Gravidutele noastre dragi - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
BC1828
Scris: Tuesday, December 3, 2019 12:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/6/2018
Madalina3012 wrote:
Fetelor azi noapte m-am speriat ca nu ma mai dureau sanii. Parca nici azi nu ma dor asa rau. Doar daca ii stang. Scuze pentru detaliile astea. Este normal? De frica azi ma duc la doctora desi eram programata abia saptamana viitoare.
Sa ma ingrijorez?

Pe parcursul sarcinii vei tot avea momente cand durerile respectiv tensiunea din sani va aparea si disparea.La fel si daca vei face un dus poate ceva mai caldu? e posibil sa nu ii mai simti la fel de durerosi. (Eu am patit-o)
Sarcina usoara iti doresc pupici
Criss90
Scris: Tuesday, December 3, 2019 1:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/16/2019
Madalina3012 wrote:
Fetelor azi noapte m-am speriat ca nu ma mai dureau sanii. Parca nici azi nu ma dor asa rau. Doar daca ii stang. Scuze pentru detaliile astea. Este normal? De frica azi ma duc la doctora desi eram programata abia saptamana viitoare.
Sa ma ingrijorez?

Aceeasi frica am avut-o si eu, cateva zile nu prea m-au durut, dar de ieri parca a explodat durerea. Sunt zile si zile. Joi am si eu programare. Va fi bineDistanceKiss , daca ai sub 6 sapt probabil se va vedea doar saculetul, sa nu te sperii. La mine la 5 sapt si 4 zile (joia trecuta) s-a vazut saculetul si ceva ce parea vezicula. Mi-a zis sa revin dupa o sapt pt ca inca este mica sarcina si e normal sa nu se vada embrionul.
Madalina3012
Scris: Tuesday, December 3, 2019 3:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2018
Criss90 wrote:

Aceeasi frica am avut-o si eu, cateva zile nu prea m-au durut, dar de ieri parca a explodat durerea. Sunt zile si zile. Joi am si eu programare. Va fi bineDistanceKiss , daca ai sub 6 sapt probabil se va vedea doar saculetul, sa nu te sperii. La mine la 5 sapt si 4 zile (joia trecuta) s-a vazut saculetul si ceva ce parea vezicula. Mi-a zis sa revin dupa o sapt pt ca inca este mica sarcina si e normal sa nu se vada embrionul.

Am fost saptamâna trecuta la control. Dar doctora mi a zis sa ma duc la orice simt eu ca e neinregula. Ma duc sa nu stau îngrijorata. Saptamâna trecuta ?i la mine la unul s a vazut sacul ?i vezicula. La celalalt doar sacul.
Ma duc sa fiu linistita. Ca saptamâna viitoare mai am un control.
Cata123
Scris: Tuesday, December 3, 2019 3:03 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2017
Madalina3012 wrote:
Sa ma ingrijorez?

Bunaaa, pe mine nu m-au durut sanii niciodata cat am fost gravida, nu inseamna ca sarcina decurge bine daca noi ne simtim rau.. a si se vorbeste si de dureri de spate, mai incolo cand e sarcina avansata, nici din alea nu am avut deloc si sarcina a fost fara probleme. Fiecare om e diferit si fiecare sarcina e diferita. Daca ai noroc sa nu ai nici stari de greata si nici sa te ingrasi, si mai frumos ! Lol

Sarcina usoara, fii linistita sa fie si bebe linistit ,!
Madalina3012
Scris: Tuesday, December 3, 2019 3:12 PM
Nivel

Va mul?umesc mult de încurajari. Pentru lini?tea mea o sa ma duc diseara ?i o sa stau mai linistita de acum încolo. computerlove
Criss90
Scris: Tuesday, December 3, 2019 3:43 PM
Nivel

Madalina3012 wrote:
Va mul?umesc mult de încurajari. Pentru lini?tea mea o sa ma duc diseara ?i o sa stau mai linistita de acum încolo. computerlove

Asteptam vesti bune! Cat ai acum?
Madalina3012
Scris: Tuesday, December 3, 2019 3:45 PM
Nivel

Criss90 wrote:

Asteptam vesti bune! Cat ai acum?

5 saptamâni ?i 3 zile de la ultimul cm. 5 saptamâni ?i o zi cnf ovula?iei.
Criss90
Scris: Tuesday, December 3, 2019 3:51 PM
Nivel

Madalina3012 wrote:

5 saptamâni ?i 3 zile de la ultimul cm. 5 saptamâni ?i o zi cnf ovula?iei.

