Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Nella wrote:Mul?umesc mult fetelor pt gândurile bune ?i toata energia pozitiva trimisa catre noi. Nu am fost ieri în stare sa dau de veste. La 8. 20 am întrat în sala de opera?ie, la 8. 35 a venit pe lume minunea noastra Daria Miruna cu 3430 gr. Dupa ce am pupat-o ?i am dragalit-o pt câteva secunde care au parut cele mai frumoase clipe din viata mea, a luat-o. Opera?ia s-a terminat la 9. 40. A durat f mult pt ca din cauza clexanului am avut hemoragie ?i am pierdut sânge, uterul nu voia sa se retraga ?i mi-au bagat multe tratamente ?i pt vena, pastilu?a ?i intrarectal. Dupa ce am ajuns pe ati a indurat frisoane pt o ora, eram cu cear?af ?i 2 paturi ?i eu tot tremuram, dupa asta au început transpira?iile, efectiv curgeau apele de pe mine. Dr a venit ca vreo 5 ori sa împinga pe burta pt a se retrage uterul, am primit f multe calmante ?i tot durea. Aseara la 8 jum am fost coborâta în salon, am mers sa vad fata, a desfasat-o, facuse ?i cacuta, a hranit-o de fata cu mine, mi-a dat sa o ?in în brate ?i apoi am fost trimisa sa dorm pt ca aveam prea multe nop?i nedormite, eram ametita rau, curgeau apele de pe mine rau de tot. Am reu?it sa îmi spal pu?in corpul la chiuveta, apoi am adormit cu greu, dar m-am odihnit pana la ora 3 de atunci am zacut cu dureri pana a venit asistenta ?i mi-a mai facut un calmant, apoi am mers sa îmi ia analize ?i o proba de secre?ie, m-am schimbat ?i am reu?it sa manânc ceva dupa aproape 2 zile. U?or, u?or voi scapa ?i de durerile astea, e greu, dar cu Dumnezeu înainte vor trece toate. Personalul extraordinar, empatic ?i foarte saritor. Abia a?tept sa îmi aduca fata. De acum începe o noua etapa pt noi. Doamne ajuta sa fi?i ?i voi bine ?i sa depa?i?i toate fricile, toate panicile ?i durerile ?i sa va vede?i puiu?ii lânga voi la termen. Felicitari pt minune! Greu cu durerile, dar trec. Încearca sa te misti cât poti pt ca daca stai mai mult întinsa, când te vei ridica doare mai rau. Daria Miruna, bine ai venit pe lume, te imbratiseaza strâns Miruna noastra. https://ibb.co/1bZmyPN |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Nella wrote:Mul?umesc mult fetelor pt gândurile bune ?i toata energia pozitiva trimisa catre noi. Nu am fost ieri în stare sa dau de veste. La 8. 20 am întrat în sala de opera?ie, la 8. 35 a venit pe lume minunea noastra Daria Miruna cu 3430 gr. Dupa ce am pupat-o ?i am dragalit-o pt câteva secunde care au parut cele mai frumoase clipe din viata mea, a luat-o. Opera?ia s-a terminat la 9. 40. A durat f mult pt ca din cauza clexanului am avut hemoragie ?i am pierdut sânge, uterul nu voia sa se retraga ?i mi-au bagat multe tratamente ?i pt vena, pastilu?a ?i intrarectal. Dupa ce am ajuns pe ati a indurat frisoane pt o ora, eram cu cear?af ?i 2 paturi ?i eu tot tremuram, dupa asta au început transpira?iile, efectiv curgeau apele de pe mine. Dr a venit ca vreo 5 ori sa împinga pe burta pt a se retrage uterul, am primit f multe calmante ?i tot durea. Aseara la 8 jum am fost coborâta în salon, am mers sa vad fata, a desfasat-o, facuse ?i cacuta, a hranit-o de fata cu mine, mi-a dat sa o ?in în brate ?i apoi am fost trimisa sa dorm pt ca aveam prea multe nop?i nedormite, eram ametita rau, curgeau apele de pe mine rau de tot. Am reu?it sa îmi spal pu?in corpul la chiuveta, apoi am adormit cu greu, dar m-am odihnit pana la ora 3 de atunci am zacut cu dureri pana a venit asistenta ?i mi-a mai facut un calmant, apoi am mers sa îmi ia analize ?i o proba de secre?ie, m-am schimbat ?i am reu?it sa manânc ceva dupa aproape 2 zile. U?or, u?or voi scapa ?i de durerile astea, e greu, dar cu Dumnezeu înainte vor trece toate. Personalul extraordinar, empatic ?i foarte saritor. Abia a?tept sa îmi aduca fata. De acum începe o noua etapa pt noi. Doamne ajuta sa fi?i ?i voi bine ?i sa depa?i?i toate fricile, toate panicile ?i durerile ?i sa va vede?i puiu?ii lânga voi la termen.
