Gravidutele noastre dragi - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Sunday, December 1, 2019 10:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Nella wrote:

La mul?i ani!!!
Eu nu am mai scris pt ca sunt plina de emo?ii ?i nu e cazul sa mai stresez ?i pe altcineva...
Maine diminea?a ma internez... Crazy
Nella sunt cu gandul la tine si astept vesti.Fi tare,ti-ai dorit enorm acest moment sa ajungi sa iti ti copilasul in brate.O sa fie bine.Te pup si imbratisezpupici Buddy1
BC1828
Scris: Sunday, December 1, 2019 11:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/6/2018
Ella123 wrote:
sapt viitoare merg sa semnez contractul de nastere ?i pe 11 dec la urm control posibil sa stabilim data nasterii. Vedem daca dupa sau inainte de Craciun. Abia asteeept.

Vei naste cu cezariana?
Ella123
Scris: Monday, December 2, 2019 9:03 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/9/2018
BC1828 wrote:

Vei naste cu cezariana?
da. Sindromul antifosfolipidic si tensiunea marita. Astea sunt motivele pentru care imi recomanda medicul meu.
Criss90
Scris: Monday, December 2, 2019 9:15 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/16/2019
La multi ani de 1 dec!! Mamici, in primul trimestru ati avut usoare intepaturi in partea inferioara a abdomenului dar intr-o parte. Sunt normale?
lore.t.
Scris: Monday, December 2, 2019 9:18 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Criss90 wrote:
La multi ani de 1 dec!! Mamici, in primul trimestru ati avut usoare intepaturi in partea inferioara a abdomenului dar intr-o parte. Sunt normale?

Buna Criss, da, am avut, de cateva zile nu am mai simtit dar au fost destul de frecvente si se accentuau mai ales dupa ce il ridicam pe pitic sau faceam ceva efort...cum esti?
Nella facem galerie pentru tine sa ai o nastere usoara si sa decurga toate bine! :*
Criss90
Scris: Monday, December 2, 2019 10:00 AM
Nivel

lore.t. wrote:

Buna Criss, da, am avut, de cateva zile nu am mai simtit dar au fost destul de frecvente si se accentuau mai ales dupa ce il ridicam pe pitic sau faceam ceva efort...cum esti?
Nella facem galerie pentru tine sa ai o nastere usoara si sa decurga toate bine! :*

Seamana putin cu intepaturile pe care le aveam la ovulatie, dar nu la fel de intense. Multumesc mult de raspunsLove . Cand ai control? Eu joia asta ma duc iardance
lore.t.
Scris: Monday, December 2, 2019 10:18 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Criss90 wrote:

Seamana putin cu intepaturile pe care le aveam la ovulatie, dar nu la fel de intense. Multumesc mult de raspunsLove . Cand ai control? Eu joia asta ma duc iardance

Vineri dupamasa am control, abia astept! :D sper sa fie totul bine...chiar am sperat de data asta sa nu imi fie asa greata dar parca mi-e si mai rau :(
BC1828
Scris: Monday, December 2, 2019 10:18 AM
Nivel

Ella123 wrote:
da. Sindromul antifosfolipidic si tensiunea marita. Astea sunt motivele pentru care imi recomanda medicul meu.

Inteleg,nu conteaza la urma urmei cum nasti. Important e ca puiul tau sa vina pe lume sanatos Hands coeur
Criss90
Scris: Monday, December 2, 2019 10:31 AM
Nivel

lore.t. wrote:

Vineri dupamasa am control, abia astept! :D sper sa fie totul bine...chiar am sperat de data asta sa nu imi fie asa greata dar parca mi-e si mai rau :(

