Gravidutele noastre dragi - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreV
Scris: Thursday, November 21, 2019 12:08 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
Rox wrote:
Buna fetelor. Sarcina usoara tuturor! Eu nu am mai postat de ceva timp, insa am reusit acum sa imi fac ticker ul si as dori sa ma alatur voua :) Eu vineri am programare la morfologie, voi avea 12 si 5 zile, nu l am mai vazut pe bebe de la 10 saptamani si 4 zile, si atunci fiindca eram ingrijorata ca nu mai am simptome. Acum sunt din nou stresata , nu ma mai dor sanii si nu mai sunt asa plini ca inainte, aproape ca revin la forma de dinainte de a fi insarcinata. Ma nelinisteste tare lucrul asta. Voi ati trecut prin asta. E normal sa treaca simptomele la varsta asta a sarcinii? Greata nu mai am, sanii revin la forma initiala, nici nu zici ca sunt insarcinata, parca mi as dori sa ma simt rau, numai sa stiu ca e bine bebita. Acum simt doar foame permanenta. Ce spuneti? Va pup si va imbratisez!

Buna Rox. E normL sa treaca simptomele, ca te apropii de trimestrul 2. Asa am fost si eu. Nu aveam eu cine stie ce simptome, dar tot era ceva ce ma facea sa ma simt relaxata ca e ok. Odata cu intrarea in trimestrul 2 s-au dus toate simptomele. E mai greu pana incepi sa simti bebita. Apoi ai alte griji, ca nu o simti, nu o simti destulLol
Sarcina usoara sa ai!
Adina Mariana
Scris: Thursday, November 21, 2019 12:16 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Anitta76 wrote:
Va multumesc fetelor! Saptamana viitoare va fi ptr ca am tensiunea fff mare. Va pupcomputerlove
Ce putin mai ai.Am emotii pt.tineClap bate ceasul tic tacras sincer iti spun dormi cat mai mult.Nu intelegeam de ce toata lumea imi spunea sa dorm,acum inteleg.Mereu sunt obosita,bebe te solicita mult noaptea mai ales daca alaptezi exclusiv laptele matern digerandu-se mai repede ca laptele praf si devi un zombie incet dar sigurHilar alcool Luca ma trezeste din 2 in 2 ore noaptea si de la 6 dimi gata somnul iar in timpul zilei cere san chiar si mai des si somnurile sunt si mai scurte si mai rare.Dar asta depinde de fiecare bebe in parte.Pt.orice eventualitate dormi cat mai mult ca sa ai puteri dupapupici
Nella,Andra valabil si pt.voisic
Nella
Scris: Thursday, November 21, 2019 12:19 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/17/2017
BC1828 wrote:

Incerc sa fac cat mai putin efort...
Am niste dureri inghinale, mama Big Surprise cat de nasoale sunt. Efectiv ma doare intre picioare Blushing

Saptamâna trecuta am avut ?i eu dureri în vagin, în os ?i cumva spre anus. Acum m-au lasat dupa ce am luat vreo 2 zile no spa. ?i mi?carile fetei le simt mai dureroase acum, ba pe ficat, ba în vezica, ba se ridica în capul stomacului ceva tare, ca e picior, calcai, cot nu ?tiu dar sta asa destul de mult.
Cum creste cum toate se simt mai intens, mai tare ?i poate mai dureros.
Eu am început sa am contractii mai dese, daca merg sa plimb ca?elul de exemplu ma opresc de câteva ori, uneori ?i mersul dintr-o camera în alta se lasa cu contrac?ie. De aceea din 2 plimbari pe zi cat faceam pana acum, am ajuns la una ?i aia doar seara când vine so?ul acasa.
Noroc ca e vremea asta f urata ?i nu am tragere de inima sa ies de nici o culoare.
Nella
Scris: Thursday, November 21, 2019 12:21 AM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Adina Mariana wrote:
Ce putin mai ai.Am emotii pt.tineClap bate ceasul tic tacras sincer iti spun dormi cat mai mult.Nu intelegeam de ce toata lumea imi spunea sa dorm,acum inteleg.Mereu sunt obosita,bebe te solicita mult noaptea mai ales daca alaptezi exclusiv laptele matern digerandu-se mai repede ca laptele praf si devi un zombie incet dar sigurHilar alcool Luca ma trezeste din 2 in 2 ore noaptea si de la 6 dimi gata somnul iar in timpul zilei cere san chiar si mai des si somnurile sunt si mai scurte si mai rare.Dar asta depinde de fiecare bebe in parte.Pt.orice eventualitate dormi cat mai mult ca sa ai puteri dupapupici

Adina ?i eu am somnul de noapte f rau, dar încerc sa recuperez ziua, macar o ora de nani, exact ca în primul trimestru sunt, daca nu fur pu?in somn nu sunt buna de nimic toata ziua.
Tic tac... Cam asta e de acum se scurge timpul f rapid.
BC1828
Scris: Thursday, November 21, 2019 12:23 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/6/2018
Nella wrote:

?i mi?carile fetei le simt mai dureroase acum, ba pe ficat, ba în vezica, ba se ridica în capul stomacului ceva tare, ca e picior, calcai, cot nu ?tiu dar sta asa destul de mult.

