Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Madalina3012 wrote:Fetelor azi noapte m-am speriat ca nu ma mai dureau sanii. Parca nici azi nu ma dor asa rau. Doar daca ii stang. Scuze pentru detaliile astea. Este normal? De frica azi ma duc la doctora desi eram programata abia saptamana viitoare. Sa ma ingrijorez? Pe parcursul sarcinii vei tot avea momente cand durerile respectiv tensiunea din sani va aparea si disparea.La fel si daca vei face un dus poate ceva mai caldu? e posibil sa nu ii mai simti la fel de durerosi. (Eu am patit-o) Sarcina usoara iti doresc |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2019 Mesaje: 126
| Madalina3012 wrote:Fetelor azi noapte m-am speriat ca nu ma mai dureau sanii. Parca nici azi nu ma dor asa rau. Doar daca ii stang. Scuze pentru detaliile astea. Este normal? De frica azi ma duc la doctora desi eram programata abia saptamana viitoare. Sa ma ingrijorez?
Aceeasi frica am avut-o si eu, cateva zile nu prea m-au durut, dar de ieri parca a explodat durerea. Sunt zile si zile. Joi am si eu programare. Va fi bine , daca ai sub 6 sapt probabil se va vedea doar saculetul, sa nu te sperii. La mine la 5 sapt si 4 zile (joia trecuta) s-a vazut saculetul si ceva ce parea vezicula. Mi-a zis sa revin dupa o sapt pt ca inca este mica sarcina si e normal sa nu se vada embrionul. |
|
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Criss90 wrote:Aceeasi frica am avut-o si eu, cateva zile nu prea m-au durut, dar de ieri parca a explodat durerea. Sunt zile si zile. Joi am si eu programare. Va fi bine , daca ai sub 6 sapt probabil se va vedea doar saculetul, sa nu te sperii. La mine la 5 sapt si 4 zile (joia trecuta) s-a vazut saculetul si ceva ce parea vezicula. Mi-a zis sa revin dupa o sapt pt ca inca este mica sarcina si e normal sa nu se vada embrionul. Am fost saptamâna trecuta la control. Dar doctora mi a zis sa ma duc la orice simt eu ca e neinregula. Ma duc sa nu stau îngrijorata. Saptamâna trecuta ?i la mine la unul s a vazut sacul ?i vezicula. La celalalt doar sacul. Ma duc sa fiu linistita. Ca saptamâna viitoare mai am un control. |
|
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| Madalina3012 wrote:Fetelor azi noapte m-am speriat ca nu ma mai dureau sanii. Parca nici azi nu ma dor asa rau. Doar daca ii stang. Scuze pentru detaliile astea. Este normal? De frica azi ma duc la doctora desi eram programata abia saptamana viitoare. Sa ma ingrijorez?
Bunaaa, pe mine nu m-au durut sanii niciodata cat am fost gravida, nu inseamna ca sarcina decurge bine daca noi ne simtim rau.. a si se vorbeste si de dureri de spate, mai incolo cand e sarcina avansata, nici din alea nu am avut deloc si sarcina a fost fara probleme. Fiecare om e diferit si fiecare sarcina e diferita. Daca ai noroc sa nu ai nici stari de greata si nici sa te ingrasi, si mai frumos !
Sarcina usoara, fii linistita sa fie si bebe linistit ,! |
|
| Va mul?umesc mult de încurajari. Pentru lini?tea mea o sa ma duc diseara ?i o sa stau mai linistita de acum încolo. |
|
| Madalina3012 wrote:Va mul?umesc mult de încurajari. Pentru lini?tea mea o sa ma duc diseara ?i o sa stau mai linistita de acum încolo.
Asteptam vesti bune! Cat ai acum? |
|
| Criss90 wrote:
Asteptam vesti bune! Cat ai acum?
5 saptamâni ?i 3 zile de la ultimul cm. 5 saptamâni ?i o zi cnf ovula?iei. |
|
| Madalina3012 wrote: 5 saptamâni ?i 3 zile de la ultimul cm. 5 saptamâni ?i o zi cnf ovula?iei.
