Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Ella30 wrote:E normal sa ti fie frica. Dar cand vei auzi prima data glasusorul vei uita de toate si nimic nu va mai conta. Incearca sa profiti de acele zile ca sa intrebi cat mai multe personalul, cu siguranta vor fi dornice sa te ajute, macar unele dintre ele daca nu toate. Poate vei avea colege de salon si veti face schimb de info, pareri, experiente. Va fi ceva..altceva Multumesc mult pt sus?inere! Va voi tine la curent cu toata experienta traita. Pana atunci ma bucur de burtica mi?catoare. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Ella123 wrote:a stiut ea ca e mai bine la mami in burtica! Multa sanatate si ma bucur ca sunteti bine. Fetelor azi am facut si eu ctg pt prima data. A iesit bine nu cred ca i a placut lui bebe ca a miscat tot timpul. Voiam sa va intreb si pe voi... Stiu ca nu e ok sa stai pe spate intinsa pt circulatie ?i tensiuni pe arterele uterine dar eu asa ma simt cel mai bine.. Pe stânga sau dreapta daca stau am dureri cred ca de ligamente.. Trec în vreo 5 min... Dar tot mai bine respir pe spate când stau. Voi cum va simtit mai bine si cum dormiti? Eu nu mai dorm pe spate de cand am ramas insarcinata (de frica,ca am auzit ca nu e ok).Dorm fie pe partea stanga fie pe dreapta cu o perna între genunchi.Insa mai nou nu dorm f ok,ma trezesc des la baie,adorm foarte greu. Oricum nu mai e asa mult (cu toate ca acum am impresia ca timpul sta pe loc) si imi voi tine puiul in bra?e |
|

| Anitta76 wrote:Hey fetelor! Ce mai faceti? Acum ca majoritatea suntem pe ultima suta de metrii cu cumparaturile as vrea sa va intreb de unde ati cumparat voi paturici? Ma refer la paturica mai grosuta, gen cocolino, mai mult ptr a o pune in patut sa nu ii fie frig ptr ca nu am cumparat cos baby nest...desi cred ca era o solutie mai buna nu? Fetelor la maternitate se merge cu landoul sau cu scoica? Va imbratisez! Eu am luat baby nest ?i paturici doar de acelea mai subtirele insa pufoase am luat. Eu asa stiu ca cu scoica se scoate bebelusul din spital (poate ma insel)
|
|

| Cu siguran?a ?ti?i piesa, eu abia am descoperit-o ?i am plâns f mult... M-a atins atât de tare, cu toate ca nu sunt vreun fam înrait, aceasta piesa descrie atât de bine sentimentul de viitoare mama... Audi?ie placuta 
https://youtu.be/qLhmyLuvR7M |
|

| Nella wrote:Cu siguran?a ?ti?i piesa, eu abia am descoperit-o ?i am plâns f mult... M-a atins atât de tare, cu toate ca nu sunt vreun fam înrait, aceasta piesa descrie atât de bine sentimentul de viitoare mama... Audi?ie placuta https://youtu.be/qLhmyLuvR7M Multumesc ca mi-ai amintit de piesa, într-adevar el e miracolul din pântecul meu Pur si simplu nu mi-a? mai inchipui viata fara el |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Ella123 wrote:a stiut ea ca e mai bine la mami in burtica! Multa sanatate si ma bucur ca sunteti bine. Fetelor azi am facut si eu ctg pt prima data. A iesit bine nu cred ca i a placut lui bebe ca a miscat tot timpul. Voiam sa va intreb si pe voi... Stiu ca nu e ok sa stai pe spate intinsa pt circulatie ?i tensiuni pe arterele uterine dar eu asa ma simt cel mai bine.. Pe stânga sau dreapta daca stau am dureri cred ca de ligamente.. Trec în vreo 5 min... Dar tot mai bine respir pe spate când stau. Voi cum va simtit mai bine si cum dormiti? Ctg am facut si eu la spital de 2 ori de zi si bebelina era tare agitata. Uneori mai stau pe spate ca nu ma dor asa rau ligamentele, dar nu pot sta mult ca ma sufoc. Dorm tare bine pe partea dreapta ca e bebelina pe stânga si am impresia ca stau pe ea |
|

| Anitta76 wrote:Hey fetelor! Ce mai faceti? Acum ca majoritatea suntem pe ultima suta de metrii cu cumparaturile as vrea sa va intreb de unde ati cumparat voi paturici? Ma refer la paturica mai grosuta, gen cocolino, mai mult ptr a o pune in patut sa nu ii fie frig ptr ca nu am cumparat cos baby nest...desi cred ca era o solutie mai buna nu? Fetelor la maternitate se merge cu landoul sau cu scoica? Va imbratisez! Tot din pepco am si eu 2 paturici si am luat scoica, mi se pare mai ok si mai sigura. |
|

