Gravidutele noastre dragi - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anitta76
Scris: Wednesday, November 6, 2019 3:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/11/2018
Nella wrote:

Noi avem 3 in 1, scoica ramâne în ma?ina, pt ora? voi folosi landoul, eu credeam ca întrebi pt ma?ina.

Intreb pentru iesirea din maternitate. Adica nu le-as lua pe amândoua, si scoica si landoul.
Nella
Scris: Wednesday, November 6, 2019 6:58 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Anitta76 wrote:

Intreb pentru iesirea din maternitate. Adica nu le-as lua pe amândoua, si scoica si landoul.

În?eleg acum. ?inând cont ca noi o sa avem de parcurs 130 de km de la spital pana acasa o sa folosim scoica. Dar nici în ora?, la plimbarile zilnice nu as folosi scoica decât pt timp f scurt, am citit f multe pareri cum ca nu este indicata pt utilizare pe termen lung. Landoul e drept merge pana la 6 luni, dar ca sa fiu sigura ca nu o sa îmi refuze caru?ul perioada cât stam în casa o voi plimba în el ca sa alternez cu wrapul sau cu ?inutul în brate. Asa, cred eu, o sa faca mai pu?in scandal când o las din brate.
Ella30
Scris: Wednesday, November 6, 2019 7:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
coeur hearts
Nella wrote:

Multumesc mult pt sus?inere! Va voi tine la curent cu toata experienta traita. Pana atunci ma bucur de burtica mi?catoare. coeur
BC1828
Scris: Wednesday, November 6, 2019 8:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/6/2018
Fetelor acum am venit de la control.
Bebe e f bine a crescut, acum are 2357 de grame coeur .CTG-ul a iesit ok,bataile inimioarei sunt bune.
Peste doua saptamani merg iar la control.
Va pup, va imbratisez si va doresc sarcini usoare pe mai departecomputerlove grup
Nella
Scris: Wednesday, November 6, 2019 8:51 PM
Nivel

BC1828 wrote:
Bebe e f bine a crescut, acum are 2357 de grame coeur .CTG-ul a iesit ok,bataile inimioarei sunt bune.
Va pup, va imbratisez si va doresc sarcini usoare pe mai departecomputerlove grup

Super!!! Sa creasca mare ?i voinic coeur. Eu pana acum nu am facut nici un CTG, sapt viitoare avem iara?i control ?i cred ca atunci ma va trimite. La mine la 34 de sapt avea 2480 de gr, deci avem pui?ori bine dezvolta?i. computerlove
BC1828
Scris: Wednesday, November 6, 2019 9:15 PM
Nivel

Nella wrote:

Super!!! Sa creasca mare ?i voinic coeur. Eu pana acum nu am facut nici un CTG, sapt viitoare avem iara?i control ?i cred ca atunci ma va trimite. La mine la 34 de sapt avea 2480 de gr, deci avem pui?ori bine dezvolta?i. computerlove

Doamne ajutaHands sa creasca bebelusii mari si sanatosi.
Eu sunt la al treilea ctg deja...nu stiu de ce aici il fac asa devreme dejaNuStiu
Te pupcomputerlove
Nella
Scris: Wednesday, November 6, 2019 9:39 PM
Nivel

BC1828 wrote:

Doamne ajutaHands sa creasca bebelusii mari si sanatosi.
Eu sunt la al treilea ctg deja...nu stiu de ce aici il fac asa devreme dejaNuStiu
Te pupcomputerlove

Depinde de protocolul lor, cred... Cu toate ca dr meu a spus ca mai devreme de 35 de sapt nu are sens sa îl facem, am vazut ca mai sunt gravidute din tara care au facut de la 30 de sapt. Atâta timp cât nu creeaza probleme, nu e nici o problema, cu atâtea teste sigur e?ti ?i mai lini?tita. computerlove
Pupici Cheek Kiss
Anitta76
Scris: Wednesday, November 6, 2019 11:09 PM
Nivel