Va fi ok! si eu astept controlul de joi, voi avea 6 sapt si 4 zile |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Andra09 wrote:Suntem bine, astazi plecam acasa . Eu aveam dureri de la fir, de ieri de când la scos, nu mai simt nici o durere. Bebelina scazuse de la 2490gr la 2330gr, acum avem 2440 gr. A facut icter si a stat 2 nopti la lampa dar acum suntem bine. Aseara am avut o criza de plâns nu îmi vine nici acum sa cred ca plecam în formula de 3 acasa . Bebe e foarte cuminte, înca nu am auzit-o plângând, se trezeste din 2 în 2 ore si asteapta sa o schimb si sa ii dau sa pape. Am întrat sa va mai citesc din când în când, sa vedem ce bebelu? isi mai face prezenta, dar de scris nu prea am timp, pana ma obisnuiesc cu noul program. Cat ma bucur! Stii ca ma gandeam intr o zi la tine cand i.am dat lui bebe pe ea o bluzita comandata de pe site.ul daninaline si care este cea mai mica hainuta a ei si mi-am adus aminte cand imi spuneai tu ca ale tale sunt si mai mici, ca ai luat cu o masura mai mic decat mine de pe site.ul acela oare nu cumva a fost un semn ca am nascut mai devreme? Sa stii ca este normal plansul, eu am plans de am rupt dar acum ca vei ajunge acasa va fi totul bine! |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Anitta76 wrote:Cat ma bucur! Stii ca ma gandeam intr o zi la tine cand i.am dat lui bebe pe ea o bluzita comandata de pe site.ul daninaline si care este cea mai mica hainuta a ei si mi-am adus aminte cand imi spuneai tu ca ale tale sunt si mai mici, ca ai luat cu o masura mai mic decat mine de pe site.ul acela oare nu cumva a fost un semn ca am nascut mai devreme? Sa stii ca este normal plansul, eu am plans de am rupt dar acum ca vei ajunge acasa va fi totul bine! anitta tu ce mai faci? Ati plecat de la spital, bebe ce face? Cate kg a avut/are etc... Daca ai zis scuze dar am ratat info. |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Ella123 wrote:anitta tu ce mai faci? Ati plecat de la spital, bebe ce face? Cate kg a avut/are etc... Daca ai zis scuze dar am ratat info. Eu sunt bine! Si bebe la fel. Momentan astept sa vad daca ia in greutate, stau cu frica ptr laptele meu. Are 3 kg. Nu am mai scris ptr ca mi-am revenit foarte greu, nu stiu ce a fost cu mine, fiecare organism este diferit dar al meu parca este exagerat acum ca a trecut aproape totul ma minunez si eu cat de sensibila sunt. Tu cum vei naste? Cezariana sau natural? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Anitta76 wrote:Cat ma bucur! Stii ca ma gandeam intr o zi la tine cand i.am dat lui bebe pe ea o bluzita comandata de pe site.ul daninaline si care este cea mai mica hainuta a ei si mi-am adus aminte cand imi spuneai tu ca ale tale sunt si mai mici, ca ai luat cu o masura mai mic decat mine de pe site.ul acela oare nu cumva a fost un semn ca am nascut mai devreme? Sa stii ca este normal plansul, eu am plans de am rupt dar acum ca vei ajunge acasa va fi totul bine! Noroc ca am luat asa mici. Am avut cu ce îmbraca pitica si parca si alea au fost o idee maricele. |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Nella nastere usoara! Sa vina bebelina sanatoasa si sa va umple vietile de bucurie! Sa te recuperezi rapid si sa te bucuri la maxim de ea! |
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Nella, suntem cu gândul la voi! Nastere usoara sa ai, refacere rapida si un bebe mancacios! |
|
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| CrisM wrote:Nella nastere usoara! Sa vina bebelina sanatoasa si sa va umple vietile de bucurie! Sa te recuperezi rapid si sa te bucuri la maxim de ea! CrisM nu mai ai mult nici tu! Ce repede a trecut timpul! Pana la urma cum vei naste? Stiu ca am citit ca aveai ceva probleme si ti se recomanda cezariana. |
|
|