Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Casuta anterioara o gasiti aici.
Gravidutzele noastre dragi!
1. CrisM
2. Monican
3. Claudiailee
4. Georgy06
5. Ella123
6. Eve23
7. AndreV
8. Kryssu92
9. Rox
10. Rose
11. Marga22
12. diana.dmn
13. GeorgianaB
14. lore.t
15. Criss90
16. Madalina3012
Sarcina usoara tuturor burticilor!
Ultima actualizare: 12.12.2019 |
|
| Criss90, daca poti te rog sa faci tickerul :)
Adina, ai avut eco? Te notez?
Rox, Madalina, voi vreti pe lista? V-a mentionat Carlita. |
|
| Rox, te-am trecut ca vad ca ai 15s si ai fost activa in casuta 54 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Andreea06 wrote:Criss90, daca poti te rog sa faci tickerul :) Adina, ai avut eco? Te notez? Rox, Madalina, voi vreti pe lista? V-a mentionat Carlita. Trece ma ?i pe mine ?i cu ocazia asta va povestesc ce am pa?it zilele astea. Luni spre mar?i am avut dureri groaznice în partea stânga. Dupa ce am fost de urgenta la Pite?ti am venit la Polizu. Diagnostic hiperstimulare la ovarul stâng. Din fericire ovarul a mai scazut în dimensiuni ?i azi plec acasa. Însa o sa trebuiasca sa merg saptamânal la control deoarece am uterul bicorn ?i bebe e într un corn al uterului. Doctorii de aici au zis ca ar trebui sa mai coboare ca sa nu se dezvolte în corn. Ma rog la Doamne Doamne sa fie bine. Am facut vreo 3 ecografe ?i i am auzit inimioara Pe de o parte sun fericita ca i am auzit inimioara e de alta parte îmi vine sa plâng când ma gândesc sa nu se întâmple ceva sa se dezvolte în corn ?i sa sparga pere?ii uterului |
|
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Vaaai am urcat pe 8,si primele 5 se pregatesc toate de nastere in urmatoarea luna.. Ma panicheaza asta
Fetelor, cum am zis, de saptamâna trecuta am început sa simt "gâdilici" în burta. Saptamâna asta au fost putin mai desi, dar sunt asa, prin toata burta, nu doar jos, unde stiu ca e bebe. Or fi matele, sau bebe? Simt asa si putin sub buric si stânga-dreapta. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/26/2018 Mesaje: 238
| Sarcina usoara tuturor burticilor! Eu tot nu pot sa cred ca asta e ultima casuta pentru mine. Cu putin noroc, pana de Anul nou il tin pe bebe in brate |
|
Inregistrat: 1/27/2018 Mesaje: 258
| Madalina3012 wrote:Trece ma ?i pe mine ?i cu ocazia asta va povestesc ce am pa?it zilele astea. Luni spre mar?i am avut dureri groaznice în partea stânga. Dupa ce am fost de urgenta la Pite?ti am venit la Polizu. Diagnostic hiperstimulare la ovarul stâng. Din fericire ovarul a mai scazut în dimensiuni ?i azi plec acasa. Însa o sa trebuiasca sa merg saptamânal la control deoarece am uterul bicorn ?i bebe e într un corn al uterului. Doctorii de aici au zis ca ar trebui sa mai coboare ca sa nu se dezvolte în corn. Ma rog la Doamne Doamne sa fie bine. Am facut vreo 3 ecografe ?i i am auzit inimioara Pe de o parte sun fericita ca i am auzit inimioara e de alta parte îmi vine sa plâng când ma gândesc sa nu se întâmple ceva sa se dezvolte în corn ?i sa sparga pere?ii uterului
Felicitari pentru bebe! Legat de uterul bicorn, ?i eu am. La prima sarcina mi-a spus doctorul de el doar dupa na?tere, n-am ?tiut pana atunci ?i nici nu a pus probleme, am avut o sarcina usoara in afara de gre?uri ?i varsaturi - de fapt atâta ca din cauza lui cred ca nu a mai reu?it copilul sa se întoarca ?i a ramas în pelviana pana la sfâr?it (explica?ia doctorului). Acum la a doua sarcina iar nu am facut nicio investiga?ie în plus în privinta lui, pentru ca teoretic bebe 1 ar fi trebuit sa creeze mai mult loc acolo ?i ca dovada acum bebelina s-a întors în pelviana la 33s ?i apoi iar cu capul în jos la 36s. Deci e clar ca loc are destul pentru acroba?ii. Pe grupuri cu na?teri am mai tot citit cazuri cu uter bicorn, dar nu erau probleme majore din cauza asta. Î?i ?in pumnii sa fie totul bine pana la final, nu te panica, înca sarcina e foarte mica ?i precis se va aranja de la sine cum trebuie. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| kryssu92 wrote:Vaaai am urcat pe 8,si primele 5 se pregatesc toate de nastere in urmatoarea luna.. Ma panicheaza asta Fetelor, cum am zis, de saptamâna trecuta am început sa simt "gâdilici" în burta. Saptamâna asta au fost putin mai desi, dar sunt asa, prin toata burta, nu doar jos, unde stiu ca e bebe. Or fi matele, sau bebe? Simt asa si putin sub buric si stânga-dreapta.
