Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Nella wrote:La mul?i ani!!! Eu nu am mai scris pt ca sunt plina de emo?ii ?i nu e cazul sa mai stresez ?i pe altcineva... Maine diminea?a ma internez... Nella sunt cu gandul la tine si astept vesti.Fi tare,ti-ai dorit enorm acest moment sa ajungi sa iti ti copilasul in brate.O sa fie bine.Te pup si imbratisez |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Ella123 wrote: sapt viitoare merg sa semnez contractul de nastere ?i pe 11 dec la urm control posibil sa stabilim data nasterii. Vedem daca dupa sau inainte de Craciun. Abia asteeept. Vei naste cu cezariana? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| BC1828 wrote: Vei naste cu cezariana?
da. Sindromul antifosfolipidic si tensiunea marita. Astea sunt motivele pentru care imi recomanda medicul meu. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2019 Mesaje: 126
| La multi ani de 1 dec!! Mamici, in primul trimestru ati avut usoare intepaturi in partea inferioara a abdomenului dar intr-o parte. Sunt normale? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Criss90 wrote:La multi ani de 1 dec!! Mamici, in primul trimestru ati avut usoare intepaturi in partea inferioara a abdomenului dar intr-o parte. Sunt normale? Buna Criss, da, am avut, de cateva zile nu am mai simtit dar au fost destul de frecvente si se accentuau mai ales dupa ce il ridicam pe pitic sau faceam ceva efort...cum esti? Nella facem galerie pentru tine sa ai o nastere usoara si sa decurga toate bine! :* |
|
| lore.t. wrote: Buna Criss, da, am avut, de cateva zile nu am mai simtit dar au fost destul de frecvente si se accentuau mai ales dupa ce il ridicam pe pitic sau faceam ceva efort...cum esti? Nella facem galerie pentru tine sa ai o nastere usoara si sa decurga toate bine! :*
Seamana putin cu intepaturile pe care le aveam la ovulatie, dar nu la fel de intense. Multumesc mult de raspuns . Cand ai control? Eu joia asta ma duc iar |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Criss90 wrote:Seamana putin cu intepaturile pe care le aveam la ovulatie, dar nu la fel de intense. Multumesc mult de raspuns . Cand ai control? Eu joia asta ma duc iar Vineri dupamasa am control, abia astept! :D sper sa fie totul bine...chiar am sperat de data asta sa nu imi fie asa greata dar parca mi-e si mai rau :( |
|
| Ella123 wrote:da. Sindromul antifosfolipidic si tensiunea marita. Astea sunt motivele pentru care imi recomanda medicul meu. Inteleg,nu conteaza la urma urmei cum nasti. Important e ca puiul tau sa vina pe lume sanatos |
|
| lore.t. wrote: Vineri dupamasa am control, abia astept! :D sper sa fie totul bine...chiar am sperat de data asta sa nu imi fie asa greata dar parca mi-e si mai rau :(
Eu nu am simptome...inafara de sani tensionati si putin durerosi..nu am greturi/pofte..sper sa fie in regula.. |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Mul?umesc mult fetelor!!! Diminea?a ne-am internat, a fost cam enervat cu foiala între ghi?ee, imi era f cald, transpirasem toata ?i ele erau tare acrute de diminea?a. Dar m-a preluat rezidenta dr meu ?i a mers uns dupa. Mi-au luat multe analize, secre?ie vaginala, exudat din nas, facut ?i traseu ?i de acum stau pe pat la odihna. Asta noapte f greu m-am odihnit, a fost ff cald în camera, so?ul sforaia ca e racit ?i uite asa sunt treaza la 5 diminea?a, plus 2 treziri pt baie. O sa treaca ?i zilele astea. O sa va mai ?in la curent. Va pup! |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Nella sunt alaturi de tine! Iti tin pumnii nu iti fie frica o sa fie totul bine! Am inteles ca faci cezariana, sa nu ai emotii ca nu vei simti nimic, iar cand te vei dezamortii atunci vei simti dar in momentul ala sa iti ti puiul in brate este mai important decât durerile! Cere calmante, ridica-te din pat repede si o sa fie perfect! Iti tin pumnii! Doamne ajuta! Asteptam sa ne scrii! Andra voi sunteti bine? Ce face bebelina? Va imbratisez! |
|
| Nella wrote:Mul?umesc mult fetelor!!! Diminea?a ne-am internat, a fost cam enervat cu foiala între ghi?ee, imi era f cald, transpirasem toata ?i ele erau tare acrute de diminea?a. Dar m-a preluat rezidenta dr meu ?i a mers uns dupa. Mi-au luat multe analize, secre?ie vaginala, exudat din nas, facut ?i traseu ?i de acum stau pe pat la odihna. Asta noapte f greu m-am odihnit, a fost ff cald în camera, so?ul sforaia ca e racit ?i uite asa sunt treaza la 5 diminea?a, plus 2 treziri pt baie. O sa treaca ?i zilele astea. O sa va mai ?in la curent. Va pup! Bine ca ai trecut peste primele etape si acum te poti odihni. Totul va fi bine...si de indata vei avea printesa in brate |
|
| Criss90 wrote:
Eu nu am simptome...inafara de sani tensionati si putin durerosi..nu am greturi/pofte..sper sa fie in regula..
Lipsa simptomelor sa nu fie pentru tine un motiv de stres.Nici eu nu am avut nici un simptom inafara de sani care dureau de numa, insa fara greturi/varsaturi/pofte.Mai aveam cate un disconfort pe sub burta dar cam atat. Sarcina usoara iti doresc |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Anitta76 wrote:Nella sunt alaturi de tine! Iti tin pumnii nu iti fie frica o sa fie totul bine! Am inteles ca faci cezariana, sa nu ai emotii ca nu vei simti nimic, iar cand te vei dezamortii atunci vei simti dar in momentul ala sa iti ti puiul in brate este mai important decât durerile! Cere calmante, ridica-te din pat repede si o sa fie perfect! Iti tin pumnii! Doamne ajuta! Asteptam sa ne scrii! Andra voi sunteti bine? Ce face bebelina? Va imbratisez! Asta îmi ?i doresc sa ma misc rapid, am 2 burtiere, nu vreau sa zac mult pt ca fata are nevoie de mine. O sa cer calmante ?i cu Dumnezeu inainte. Daca pana acum eram super panicata, acum deja vreau sa scap, ca deja sunt de la ora 7 ?i m-am plictisit îngrozitor. Greul a fost pana azi, a?teptarea m-a terminat, acum deja ma simt întarita pt a merge mai departe. |
|
| BC1828 wrote:Lipsa simptomelor sa nu fie pentru tine un motiv de stres.Nici eu nu am avut nici un simptom inafara de sani care dureau de numa, insa fara greturi/varsaturi/pofte.Mai aveam cate un disconfort pe sub burta dar cam atat. Sarcina usoara iti doresc
Iti multumesc mult, ma ajuta mult sa aud parerile voastre! |
|
|