Nivel: Avansat
Intrat: 7/29/2013 Postari: 2494 Locatia: Constanta
| Andra, mi-au dat lacrimile de drag! Ma bucur pentru voi si va doresc sa aveti o viata frumoasa în trei, înseninata de zâmbete de Miruna draga! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Intrat: 6/6/2018 Postari: 409 Locatia: München
| Andra09 wrote:Domnisoara Miruna, s_a nascut la ora 12:58, 2490gr, apgar 9/10 prin cezariana de urgenta. Când am ajuns la spital s-au rupt membranele. Este bine, respira singura. Sper sa fie in continuare bine.
Doamne ajuta! Bine ai venit pe lume Miruna sa cresti mare, sanatoasa. Andra iti doresc recuperare usoara si o viata superba alaturi de prin?esa voastra
|
|

Intrat: 5/13/2017 Postari: 3070 Locatia: Iasi
| Andra09 wrote:Domnisoara Miruna, s_a nascut la ora 12:58, 2490gr, apgar 9/10 prin cezariana de urgenta. Când am ajuns la spital s-au rupt membranele. Este bine, respira singura. Sper sa fie in continuare bine. Felicitari! Recuperare rapida si multa sanatate Mirunei, sa mergeti cu bine acasa |
|
 Nivel: Ambasador
Intrat: 6/19/2018 Postari: 782
| Andra09 wrote:Domnisoara Miruna, s_a nascut la ora 12:58, 2490gr, apgar 9/10 prin cezariana de urgenta. Când am ajuns la spital s-au rupt membranele. Este bine, respira singura. Sper sa fie in continuare bine.
Felicitari! Bebelina sanatoasa si recuperare rapida. |
|
 Nivel: Grupa mica
Intrat: 3/7/2014 Postari: 227
Bun venit pe lume Miruna! Tu si parintii tai sunteti niste luptatori deosebiti! Ma bucur enorm pentru voi |
|

Intrat: 7/19/2018 Postari: 2147
| Andra09 wrote:Domnisoara Miruna, s_a nascut la ora 12:58, 2490gr, apgar 9/10 prin cezariana de urgenta. Când am ajuns la spital s-au rupt membranele. Este bine, respira singura. Sper sa fie in continuare bine. Mi s-a facut pielea de gaina si mi-au dat lacrimile! Sunteti o familie de luptatori si fratiorii ei o vor veghea! Sa fie sanatoasa si va umple inimile de bucurie!!! |
|

Nivel: Senior
Intrat: 8/16/2017 Postari: 5758 Locatia: Satu Mare
| Andra09 wrote:Domnisoara Miruna, s_a nascut la ora 12:58, 2490gr, apgar 9/10 prin cezariana de urgenta. Când am ajuns la spital s-au rupt membranele. Este bine, respira singura. Sper sa fie in continuare bine. Vai..ca mi-au dat lacrimile.Felicitari Andra pt.micuta printesica Miruna.Sa va traiasca si sa va umple casa de bucurie.Ma bucur mult pt.tine ca sunteti amandoua bine si ai scapat de stresul acela ca se va naste mult prea repede.Uite ca Dumnezeu va ajutat ca sa fie bine.Recuperare usoara iti doresc si te astept la mamici asa cum am vorbit noi inainte |
|

| Ella123 wrote:doamne ajuta sa fie bine, Adina! Mul?umesc mult pt incurajari. E o perioada grea în continuare pentru mine si daca cei de lânga mine nu ma menajeaza, o sa fac eu tot posibilul sa nu mi mai pese absolut deloc de nimic.. decat de copilul meu. Mai am putin.. Joi merg iar la control sa vedem cât a luat în greutate. Tu ce faci? Cand ati programat botezul? Sau l ati facut si am ratat eu informatia? O sa fie totul bine,ai incredere stiu cum este sa fi graviduta si chiar ai nevoie de liniste si sustinere in acele momente iar daca nu primesti ai o stare de suparare si nervozitate continua.Si da...te sfatuiesc chiar sa nu iti mai pese de nimeni si nimic.Si eu dupa acea cearta chiar mi so rupt de toata lumea si am fost ft.bine toate sarcina.Pur si simplu nu mi-a pasat...bafta pe joi la control,sa vi cu vesti bune
Eu sunt bine.Luca e bine,creste,ia frumos in greutate.Acum e o perioada mai grea cu colicii,cu un puseu de crestere dar le depasim noi.Botezul abia in ianuarie il vom face.Acum suntem in post iar intre Craciun si revelion nu vreau eu ca sa il fac asa ca a ramas sa il fac in ianuarie cand implineste el 3 luni. Te pup |
|

