Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| BC1828 wrote: încearca sa te linistesti.Toate starile tale i le transmi?i si lui bebe.E normal sa treaca 30 de min fara sa il simti pentru ca mai doarme si el.La fel cum e normal sa simti in unele momente activitate mai multa.Si noi avem zile mai bune si mai putin bune , momente de activitate crescuta ori redusa. Bebe e bine, ai incredere in el Te pup si te îmbra?i?ez am încredere in bebelusul meu. Maine vreau sa merg sa ma spovedesc ?i impartasesc. Usor asa ma linistesc. Te imbratisez ?i eu. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| lore.t. wrote: Bine ai venit Adina! :* ce frumos beta!!! Cand mai ai control? :D
Multumescccc , Joi m-a chemat la eco |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| kryssu92 wrote:Ce putin mai ai. Cum stai cu emotiile? Sunt intr-un carusel de stari : cand ma iau emotiile, cand panica ,entuziasmul, nerabdarea, cam toate la un loc. Incerc sa gandesc pozitiv iar faptul ca sotul meu va putea fi alaturi de mine ma ajuta psihic mult |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Criss90 wrote:
Multumesc mult! Ieri m-am speriat f tare, am avut o scurgere maro si m-am dus imediat la camera de garda, din fericire bebe e ok, mi-a dublat doctorul doza de progesteron. Ati avut in primul trimestru scurgeri de genul asta?
Si eu am avut pe la 12 saptamani o scurgere maro, m-am dus de urgenta la medic insa nu au fost probleme, sincer nici in ziua de astazi nu stiu de la ce a fost. Stai linistita daca ai mers la medic si e totul ok! |
|

Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| BC1828 wrote:Sunt intr-un carusel de stari  : cand ma iau emotiile, cand panica ,entuziasmul, nerabdarea, cam toate la un loc. Incerc sa gandesc pozitiv iar faptul ca sotul meu va putea fi alaturi de mine ma ajuta psihic mult
Ce minunat ca poate asista.
Stie cineva daca la medlife grivita poate asista tatal la nastere? Cred ca ar fi bun suportul lui acolo |
|

| kryssu92 wrote:
Ce minunat ca poate asista.
Stie cineva daca la medlife grivita poate asista tatal la nastere? Cred ca ar fi bun suportul lui acolo
Daa...cred ca as fi complet pierduta sa nu fie cu mine acolo.Eu voi naste in Germania,asa ca macar un avantaj am in toata treaba asta |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Adina, bine ai venit! Felicitari mamico! Sa ai o sarcina usoara! |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Criss90 wrote:
Multumesc mult! Ieri m-am speriat f tare, am avut o scurgere maro si m-am dus imediat la camera de garda, din fericire bebe e ok, mi-a dublat doctorul doza de progesteron. Ati avut in primul trimestru scurgeri de genul asta?
Si eu am avut tot cam la 12 saptamani. Dr a zis ca e placenta joasa si mai apasa pe col si din cauza asta pot aparea secretii maronii. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Felicitari Adina! Ma bucur sa te vad in aceasta casuta.Sarcina usoara si te astept la mamici dupa 9 luni.Sa profiti de burtica  |
|
| Felicitari Adina! Sarcina usoara! BC1828 cand nasti? Din cate am inteles mai ai foarte putin! Iti tin pumnii! |
|

| Anitta76 wrote:Felicitari Adina! Sarcina usoara! BC1828 cand nasti? Din cate am inteles mai ai foarte putin! Iti tin pumnii! Miercuri pe data de 11.12 ma interneaza si imi induc ei nasterea.Asta daca nu cumva se decide el sa ne faca vreo surpriza si sa vina mai devreme (de vreo 2 zile tot am contractii insa nu sunt regulate inca) Cum e bebelina?Tu cum te simti? |
|
| BC1828 wrote:Miercuri pe data de 11.12 ma interneaza si imi induc ei nasterea.Asta daca nu cumva se decide el sa ne faca vreo surpriza si sa vina mai devreme (de vreo 2 zile tot am contractii insa nu sunt regulate inca) Cum e bebelina?Tu cum te simti? Doamne ajuta sa ai o nastere cat mai usoara! Noi suntem bine, mancam si dormim, cred ca incep colicii dar sper sa trecem cat mai usor peste. Pupiciii |
|

| Anitta76 wrote:Doamne ajuta sa ai o nastere cat mai usoara! Noi suntem bine, mancam si dormim, cred ca incep colicii dar sper sa trecem cat mai usor peste. Pupiciii Multumesc Doamne ajuta sa fie totul bine Iti doresc clipe magice alaturi de printesa ta
|
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Adina Mariana wrote: Felicitari Adina! Ma bucur sa te vad in aceasta casuta.Sarcina usoara si te astept la mamici dupa 9 luni.Sa profiti de burtica 
Multumesc mult draga mea |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2019 Mesaje: 126
| Dragi mamici, de 2 zile am greturi...nu pot manca mai nimic..portocale..paine prajita si azi o salata cu rosii, salata verde si castraveti cu multa lamaie... doctorul mi-a recomandat ca si vitamine elevit 1, si pt greata: navatac (vit b6 din ce am citit). Are efect acest navatac? |
|
|