Gravidutele noastre dragi - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lore.t.
Scris: Saturday, December 7, 2019 10:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
BC1828 wrote:

Hands Doamne ajuta
Sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatoshearts

Multumesc :* nastere usoara, imediat se apropie momentul! :D
BC1828
Scris: Saturday, December 7, 2019 10:42 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/6/2018
Ella123 wrote:
nu consumasem dulce dar cred ca eram ?i eu f speriata. Ieri înainte de ctg a fost mai lenes cu miscarile, apoi a inceput aparatul sa faca zgomote ?i n am mai fost în stare sa ma calmez. Nu stiu.. Se apropie momentul si sunt foarte panicata.. Daca vreo 30 min nu misca incep sa plang.. Daca misca prea tare mi e teama iar... De dimineata acum de exemplu m am trezit la 8 am facut injectia a miscat putin ?i gata sta cuminte, dar eu zici ca sunt în asteptare... uff

Cheek Kiss încearca sa te linistesti.Toate starile tale i le transmi?i si lui bebe.E normal sa treaca 30 de min fara sa il simti pentru ca mai doarme si el.La fel cum e normal sa simti in unele momente activitate mai multa.Si noi avem zile mai bune si mai putin bune , momente de activitate crescuta ori redusa.
Bebe e bine, ai incredere in el coeur
Te pup si te îmbra?i?ez computerlove
BC1828
Scris: Saturday, December 7, 2019 10:43 AM
Nivel

lore.t. wrote:

Multumesc :* nastere usoara, imediat se apropie momentul! :D

Hilar asa e
Multumesc mult computerlove
Criss90
Scris: Saturday, December 7, 2019 12:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/16/2019
[quote=lore.t.]
Ma bucur ca e totul bine :) si noi avem azi de la 17

Acum am citit, ma bucur ca totul e okhearts , sarcina usoara!
Criss90
Scris: Saturday, December 7, 2019 12:19 PM
Nivel

Ella123 wrote:
Felicitari criss. Sa ai sarcina usoara în continuare. pupici

Multumesc mult! Ieri m-am speriat f tare, am avut o scurgere maro si m-am dus imediat la camera de garda, din fericire bebe e ok, mi-a dublat doctorul doza de progesteron. Ati avut in primul trimestru scurgeri de genul asta?
Criss90
Scris: Saturday, December 7, 2019 12:19 PM
Nivel

Am o intrebare mamici, pot manca sorici?
lore.t.
Scris: Saturday, December 7, 2019 12:46 PM
Nivel

Criss90 wrote:

Multumesc mult! Ieri m-am speriat f tare, am avut o scurgere maro si m-am dus imediat la camera de garda, din fericire bebe e ok, mi-a dublat doctorul doza de progesteron. Ati avut in primul trimestru scurgeri de genul asta?

Eu nu am avut dar stiu ca sunt multe gravidute/ mamici care au patit si totul a fost ok :*
Eu am mancat soric, sa fie facut examenul trichineloscopic la porc :)
adina1109
Scris: Saturday, December 7, 2019 4:54 PM
Nivel

Inregistrat: 6/29/2018
Bine v-am gasit dragi gravidute. Dupa al doilea beta de astazi, indraznesc sa sar si eu gardul si sa ma alatur voua.Love Love Love
Georgy06
Scris: Saturday, December 7, 2019 5:38 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2018
adina1109 wrote:
Bine v-am gasit dragi gravidute. Dupa al doilea beta de astazi, indraznesc sa sar si eu gardul si sa ma alatur voua.Love Love Love

Bine ai venit! Sarcina usoara! hainoroc
BC1828
Scris: Saturday, December 7, 2019 6:57 PM
Nivel

adina1109 wrote:

Felicitari Clap
Sarcina u?oara iti doresc si bebe/bebelusi sanatos/sanatosi (la un asa beta maaaareHilar )
computerlove
lore.t.
Scris: Saturday, December 7, 2019 7:44 PM
Nivel

adina1109 wrote:

