Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Nella wrote:Cu drag! Daaaa... Aproape o luna... Nella tic tac doamne ce trece timpul asta.Abia te astept la mamici |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Adina Mariana wrote: Nella tic tac  doamne ce trece timpul asta.Abia te astept la mamici Asa este, trece nemilos de rapid... Înca nu ma bucur pt ca mi-e cam frica de tot ce urmeaza, când ma gândesc ca voi sta internata 5 sau 6 zile ma apuca rau panica, dar u?or, u?or ma montez pt ca nu am de ales. Tu cum te sim?i? Ce face bebe Luca? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Noi azi plecam acasa, tot varianta 2 în 1 , bebelina s-a mutat putin si nu mai am dureri. Am mai trecut de un hop, dar am fost tare speriata ca poate e grabita bebelina. |
|

Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Noi azi plecam acasa, tot varianta 2 în 1 , bebelina s-a mutat putin si nu mai am dureri. Am mai trecut de un hop, dar am fost tare speriata ca poate e grabita bebelina. |
|

| Andra09 wrote:Noi azi plecam acasa, tot varianta 2 în 1  , bebelina s-a mutat putin si nu mai am dureri. Am mai trecut de un hop, dar am fost tare speriata ca poate e grabita bebelina. Ma bucur mult pt voi!!! Multa sanatate ?i sa stea ghidusa cuminte ?i sa nu ii mai provoace mamei dureri! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Andra09 wrote:Noi azi plecam acasa, tot varianta 2 în 1  , bebelina s-a mutat putin si nu mai am dureri. Am mai trecut de un hop, dar am fost tare speriata ca poate e grabita bebelina.
Doamne ajuta! Ma bucur ca sunteti bine amandoua,iar micuta sa mai ramana in burtica cateva saptamani |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Andra09 wrote:Noi azi plecam acasa, tot varianta 2 în 1  , bebelina s-a mutat putin si nu mai am dureri. Am mai trecut de un hop, dar am fost tare speriata ca poate e grabita bebelina.
Nu-i voie sa fie grabita. Mai trebuie sa stea in cuptor.  Ma bucur ca sunte?i bine! |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Andra09 wrote:Noi azi plecam acasa, tot varianta 2 în 1  , bebelina s-a mutat putin si nu mai am dureri. Am mai trecut de un hop, dar am fost tare speriata ca poate e grabita bebelina. a stiut ea ca e mai bine la mami in burtica! Multa sanatate si ma bucur ca sunteti bine. Fetelor azi am facut si eu ctg pt prima data. A iesit bine nu cred ca i a placut lui bebe ca a miscat tot timpul. Voiam sa va intreb si pe voi... Stiu ca nu e ok sa stai pe spate intinsa pt circulatie ?i tensiuni pe arterele uterine dar eu asa ma simt cel mai bine.. Pe stânga sau dreapta daca stau am dureri cred ca de ligamente.. Trec în vreo 5 min... Dar tot mai bine respir pe spate când stau. Voi cum va simtit mai bine si cum dormiti? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Nella wrote: Asa este, trece nemilos de rapid... Înca nu ma bucur pt ca mi-e cam frica de tot ce urmeaza, când ma gândesc ca voi sta internata 5 sau 6 zile ma apuca rau panica, dar u?or, u?or ma montez pt ca nu am de ales. Tu cum te sim?i? Ce face bebe Luca?
E normala frica Nella.Cred ca orice femeie merge cu frica sa nasca dar se petrece totul repede si gandul ca o sa iti ti buburuza in brate o sa iti dea multa putere o sa vezi.Mie chiar mi-au prins bine zilele alea cat timp am fost internata.Am avut o colega de camera super de treaba si ne-am ajutat una pe alta,ne-am indrumat cu sfaturi plus ca eram linistita cum veneau zilnic la bebelusi medicii sa ii verifice si tot intrebam ce e ok si ce nu.Desigur abia am asteptat sa vin acasa langa sotul meu si mereu aveam imaginea aia in fatza mea cand am venit sa nasc si era duminica spre seara,nimeni pe acolo.Mi-am sarutat sotul,i-am spus ca il iubesc,l-am imbratisat si ma simteam de parca e ultima data cand il vad.Atat de greu nu m-am despartit de el niciodata.Ma simteam singura si aveam ft.mare nevoie de el sa stea acolo cu mine dar in spital nici macar un pas dupa usa de la intrare nu avea nimeni voie sa puna piciorul.Si acum am lacrimi in ochi cand ma gandesc cat mi-a lipsit sotul dar a trecut si sper sa uit in timp cat de greu mi-a fost.
Acum ma simt mai bine.Mai am doar vreo 2 ate interioare care trebuie sa cada.Mi so facut ceva nodul cum era prinsa ata dar cica e normal si va trece.E putin dureros si inca mai am lohii multe,sangerari.Am inteles ca pana la 6 saptamani te tot cureti.Am 3 saptamani,sper pana in sapt.6 cand merg la control sa imi revin de totului.Eu ma bucur ca pot sta in fund sa il alaptez pe Luca pt.ca nu puteam numai culcat sa il alaptez si in picioare sa mananc. Luca este bine,ne-o invadat putin colocii si il supara dar il linisteste mama si iubeste asa cum poate ea sa fie trecerea asta mai usoara pt.el,sa nu sufere tare.Noaptea este mai greu ca nu doarme mai mult de 2 ore legate si ma simt extrem de obosita dar mai dorm ziua langa el si incerc sa ma mentin sa nu arat ca un zombie. Se schimba toata viata dar se schimba in bine.Mai bine asa obosita decat trista si singura cum eram inainte in concepere. Te pup |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Hey fetelor! Ce mai faceti? Acum ca majoritatea suntem pe ultima suta de metrii cu cumparaturile as vrea sa va intreb de unde ati cumparat voi paturici? Ma refer la paturica mai grosuta, gen cocolino, mai mult ptr a o pune in patut sa nu ii fie frig ptr ca nu am cumparat cos baby nest...desi cred ca era o solutie mai buna nu? Fetelor la maternitate se merge cu landoul sau cu scoica? Va imbratisez! |
|

