iei acum Clexane din analiza asta iti dai seama daca este o problema.Daca e marit nu e de bine.Iti las un tabel cu valorile normale ale DDI in sarcina pe trimestre.Daca depaseste nu e bine deloc si mai mult ca probabil este nevoie de injectabil.

Adina Mariana attached the following image(s):
received_959010954294181.jpeg

Mihaela14
Scris: Wednesday, January 22, 2020 1:47 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Da,asta e si e ft.importanta in sarcina cand ai mutatii si cum nu iei acum Clexane din analiza asta iti dai seama daca este o problema.Daca e marit nu e de bine.Iti las un tabel cu valorile normale ale DDI in sarcina pe trimestre.Daca depaseste nu e bine deloc si mai mult ca probabil este nevoie de injectabil.

Merci Adina. Maine dupa eco, ii scriu oricum si dnei Uscatescu, sa vad ce zice. Poate imi recomanda mai multe analize, iar daca nu o sa o fac oricum pt linistea mea.
Adina Mariana
Scris: Wednesday, January 22, 2020 3:17 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Merci Adina. Maine dupa eco, ii scriu oricum si dnei Uscatescu, sa vad ce zice. Poate imi recomanda mai multe analize, iar daca nu o sa o fac oricum pt linistea mea.
Cu placere.Doamne AjutaCheek Kiss
Rox4n1k4
Scris: Wednesday, January 22, 2020 10:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/25/2017
Fetelor care sunte?i sau a?i fost în trimestrul 3 de sarcina: ati avut probleme cu pielea? Eu sunt în s32 ?i de vreo 2-3 zile am observat ca am fata uscata(de?i îmi curat fata ?i ma dau cu crema diminea?a ?i seara, fara excep?ii), si am vreo 3 zone, în coltul gurii catre barbie ?i pe un obraz unde am ni?te pete ro?ii, Adica pielea a devenit ro?iatica, pare ?i uscata. De vreo o saptamâna doua, folosesc foreo luna 3 când ma spal pe fata, dar e doar o perie de silicon, si fac pe un nivel de vibra?ii mic,?i apoi ma dau musai cu crema de fata, oare asta sa fie cauza? Mai ?tiu mamici care au folosit ?i din contra, numa review-uri bune am auzit. Sau e strict de la sarcina? Pigmentare am ?i sub sâni ?i intre unde e pielea maronie ?i uscata mereu de decojeste dar asta am avut ?i la prima sarcina e ceva hormonal, dupa ce nasc trece. Însa pe fata nu am avut niciodata probleme, chiar ma bucuram ce fata curata am acum, ca la prima sarcina am avut probleme cu acneea dar am ?i îngrijit-o mai mult acum tocmai din cauza asta. Aveam ten normal ?i parca acum e sensibil ma ?i ustura vreo 2 minute dupa ce aplic crema de fata ?i apoi gata se calmeaza. uff pupici
maria2013
Scris: Wednesday, January 22, 2020 10:52 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Mihaela, curaj! Eu am avut sangerari la 6 ?i la 10 saptamâni. Medicul mi-a zis ca motivele pot fi multe... Hematom, insuficienta de progesteron, reactie la efort, chiar si administrarea intravaginala de ovule poate leza zona intens irigata si provoca usoare sangerari. La primul episod de sângerare, eu luam duphaston si introduceam si utrogestan. Ulterior, am ramas pe duphaston (doza marita) pana aproape de sfarsitul sarcinii. La al doilea episod, am facut efort foarte mare, iar sarcina, fiind si jos fixata, a dat sangerari de speriat. au trecut toate, cu bine!
Inawar
Scris: Wednesday, January 22, 2020 11:44 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Rox4n1k4 wrote:
Fetelor care sunte?i sau a?i fost în trimestrul 3 de sarcina: ati avut probleme cu pielea? Eu sunt în s32 ?i de vreo 2-3 zile am observat ca am fata uscata(de?i îmi curat fata ?i ma dau cu crema diminea?a ?i seara, fara excep?ii), si am vreo 3 zone, în coltul gurii catre barbie ?i pe un obraz unde am ni?te pete ro?ii, Adica pielea a devenit ro?iatica, pare ?i uscata. De vreo o saptamâna doua, folosesc foreo luna 3 când ma spal pe fata, dar e doar o perie de silicon, si fac pe un nivel de vibra?ii mic,?i apoi ma dau musai cu crema de fata, oare asta sa fie cauza? Mai ?tiu mamici care au folosit ?i din contra, numa review-uri bune am auzit. Sau e strict de la sarcina? Pigmentare am ?i sub sâni ?i intre unde e pielea maronie ?i uscata mereu de decojeste dar asta am avut ?i la prima sarcina e ceva hormonal, dupa ce nasc trece. Însa pe fata nu am avut niciodata probleme, chiar ma bucuram ce fata curata am acum, ca la prima sarcina am avut probleme cu acneea dar am ?i îngrijit-o mai mult acum tocmai din cauza asta. Aveam ten normal ?i parca acum e sensibil ma ?i ustura vreo 2 minute dupa ce aplic crema de fata ?i apoi gata se calmeaza. uff pupici

Si eu am tenul mai uscat dar cred ca si din cauza frigului de afara, mereu iarna am avut pielea mai uscata.
Eu incerc sa folosesc mai des ser cu acid hialuronic, se aplica imediat dupa ce speli tenul si e inca usor umed sau dupa toner, pentru a mentine hidratarea. Apoi crema.
Pigmentarea a fost usoara sarcina asta, nici linia aceea pe burta, de sus in jos nu o am. Poate daca era vara si ma vedea mai des soarele o aveam :)
fluturash26
Scris: Thursday, January 23, 2020 5:25 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Buna, gravidute! Cred ca ma realatur voua!ras momentan am un test de sarcina pozitiv si marti primul control pentru a-mi se confirma daca totul este ok.
Singura chestie care ma macina e Tsh care trebuie sa merg sa il refac,ultima data era ft mare. Nu stiu daca e deschis pe 24 sa merg daca nu las pe marti sa il fac.Argue
Acum am emotii pana la confirmare sa fie totul ok ca eu simptome asa nu am nimic. La prima mi-a fost rau de la inceput de am zis ca mor.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.