Felicitari, mamico!! Bun venit micutei! Recuperare rapida ! Fa cat mai multa miscare si nu ezita sa ceri analgezice daca simti nevoia |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Nella wrote:Mul?umesc mult fetelor pt gândurile bune ?i toata energia pozitiva trimisa catre noi. Nu am fost ieri în stare sa dau de veste. La 8. 20 am întrat în sala de opera?ie, la 8. 35 a venit pe lume minunea noastra Daria Miruna cu 3430 gr. Dupa ce am pupat-o ?i am dragalit-o pt câteva secunde care au parut cele mai frumoase clipe din viata mea, a luat-o. Opera?ia s-a terminat la 9. 40. A durat f mult pt ca din cauza clexanului am avut hemoragie ?i am pierdut sânge, uterul nu voia sa se retraga ?i mi-au bagat multe tratamente ?i pt vena, pastilu?a ?i intrarectal. Dupa ce am ajuns pe ati a indurat frisoane pt o ora, eram cu cear?af ?i 2 paturi ?i eu tot tremuram, dupa asta au început transpira?iile, efectiv curgeau apele de pe mine. Dr a venit ca vreo 5 ori sa împinga pe burta pt a se retrage uterul, am primit f multe calmante ?i tot durea. Aseara la 8 jum am fost coborâta în salon, am mers sa vad fata, a desfasat-o, facuse ?i cacuta, a hranit-o de fata cu mine, mi-a dat sa o ?in în brate ?i apoi am fost trimisa sa dorm pt ca aveam prea multe nop?i nedormite, eram ametita rau, curgeau apele de pe mine rau de tot. Am reu?it sa îmi spal pu?in corpul la chiuveta, apoi am adormit cu greu, dar m-am odihnit pana la ora 3 de atunci am zacut cu dureri pana a venit asistenta ?i mi-a mai facut un calmant, apoi am mers sa îmi ia analize ?i o proba de secre?ie, m-am schimbat ?i am reu?it sa manânc ceva dupa aproape 2 zile. U?or, u?or voi scapa ?i de durerile astea, e greu, dar cu Dumnezeu înainte vor trece toate. Personalul extraordinar, empatic ?i foarte saritor. Abia a?tept sa îmi aduca fata. De acum începe o noua etapa pt noi. Doamne ajuta sa fi?i ?i voi bine ?i sa depa?i?i toate fricile, toate panicile ?i durerile ?i sa va vede?i puiu?ii lânga voi la termen.
Bun venit pe lume Daria Miruna!!! Sa va faca fericiti si impliniti. Tie iti doresc recuperare usoara si adaptare rapida la noua formula. Mi-au dat lacrimile când ti-am citit povestea. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/2/2019 Mesaje: 7
| Buna fetelor, tocmai am aflat ca sunt insarcinata in 4 saptamani :) inca nu am ajuns la medic pentru o confirmare ferma. Am doar beta hcg pozitiv si test de sarcina pozitiv. Intrebarea mea ar fi....sunt pe aici fete din Timisoara care imi pot recomanda un medic aici? Sunt relativ noua in oras...iar o recomandare sau o parere ar ajuta mult. Multumesc. |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Felicitari Nella! Bine ai venit pe lume printesa! Nu mai dureaza mult si ti-o va aduce in brate Durerile vor trece, eu acum nu mai simt nimic, trec treptat dar trebuie sa ai rabdare. Oricum tu esti o luptatoare si nu va fi greu! Va imbratisam! |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Felicitari Nella! Recuperare u?oara! Gata, ce a fost mai greu a trecut, acum vor disparea u?or ?i durerile si te vei bucura acasa de printesa ta. Te imbratisez! |
|
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Bella.1 wrote:Buna fetelor, tocmai am aflat ca sunt insarcinata in 4 saptamani :) inca nu am ajuns la medic pentru o confirmare ferma. Am doar beta hcg pozitiv si test de sarcina pozitiv. Intrebarea mea ar fi....sunt pe aici fete din Timisoara care imi pot recomanda un medic aici? Sunt relativ noua in oras...iar o recomandare sau o parere ar ajuta mult. Multumesc. Buna te-am urmarit la aspirante. Eu zic sa repe?i beta la 48 de ore sa vezi cum creste. Sarcina înca e prea micu?a ?i doctorul nu o sa vada înca nimic. Doamne ajuta sa fie totul bine! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Nella wrote:Mul?umesc mult fetelor pt gândurile bune ?i toata energia pozitiva trimisa catre noi. Nu am fost ieri în stare sa dau de veste. La 8. 