Asa le resimt si euHilar
Georgy06
Scris: Thursday, November 21, 2019 12:44 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/26/2018
Anitta76 wrote:
Va multumesc fetelor! Saptamana viitoare va fi ptr ca am tensiunea fff mare. Va pupcomputerlove

Anitta, de cand ai inceput sa ai tensiune? Iei si tratament? Pe mine m-a speriat doctorul si de vreo 2 saptamani am facut obsesie pe asta...imi e frica sa nu aiba bebe vreo problema, asa ca iau 1-2 pastile pe zi daca vad ca trece de 13 cu 9.. abia astept sa treaca saptamanike astea, ca tare stresata mai stau..
Adina Mariana
Scris: Thursday, November 21, 2019 12:45 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Nella wrote:

Adina ?i eu am somnul de noapte f rau, dar încerc sa recuperez ziua, macar o ora de nani, exact ca în primul trimestru sunt, daca nu fur pu?in somn nu sunt buna de nimic toata ziua.
Tic tac... Cam asta e de acum se scurge timpul f rapid.
Si eu ziua cand el adoarme,mai dorm si eu altfel nu as rezista.Cel mai greu mi se pare dimineata la 6.Atunci ma pusca somnul cel mai rau si imi pica ochii in gura iar el are niste ochi mari de odihnitCrazy
Andra09
Scris: Thursday, November 21, 2019 5:06 AM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2018
Rox wrote:
Buna fetelor. Sarcina usoara tuturor! Eu nu am mai postat de ceva timp, insa am reusit acum sa imi fac ticker ul si as dori sa ma alatur voua :) Eu vineri am programare la morfologie, voi avea 12 si 5 zile, nu l am mai vazut pe bebe de la 10 saptamani si 4 zile, si atunci fiindca eram ingrijorata ca nu mai am simptome. Acum sunt din nou stresata , nu ma mai dor sanii si nu mai sunt asa plini ca inainte, aproape ca revin la forma de dinainte de a fi insarcinata. Ma nelinisteste tare lucrul asta. Voi ati trecut prin asta. E normal sa treaca simptomele la varsta asta a sarcinii? Greata nu mai am, sanii revin la forma initiala, nici nu zici ca sunt insarcinata, parca mi as dori sa ma simt rau, numai sa stiu ca e bine bebita. Acum simt doar foame permanenta. Ce spuneti? Va pup si va imbratisez!

As spune sa te bucuri, am avut stari de greata continua si am varsat pana spre 18 saptamâni. Daca nu mancam îmi era rau, dupa masa varsam... Iar cu sânii târziu i-am simtit modificati, nici sensibili si nici sa se mareasca sau sa fie mai tari nu i-am avut pana în jur de 20 de saptamâni când au început sa curga.
Nu sunt exact în masura sa iti spun sa stai linistita si sa nu te stresezi, ca eu si acum ma agit din nimic. Încearca sa te bucuri de momentele astea, sarcina usoara computerlove
Andra09
Scris: Thursday, November 21, 2019 5:09 AM
Nivel

BC1828 wrote:
Am fost azi de m-am intalnit cu anestezistul, mi-a explicat ce ?i cum va decurge in cazul in care voi apela la epidurala respectiv daca se va interveni cu cezariana.
Apoi am fost la control ,bebe e bine a mai crescut are 2848 de grame coeur colul e inchis.I-am zis ca am avut dureri si mici contractii a spus ca e perfect normal avand in vedere ca ne apropiem tot mai mult de nastere.
Peste 2 saptamani voi merge iar la control,pana atunci incerc sa ma odihnesc cat mai mult sa mai stea bebe in burtica gravida
Va imbratisez computerlove

Hands ma bucur ca totul decurge bine! computerlove sa mai stea acolo ca sta bine, sa mai puna copanase.
Andra09
Scris: Thursday, November 21, 2019 5:10 AM
Nivel

Anitta76 wrote:

Cât de putin mai este... Începem numaratoare inversa si galeria majoreta
Andra09
Scris: Thursday, November 21, 2019 5:14 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:

computerlove multumim de sfaturi, numai sa putem dormii ras. De 3 nopti adorm în jur de 12, ma trezesc la 4 si pierd vremea pana la 7-8 apoi dorm iar pana la 11-12.
Anitta76
Scris: Thursday, November 21, 2019 7:30 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Nella wrote:

Doamne ajuta sa fi?i bine ?i sa te recuperezi u?or. Pana la urma vei na?te înaintea mea Hilar. Cu încredere înainte. Îmbra?i?ari!!!

Multumesc Nella! Doamne ajuta sa trecem cu bine si sa ne recuperam repede! Pupiciiicomputerlove
Anitta76
Scris: Thursday, November 21, 2019 7:32 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:

Multumesc Adina! Eu de la ora 5 dimineata nu mai pot dormi deloc! Nici dupa amiaza nu pot recupera, mai ales de de cand am aflat ca voi naste parca nu mai am somn deloc...ma cuprind emotiile...Te pup computerlove
Anitta76
Scris: Thursday, November 21, 2019 7:34 AM
Nivel

Georgy06 wrote:

Anitta, de cand ai inceput sa ai tensiune? Iei si tratament? Pe mine m-a speriat doctorul si de vreo 2 saptamani am facut obsesie pe asta...imi e frica sa nu aiba bebe vreo problema, asa ca iau 1-2 pastile pe zi daca vad ca trece de 13 cu 9.. abia astept sa treaca saptamanike astea, ca tare stresata mai stau..

Georgy tensiune am inceput sa am cam din saptamana 34...mie mi-a zis de atunci ca nu e ok si ca e posibil sa nasc mai devreme dar am sperat si eu.. Bebe nu are nicio problema ptr ca sunt pe tratament. Stai linistita daca iei pastile te pupcomputerlove
Anitta76
Scris: Thursday, November 21, 2019 7:34 AM
Nivel

Andra09 wrote:

Cât de putin mai este... Începem numaratoare inversa si galeria majoreta

Da daras Pupiciiicomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.