Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| lore.t. wrote: CrisM nu mai ai mult nici tu! Ce repede a trecut timpul! Pana la urma cum vei naste? Stiu ca am citit ca aveai ceva probleme si ti se recomanda cezariana.
Lore felicitari pentru sarcina! Ce ma bucur pentru tine! Înca putin si la mine! Vineri la control doctorita mea a zis ca ramânem pe nasterea naturala pentru ca am mai multe riscuri la cezariana. Acu ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si sa vina bebe sanatos! Pana una alta ma lupt cu ultimul canin al Sofiei... Am adunat atâta nesomn ca îmi vine sa plâng. Sper sa ai sarcina usoara! La mine a fost mult mai greu la a doua. Abia respir desi nu am luat decât 9 kg.. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2019 Mesaje: 126
| Madalina3012 wrote:Fetelor azi noapte m-am speriat ca nu ma mai dureau sanii. Parca nici azi nu ma dor asa rau. Doar daca ii stang. Scuze pentru detaliile astea. Este normal? De frica azi ma duc la doctora desi eram programata abia saptamana viitoare. Sa ma ingrijorez?
Buna, ai fost la doctor? Ce ti-a spus? |
|
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Criss90 wrote:
Buna, ai fost la doctor? Ce ti-a spus?
E totul ok. Avem doar un bebe. S-a vazut mult mai bine vezicula. Creste bine. Astepatam saptamana viitoare sa-i auzim inimioara! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| CrisM wrote:
Lore felicitari pentru sarcina! Ce ma bucur pentru tine! Înca putin si la mine! Vineri la control doctorita mea a zis ca ramânem pe nasterea naturala pentru ca am mai multe riscuri la cezariana. Acu ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si sa vina bebe sanatos! Pana una alta ma lupt cu ultimul canin al Sofiei... Am adunat atâta nesomn ca îmi vine sa plâng. Sper sa ai sarcina usoara! La mine a fost mult mai greu la a doua. Abia respir desi nu am luat decât 9 kg..
Vai imi pare rau ca esti asa obosita :( dar cand o sa il vezi pe bebe 2 si apoi amandoi impreuna o sa te topesti...usor nu va fi dar o sa ai puterea necesara sunt sigura! :* baietel e acum asa-i? Noi mai avem o gramada de dintisori de iesit...inca nici un canin si incisiv mai are unu iesit plus masele ca au iesit cate una pe fiecare parte :)) si acum ne luptam cu o faringita urata, nopti agitate, se tot trezeste plangand, tratament din 4 in 4 ore cu antecedentele lui stau tot cu frica :( |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Nella cum esti? Speram ca sunteti bine si asteptam vesti si cand esti pregatita povestea nasterii :D :* |
|
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Fetelor am fost la control si medicul mi-a dat bilet ca sa merg maine dimineata la spital.Dupa ecograful lui bebe corespunde de 40sapt+4 zile cantarind 3699 de grame iar atat eu cat si sotul meu nefiind foarte mari a zis ca nu cumva sa fie prea mare bebelusul pentru bazinul meu. Sper doar sa fie totul in regula,ma cam cuprind emotiile nestiind la ce sa ma astept maine. Totusi cel important e el, el sa fie sanatos ca apoi totul e perfect Sarcina usoara pe mai departe va doresc |
|
Inregistrat: 6/26/2018 Mesaje: 238
| BC1828 wrote:Fetelor am fost la control si medicul mi-a dat bilet ca sa merg maine dimineata la spital.Dupa ecograful lui bebe corespunde de 40sapt+4 zile cantarind 3699 de grame iar atat eu cat si sotul meu nefiind foarte mari a zis ca nu cumva sa fie prea mare bebelusul pentru bazinul meu. Sper doar sa fie totul in regula,ma cam cuprind emotiile nestiind la ce sa ma astept maine. Totusi cel important e el, el sa fie sanatos ca apoi totul e perfect Sarcina usoara pe mai departe va doresc Sa fie totul cum ti-ai dorit! Iti tinem pumnii! