|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/27/2018 Mesaje: 258
| Fetelor, am nascut ?i eu azi noapte (30.12.2019) natural o fetita de nota 10, 3060g si 50cm. A venit fix la termen, la 40 sapt, dupa un pretravaliu declan?at de vineri de la amiaza, care s-a tot intensificat (contrac?ii dese între 4-10 min si dureroase dar neregulate ca interval toata duminica) pana duminica noapte, când am plecat la spital, aveam dilata?ie 2. Apoi a urmat travaliul propriu zis care a durat 4,5 ore cu tot cu expulzia, dar cel mai mult m-am chinuit pe expulzie. Totul a fost nemedicamentat, din cauza uterului cicatricial de la cezariana anterioara pentru care era indicat sa am toate sim?urile intacte în caz de ceva. A fost greu, dar împlinitor ?i foarte emo?ionant la final. Va doresc la toate an nou fericit ?i bebei frumo?i ?i sanato?i în anul care vine! Va pup |
|
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| monican wrote:Fetelor, am nascut ?i eu azi noapte (30.12.2019) natural o fetita de nota 10, 3060g si 50cm. A venit fix la termen, la 40 sapt, dupa un pretravaliu declan?at de vineri de la amiaza, care s-a tot intensificat (contrac?ii dese între 4-10 min si dureroase dar neregulate ca interval toata duminica) pana duminica noapte, când am plecat la spital, aveam dilata?ie 2. Apoi a urmat travaliul propriu zis care a durat 4,5 ore cu tot cu expulzia, dar cel mai mult m-am chinuit pe expulzie. Totul a fost nemedicamentat, din cauza uterului cicatricial de la cezariana anterioara pentru care era indicat sa am toate sim?urile intacte în caz de ceva. A fost greu, dar împlinitor ?i foarte emo?ionant la final. Va doresc la toate an nou fericit ?i bebei frumo?i ?i sanato?i în anul care vine! Va pup
Felicitari monican!! Sa ai o recuperare usoara si un bebe mâncacios!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| monican wrote:Fetelor, am nascut ?i eu azi noapte (30.12.2019) natural o fetita de nota 10, 3060g si 50cm. A venit fix la termen, la 40 sapt, dupa un pretravaliu declan?at de vineri de la amiaza, care s-a tot intensificat (contrac?ii dese între 4-10 min si dureroase dar neregulate ca interval toata duminica) pana duminica noapte, când am plecat la spital, aveam dilata?ie 2. Apoi a urmat travaliul propriu zis care a durat 4,5 ore cu tot cu expulzia, dar cel mai mult m-am chinuit pe expulzie. Totul a fost nemedicamentat, din cauza uterului cicatricial de la cezariana anterioara pentru care era indicat sa am toate sim?urile intacte în caz de ceva. A fost greu, dar împlinitor ?i foarte emo?ionant la final. Va doresc la toate an nou fericit ?i bebei frumo?i ?i sanato?i în anul care vine! Va pup Felicitari! Recuperare usoara si multa sanatate! |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| monican wrote:Fetelor, am nascut ?i eu azi noapte (30.12.2019) natural o fetita de nota 10, 3060g si 50cm. A venit fix la termen, la 40 sapt, dupa un pretravaliu declan?at de vineri de la amiaza, care s-a tot intensificat (contrac?ii dese între 4-10 min si dureroase dar neregulate ca interval toata duminica) pana duminica noapte, când am plecat la spital, aveam dilata?ie 2. Apoi a urmat travaliul propriu zis care a durat 4,5 ore cu tot cu expulzia, dar cel mai mult m-am chinuit pe expulzie. Totul a fost nemedicamentat, din cauza uterului cicatricial de la cezariana anterioara pentru care era indicat sa am toate sim?urile intacte în caz de ceva. A fost greu, dar împlinitor ?i foarte emo?ionant la final. Va doresc la toate an nou fericit ?i bebei frumo?i ?i sanato?i în anul care vine! Va pup