Exact aceeasi senzatie am avut si eu... Panicaaaa!!! E normal sa simti si sub buric, ei stau si cu capul in jos prin burtica |
|
| AndreV wrote:Exact aceeasi senzatie am avut si eu... Panicaaaa!!! E normal sa simti si sub buric, ei stau si cu capul in jos prin burtica Ma asteptam sa simt mai jos, si cam într-un singur loc, nu asa în toata burta |
|
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| Fetele, la ce varsta a sarcinii s-a vazut embrionul la voi? Eu am 5 saptamani si 3 zile de la ultima menstruatie. Am dozat si beta beta1: 29 noi 35 beta2: 03 dec 380 beta3: 06 dec 1946 beta4: 10 dec 7033 Azi am fost la eco, s-a vazut saculetul, dar nu si embrionul...M-a chemat din nou peste doua saptamani...Is tare derutata, ma asteptam sa se vada macar un punctulet... |
|
| Lori wrote:Fetele, la ce varsta a sarcinii s-a vazut embrionul la voi? Eu am 5 saptamani si 3 zile de la ultima menstruatie. Am dozat si beta beta1: 29 noi 35 beta2: 03 dec 380 beta3: 06 dec 1946 beta4: 10 dec 7033 Azi am fost la eco, s-a vazut saculetul, dar nu si embrionul...M-a chemat din nou peste doua saptamani...Is tare derutata, ma asteptam sa se vada macar un punctulet...
Eu am avut ultimul beta vineri, iar luni la prima eco aveam fix 5 saptamâni si era sacul gol. M-a chemat peste 2 saptamani si se vedea embrionul si ii batea inimioara. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Fetelor voi avea gemeni . Sunt 2 saci ,masuratori au fost perfecte si avem 4w4 days. La unul s-a vazut vezicula vitelina, la celalalt inca nu, asa ca saptamana viitoare joi mai fac o ecografie iar inimioara o vom auzi la anul . O zi plina de emotii dar foarte frumoasa. Abia astept sa le aud inimioarele. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| LA 5s1z LA mine se vedea doar sacul vitelin, LA 6s3z se vedea si embrionul. EU nu am dozat beta asa CA nu stiu comparativ pe unde eram.
Si felicitari
Lori wrote:Fetele, la ce varsta a sarcinii s-a vazut embrionul la voi? Eu am 5 saptamani si 3 zile de la ultima menstruatie. Am dozat si beta beta1: 29 noi 35 beta2: 03 dec 380 beta3: 06 dec 1946 beta4: 10 dec 7033 Azi am fost la eco, s-a vazut saculetul, dar nu si embrionul...M-a chemat din nou peste doua saptamani...Is tare derutata, ma asteptam sa se vada macar un punctulet... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Super Adina, felicitari! Sarcina LA termen si fara peripetii!
adina1109 wrote:Fetelor vom avea gemeni . Sunt 2 saci ,masuratori au fost perfecte si avem 4w4 days, saptamana viitoare joi mai fac o ecografie iar inimioara o vom auzi la anul . O zi plina de emotii dar foarte frumoasa. Abia astept sa le aud inimioarele. |
|
Inregistrat: 6/26/2018 Mesaje: 238
| adina1109 wrote:Fetelor voi avea gemeni . Sunt 2 saci ,masuratori au fost perfecte si avem 4w4 days. La unul s-a vazut vezicula vitelina, la celalalt inca nu, asa ca saptamana viitoare joi mai fac o ecografie iar inimioara o vom auzi la anul . O zi plina de emotii dar foarte frumoasa. Abia astept sa le aud inimioarele. Felicitari, Adina! Bucurie dubla! Sarcina usoara si la termen! |
|
|