Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Georgy06 wrote:Am fost si noi ieri la control, avem 1,700kg deja. Dar de euforica am uitat sa intreb daca e ok sa fac vaccinul antigripal..voi ce stiti? Ati facut? Eu am facut an de an pana acum si tare bine a fost..mai am o sansa saptamana viitoare la medicul de familie, caci la gineco mai merg peste 3 saptamani.. Eu acum am iesit de la ginecolog si mi-a zis ca nu e obligatoriu dar e recomandat.
|
|

Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Fetelor, am terminat si eu prima morfologie. Bebe e bine, creste. Doctorul a zis sa trec de saptamâna viitoare la inapoi la 2 arefam pe zi, si peste 2 saptamani la 1,iar apoi daca ma simt ok sa il scot. Înca nu stim ce e, dintr-o pozitie parea fata, din alta baiat. Ne-a tratat cu spatele, a trebuit sa faca toata ecografia transvaginal,si cu mâinile la fata si s-a chinuit sa îl faca sa arate osul nazal. Acum asteptam interpretarea cu analizele de sânge. Doctorul a zis ca arata ok ecografic, va pun in link concluziile.
http://imgur.com/a/U7SMzi6
Va pup |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/26/2018 Mesaje: 238
| kryssu92 wrote: Eu acum am iesit de la ginecolog si mi-a zis ca nu e obligatoriu dar e recomandat.
Kryssu, multumesc. Sarcina usoara in continuare! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| kryssu92 wrote:Fetelor, am terminat si eu prima morfologie. Bebe e bine, creste. Doctorul a zis sa trec de saptamâna viitoare la inapoi la 2 arefam pe zi, si peste 2 saptamani la 1,iar apoi daca ma simt ok sa il scot. Înca nu stim ce e, dintr-o pozitie parea fata, din alta baiat. Ne-a tratat cu spatele, a trebuit sa faca toata ecografia transvaginal,si cu mâinile la fata si s-a chinuit sa îl faca sa arate osul nazal. Acum asteptam interpretarea cu analizele de sânge. Doctorul a zis ca arata ok ecografic, va pun in link concluziile. http://imgur.com/a/U7SMzi6Va pup Crestere frumoasa în continuare si fara peripetii. Si pitica mea a stat ascunsa pana la 22 de saptamâni, iar acum la spital a trebuit sa stau în picioare sa ii poata masura capul, ca era bagata sub coastele mele si nici cum nu vroia sa iasa. Ne tin piticii astia mici în emotii înca din burtica |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Georgy06 wrote:Este grasun :). Sper sa stea cuminte pana la termen, acum imi da batai de cap tensiunea..sau poate fac eu o obsesie din asta. Da, asa am auzit si eu, ca ar fi recomandat.asa rau imi pare ca am uitat sa intreb la gineco! cat ai tensiunea? Vorbesti de cea a ta nu pe arterele uterine, nu? Eu am avut o ?i 15cu10 de am speriat si doctorita. Acum s a reglat am 12 cu 7, luam doppegiyt când era mai mare sau egala cu 14..dar mie pulsul imi da batai de cap.. E uneori maricel. |
|

| Ella123 wrote:cat ai tensiunea? Vorbesti de cea a ta nu pe arterele uterine, nu? Eu am avut o ?i 15cu10 de am speriat si doctorita. Acum s a reglat am 12 cu 7, luam doppegiyt când era mai mare sau egala cu 14..dar mie pulsul imi da batai de cap.. E uneori maricel. Da, de tensiunea mea zic. Acasa e pana in 13 cu 8, a fost 14 cu 8 de vreo 2 ori si am luat dopegyt..la doctor cand merg imi creste mereu..dar mi se pare ca dopegyt ma agita..nu stiu daca e de la el sau stau eu cu gandul, parca imi creste cand iau..astept rezultatele la analize si vedem mai departe, dar tare speriata sunt.. |
|

| Georgy06 wrote: Da, de tensiunea mea zic. Acasa e pana in 13 cu 8, a fost 14 cu 8 de vreo 2 ori si am luat dopegyt..la doctor cand merg imi creste mereu..dar mi se pare ca dopegyt ma agita..nu stiu daca e de la el sau stau eu cu gandul, parca imi creste cand iau..astept rezultatele la analize si vedem mai departe, dar tare speriata sunt..
luam seara în special dar dormeam nu aveam probleme.. Stai linistita, si mie la medic îmi e mai mare.. Emo?iile. Oricum nu ai o valoare de ingrijorat. |
|

| Ella123 wrote:luam seara în special dar dormeam nu aveam probleme.. Stai linistita, si mie la medic îmi e mai mare.. Emo?iile. Oricum nu ai o valoare de ingrijorat. Eu am luat mai mult ziua..o sa incerc sa iau seara, poate e mai bine. Da, emotii..fir-ar ele sa fie.. |
|

Inregistrat: 1/27/2018 Mesaje: 258
| Salut! Eu de ceva vreme am dureri de coapse (de la bazin spre genunchi pe partea laterala, spre exterior cum ar veni) doar noaptea, dar în ultima saptamâna s-au accentuat remarcabil, ma tot întorc de pe o parte pe alta tot la o ora din cauza durerii ba pe o coapsa ba pe cealalta ?i în final ma pun în ?ezut sau trebuie sa ma ridic sa stau pu?in sa îmi treaca durerile ca sa ma pot culca la loc. Pe lânga asta sunt ?i trezirile pentru mers la baie ?i în final sunt destul de obosita dupa asa nop?i agitate. Dorm cu perna între picioare, dar nu vad ameliorari. Aveti ?i voi durerile astea, a?i gasit ceva solu?ie minune? |
|

Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| monican wrote:Salut! Eu de ceva vreme am dureri de coapse doar noaptea, dar în ultima saptamâna s-au accentuat remarcabil, ma tot întorc de pe o parte pe alta tot la o ora din cauza durerii ba pe o coapsa ba pe cealalta ?i în final ma pun în ?ezut sau trebuie sa ma ridic sa stau pu?in sa îmi treaca durerile ca sa ma pot culca la loc. Pe lânga asta sunt ?i trezirile pentru mers la baie ?i în final sunt destul de obosita dupa asa nop?i agitate. Dorm cu perna între picioare, dar nu vad ameliorari. Aveti ?i voi durerile astea, a?i gasit ceva solu?ie minune? Eu adorm foarte greu si mereu dupa 00:00, de asemenea ma trezesc foarte des insa nu am dureri de coapse.Si eu dorm cu perna intre genunchi insa eu de o saptamana buna incoace am niste dureri de bazin si dureri in zona inghinala noaptea de abia ma ridic...solutie in cazul meu stiu ca nu exista,insa la tine cu durerea de coapse nu stiu ce sa zic...poate au fetele niste sfaturi
|
|

| monican wrote:Salut! Eu de ceva vreme am dureri de coapse (de la bazin spre genunchi pe partea laterala, spre exterior cum ar veni) doar noaptea, dar în ultima saptamâna s-au accentuat remarcabil, ma tot întorc de pe o parte pe alta tot la o ora din cauza durerii ba pe o coapsa ba pe cealalta ?i în final ma pun în ?ezut sau trebuie sa ma ridic sa stau pu?in sa îmi treaca durerile ca sa ma pot culca la loc. Pe lânga asta sunt ?i trezirile pentru mers la baie ?i în final sunt destul de obosita dupa asa nop?i agitate. Dorm cu perna între picioare, dar nu vad ameliorari. Aveti ?i voi durerile astea, a?i gasit ceva solu?ie minune? Si eu ma sucesc de 100 de ori pe noapte si ma dor soldurile si coapsele, dar banuiesc ca e de la atâta stat în pat si de la greutate, solutii nu am gasit, dar ma gândesc ca nu mai am mult si trec. |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| kryssu92 wrote:Fetelor, am terminat si eu prima morfologie. Bebe e bine, creste. Doctorul a zis sa trec de saptamâna viitoare la inapoi la 2 arefam pe zi, si peste 2 saptamani la 1,iar apoi daca ma simt ok sa il scot. Înca nu stim ce e, dintr-o pozitie parea fata, din alta baiat. Ne-a tratat cu spatele, a trebuit sa faca toata ecografia transvaginal,si cu mâinile la fata si s-a chinuit sa îl faca sa arate osul nazal. Acum asteptam interpretarea cu analizele de sânge. Doctorul a zis ca arata ok ecografic, va pun in link concluziile. http://imgur.com/a/U7SMzi6Va pup
Felicitari! Crestere frumoasa sa aveti! Ai reusit sa rezolvi la serviciu cu programul? |
|

| Fetelor aveti probleme cu umflatul mainilor? Eu când închid palma ma dor f tare... Verigheta abia am reu?it sa o scot si venea larguta... Apa beau destul de multa zic eu.. 2 3 l pe zi.. Sarat manânc normal nu exagerez... |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Si eu am facut vaccinul antigripal. Medicul de familie mi-a zis ca e recomandat pentru ca o sa fie si bebe mic protejat. Noi ne-am vaccinat toti, am dus-o inclusiv pe Sofia.
Dureri de oase, sold, bazin am si eu... Plus o gramada de treziri de mers la baie pe lânga cele ale copilului abia ma tarai de oboseala ziua. Din pacate pentru mine de o saptamâna am început sa fac clexane de 0,4 pentru ca varicele mele pun probleme serioase. Am tromboza incipienta fix asta îmi mai lipsea, dar acum iau lucrurile ca atare. Am facut si eu morfologia de trim III si bebe mic e mai mare cu 4-5 zile fata de vârsta sarcinii. Acum la ultima eco de miercuri avea 1850g,dar s-a întors cu capul în sus desi pana acum fusese întors pentru nastere. Eu sper sa se întoarca la loc. Îmi doresc tare mult sa nasc natural în masura în care nu sunt alte indicatii de cezariana. Astept sa vad ce zice doctorita mea de problema cu varicele si anticoagulantele.
Sarcini usoare în continuare fetelor! Am observat ca suntem câteva cu diferente mici de zile asa ca o sa fie avalansa de bebei. Nella si Anita cred ca voi o sa deschideti dansul |
|

| Ella123 wrote:Fetelor aveti probleme cu umflatul mainilor? Eu când închid palma ma dor f tare... Verigheta abia am reu?it sa o scot si venea larguta... Apa beau destul de multa zic eu.. 2 3 l pe zi.. Sarat manânc normal nu exagerez... Nu mai pot purta verigheta de pe la 20 de saptamâni, nu ma dor mâinile, dar am niste cârnaciori în loc de degete |
|
|