Felicitari!! Bebe mancacios sa ai! Iar tie recuperare rapida! Ce cadou frumos ati primit de sfarsit de an! |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Felicitari, Monica! Recuperare usoara, iar lui bebe o viata frumoasa ii doresc! Te a?teptam la mamici si, când poti, sa ne spui cum a fost nasterea naturala fata de cezariana. Esti o curajoasa! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| monican wrote:Fetelor, am nascut ?i eu azi noapte (30.12.2019) natural o fetita de nota 10, 3060g si 50cm. A venit fix la termen, la 40 sapt, dupa un pretravaliu declan?at de vineri de la amiaza, care s-a tot intensificat (contrac?ii dese între 4-10 min si dureroase dar neregulate ca interval toata duminica) pana duminica noapte, când am plecat la spital, aveam dilata?ie 2. Apoi a urmat travaliul propriu zis care a durat 4,5 ore cu tot cu expulzia, dar cel mai mult m-am chinuit pe expulzie. Totul a fost nemedicamentat, din cauza uterului cicatricial de la cezariana anterioara pentru care era indicat sa am toate sim?urile intacte în caz de ceva. A fost greu, dar împlinitor ?i foarte emo?ionant la final. Va doresc la toate an nou fericit ?i bebei frumo?i ?i sanato?i în anul care vine! Va pup Felicitari Monica!! Ce mamica curajoasa!! Abia astept sa ne povestesti cum a fost nasterea comparativ, ma bate si pe mine gandul dar nu stiu daca ar fi de acord doctorul meu... |
|
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| monican wrote:Fetelor, am nascut ?i eu azi noapte (30.12.2019) natural o fetita de nota 10, 3060g si 50cm. A venit fix la termen, la 40 sapt, dupa un pretravaliu declan?at de vineri de la amiaza, care s-a tot intensificat (contrac?ii dese între 4-10 min si dureroase dar neregulate ca interval toata duminica) pana duminica noapte, când am plecat la spital, aveam dilata?ie 2. Apoi a urmat travaliul propriu zis care a durat 4,5 ore cu tot cu expulzia, dar cel mai mult m-am chinuit pe expulzie. Totul a fost nemedicamentat, din cauza uterului cicatricial de la cezariana anterioara pentru care era indicat sa am toate sim?urile intacte în caz de ceva. A fost greu, dar împlinitor ?i foarte emo?ionant la final. Va doresc la toate an nou fericit ?i bebei frumo?i ?i sanato?i în anul care vine! Va pup Felicitari !!! Sa cresteti mari |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| diana.dmn wrote:Buna fetelor. Din pacate sarcina mea s-a oprit din evolutie la 9 saptamani .. cel mai probabil avea un defect genetic din spusele medicului. Am intrebat daca sa fac analizele pt trombofilie si mi-a zis ca ele se recomanda dupa minim 2 sarcini pierdute.. Îmi pare extrem de rau pt suferin?a voastra... Asa mi-au zis ?i mie 2 medici ca nu se recomanda aceste analize decât dupa minim 2 sarcini pierdute, dar ?inând cont ca am cheltuit o mica avere ca sa avem minunea mult visata am preferat sa fac de capul meu, doar ca în sarcina nu se face tot profilul de trombofilie, pt ca unele analize ies modificate, mai exact profilul trombofiliei dobândite, drept urmare am facut doar cel ereditar ?i ce sa vezi... frica mea avea un rost, am descoperit o muta?ie, nu grava, dar datorita careia am facut ?i înca fac clexane. Uneori este bine sa ne urmam instinctul. Este adevarat ca acum raspunsuri nu mai po?i primi, dar macar ?tii ceva sigur pt viitor. Multa putere ?i sa dea Domnul sa reu?i?i sa va vede?i visul cu ochii. |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Anitta76 wrote:Nella daca ne citesti, ce mai faci? Cum este cu alaptarea? Te pup Fetelor pana acum nu am reu?it sa intru nici macar ca sa va citesc. Îmi ocupa tot timpul minunea noastra. Cu alaptatul merg greu, iau de 2 saptamâni tratament ca sa mai cresc produc?ia, mulg cât pot de des ?i ii scot maxim 2,3 mese de lapte matern pe zi, restul meselor prime?te formula cu sns, ca sa nu îmi sabotez alaptatul pt. viitor. Înca visez sa pot alapta. Deja de 2 zile reu?im sa ne mufam la un san, cel care produce ceva mai mult. Sânii sunt f mari ?i ea apuca tare greu din el, am fost deja la 3 întâlniri cu consultanta în alaptare, na la una a venit acasa la noi pt ca nu mai aveam cum sa ajung la Ia?i. Femeia î?i da tot interesul, dar merge ff greu. Este frustrant, dar asta e, nu o sa îmi iau gatul ca nu pot alapta. Am avut ?i vreo 3 zile ?i nop?i albe în care numai a plâns, nu voia nimic, colici durero?i, nu putea dormi, îmi venea sa îmi iau câmpii, dar de asta noapte e ceva mai lini?tita ?i ma treze?te la 2,5-3 ore. De o saptamâna ii face so?ul baita, eu înca nu am curaj sa o manevrez, mi-e frica sa nu ii fac rau, azi i-a taiat ?i unghiutele, pana acum tot mama s-a ocupat ?i de asta. Deci suntem 100%singuri ?i tare bine ne mai sim?im, daca am scapa ?i de colici ar fi mai mult ca perfect. Voi cum sunte?i? |