Bine ai venit Adina! :* ce frumos beta!!! Cand mai ai control? :D
kryssu92
Scris: Saturday, December 7, 2019 7:49 PM
Nivel

Inregistrat: 10/8/2018
Criss90 wrote:

Eu am avut la 11+2 saptamani. Panicata, m-am dus direct la doctor. Bebe era bine, mi-a marit doza de arefam de la 2 la 3 pe zi. La 12+5 saptamâni am avut morfologia, a zis din saptamâna 13 sa scad înapoi la 2, in saptamâna 14 la 1 si din 15 sa il scot si sa ramâna asa daca nu am iar scurgeri maro. Nu am mai avut de atunci. Nu se ?tie de la ce a fost acea scurgere, prietenele îmi spuneau ca s-a implantat, dar mi se pare cam tarziu la 11 saptamâni.
Acum sunt ok, am început sa simt mici aripioare de fluturasi daca beau rece desi ma asteptam sa simt mai încolo, întrucât am placenta anterioara si am citit ca s-ar simti mai greu. hearts
kryssu92
Scris: Saturday, December 7, 2019 7:50 PM
Nivel

BC1828 wrote:

Hilar asa e
Multumesc mult computerlove

Ce putin mai ai. Cum stai cu emotiile? topai
kryssu92
Scris: Saturday, December 7, 2019 7:52 PM
Nivel

adina1109 wrote:

Bun venit, Adina!! Mă bucur enorm pentru tine!!!
Ne umplem de gravidute noi dupa ce am avut un val de nasteri.
Sa ai sarcina usoara si fara probleme
Când ai eco, să vedem dacă e unul sau s-au prins amândoi?
Ella123
Scris: Saturday, December 7, 2019 7:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/9/2018
Ella30 wrote:

Cand bebe se misca aparatul parca fosneste, iar inima lui bebe bate mai repede. E normal. Si noua cand facem efort ni se accelereaza bataile inimii. Asta arata ca bebe e sanatos.
Data trecuta nu ti s a intamplat pt ca poate a miscat mai incet, poate era mai adormit sau pur si simplu nu avea chef.
Contrar parerilor unora, ctg ul nu este simtit de bebe absolut deloc, nu il deranjeaza nimic, nu simte nimic. De asta se mai numeste si test non-stres.
Un rezultat normal inseamna batai intre 110 si 160.
Ai incredere in dr/ asistenta, nu te lasa sa pleci de acolo daca ceva nu e in regula, mai ales ca aparatul inregistreaza si contractiile.

Daca te ajuta cu ceva, eu am patit de toate: la un ctg a miscat foarte mult, la unul n a vrut deloc si a trebuit sa stau acolo 2 ore, la altele a fost fix pe fix, adica a miscat bine. Absolut toate au fost incadrate la normal la final.

Ps. Te citesc des chiar daca nu iti scriu mereu, dar acum am simtit nevoia sa ti scriu. Mai ai atat de putin..bucura te de burtica, este o perioada tare frumoasa! Bebe va misca mai greu de acum pt ca incepe sa nu mai aiba loc, si in plus are si el momente cand doarme..se odihneste sau pur si simplu nu are chef sa te bata Lol nu te mai stresa ca il stresezi si pe el si e pacat..pune te in locul lui si nu iti va fi mai usor computerlove
Multumesc mult Ella. Imi fac bine incurajarile tale. Astazi am venit la tara n am mai stat in pat intinsa sa fiu mereu atenta la miscari. L am sim?it cand si cand dar am fost linistita. Toata lumea îmi spune sa ma bucur de burtica, n am crezut dar am zis sa încerc totusi. Am ie?it la noi în oras la luminite newclap si am facut cateva poze ?i sapt viitoare vreau sa fac o sedinta maternity. U?or asa sa treaca timpul si sa vina bebe. La tine cum e viata de mamica? coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.