| Adina Mariana wrote: E normala frica Nella.Cred ca orice femeie merge cu frica sa nasca dar se petrece totul repede si gandul ca o sa iti ti buburuza in brate o sa iti dea multa putere o sa vezi.Mie chiar mi-au prins bine zilele alea cat timp am fost internata.Am avut o colega de camera super de treaba si ne-am ajutat una pe alta,ne-am indrumat cu sfaturi plus ca eram linistita cum veneau zilnic la bebelusi medicii sa ii verifice si tot intrebam ce e ok si ce nu.Desigur abia am asteptat sa vin acasa langa sotul meu si mereu aveam imaginea aia in fatza mea cand am venit sa nasc si era duminica spre seara,nimeni pe acolo.Mi-am sarutat sotul,i-am spus ca il iubesc,l-am imbratisat si ma simteam de parca e ultima data cand il vad.Atat de greu nu m-am despartit de el niciodata.Ma simteam singura si aveam ft.mare nevoie de el sa stea acolo cu mine dar in spital nici macar un pas dupa usa de la intrare nu avea nimeni voie sa puna piciorul.Si acum am lacrimi in ochi cand ma gandesc cat mi-a lipsit sotul dar a trecut si sper sa uit in timp cat de greu mi-a fost. Acum ma simt mai bine.Mai am doar vreo 2 ate interioare care trebuie sa cada.Mi so facut ceva nodul cum era prinsa ata dar cica e normal si va trece.E putin dureros si inca mai am lohii multe,sangerari.Am inteles ca pana la 6 saptamani te tot cureti.Am 3 saptamani,sper pana in sapt.6 cand merg la control sa imi revin de totului.Eu ma bucur ca pot sta in fund sa il alaptez pe Luca pt.ca nu puteam numai culcat sa il alaptez si in picioare sa mananc. Luca este bine,ne-o invadat putin colocii si il supara dar il linisteste mama si iubeste asa cum poate ea sa fie trecerea asta mai usoara pt.el,sa nu sufere tare.Noaptea este mai greu ca nu doarme mai mult de 2 ore legate si ma simt extrem de obosita dar mai dorm ziua langa el si incerc sa ma mentin sa nu arat ca un zombie. Se schimba toata viata dar se schimba in bine.Mai bine asa obosita decat trista si singura cum eram inainte in concepere. Te pup Ma bucur mult ca sunte?i bine! U?or, u?or o sa va face?i un program ?i poate vei reu?i sa dormi ceva mai mult noaptea... Sunt sigura ca voi depa?i toate aceste temeri ?i griji, am grija cu efortul ca sa nu avem vreo surpriza înainte de vreme, ca la sf lunii noiembrie dr pleca în concediu ?i nu vreau sa nasc cu alt medic... Fix de singuratate ?i de sentimentul de neputin?a ma cramponez, dar sigur voi depa?i momentul pt ca înca mai am timp sa ma montez. Te îmbra?i?ez ?i mul?umesc pt.sustinere. Cre?tere u?oara lui bebe Luca ?i refacere rapida ?ie. |
|