|
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| Felicitari Monica, multa sanatate, recuperare usoara !!!! |
|
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Fetelor nici eu nu am mai apucat nici sa va citesc nici sa mai scriu. Slava Domnului suntem bine, bebe creste are deja 4050 de grame si 54 de cm.Din pacate colicile ne cam supara in rest e un bebelus foarte activ. Eu am avut niste zile mai nasoale in care m-am simtit complet cople?ita si am crezut ca nu ma voi descurca nici cum.Pana acum am avut si ajutorul parin?ilor insa ei azi sau intors in ?ara si am ramas doar eu si sotul meu. Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si pe mai departe si sa imi revin 100% Va imbratisez si va doresc sarcini usoare pe mai departe |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/14/2019 Mesaje: 59
| Buna fetelor! Imi pare rau ca nu am mai apucat sa va citesc sau sa scriu si eu cate ceva.. dar sper dupa sarbatori sa recuperez. Am intrat deoarece, doresc un sfat. Sunt in 26 de saptamani si de ceva timp cand ma sterg jos.. intre .. ma deranjeaza simt un disconfort cum as fi iritata si nu stiu ce as putea face pana la urmatorul control. Pana acum cateva zile ma gandeam ca poate este normal.. din cauza sarcini sa mi se umflat acolo.. si sa fiu mai sensibila dar este deranjant.. chiar si cand avem contact..daca a mai patit careva asa... si imi puteti scrie. Va doresc un an nou fericit, cu multa sanatate si numai bucurie si veselie sa fie in familile voastre! Pupici |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| eve23 wrote: Da am început sa beau in speran?a ca o sa ma ajute cu lichidul asta. Macar sa nu mai scada. Mie mi s a parut curios ca medicul a zis ca e pu?in mai mic pt ca peste tot pe unde am citit la 31 de sapt cam asta ar fi greutatea... dar mno...poate se referea la partea cu masuratorile la nivelul abdomenului care e de 30 de sapt. Seamana cu tac-su la 40 de ani cu patra?ele:)))
Da,am observat si eu la aplicatii si siteuri mereu era mai mare al meu de cum spunea acolo si abia cand o zis ca e in urma atunci o fost cum scria in alte locuri.Nu iti face probleme ca este ok,cred ca aparatele astea a lor dau putin mai mult. |
|
| monican wrote:Fetelor, am nascut ?i eu azi noapte (30.12.2019) natural o fetita de nota 10, 3060g si 50cm. A venit fix la termen, la 40 sapt, dupa un pretravaliu declan?at de vineri de la amiaza, care s-a tot intensificat (contrac?ii dese între 4-10 min si dureroase dar neregulate ca interval toata duminica) pana duminica noapte, când am plecat la spital, aveam dilata?ie 2. Apoi a urmat travaliul propriu zis care a durat 4,5 ore cu tot cu expulzia, dar cel mai mult m-am chinuit pe expulzie. Totul a fost nemedicamentat, din cauza uterului cicatricial de la cezariana anterioara pentru care era indicat sa am toate sim?urile intacte în caz de ceva. A fost greu, dar împlinitor ?i foarte emo?ionant la final. Va doresc la toate an nou fericit ?i bebei frumo?i ?i sanato?i în anul care vine! Va pup Felicitari Monica sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa iar tie recuperare usoara.Parca ma aud pe mine..si eu la 40 sapt.am nascut,travaliul 12 ore acasa,8 in spital,expulzia mi so parut si mie cea mai grea ca nu a vrut sa iasa oricat am impins...eh...felicitari pt.curajul de a naste natural dupa o cezariana.Esti o curajoasa |
|
| BC1828 wrote:Felicitari !!! Sa cresteti mari Hey BC cum mai esti?cum e bebe?te asteptam la mamici
Le: acum am vazut mesajul.Cred ca toate trecem la inceput prin stari de genul dar ne obisnuim si revenim incet.Eu nu am avut pe nimeni nici la inceput doar eu cu sotul iar sotul era la lucru pana la 5,deci abia asteptam sa vina acasa...dar a fost bine intr-un final.Eu aratam ca un zombie de ma vedeai.. ma bucur ca esti mai bine si bebe creste si e sanatos |
|
|