Gravidutele noastre dragi - 55 UPDATED
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreV
Scris: Tuesday, January 21, 2020 10:07 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
Mihaela14 wrote:
Buna fetelor!
Pentru cele care nu stiti saptamana trecuta luni am avut test pozitiv si apoi confirmarea ca beta s-a dublat la 48 de ore.
Aseara am observat un spotting de culare maro deschis pe absorbantul zilnic si m-am panicat tare. Azi la fel am putin spotting ,desi am marit doza de progesteron de aseara, 2*200mg arefam. Mi-e frica sa nu se fi oprit din evolutie!pale Programare la eco am pe 4 febr.
Am fost de dimineata si am mai dozat hcg, progesteron si tsh. Azi noapte am dormit foarte rau, si acum sunt balonata, semnele nu sunt prea bune. Stiu ca trebuie sa sper in contunuare, am vrut doar sa impartasesc cu voi ,sa-mi descarc sufletul. Cray

Mihaela, suntem langa tine! Ne rugam sa fie bine! Hands
Bebe mic, sa fii luptator! Sa stai cu mami 9 luni, da? majoreta
Mihaela14
Scris: Tuesday, January 21, 2020 10:20 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
AndreV wrote:

Mihaela, suntem langa tine! Ne rugam sa fie bine! Hands
Bebe mic, sa fii luptator! Sa stai cu mami 9 luni, da? majoreta

Multumesc Andre DistanceKiss
lore.t.
Scris: Tuesday, January 21, 2020 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2017
Mihaela14 wrote:
Buna fetelor!
Pentru cele care nu stiti saptamana trecuta luni am avut test pozitiv si apoi confirmarea ca beta s-a dublat la 48 de ore.
Aseara am observat un spotting de culare maro deschis pe absorbantul zilnic si m-am panicat tare. Azi la fel am putin spotting ,desi am marit doza de progesteron de aseara, 2*200mg arefam. Mi-e frica sa nu se fi oprit din evolutie!pale Programare la eco am pe 4 febr.
Am fost de dimineata si am mai dozat hcg, progesteron si tsh. Azi noapte am dormit foarte rau, si acum sunt balonata, semnele nu sunt prea bune. Stiu ca trebuie sa sper in contunuare, am vrut doar sa impartasesc cu voi ,sa-mi descarc sufletul. Cray

Miha multe gravidute au avut spotting la inceput, stiu ca nu e deloc linistitor dar cum ai zis si tu trebuie sa speri ca totul va fi bine :*
adina1109
Scris: Tuesday, January 21, 2020 11:11 AM
Nivel

Inregistrat: 6/29/2018
Mihaela14 wrote:

Tin pumnii Mihaela sa fie totul bine. Doamne ajuta
Mihaela14
Scris: Tuesday, January 21, 2020 12:57 PM
Nivel

Multumesc mult dragele mele, aveam nevoie de o vorba buna grup
Mihaela14
Scris: Tuesday, January 21, 2020 2:04 PM
Nivel

Am primit rez:
hcg 7241,0 mUI/mL
progesteron 42.01 ng/mL
tsh 3.0550 qUI/mL
Ce parere aveti? Tsh era 3.8080 saptamana trecuta luni cand am inceput euthyroxul 25/50. Progesteronul era 25.35 cand am facut primul beta sapt trecuta marti.
Azi dimineata am mai avut putin spotting, acum vad ca nu mai e.Hands
lore.t.
Scris: Tuesday, January 21, 2020 2:07 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2017
Mihaela14 wrote:
Am primit rez:
hcg 7241,0 mUI/mL
progesteron 42.01 ng/mL
tsh 3.0550 qUI/mL
Ce parere aveti? Tsh era 3.8080 saptamana trecuta luni cand am inceput euthyroxul 25/50. Progesteronul era 25.35 cand am facut primul beta sapt trecuta marti.

Chiar acum vroiam sa iti scriu daca ai primit rezultatele :) sunt super bune si beta si progesteronul, clar e in evolutie, la tsh nu ma pricep sa iti zic, nu am avut probleme si nici nu am dozat... sa stea bebe la caldurica 9 luni :*
Mihaela14
Scris: Tuesday, January 21, 2020 2:10 PM
Nivel

lore.t. wrote:

Chiar acum vroiam sa iti scriu daca ai primit rezultatele :) sunt super bune si beta si progesteronul, clar e in evolutie, la tsh nu ma pricep sa iti zic, nu am avut probleme si nici nu am dozat... sa stea bebe la caldurica 9 luni :*

