Gravidutele noastre dragi - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Georgy06
Scris: Thursday, November 7, 2019 3:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/26/2018
Am fost si noi ieri la control, avem 1,700kg deja. Dar de euforica am uitat sa intreb daca e ok sa fac vaccinul antigripal..voi ce stiti? Ati facut? Eu am facut an de an pana acum si tare bine a fost..mai am o sansa saptamana viitoare la medicul de familie, caci la gineco mai merg peste 3 saptamani..
BC1828
Scris: Thursday, November 7, 2019 4:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/6/2018
Georgy06 wrote:
Am fost si noi ieri la control, avem 1,700kg deja. Dar de euforica am uitat sa intreb daca e ok sa fac vaccinul antigripal..voi ce stiti? Ati facut? Eu am facut an de an pana acum si tare bine a fost..mai am o sansa saptamana viitoare la medicul de familie, caci la gineco mai merg peste 3 saptamani..

Clap ma bucur ca bebe e bine
Eu nu mi-am facut niciodata vaccin antigripal,deci personal nu ma pricep la acest subiect insa cu siguranta careva dintre fete e mai in "tema" cu subiectul asta.
Sarcina usoara pe mai departe computerlove
Anitta76
Scris: Thursday, November 7, 2019 4:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/11/2018
Fetelor ce as putea sa iau preventiv ptr raceala? Este vreun ceai anume permis?
Georgy, in legatura cu vaccinul am tot auzit pareri, pro si contra, la tv am vazut ca gravidele au prioritate in a-l obtine (in perioada asta se ob?ine mai greu), eu una nu l-am facut ptr ca nu am facut niciodata. Nu stiu daca trebuia sau nu sa il fac, poate era bine sa nu ma ia vreo raceala si sa.i dau si la bebe...chiar astept si eu sa vad ce mai zic fetele despre asta, eventual mamicile!
computerlove
Adina Mariana
Scris: Thursday, November 7, 2019 4:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Anitta eu stiu ca ceaiurile nu prea sunt recomandate in sarcina.Sunt cateva permise dar eu m-am ferit sa beau de frica mai mult.Pt.raceala este mamibiosept,oscillococinum ori paracetamol daca cumva faci febra.Eu luam in fiecare dimi pe stomacul gol o lingura de catina cu miere si nu am racit toata sarcina.Are vitamina C multa si creste imunitatea corpul tau devenind mai rezistent.Sanatate multapupici
Anitta76
Scris: Thursday, November 7, 2019 4:47 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Anitta eu stiu ca ceaiurile nu prea sunt recomandate in sarcina.Sunt cateva permise dar eu m-am ferit sa beau de frica mai mult.Pt.raceala este mamibiosept,oscillococinum ori paracetamol daca cumva faci febra.Eu luam in fiecare dimi pe stomacul gol o lingura de catina cu miere si nu am racit toata sarcina.Are vitamina C multa si creste imunitatea corpul tau devenind mai rezistent.Sanatate multapupici

Multumesc Adina! Nici eu nu am baut pana acum dar ma gandeam la cel de lamaie. Adica sa storc eu o lamâie si sa o pun la fiert in apa...si dupa sa pun putina miere. computerlove
Anitta76
Scris: Thursday, November 7, 2019 4:49 PM
Nivel

Ella, am citit la aspirante ca vei naste la 37 saptamani? Daca nu deranjez poti sa imi spui de ce? Ma gandesc ca bebele e mai mare decat sapt pe care le am eu si sa nu fie si la mine la fel
Abia sapt viitoare merg la control si aflu data. Te pup
Adina Mariana
Scris: Thursday, November 7, 2019 5:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Anitta76 wrote:

Multumesc Adina! Nici eu nu am baut pana acum dar ma gandeam la cel de lamaie. Adica sa storc eu o lamâie si sa o pun la fiert in apa...si dupa sa pun putina miere. computerlove
Da..se poate face apa calduta cu zeama de lamaie si miere.Daca o bei pe stomacul gol dimineata ajuta si la tranzit sa nu te constipi sau sa faci hemoroizi.Eu doar cu apa asta puteam sa ies la baie in sarcina..
Nella
Scris: Thursday, November 7, 2019 8:33 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Georgy06 wrote:

Eu am facut acum vreo 2 saptamâni. Medicul ginecolog ?i cea de familie mi-au recomandat pt a fi ?i eu ?i bebe proteja?i pana trece iarna. Nu am avut nici un simtom ?i nici o reac?ie adversa. Am facut vaxigrip tetra.
Andra09
Scris: Thursday, November 7, 2019 8:51 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Georgy06 wrote:

Creste bebe, creste. Eu încep sa observ ca ma strânge pielea pe burta ras.
Legat de vaccin, daca esti sanatoasa îl poti face, eu tot astept de vre-o luna sa îmi treaca 'raceala' dar cred ca ramân nevaccinata anul asta.
Ella123
Scris: Thursday, November 7, 2019 9:03 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Anitta76 wrote:
Ella, am citit la aspirante ca vei naste la 37 saptamani? Daca nu deranjez poti sa imi spui de ce? Ma gandesc ca bebele e mai mare decat sapt pe care le am eu si sa nu fie si la mine la fel
Abia sapt viitoare merg la control si aflu data. Te pup
anitta nu cred ca e cazul tau.la mine, din cauza sindromului antifosfolipidic apar anumite riscuri mai mari dupa saptamana 38, de aceea se recomanda pe la 37 nasterea. Cel putin asa mi a zis atat medicul ginecolog cat ?i hematologul. La mine bebe e mai mic cu câteva zile.. La aprox 30 sapt avea 1350g. La tn chiar daca e mai grasun din cate ?tiu eu nu asta e un criteriu pt na?tere. Conteaza sa fie dezvoltat cum trebuie si daca totul e ok ?i l lasa pentru mai tarziu. Buddy1 pupici
Ella123
Scris: Thursday, November 7, 2019 9:07 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Georgy06 wrote:
grasunelul! Love în fiecare an am facut vaccin dar acum am fost racita ?i înca am ramas asa putin.. Am inteles ca se recomanda gravidutelor. Daca ai ocazia eu zic sa l faci. Sarcina usoara în continuare! Buddy1
Iulia13
Scris: Thursday, November 7, 2019 10:42 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Anitta76 wrote:
Fetelor ce as putea sa iau preventiv ptr raceala? Este vreun ceai anume permis?
Georgy, in legatura cu vaccinul am tot auzit pareri, pro si contra, la tv am vazut ca gravidele au prioritate in a-l obtine (in perioada asta se ob?ine mai greu), eu una nu l-am facut ptr ca nu am facut niciodata. Nu stiu daca trebuia sau nu sa il fac, poate era bine sa nu ma ia vreo raceala si sa.i dau si la bebe...chiar astept si eu sa vad ce mai zic fetele despre asta, eventual mamicile!
computerlove

Vit C masticabila, eu am baut ceai de menta ?i tei cu lamâie+miere când am fost racita pe timpul sarcinii. Cele 2 sunt permise, altele nu sunt permise. Fapt ca nu avem nimic, bebelina e sanatoasa ?i nici eu nu am avut probleme în sarcina din cauza ceaiurilor. ?i am racit de vreo 3 ori ras
Georgy06
Scris: Friday, November 8, 2019 12:18 AM
Nivel

Nella wrote:

Eu am facut acum vreo 2 saptamâni. Medicul ginecolog ?i cea de familie mi-au recomandat pt a fi ?i eu ?i bebe proteja?i pana trece iarna. Nu am avut nici un simtom ?i nici o reac?ie adversa. Am facut vaxigrip tetra.

Multumesc, Nella. O sa intreb si la medicul de familie totusi, dar si eu vreau sa il fac.
Georgy06
Scris: Friday, November 8, 2019 12:21 AM
Nivel

Ella123 wrote:
grasunelul! Love în fiecare an am facut vaccin dar acum am fost racita ?i înca am ramas asa putin.. Am inteles ca se recomanda gravidutelor. Daca ai ocazia eu zic sa l faci. Sarcina usoara în continuare! Buddy1

Este grasun :). Sper sa stea cuminte pana la termen, acum imi da batai de cap tensiunea..sau poate fac eu o obsesie din asta.Boredom
Da, asa am auzit si eu, ca ar fi recomandat.asa rau imi pare ca am uitat sa intreb la gineco!
Nella
Scris: Friday, November 8, 2019 6:18 AM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Georgy06 wrote:

Multumesc, Nella. O sa intreb si la medicul de familie totusi, dar si eu vreau sa il fac.

Cu drag! Sanatate multa coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.