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| BC1828 wrote:Fetelor am fost la control si medicul mi-a dat bilet ca sa merg maine dimineata la spital.Dupa ecograful lui bebe corespunde de 40sapt+4 zile cantarind 3699 de grame iar atat eu cat si sotul meu nefiind foarte mari a zis ca nu cumva sa fie prea mare bebelusul pentru bazinul meu. Sper doar sa fie totul in regula,ma cam cuprind emotiile nestiind la ce sa ma astept maine. Totusi cel important e el, el sa fie sanatos ca apoi totul e perfect Sarcina usoara pe mai departe va doresc ce grasuuuun. O sa fie un bebe delicios cu falcute si Copanele. Multa sanatate si succes maine. Sa vina bebe. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| BC1828 wrote:Fetelor am fost la control si medicul mi-a dat bilet ca sa merg maine dimineata la spital.Dupa ecograful lui bebe corespunde de 40sapt+4 zile cantarind 3699 de grame iar atat eu cat si sotul meu nefiind foarte mari a zis ca nu cumva sa fie prea mare bebelusul pentru bazinul meu. Sper doar sa fie totul in regula,ma cam cuprind emotiile nestiind la ce sa ma astept maine. Totusi cel important e el, el sa fie sanatos ca apoi totul e perfect Sarcina usoara pe mai departe va doresc ii place la mami in burtica.O sa fie bine,important sa fiti sanatosi amandoi.Bafta pe maine |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Nella sper ca sunteti bine.Asteptam vesti cand te simti instare |
|
| Multumesc fetelor Doamne ajuta sa fie bine indiferent cand va veni bebe pe lume.Important e sa vina sanatos |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Mul?umesc mult fetelor pt gândurile bune ?i toata energia pozitiva trimisa catre noi. Nu am fost ieri în stare sa dau de veste. La 8. 20 am întrat în sala de opera?ie, la 8. 35 a venit pe lume minunea noastra Daria Miruna cu 3430 gr. Dupa ce am pupat-o ?i am dragalit-o pt câteva secunde care au parut cele mai frumoase clipe din viata mea, a luat-o. Opera?ia s-a terminat la 9. 40. A durat f mult pt ca din cauza clexanului am avut hemoragie ?i am pierdut sânge, uterul nu voia sa se retraga ?i mi-au bagat multe tratamente ?i pt vena, pastilu?a ?i intrarectal. Dupa ce am ajuns pe ati a indurat frisoane pt o ora, eram cu cear?af ?i 2 paturi ?i eu tot tremuram, dupa asta au început transpira?iile, efectiv curgeau apele de pe mine. Dr a venit ca vreo 5 ori sa împinga pe burta pt a se retrage uterul, am primit f multe calmante ?i tot durea. Aseara la 8 jum am fost coborâta în salon, am mers sa vad fata, a desfasat-o, facuse ?i cacuta, a hranit-o de fata cu mine, mi-a dat sa o ?in în brate ?i apoi am fost trimisa sa dorm pt ca aveam prea multe nop?i nedormite, eram ametita rau, curgeau apele de pe mine rau de tot. Am reu?it sa îmi spal pu?in corpul la chiuveta, apoi am adormit cu greu, dar m-am odihnit pana la ora 3 de atunci am zacut cu dureri pana a venit asistenta ?i mi-a mai facut un calmant, apoi am mers sa îmi ia analize ?i o proba de secre?ie, m-am schimbat ?i am reu?it sa manânc ceva dupa aproape 2 zile. U?or, u?or voi scapa ?i de durerile astea, e greu, dar cu Dumnezeu înainte vor trece toate. Personalul extraordinar, empatic ?i foarte saritor. Abia a?tept sa îmi aduca fata. De acum începe o noua etapa pt noi. Doamne ajuta sa fi?i ?i voi bine ?i sa depa?i?i toate fricile, toate panicile ?i durerile ?i sa va vede?i puiu?ii lânga voi la termen. |
|