Merci Lore. Nu stiu de la ce e spottingul dar m-a speriat ingrozitor. offf Doamne cat imi doresc copilul asta Hands
Multumesc de raspuns !computerlove
Alle.p
Scris: Tuesday, January 21, 2020 3:07 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Miha, chiar dimineata ma gandeam la tine, sa intru la aspirante sa vad ce mai faci...si te gasesc aicicoeur
Toate gandurile bune si multe rugaciuni pt tine si pt puiutul taucomputerlove
Mihaela14
Scris: Tuesday, January 21, 2020 3:30 PM
Nivel

Alle.p wrote:
Miha, chiar dimineata ma gandeam la tine, sa intru la aspirante sa vad ce mai faci...si te gasesc aicicoeur
Toate gandurile bune si multe rugaciuni pt tine si pt puiutul taucomputerlove

Multumesc pentru gandurile bune Alle Cheek Kiss computerlove
Acum sunt mai bine ..
Credeti ca mai are rost sa repet beta poimaine, adica la alte 48h ?
AndreV
Scris: Tuesday, January 21, 2020 4:52 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Mihaela14 wrote:
Am primit rez:
hcg 7241,0 mUI/mL
progesteron 42.01 ng/mL
tsh 3.0550 qUI/mL

Ce rezultate bune! E clar in evolutie. Sa stai cat mai mult linistita, in caz de ceva dureri/crampe ia no-spa si magnosun. Eu cel putin asa am primit de la dr. Zicea ca magneziu ajuta mult la crampe, ca relaxeaza uterul, daca tin minte bine... Stiu ca e normal in primul trimestru sa mai ai sangerari/scurgeri. Hai ca de data asta musai sa fie bine!computerlove
adina1109
Scris: Tuesday, January 21, 2020 5:12 PM
Nivel

Inregistrat: 6/29/2018
Curaj Mihaela, rezultatele sunt bune Bravoo
Da cum spune si AndreV si eu iau no Spa si carcel stop ( are mult magneziu )
Anitta76
Scris: Tuesday, January 21, 2020 5:43 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Mihaela14 wrote:
Am primit rez:
hcg 7241,0 mUI/mL
progesteron 42.01 ng/mL
tsh 3.0550 qUI/mL

Miha draga mea, va fi bine! Ce doza de Euthyrox administrezi? 25 sau 50? Eu dupa ce am ramas insarcinata, cam dupa vreo 2 saptamani de la testul pozitiv am facut analizele printre care si tsh care era peste 4, si nu au fost probleme. Stiu ca este mult si 3 dar banuiesc ca mai dureaza pana iti potriveste medicul doza, fiindca si eu pana am facut programare si pana am ajuns la endocrinolog aveam deja cateva saptamani bune de sarcina. La doctor sincer ti-as zice si sa mergi mai repede si sa nu, eu nu am fost niciodata de acord cu ,,umblatul" inauntru si nici doctora mea de altfel, iar mie mi-a facut o singura data inauntru si atunci a stat cateva secunde... Eu iti tin pumnii si ma rog ptr tine sa fie bine. Doamne ajuta! Si fii cat mai relaxata ptr bebe, nu sta stresata chiar daca este al naibii de greuuff
Te pup si asteptam vesti!

PS: Stiam ca data trecuta ai facut clexane, acum?
Madalina3012
Scris: Tuesday, January 21, 2020 5:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/22/2018
Mihaela eu zic sa mergi la medic daca se poate mai devreme. El e singurul care î?i poate spune ce s a întâmplat ?i ce tratament sa iei. Dupa cum ?i am zis eu am avut scurgeri Maro zilnic din saptamâna 9 pana în saptamâna 12 ?i totul e în regula. Eu una iau 3 arefam pe zi, 2 duphaston 3 nospa ?i 3 Magne 6.
Te pup. Ai grija de tine ?i sa ai grija sa nu ?i fie frig ?i fara efort. Nici o sticla de 2 litri sa nu o ridici. computerlove
Criss90
Scris: Tuesday, January 21, 2020 8:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/16/2019
lore.t. wrote:

Super vesti, creste micuta :D Eu sunt bine, astept sa treaca greturile odata...piticul meu e racit iar si am avut nopti mai agitate plus ca mai are doi canini de iesit si cateva masele daaar rezistam, eu astept doar sa treaca perioada asta rece cu viroze, e asa urat... in 23 avem si noi morfologia 1, abia astept ca nu l-am vazut de o luna imediat...burtica creste incet desi kg vad ca nu am mai luat, haine nu imi mai sunt bune la pantaloni doar cei de graviduta...
Criss parca tu aveai azi morfologia 1, cum a fost? :)

Buna, scuze, nu am apucat sa mai intru, am avut vineri pe 17 morfologia de trim 1, este totul ok, statisticile de la dublu test au iesit ok, nu este nevoie de analize suplimentare. Parerea doctorului este ca ar fi fetita dar nu este sigur pt ca avea cordonul intre picioare si nu a putut confirma Hilar .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.