Eu nu am simptome...inafara de sani tensionati si putin durerosi..nu am greturi/pofte..sper sa fie in regula..
Nella
Scris: Monday, December 2, 2019 10:34 AM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Mul?umesc mult fetelor!!!
Diminea?a ne-am internat, a fost cam enervat cu foiala între ghi?ee, imi era f cald, transpirasem toata ?i ele erau tare acrute de diminea?a. Dar m-a preluat rezidenta dr meu ?i a mers uns dupa.
Mi-au luat multe analize, secre?ie vaginala, exudat din nas, facut ?i traseu ?i de acum stau pe pat la odihna. Asta noapte f greu m-am odihnit, a fost ff cald în camera, so?ul sforaia ca e racit ?i uite asa sunt treaza la 5 diminea?a, plus 2 treziri pt baie. O sa treaca ?i zilele astea. O sa va mai ?in la curent. Va pup!
Anitta76
Scris: Monday, December 2, 2019 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Nella sunt alaturi de tine! Iti tin pumnii nu iti fie frica o sa fie totul bine! Am inteles ca faci cezariana, sa nu ai emotii ca nu vei simti nimic, iar cand te vei dezamortii atunci vei simti dar in momentul ala sa iti ti puiul in brate este mai important decât durerile! Cere calmante, ridica-te din pat repede si o sa fie perfect! Iti tin pumnii! Doamne ajuta! Asteptam sa ne scrii!
Andra voi sunteti bine? Ce face bebelina? Va imbratisez!computerlove
BC1828
Scris: Monday, December 2, 2019 10:51 AM
Nivel

Nella wrote:
Mul?umesc mult fetelor!!!
Diminea?a ne-am internat, a fost cam enervat cu foiala între ghi?ee, imi era f cald, transpirasem toata ?i ele erau tare acrute de diminea?a. Dar m-a preluat rezidenta dr meu ?i a mers uns dupa.
Mi-au luat multe analize, secre?ie vaginala, exudat din nas, facut ?i traseu ?i de acum stau pe pat la odihna. Asta noapte f greu m-am odihnit, a fost ff cald în camera, so?ul sforaia ca e racit ?i uite asa sunt treaza la 5 diminea?a, plus 2 treziri pt baie. O sa treaca ?i zilele astea. O sa va mai ?in la curent. Va pup!

Bine ca ai trecut peste primele etape si acum te poti odihni.
Totul va fi bine...si de indata vei avea printesa in brate coeur
computerlove
BC1828
Scris: Monday, December 2, 2019 10:53 AM
Nivel

Criss90 wrote:

Eu nu am simptome...inafara de sani tensionati si putin durerosi..nu am greturi/pofte..sper sa fie in regula..

Lipsa simptomelor sa nu fie pentru tine un motiv de stres.Nici eu nu am avut nici un simptom inafara de sani care dureau de numa, insa fara greturi/varsaturi/pofte.Mai aveam cate un disconfort pe sub burta dar cam atat.
Sarcina usoara iti dorescpupici
Nella
Scris: Monday, December 2, 2019 11:01 AM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Anitta76 wrote:
Nella sunt alaturi de tine! Iti tin pumnii nu iti fie frica o sa fie totul bine! Am inteles ca faci cezariana, sa nu ai emotii ca nu vei simti nimic, iar cand te vei dezamortii atunci vei simti dar in momentul ala sa iti ti puiul in brate este mai important decât durerile! Cere calmante, ridica-te din pat repede si o sa fie perfect! Iti tin pumnii! Doamne ajuta! Asteptam sa ne scrii!
Andra voi sunteti bine? Ce face bebelina? Va imbratisez!computerlove

Asta îmi ?i doresc sa ma misc rapid, am 2 burtiere, nu vreau sa zac mult pt ca fata are nevoie de mine. O sa cer calmante ?i cu Dumnezeu inainte. Daca pana acum eram super panicata, acum deja vreau sa scap, ca deja sunt de la ora 7 ?i m-am plictisit îngrozitor. Greul a fost pana azi, a?teptarea m-a terminat, acum deja ma simt întarita pt a merge mai departe.
Criss90
Scris: Monday, December 2, 2019 11:42 AM
Nivel

BC1828 wrote:

Lipsa simptomelor sa nu fie pentru tine un motiv de stres.Nici eu nu am avut nici un simptom inafara de sani care dureau de numa, insa fara greturi/varsaturi/pofte.Mai aveam cate un disconfort pe sub burta dar cam atat.
Sarcina usoara iti dorescpupici

Iti multumesc mult, ma ajuta mult sa aud parerile voastre!hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.