Gravidutele noastre dragi - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kryssu92
Scris: Thursday, November 28, 2019 10:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
Fetelor, cum si cand se simt primele miscari ale lui bebe? Stând întinsa simt ceva in partea stânga unde pune si doctorul ecograful. Ca o mica gâdilire înauntru, nu stiu exact cum sa descriu. Trebuie sa fiu foarte atenta si fara zgomote ca sa o simt.
BC1828
Scris: Thursday, November 28, 2019 11:01 PM
Nivel

Inregistrat: 6/6/2018
kryssu92 wrote:
Fetelor, cum si cand se simt primele miscari ale lui bebe? Stând întinsa simt ceva in partea stânga unde pune si doctorul ecograful. Ca o mica gâdilire înauntru, nu stiu exact cum sa descriu. Trebuie sa fiu foarte atenta si fara zgomote ca sa o simt.

Eu primele miscari le-am simtit in jurul saptamanilor 16-17 dar finut ceva in genul cum descrii si tu senzatia.hearts
Adina Mariana
Scris: Friday, November 29, 2019 8:12 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Nella wrote:

Într-un final am reu?it sa întru ?i la ginecolog. A avut o urgenta ?i s-a decalat rau programul, abia la 3 jum am întrat, eram programata la 12.30. Fata e bine, are 3300 gr. Înainte de control era burta f tare, contractata, mi-a zis sa stau cât pot de cuminte, sa iau 2 no spa pe zi ?i m-a lini?tit ca în cazul în care ne face vreo surpriza sa nu ma stresez ca ramân pe mâini bune. Sper totu?i sa nu fie atât de grabita ?i sa aiba rabdare.
Abia acum am reu?it sa ma întind, a fost o zi crunt de grea.
Of tare rau îmi pare ca nu te sim?i bine. Trebuie sa ai grija de tine. Fura cât po?i sa dormi odata cu bebe Luca.
Multa, multa sanatate. Îmbra?i?ari calde!!!
Lasa bine ca ai reusit sa intri.Ce bine a luat in greutate piticuta vezi?si iti faceai probleme pt.asta.Luca la 38+3 avea 3000 si de la 38+3 pana la 40+1 cat am nascut a mai luat 350 g asa ca l-am nascut cu 3350.Cam pe aici cred ca va avea si printesica,va mai pune un 100 grame pana nasti.E perfectcomputerlove stai linistita in patuc cu nospa si o sa fie bine.Si mie mi se contracta burta ft.des si tare in ultima luna inainte sa nasc.Mereu ma speria si totusi a stat pana la termen in burtica.Sa ai odihna placutapupici eu numar zilele pt.tine.Azi e 29coeur
Rox
Scris: Friday, November 29, 2019 10:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/20/2018
Buna fetelor! Ieri am fost la hematolog si mi a spus ca am fluxul pe artere mare, pe artera dreapta 0,77 ?i pe artera stanga 0,72.Am intrebat o daca trebuie sa iau aspenter, a spus ca nu, sa continui cu clexane de 0,4 si vedem la morfologia de trimestrul 2 cum e bebelina, daca are intarzieri de crestere si fluxul e tot marit vom mari doza de clexane. Petru ca eram nelinistita, am scris altei doct hematolog iar dansa mi a spus sa iau aspenter la 2 zile si sa continui cu clexane. Acum am doua pareri diferite si nu stiu ce sa fac. Fetelor care v ati confruntat cu asta, ma puteti ajuta? Ma macina chestia asta.
Va multumesc si va pup, sarcina usoara in continuare!
Criss90
Scris: Friday, November 29, 2019 12:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/16/2019
diana.dmn wrote:

Si la mine la 5 sapt si 5 zile s-a vazut doar sacul si vezicula. Astept urmatorul control. bounce

Asa si la mine, sacul si o chestie albicioasa asa de care a zis ca ar fi vezicula
AndreV
Scris: Friday, November 29, 2019 2:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
kryssu92 wrote:

Da da, ceva de genul simteam si eu. Eu le asemanam cand cu niste gadilaturi, cand ca niste baloane care se sparg. Oricum, e o senzatie unica. hearts
Ella123
Scris: Friday, November 29, 2019 3:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/9/2018
Rox wrote:
Buna fetelor! Ieri am fost la hematolog si mi a spus ca am fluxul pe artere mare, pe artera dreapta 0,77 ?i pe artera stanga 0,72.Am intrebat o daca trebuie sa iau aspenter, a spus ca nu, sa continui cu clexane de 0,4 si vedem la morfologia de trimestrul 2 cum e bebelina, daca are intarzieri de crestere si fluxul e tot marit vom mari doza de clexane. Petru ca eram nelinistita, am scris altei doct hematolog iar dansa mi a spus sa iau aspenter la 2 zile si sa continui cu clexane. Acum am doua pareri diferite si nu stiu ce sa fac. Fetelor care v ati confruntat cu asta, ma puteti ajuta? Ma macina chestia asta.
Va multumesc si va pup, sarcina usoara in continuare!
Buna. Mie mi a masurat tens pe artere incepand cu trim 2.. Si am intrebat daca este nevoie sa maresc doza de clexane pt ca pe artera stanga am avut 0.77.. Mi a zis ca e suficienta doza pe care o am.. 0.8 ?i ca este important aspenterul. Eu am 0.8 doza pentru ca am sindrom antifosfolipidic, e un pic mai complicat. Pe scurt, aspenterul e ok în situatia noastra.. 75mg. Pe de alta parte, poate da si hemoragie daca este prea mult anticoagulant. Nu stiu cat mai ai pana la morfo trim 2 dar daca nu mai e mult asteapta poate nu va fi nevoie sa modifici nimic. Si daca d dimerii ii ai buni nu vad de ai mari doza de clexane cand mai bine ai lua aspenter.
Ella123
Scris: Sunday, December 1, 2019 11:39 AM
Nivel

