Gravidutele noastre dragi - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ella123
Scris: Saturday, December 7, 2019 7:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/9/2018
BC1828 wrote:

Cheek Kiss încearca sa te linistesti.Toate starile tale i le transmi?i si lui bebe.E normal sa treaca 30 de min fara sa il simti pentru ca mai doarme si el.La fel cum e normal sa simti in unele momente activitate mai multa.Si noi avem zile mai bune si mai putin bune , momente de activitate crescuta ori redusa.
Bebe e bine, ai incredere in el coeur
Te pup si te îmbra?i?ez computerlove
am încredere in bebelusul meu. Maine vreau sa merg sa ma spovedesc ?i impartasesc. Usor asa ma linistesc. Te imbratisez ?i eu. computerlove
adina1109
Scris: Saturday, December 7, 2019 8:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
lore.t. wrote:

Bine ai venit Adina! :* ce frumos beta!!! Cand mai ai control? :D

Multumescccc , Joi m-a chemat la eco computerlove computerlove computerlove
BC1828
Scris: Saturday, December 7, 2019 8:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/6/2018
kryssu92 wrote:

Ce putin mai ai. Cum stai cu emotiile? topai

Sunt intr-un carusel de stari Hilar : cand ma iau emotiile, cand panica ,entuziasmul, nerabdarea, cam toate la un loc.
Incerc sa gandesc pozitiv iar faptul ca sotul meu va putea fi alaturi de mine ma ajuta psihic mult hearts
Anitta76
Scris: Saturday, December 7, 2019 8:29 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Criss90 wrote:

Multumesc mult! Ieri m-am speriat f tare, am avut o scurgere maro si m-am dus imediat la camera de garda, din fericire bebe e ok, mi-a dublat doctorul doza de progesteron. Ati avut in primul trimestru scurgeri de genul asta?

Si eu am avut pe la 12 saptamani o scurgere maro, m-am dus de urgenta la medic insa nu au fost probleme, sincer nici in ziua de astazi nu stiu de la ce a fost. Stai linistita daca ai mers la medic si e totul ok!computerlove
kryssu92
Scris: Saturday, December 7, 2019 8:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/8/2018
BC1828 wrote:

Sunt intr-un carusel de stari Hilar : cand ma iau emotiile, cand panica ,entuziasmul, nerabdarea, cam toate la un loc.
Incerc sa gandesc pozitiv iar faptul ca sotul meu va putea fi alaturi de mine ma ajuta psihic mult hearts

Ce minunat ca poate asista.

Stie cineva daca la medlife grivita poate asista tatal la nastere? Cred ca ar fi bun suportul lui acolo
BC1828
Scris: Saturday, December 7, 2019 8:54 PM
Nivel

kryssu92 wrote:

Ce minunat ca poate asista.

Stie cineva daca la medlife grivita poate asista tatal la nastere? Cred ca ar fi bun suportul lui acolo

Daa...cred ca as fi complet pierduta sa nu fie cu mine acolo.Eu voi naste in Germania,asa ca macar un avantaj am in toata treaba asta
AndreV
Scris: Saturday, December 7, 2019 9:34 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Adina, bine ai venit! Felicitari mamico! Sa ai o sarcina usoara! computerlove
AndreV
Scris: Saturday, December 7, 2019 9:36 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Criss90 wrote:

Multumesc mult! Ieri m-am speriat f tare, am avut o scurgere maro si m-am dus imediat la camera de garda, din fericire bebe e ok, mi-a dublat doctorul doza de progesteron. Ati avut in primul trimestru scurgeri de genul asta?

Si eu am avut tot cam la 12 saptamani. Dr a zis ca e placenta joasa si mai apasa pe col si din cauza asta pot aparea secretii maronii.
Adina Mariana
Scris: Saturday, December 7, 2019 11:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
adina1109 wrote:
Bine v-am gasit dragi gravidute. Dupa al doilea beta de astazi, indraznesc sa sar si eu gardul si sa ma alatur voua.Love Love Love
Felicitari Adina! Ma bucur sa te vad in aceasta casuta.Sarcina usoara si te astept la mamici dupa 9 luni.Sa profiti de burticaCheek Kiss computerlove
Anitta76
Scris: Sunday, December 8, 2019 7:52 AM
Nivel

Felicitari Adina! Sarcina usoara!computerlove
BC1828 cand nasti? Din cate am inteles mai ai foarte putin! Iti tin pumnii!computerlove majoreta
BC1828
Scris: Sunday, December 8, 2019 9:23 AM
Nivel

Anitta76 wrote:
Felicitari Adina! Sarcina usoara!computerlove
BC1828 cand nasti? Din cate am inteles mai ai foarte putin! Iti tin pumnii!computerlove majoreta

Miercuri pe data de 11.12 ma interneaza si imi induc ei nasterea.Asta daca nu cumva se decide el sa ne faca vreo surpriza si sa vina mai devreme (de vreo 2 zile tot am contractii insa nu sunt regulate inca)
Cum e bebelina?Tu cum te simti?computerlove
Anitta76
Scris: Sunday, December 8, 2019 11:16 AM
Nivel

BC1828 wrote:

Miercuri pe data de 11.12 ma interneaza si imi induc ei nasterea.Asta daca nu cumva se decide el sa ne faca vreo surpriza si sa vina mai devreme (de vreo 2 zile tot am contractii insa nu sunt regulate inca)
Cum e bebelina?Tu cum te simti?computerlove

Doamne ajuta sa ai o nastere cat mai usoara! Noi suntem bine, mancam si dormim, cred ca incep colicii dar sper sa trecem cat mai usor peste. Pupiciiicomputerlove
BC1828
Scris: Sunday, December 8, 2019 1:52 PM
Nivel

Anitta76 wrote:

Doamne ajuta sa ai o nastere cat mai usoara! Noi suntem bine, mancam si dormim, cred ca incep colicii dar sper sa trecem cat mai usor peste. Pupiciiicomputerlove

MultumescCheek Kiss
Doamne ajuta sa fie totul bine Hands
Iti doresc clipe magice alaturi de printesa talove
computerlove
adina1109
Scris: Monday, December 9, 2019 10:42 AM
Nivel

Inregistrat: 6/29/2018
Adina Mariana wrote:
Felicitari Adina! Ma bucur sa te vad in aceasta casuta.Sarcina usoara si te astept la mamici dupa 9 luni.Sa profiti de burticaCheek Kiss computerlove

Multumesc mult draga mea Cheek Kiss Cheek Kiss
Criss90
Scris: Monday, December 9, 2019 5:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/16/2019
Dragi mamici, de 2 zile am greturi...nu pot manca mai nimic..portocale..paine prajita si azi o salata cu rosii, salata verde si castraveti cu multa lamaie... doctorul mi-a recomandat ca si vitamine elevit 1, si pt greata: navatac (vit b6 din ce am citit). Are efect acest navatac?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.