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| Nella wrote:Mul?umesc mult fetelor pt gândurile bune ?i toata energia pozitiva trimisa catre noi. Nu am fost ieri în stare sa dau de veste. La 8. 20 am întrat în sala de opera?ie, la 8. 35 a venit pe lume minunea noastra Daria Miruna cu 3430 gr. Dupa ce am pupat-o ?i am dragalit-o pt câteva secunde care au parut cele mai frumoase clipe din viata mea, a luat-o. Opera?ia s-a terminat la 9. 40. A durat f mult pt ca din cauza clexanului am avut hemoragie ?i am pierdut sânge, uterul nu voia sa se retraga ?i mi-au bagat multe tratamente ?i pt vena, pastilu?a ?i intrarectal. Dupa ce am ajuns pe ati a indurat frisoane pt o ora, eram cu cear?af ?i 2 paturi ?i eu tot tremuram, dupa asta au început transpira?iile, efectiv curgeau apele de pe mine. Dr a venit ca vreo 5 ori sa împinga pe burta pt a se retrage uterul, am primit f multe calmante ?i tot durea. Aseara la 8 jum am fost coborâta în salon, am mers sa vad fata, a desfasat-o, facuse ?i cacuta, a hranit-o de fata cu mine, mi-a dat sa o ?in în brate ?i apoi am fost trimisa sa dorm pt ca aveam prea multe nop?i nedormite, eram ametita rau, curgeau apele de pe mine rau de tot. Am reu?it sa îmi spal pu?in corpul la chiuveta, apoi am adormit cu greu, dar m-am odihnit pana la ora 3 de atunci am zacut cu dureri pana a venit asistenta ?i mi-a mai facut un calmant, apoi am mers sa îmi ia analize ?i o proba de secre?ie, m-am schimbat ?i am reu?it sa manânc ceva dupa aproape 2 zile. U?or, u?or voi scapa ?i de durerile astea, e greu, dar cu Dumnezeu înainte vor trece toate. Personalul extraordinar, empatic ?i foarte saritor. Abia a?tept sa îmi aduca fata. De acum începe o noua etapa pt noi. Doamne ajuta sa fi?i ?i voi bine ?i sa depa?i?i toate fricile, toate panicile ?i durerile ?i sa va vede?i puiu?ii lânga voi la termen. Mi-au dat lacrimile Nella.. Bine ai venit pe lume Daria Miruna! Felicitari mami si recuperare usoara |
|
Inregistrat: 10/16/2019 Mesaje: 126
| Madalina3012 wrote:E totul ok. Avem doar un bebe. S-a vazut mult mai bine vezicula. Creste bine. Astepatam saptamana viitoare sa-i auzim inimioara!
Ma bucur mult , sper azi sa ii auzim si noi inimioara, 6 sapt si 4 zile...sper sa fie suficient de mare sarcina |
|
| Nella wrote:Mul?umesc mult fetelor pt gândurile bune ?i toata energia pozitiva trimisa catre noi. Nu am fost ieri în stare sa dau de veste. La 8. 20 am întrat în sala de opera?ie, la 8. 35 a venit pe lume minunea noastra Daria Miruna cu 3430 gr. Dupa ce am pupat-o ?i am dragalit-o pt câteva secunde care au parut cele mai frumoase clipe din viata mea, a luat-o. Opera?ia s-a terminat la 9. 40. A durat f mult pt ca din cauza clexanului am avut hemoragie ?i am pierdut sânge, uterul nu voia sa se retraga ?i mi-au bagat multe tratamente ?i pt vena, pastilu?a ?i intrarectal. Dupa ce am ajuns pe ati a indurat frisoane pt o ora, eram cu cear?af ?i 2 paturi ?i eu tot tremuram, dupa asta au început transpira?iile, efectiv curgeau apele de pe mine. Dr a venit ca vreo 5 ori sa împinga pe burta pt a se retrage uterul, am primit f multe calmante ?i tot durea. Aseara la 8 jum am fost coborâta în salon, am mers sa vad fata, a desfasat-o, facuse ?i cacuta, a hranit-o de fata cu mine, mi-a dat sa o ?in în brate ?i apoi am fost trimisa sa dorm pt ca aveam prea multe nop?i nedormite, eram ametita rau, curgeau apele de pe mine rau de tot. Am reu?it sa îmi spal pu?in corpul la chiuveta, apoi am adormit cu greu, dar m-am odihnit pana la ora 3 de atunci am zacut cu dureri pana a venit asistenta ?i mi-a mai facut un calmant, apoi am mers sa îmi ia analize ?i o proba de secre?ie, m-am schimbat ?i am reu?it sa manânc ceva dupa aproape 2 zile. U?or, u?or voi scapa ?i de durerile astea, e greu, dar cu Dumnezeu înainte vor trece toate. Personalul extraordinar, empatic ?i foarte saritor. Abia a?tept sa îmi aduca fata. De acum începe o noua etapa pt noi. Doamne ajuta sa fi?i ?i voi bine ?i sa depa?i?i toate fricile, toate panicile ?i durerile ?i sa va vede?i puiu?ii lânga voi la termen. Felicitari Nella Multa sanatate va doresc , iar tie recuperare usoara. |
|
|