Gravidutele noastre dragi - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nella
Scris: Tuesday, November 19, 2019 1:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/17/2017
BC1828 wrote:

Si eu tot in pat stau. Am luat un no spa insa nu trece complet durerea.Am momente (minute cand nu simt nimic) dupa care iar ma ia durerea pe sub burta in partea stanga si spatele in zona lombara tot in stanga (exact cum aveam durerile si cand eram la menstruatie).Bebe e la fel de activ ca zilele trecute...

Stai cât de lini?tita po?i, peste câteva ore mai iei un no spa. Sunt ?i contractii false dureroase. Sigur nu e cazul sa ne facem griji.
Mi-a scris acum dr. Pe 2 decembrie ma interneaza ?i pe 4 avem marea întâlnire. Au început emo?iile...
BC1828
Scris: Tuesday, November 19, 2019 1:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/6/2018
Nella wrote:

Stai cât de lini?tita po?i, peste câteva ore mai iei un no spa. Sunt ?i contractii false dureroase. Sigur nu e cazul sa ne facem griji.
Mi-a scris acum dr. Pe 2 decembrie ma interneaza ?i pe 4 avem marea întâlnire. Au început emo?iile...

Hands Doamne ajuta !
Inca putin inseamna si iti vei tine minunea in brate Hilar coeur
Nella
Scris: Tuesday, November 19, 2019 1:53 PM
Nivel

BC1828 wrote:

Hands Doamne ajuta !
Inca putin inseamna si iti vei tine minunea in brate Hilar coeur

Daaa... Fix 2 saptamâni. Ar trebui sa schimb dpn ?i la tiker ca sa am timp sa ma obi?nuiesc.
Cata123
Scris: Tuesday, November 19, 2019 4:03 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2017
Nella wrote:
Fetelor am cumparat din altex o sta?ie meteo pt interior de la hama cu 19.95 lei de la 35 care are higrometru.
Am zis sa va anun? ca poate va intereseaza pt a putea masura umiditatea din camera în care sta bebelu?ul.

Super, am cautat si eu acum pe net si vad ca mai au in stoc. Dar si cum corectam, daca e prea umed sau prea uscat aerul? Si cat ar trebui sa arate sa fie in regula? NuStiu
Nella
Scris: Tuesday, November 19, 2019 4:11 PM
Nivel

Cata123 wrote:

Super, am cautat si eu acum pe net si vad ca mai au in stoc. Dar si cum corectam, daca e prea umed sau prea uscat aerul? Si cat ar trebui sa arate sa fie in regula? NuStiu

Daca e prea umed se aerisite camera mai mult, mai des. Daca e prea uscat se poate pune un umidificator la calorifer, sau o oala cu apa pe calorifer.
Mai mic de 30% sau mai mare de 60% atunci trebuie luat masuri .
Andra09
Scris: Tuesday, November 19, 2019 4:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
topai am iesit de la control, bebelina e bine, a crescut. Are aproximativ 2500-2600 gr, în jur de 3-5 decembrie ma interneaza sa îmi scoata cerclajul si ramân internata câteva zile. Daca nu întru în travaliu ma programeaza pt cezariana pt ca domnisoara nu s-a întors. computerlove
Andra09
Scris: Tuesday, November 19, 2019 5:01 PM
Nivel

BC1828 wrote:
Fetelor voi aveti sensibilitate la nivelul sanilor?Adica, la inceputul sarcinii am avut si eu dureri mari de sani dupa care sau domolit mult durerile insa de ieri incoace am observat ca ma ia de cateva ori pe zi niste junghiuri in sfârc ( doar la sanul drept).Citisem adineauri pe internet ca ar fi posibil din cauza schimbarilor hormonale,o fi aia?Sau sa imi fac griji?!

Si înca cum... Eu simt la ambii. Nu cred ca ai de ce sa te îngrijorezi.
computerlove
Nella
Scris: Tuesday, November 19, 2019 6:46 PM
Nivel

Andra09 wrote:
topai am iesit de la control, bebelina e bine, a crescut. Are aproximativ 2500-2600 gr, în jur de 3-5 decembrie ma interneaza sa îmi scoata cerclajul si ramân internata câteva zile. Daca nu întru în travaliu ma programeaza pt cezariana pt ca domnisoara nu s-a întors. computerlove

Vom fi internate în aceea?i perioada. Hai cu moralul sus ?i cu sus?inerea pozitiva topai majoreta.
BC1828
Scris: Tuesday, November 19, 2019 6:55 PM
Nivel

Inregistrat: 6/6/2018
Andra09 wrote:

yes ma bucur ca totul e bine cu bebelina talove
Doamne ajuta sa stea cumintica cat mai mult la mami in burtica
computerlove
Andra09
Scris: Tuesday, November 19, 2019 8:21 PM
Nivel

Nella wrote:

Vom fi internate în aceea?i perioada. Hai cu moralul sus ?i cu sus?inerea pozitiva topai majoreta.

computerlove vine Mosul anul asta cu cele mai minunate cadouri
Andra09
Scris: Tuesday, November 19, 2019 8:24 PM
Nivel

BC1828 wrote:

yes ma bucur ca totul e bine cu bebelina talove
Doamne ajuta sa stea cumintica cat mai mult la mami in burtica
computerlove

computerlove speram. Oricum doctorul e tare fericit ca am ajuns chiar si aici. Mi-a zis ca a fost tare stresat pt noi. Când am iesit din cabinet a zis "sa vina odata decembrie si sa vedem bebelina sa pot sa dorm si eu noaptea" hohot
Nella
Scris: Tuesday, November 19, 2019 11:09 PM
Nivel

Andra09 wrote:

computerlove vine Mosul anul asta cu cele mai minunate cadouri

Asa estecomputerlove hearts Hilar
Nella
Scris: Tuesday, November 19, 2019 11:10 PM
Nivel

Andra09 wrote:

computerlove speram. Oricum doctorul e tare fericit ca am ajuns chiar si aici. Mi-a zis ca a fost tare stresat pt noi. Când am iesit din cabinet a zis "sa vina odata decembrie si sa vedem bebelina sa pot sa dorm si eu noaptea" hohot

Ce frumos din partea lui ca este atât de empatic. Asemenea vorbe ?i mod de comportament nu face decât sa î?i dea mult curaj ?i încredere.
Anitta76
Scris: Wednesday, November 20, 2019 3:25 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Fetelor va rog un sfat si ptr mine! Acum ca se apropie marea intalnire am impresia ca ma ia si raceala si toate uff Aveti idee daca pot lua trachisept? Ma doare in gat de numai pot! Mai pot lua si altceva preventiv? Va pupcomputerlove
Nella
Scris: Wednesday, November 20, 2019 3:37 PM
Nivel

Anitta76 wrote:
Fetelor va rog un sfat si ptr mine! Acum ca se apropie marea intalnire am impresia ca ma ia si raceala si toate uff Aveti idee daca pot lua trachisept? Ma doare in gat de numai pot! Mai pot lua si altceva preventiv? Va pupcomputerlove

Eu m-am tratat de o raceala urata cu oscillococcinum, 2 doze pe zi timp de 5 zile, paracetamol, ceai de tei cu lamaie ?i miere, pt gat am luat decasept ?i quixx. Dupa 5 zile eram ca noua. Sanatate multa ?i sa vii cu vesti bune!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.