Nella wrote:

În?eleg acum. ?inând cont ca noi o sa avem de parcurs 130 de km de la spital pana acasa o sa folosim scoica. Dar nici în ora?, la plimbarile zilnice nu as folosi scoica decât pt timp f scurt, am citit f multe pareri cum ca nu este indicata pt utilizare pe termen lung. Landoul e drept merge pana la 6 luni, dar ca sa fiu sigura ca nu o sa îmi refuze caru?ul perioada cât stam în casa o voi plimba în el ca sa alternez cu wrapul sau cu ?inutul în brate. Asa, cred eu, o sa faca mai pu?in scandal când o las din brate.

Multumesc Nella! Si eu tot la 35 s am facut ctg.computerlove
Andra09
Scris: Wednesday, November 6, 2019 11:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
BC1828 wrote:

computerlove crestere frumoasa în continuare!
BC1828
Scris: Wednesday, November 6, 2019 11:25 PM
Nivel

Andra09 wrote:

computerlove crestere frumoasa în continuare!

Multumesc asemenea va doresc si euCheek Kiss
Sa creasca printesa mare si sanatoasacomputerlove
Apropos!V-ati decis la nume?Ca parca ziceai într-o vreme ca nu stiti inca...(sau e posibil sa te confund cu o alta viitoare mamicaLol )
Anitta76
Scris: Wednesday, November 6, 2019 11:47 PM
Nivel

BC1828 wrote:

Bravooo! Pupici si imbratisari si de la noi!computerlove newclap
BC1828
Scris: Thursday, November 7, 2019 12:38 AM
Nivel

Anitta76 wrote:

Bravooo! Pupici si imbratisari si de la noi!computerlove newclap

computerlove Cheek Kiss multumim
Andra09
Scris: Thursday, November 7, 2019 6:37 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
BC1828 wrote:

Multumesc asemenea va doresc si euCheek Kiss
Sa creasca printesa mare si sanatoasacomputerlove
Apropos!V-ati decis la nume?Ca parca ziceai într-o vreme ca nu stiti inca...(sau e posibil sa te confund cu o alta viitoare mamicaLol )

Multumesc! Nu ma confunzi ras eu sunt si nume tot nu avem 100% tot zic ca mai e timp dance tot restrângem lista, tot adaugam altele, suntem comici tare.
BC1828
Scris: Thursday, November 7, 2019 7:46 AM
Nivel

Andra09 wrote:

Multumesc! Nu ma confunzi ras eu sunt si nume tot nu avem 100% tot zic ca mai e timp dance tot restrângem lista, tot adaugam altele, suntem comici tare.

Eee sunteti pe drumul cel bun Clap
Pana va veni bebelina va veti decide,iar daca nu, in momentul in care o vei vedea poate vei sti exact care nume i se potrivestelove
:Cheek Kiss
Adina Mariana
Scris: Thursday, November 7, 2019 11:47 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Nella wrote:

Ma bucur mult ca sunte?i bine! U?or, u?or o sa va face?i un program ?i poate vei reu?i sa dormi ceva mai mult noaptea...
Sunt sigura ca voi depa?i toate aceste temeri ?i griji, am grija cu efortul ca sa nu avem vreo surpriza înainte de vreme, ca la sf lunii noiembrie dr pleca în concediu ?i nu vreau sa nasc cu alt medic...
Fix de singuratate ?i de sentimentul de neputin?a ma cramponez, dar sigur voi depa?i momentul pt ca înca mai am timp sa ma montez.
Te îmbra?i?ez ?i mul?umesc pt.sustinere. Cre?tere u?oara lui bebe Luca ?i refacere rapida ?ie.
Multumesc pt.gandurile bunepupici Tu stai linistita si asteapta clipa fara efort ca bebelina mai trebuie sa stea putin la caldurica.O sa fie bine si prin spital,bebe o sa iti dea putere.Poate o sa te simti singura pana nasti dar dupa ce ti-o aduce langa tine,toate trecpupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.