Gravidute ce este cu linistea asta pe aici? Crazy
La mul?i ani de 1 dec!! pupici
BC1828
Scris: Sunday, December 1, 2019 3:11 PM
Nivel

Ella123 wrote:

Chiar ca e lini?te...cum va sim?i?i?
Eu am niste contractii, mai false mai reale nici eu nu le stiu exact cataloga.Cert e ca dupa o vizita scurta pana la supermarket sunt obosita plus ca ma iau niste dureri in zona bazinului/pelvis/inghinal de nici nu imi vine sa ma misc in pat.Noptile trec mai greu in ideea in care adorm f tarziu, dupa ora 01:00 iar la 4 deja sunt treaza plus ca noaptea ma misc f greu prin pat,ma dor ligamentele de imi iau respiratia.
Aveti grija de voi si de bebelusipupici
Va imbratisezcomputerlove
Nella
Scris: Sunday, December 1, 2019 3:34 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Ella123 wrote:

La mul?i ani!!!
Eu nu am mai scris pt ca sunt plina de emo?ii ?i nu e cazul sa mai stresez ?i pe altcineva...
Maine diminea?a ma internez... Crazy
BC1828
Scris: Sunday, December 1, 2019 3:43 PM
Nivel

Nella wrote:

La mul?i ani!!!
Eu nu am mai scris pt ca sunt plina de emo?ii ?i nu e cazul sa mai stresez ?i pe altcineva...

Hands Doamne ajuta Nela sa fie totul bine ca mai apoi pe data de 04 sa ai printesa in bratecoeur
Te pup si te îmbra?i?ez computerlove
Nella
Scris: Sunday, December 1, 2019 3:51 PM
Nivel

BC1828 wrote:

Hands Doamne ajuta Nela sa fie totul bine ca mai apoi pe data de 04 sa ai printesa in bratecoeur
Te pup si te îmbra?i?ez computerlove

Doamne ajuta sa fie bine ?i sa se termine u?or... Imbratisari calde!
Ella123
Scris: Sunday, December 1, 2019 4:13 PM
Nivel

BC1828 wrote:

Chiar ca e lini?te...cum va sim?i?i?
Eu am niste contractii, mai false mai reale nici eu nu le stiu exact cataloga.Cert e ca dupa o vizita scurta pana la supermarket sunt obosita plus ca ma iau niste dureri in zona bazinului/pelvis/inghinal de nici nu imi vine sa ma misc in pat.Noptile trec mai greu in ideea in care adorm f tarziu, dupa ora 01:00 iar la 4 deja sunt treaza plus ca noaptea ma misc f greu prin pat,ma dor ligamentele de imi iau respiratia.
Aveti grija de voi si de bebelusipupici
Va imbratisezcomputerlove
noaptea nici mie nu prea îmi place.. Nu dorm, ma trezesc mereu la baie. Ieri am avut ?i eu o contractie mai puternica.. S a încordat burta si a fost si cu dureri. Am mai asteptat sa vad daca mai apare dar nu a mai fost. M am linistit. La ultimul control bebe avea 2202g, sapt viitoare merg sa semnez contractul de nastere ?i pe 11 dec la urm control posibil sa stabilim data nasterii. Vedem daca dupa sau inainte de Craciun. Abia asteeept. ?i eu va imbratisez.. Nella inca putin si iti saruti printesa si o tii în brate. Câte emotii. computerlove
Aleahim
Scris: Sunday, December 1, 2019 4:22 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Nella wrote:

La mul?i ani!!!

Nella nu imi vine sa cred cum a trecut timpul.Mai ai atat de putin si o sa iti vezi minunea.
Doamne ajuta sa treci cu bine si sa aveti parte de o intalnire magica!!!
computerlove
Nella
Scris: Sunday, December 1, 2019 5:24 PM
Nivel

Da dragilor, a trecut timpul parca pe lânga mine ?i acum facem AMR-ul cu foarte mari emo?ii...
O sa va ?in la curent. Mul?umesc mult pt sus?inere!!! Mul?i pupici!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.