Va fi ok! majoreta si eu astept controlul de joi, voi avea 6 sapt si 4 zile
Anitta76
Scris: Tuesday, December 3, 2019 4:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/11/2018
Andra09 wrote:

Suntem bine, astazi plecam acasayes. Eu aveam dureri de la fir, de ieri de când la scos, nu mai simt nici o durere. Bebelina scazuse de la 2490gr la 2330gr, acum avem 2440 gr. A facut icter si a stat 2 nopti la lampa dar acum suntem bine. Aseara am avut o criza de plâns ras nu îmi vine nici acum sa cred ca plecam în formula de 3 acasa love. Bebe e foarte cuminte, înca nu am auzit-o plângând, se trezeste din 2 în 2 ore si asteapta sa o schimb si sa ii dau sa pape. Am întrat sa va mai citesc din când în când, sa vedem ce bebelu? isi mai face prezenta, dar de scris nu prea am timp, pana ma obisnuiesc cu noul program. computerlove computerlove

Cat ma bucur!hearts
Stii ca ma gandeam intr o zi la tine cand i.am dat lui bebe pe ea o bluzita comandata de pe site.ul daninaline si care este cea mai mica hainuta a eihohot si mi-am adus aminte cand imi spuneai tu ca ale tale sunt si mai mici, ca ai luat cu o masura mai mic decat mine de pe site.ul acela ras oare nu cumva a fost un semn ca am nascut mai devreme?uff
Sa stii ca este normal plansul, eu am plans de am ruptpale dar acum ca vei ajunge acasa va fi totul bine!computerlove
Ella123
Scris: Tuesday, December 3, 2019 4:41 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Anitta76 wrote:

Cat ma bucur!hearts
Stii ca ma gandeam intr o zi la tine cand i.am dat lui bebe pe ea o bluzita comandata de pe site.ul daninaline si care este cea mai mica hainuta a eihohot si mi-am adus aminte cand imi spuneai tu ca ale tale sunt si mai mici, ca ai luat cu o masura mai mic decat mine de pe site.ul acela ras oare nu cumva a fost un semn ca am nascut mai devreme?uff
Sa stii ca este normal plansul, eu am plans de am ruptpale dar acum ca vei ajunge acasa va fi totul bine!computerlove
anitta tu ce mai faci? Ati plecat de la spital, bebe ce face? Cate kg a avut/are etc... Daca ai zis scuze dar am ratat info. computerlove
Anitta76
Scris: Tuesday, December 3, 2019 7:35 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Ella123 wrote:
anitta tu ce mai faci? Ati plecat de la spital, bebe ce face? Cate kg a avut/are etc... Daca ai zis scuze dar am ratat info. computerlove

Eu sunt bine! Si bebe la fel. Momentan astept sa vad daca ia in greutate, stau cu frica ptr laptele meu. Are 3 kg. Nu am mai scris ptr ca mi-am revenit foarte greu, nu stiu ce a fost cu mine, fiecare organism este diferit dar al meu parca este exagerat ras acum ca a trecut aproape totul ma minunez si eu cat de sensibila sunt. Tu cum vei naste? Cezariana sau natural?computerlove
Andra09
Scris: Tuesday, December 3, 2019 9:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Anitta76 wrote:

Cat ma bucur!hearts

Noroc ca am luat asa mici. Am avut cu ce îmbraca pitica si parca si alea au fost o idee maricele.
CrisM
Scris: Tuesday, December 3, 2019 9:20 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Nella nastere usoara! Sa vina bebelina sanatoasa si sa va umple vietile de bucurie! Sa te recuperezi rapid si sa te bucuri la maxim de ea! Love majoreta
AndreV
Scris: Tuesday, December 3, 2019 9:56 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Nella, suntem cu gândul la voi! Nastere usoara sa ai, refacere rapida si un bebe mancacios! wav wav wav
lore.t.
Scris: Tuesday, December 3, 2019 10:00 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2017
CrisM wrote:
Nella nastere usoara! Sa vina bebelina sanatoasa si sa va umple vietile de bucurie! Sa te recuperezi rapid si sa te bucuri la maxim de ea! Love majoreta

CrisM nu mai ai mult nici tu! Ce repede a trecut timpul! Pana la urma cum vei naste? Stiu ca am citit ca aveai ceva probleme si ti se recomanda cezariana.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.