| Anitta76 wrote:Hey fetelor! Ce mai faceti? Acum ca majoritatea suntem pe ultima suta de metrii cu cumparaturile as vrea sa va intreb de unde ati cumparat voi paturici? Ma refer la paturica mai grosuta, gen cocolino, mai mult ptr a o pune in patut sa nu ii fie frig ptr ca nu am cumparat cos baby nest...desi cred ca era o solutie mai buna nu? Fetelor la maternitate se merge cu landoul sau cu scoica? Va imbratisez! Eu am cumparat din mai multe locuri paturele moi. Din pepco am luat una super faina cu capusor de ?oricel, din kaufland am luat ?i din auchan. Pe cea din auchan a cusut-o mama în doua ?i a ie?it mai groasa tocmai pt a o folosi afara. Am ?i landou am ?i scoica, dar ?inând cont ca avem de mers cam 130 de km de la spital acasa, o sa folosesc scoica pt siguran?a crescuta. Chiar daca landoul este omologat totu?i nu este indicat sa îl folosim la drumuri lungi ?i am vazut ni?te filmule?e cu accidente ?i m-au cam speriat... |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Nella wrote: Asa este, trece nemilos de rapid... Înca nu ma bucur pt ca mi-e cam frica de tot ce urmeaza, când ma gândesc ca voi sta internata 5 sau 6 zile ma apuca rau panica, dar u?or, u?or ma montez pt ca nu am de ales.
E normal sa ti fie frica. Dar cand vei auzi prima data glasusorul vei uita de toate si nimic nu va mai conta. Incearca sa profiti de acele zile ca sa intrebi cat mai multe personalul, cu siguranta vor fi dornice sa te ajute, macar unele dintre ele daca nu toate. Poate vei avea colege de salon si veti face schimb de info, pareri, experiente. Va fi ceva..altceva |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Nella wrote: Eu am cumparat din mai multe locuri paturele moi. Din pepco am luat una super faina cu capusor de ?oricel, din kaufland am luat ?i din auchan. Pe cea din auchan a cusut-o mama în doua ?i a ie?it mai groasa tocmai pt a o folosi afara. Am ?i landou am ?i scoica, dar ?inând cont ca avem de mers cam 130 de km de la spital acasa, o sa folosesc scoica pt siguran?a crescuta. Chiar daca landoul este omologat totu?i nu este indicat sa îl folosim la drumuri lungi ?i am vazut ni?te filmule?e cu accidente ?i m-au cam speriat...
Multumesc! Mai avem putin! Te pup |
|

| Anitta76 wrote:Multumesc! Mai avem putin! Te pup Cu drag! Pu?in, dar intens. Pupici |
|
|