20 am întrat în sala de opera?ie, la 8. 35 a venit pe lume minunea noastra Daria Miruna cu 3430 gr. Dupa ce am pupat-o ?i am dragalit-o pt câteva secunde care au parut cele mai frumoase clipe din viata mea, a luat-o. Opera?ia s-a terminat la 9. 40. A durat f mult pt ca din cauza clexanului am avut hemoragie ?i am pierdut sânge, uterul nu voia sa se retraga ?i mi-au bagat multe tratamente ?i pt vena, pastilu?a ?i intrarectal. Dupa ce am ajuns pe ati a indurat frisoane pt o ora, eram cu cear?af ?i 2 paturi ?i eu tot tremuram, dupa asta au început transpira?iile, efectiv curgeau apele de pe mine. Dr a venit ca vreo 5 ori sa împinga pe burta pt a se retrage uterul, am primit f multe calmante ?i tot durea. Aseara la 8 jum am fost coborâta în salon, am mers sa vad fata, a desfasat-o, facuse ?i cacuta, a hranit-o de fata cu mine, mi-a dat sa o ?in în brate ?i apoi am fost trimisa sa dorm pt ca aveam prea multe nop?i nedormite, eram ametita rau, curgeau apele de pe mine rau de tot. Am reu?it sa îmi spal pu?in corpul la chiuveta, apoi am adormit cu greu, dar m-am odihnit pana la ora 3 de atunci am zacut cu dureri pana a venit asistenta ?i mi-a mai facut un calmant, apoi am mers sa îmi ia analize ?i o proba de secre?ie, m-am schimbat ?i am reu?it sa manânc ceva dupa aproape 2 zile. U?or, u?or voi scapa ?i de durerile astea, e greu, dar cu Dumnezeu înainte vor trece toate. Personalul extraordinar, empatic ?i foarte saritor. Abia a?tept sa îmi aduca fata. De acum începe o noua etapa pt noi. Doamne ajuta sa fi?i ?i voi bine ?i sa depa?i?i toate fricile, toate panicile ?i durerile ?i sa va vede?i puiu?ii lânga voi la termen. Felicitari Nella!Bun venit printesa.Ma bucur ca a decurs totul bine si nu au fost complicatii.Recuperare usoara si rapida si un bebe sanatos care sa va umple casa de fericire si iubire! |
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Bella.1 wrote:Buna fetelor, tocmai am aflat ca sunt insarcinata in 4 saptamani :) inca nu am ajuns la medic pentru o confirmare ferma. Am doar beta hcg pozitiv si test de sarcina pozitiv. Intrebarea mea ar fi....sunt pe aici fete din Timisoara care imi pot recomanda un medic aici? Sunt relativ noua in oras...iar o recomandare sau o parere ar ajuta mult. Multumesc.
Felicitari! Sarcina usoara sa ai! Eu merg la dna. Todorut Florina. E foarte ok. Atenta, pot s-o întreb orice, oricand ii pot trimite un mesaj. Dezavantajul ei e ca lucreaza doar la privat. Daca vrei, iti pot da mai multe detalii. |
|
Inregistrat: 1/27/2018 Mesaje: 258
| Felicitari Nella ?i bun venit pe lume micu?ei Daria Miruna! Recuperare rapida, multa sanatate ?i numai fericire va doresc! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Nella, felicitari pt printesica! Sa creasca mare si sa fie sanatoasa! Incetul cu incetul depasesti si zilele astea mai greute pt organismul tau si o sa vina si zilele alea in care va prima fericirea dintr-o familie implinita! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/26/2018 Mesaje: 238
| Felicitari, Nella! Recuperare usoara!Bun venit printesei! |
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Felicitari Nella! Recuperare rapida sa ai! Bun venit micii printese! |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Georgy06 wrote:Felicitari, Nella! Recuperare usoara!Bun venit printesei! buna georgy! Ce mai faci? A luat bebe in Greutate bine? |
|
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Bella.1 wrote:Buna fetelor, tocmai am aflat ca sunt insarcinata in 4 saptamani :) inca nu am ajuns la medic pentru o confirmare ferma. Am doar beta hcg pozitiv si test de sarcina pozitiv. Intrebarea mea ar fi....sunt pe aici fete din Timisoara care imi pot recomanda un medic aici? Sunt relativ noua in oras...iar o recomandare sau o parere ar ajuta mult. Multumesc.
Buna. Repeta beta ca sa vezi dinamica. Sarcina se vede la beta peste 1000 |
|
|