| Nella wrote:Cu siguran?a ?ti?i piesa, eu abia am descoperit-o ?i am plâns f mult... M-a atins atât de tare, cu toate ca nu sunt vreun fam înrait, aceasta piesa descrie atât de bine sentimentul de viitoare mama... Audi?ie placuta https://youtu.be/qLhmyLuvR7M
e adorabila, dar încerc sa evit melodiile astea, ca atâta pot plânge, sunt dezastru hormonii astia. Mai nou plâng si la reclamele cu bebelusi |
|

| Andra09 wrote: e adorabila, dar încerc sa evit melodiile astea, ca atâta pot plânge, sunt dezastru  hormonii astia. Mai nou plâng si la reclamele cu bebelusi ?tiu ce zici... ?i eu plâng din orice, trec de la o stare la alta într-o clipa... Asta e, o sa trecem ?i peste aceste stari |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Andra09 wrote: Tot din pepco am si eu 2 paturici si am luat scoica, mi se pare mai ok si mai sigura.
O sa merg si eu tot pe scoica doar ca ma gandeam ca in landou este mai acoperit bebe si daca este timpul rau afara ar fi mai protejat in landou...oricum scoica e muult mai sigura si cred ca mergem tot pe ea, eventual imi cumpar un pled pufos sa o bag in el Andra ma bucur ca sunteti bine amandoua, de altfel stiam ca nu are ce sa fie rau. Trebuie sa stam cumintele ca mai avem putiiiin
|
|
| BC1828 wrote:Eu am luat baby nest ?i paturici doar de acelea mai subtirele insa pufoase am luat. Eu asa stiu ca cu scoica se scoate bebelusul din spital (poate ma insel) Imi poti spune te rog de pe ce site ai luat paturicile? |
|

| Anitta76 wrote:O sa merg si eu tot pe scoica doar ca ma gandeam ca in landou este mai acoperit bebe si daca este timpul rau afara ar fi mai protejat in landou...oricum scoica e muult mai sigura si cred ca mergem tot pe ea, eventual imi cumpar un pled pufos sa o bag in el Andra ma bucur ca sunteti bine amandoua, de altfel stiam ca nu are ce sa fie rau. Trebuie sa stam cumintele ca mai avem putiiiin Vezi ca au si protectii pt scoica, din spital pana la masina si din masina în casa, nu dureaza mult. Si eu ma tot uit pe prognoza sa îmi fac o idee. Suntem bine, dar parca emotii încă sunt |
|

| Anitta76 wrote:Imi poti spune te rog de pe ce site ai luat paturicile? Le-am luat din magazine nu de net.Doua am luat de la Primark una pufoasa pufoasa si alta asa (nu stiu ce fel de material e dar e moale tare) si una am primit-o (aia e mai groasa, aia e din ?ara de la pepco) si sa sti ca am vazut la C&A pe net paturica gen de aia din material de acela moale moale https://www.c-and-a.com/eu/ro/shop/baby-blanket-2071571-ro/1?categoryId=27024 uite sunt in genul acesta
|
|

| Anitta76 wrote:O sa merg si eu tot pe scoica doar ca ma gandeam ca in landou este mai acoperit bebe si daca este timpul rau afara ar fi mai protejat in landou...oricum scoica e muult mai sigura si cred ca mergem tot pe ea, eventual imi cumpar un pled pufos sa o bag in el Andra ma bucur ca sunteti bine amandoua, de altfel stiam ca nu are ce sa fie rau. Trebuie sa stam cumintele ca mai avem putiiiin Noi avem 3 in 1, scoica ramâne în ma?ina, pt ora? voi folosi landoul, eu credeam ca întrebi pt ma?ina.
|
|
| BC1828 wrote:Le-am luat din magazine nu de net.Doua am luat de la Primark una pufoasa pufoasa  si alta asa (nu stiu ce fel de material e dar e moale tare) si una am primit-o (aia e mai groasa, aia e din ?ara de la pepco) si sa sti ca am vazut la C&A pe net paturica gen de aia din material de acela moale moale https://www.c-and-a.com/eu/ro/shop/baby-blanket-2071571-ro/1?categoryId=27024 uite sunt in genul acesta Merci mult. O sa merg si la C&A |
|
|