Intrat: 5/9/2018 Postari: 1356 Locatia: Ploiesti
| Andra09 wrote:Domnisoara Miruna, s_a nascut la ora 12:58, 2490gr, apgar 9/10 prin cezariana de urgenta. Când am ajuns la spital s-au rupt membranele. Este bine, respira singura. Sper sa fie in continuare bine. multa sanatate micutei si recuperare usoara, Andra. Ce nume frumos, Miruna! M ai emotionat ?i pe mine cand ai spus ca ai nascut... Te imbratisez. |
|

| Adina Mariana wrote: O sa fie totul bine,ai incredere  stiu cum este sa fi graviduta si chiar ai nevoie de liniste si sustinere in acele momente iar daca nu primesti ai o stare de suparare si nervozitate continua.Si da...te sfatuiesc chiar sa nu iti mai pese de nimeni si nimic.Si eu dupa acea cearta chiar mi so rupt de toata lumea si am fost ft.bine toate sarcina.Pur si simplu nu mi-a pasat...bafta pe joi la control,sa vi cu vesti bune Eu sunt bine.Luca e bine,creste,ia frumos in greutate.Acum e o perioada mai grea cu colicii,cu un puseu de crestere dar le depasim noi.Botezul abia in ianuarie il vom face.Acum suntem in post iar intre Craciun si revelion nu vreau eu ca sa il fac asa ca a ramas sa il fac in ianuarie cand implineste el 3 luni. Te pup greu cu colicii.. Au avut si nepotelele mele si am vazut ca e o perioada mai uratica dar cum ai zis ?i tu... Trece. Te am intrebat de botez ca noi vom nimeri postul pastelui si va trebui ori în feb ori în aprilie spre sfâr?it. Eu panicata ca de obicei... Februarie frig etc. ?i zilele trecute mi a zis mama ca ?i eu tot în feb am fost botezata.. |
|

| Ella123 wrote: greu cu colicii.. Au avut si nepotelele mele si am vazut ca e o perioada mai uratica dar cum ai zis ?i tu... Trece. Te am intrebat de botez ca noi vom nimeri postul pastelui si va trebui ori în feb ori în aprilie spre sfâr?it. Eu panicata ca de obicei... Februarie frig etc. ?i zilele trecute mi a zis mama ca ?i eu tot în feb am fost botezata.. Chiar este greu cu colicii pt.ca plange tare rau saracutul si tu nu sti cum sa ii alini durerea si ai asa un sentiment de neputinta abia astept sa treaca aceasta perioada si sa nu se mai chinuie. Eu am spus ca nu las sa treaca mai mult de 3 luni pana sa il botez.Asa la 3 luni mi se pare ideal cat sa nu fie nici foarte micut.Sti ca nu ai voie sa faci botezul numai de la 6 saptamani in sus iar eu cum am nascut in oct.nu puteam numai aceasta perioada sa fac botezul iar acum nu se poate ca suntem in post.Singura portita as avea-o intre Craciun si Revelion dar nu mi se pare ok sa fac atunci.Fiecare cu treburile lui de Sarbatori eu ma pun sa fac botez..asa ca am lasat pe ianuarie cand vom iesi din post si va fi pace si liniste.Frig oricum va fi indiferent cand il fac asa ca...sper sa nu mi se raceasca asa se spune ca nu se racesc in biserica cand ii boteaza acuma...o sa vedem,alta varianta nu am. |
|

Nivel: Ambasador
Intrat: 9/11/2017 Postari: 946 Locatia: Deva
| Andra09 wrote:Domnisoara Miruna, s_a nascut la ora 12:58, 2490gr, apgar 9/10 prin cezariana de urgenta. Când am ajuns la spital s-au rupt membranele. Este bine, respira singura. Sper sa fie in continuare bine. Felicitari!! Multa sanatate si recuperare rapida va doresc!! Va fi bine :* |
|

Nivel: Grupa mica
Intrat: 6/26/2018 Postari: 238 Locatia: Braila
| Andra09 wrote:Domnisoara Miruna, s_a nascut la ora 12:58, 2490gr, apgar 9/10 prin cezariana de urgenta. Când am ajuns la spital s-au rupt membranele. Este bine, respira singura. Sper sa fie in continuare bine. Felicitari, Andra! Recuperare usoara si crestere frumoasa piticei! Esti o luptatoare si cu siguranta asa este si cea mica! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Intrat: 10/25/2018 Postari: 335
| Felicitari Andra ?i sa fie sanatoasa sa va umple inimile ?i casa de bucurie! |
|

| Adina Mariana wrote: Chiar este greu cu colicii pt.ca plange tare rau saracutul si tu nu sti cum sa ii alini durerea si ai asa un sentiment de neputinta  abia astept sa treaca aceasta perioada si sa nu se mai chinuie. Eu am spus ca nu las sa treaca mai mult de 3 luni pana sa il botez.Asa la 3 luni mi se pare ideal cat sa nu fie nici foarte micut.Sti ca nu ai voie sa faci botezul numai de la 6 saptamani in sus iar eu cum am nascut in oct.nu puteam numai aceasta perioada sa fac botezul iar acum nu se poate ca suntem in post.Singura portita as avea-o intre Craciun si Revelion dar nu mi se pare ok sa fac atunci.Fiecare cu treburile lui de Sarbatori eu ma pun sa fac botez..asa ca am lasat pe ianuarie cand vom iesi din post si va fi pace si liniste.Frig oricum va fi indiferent cand il fac asa ca...sper sa nu mi se raceasca  asa se spune ca nu se racesc in biserica cand ii boteaza acuma...o sa vedem,alta varianta nu am. e numai bine la voi.. Adica nu e distanta prea mare. Si eu am auzit ca în biserica nu racesc dar... Doamne fere?te cine ?tie. Eu am facut nunta in octombrie ?i am avut o vreme ff ploioasa.. Mi ar fi placut macar botezul sa l fac pe o vreme mai draguta, macar de aprilie primavara asa. Dar nu sunt toate cum le planuim, Dumnezeu le aranjeaza asa ca nu sunt nemultumita. Sa vina sanatos ca l infofolesc bine bine si nu raceste si va iesi bine si botezul indiferent de anotimp. |
|
|