Gravidutele noastre dragi - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Georgy06
Scris: Thursday, October 31, 2019 8:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/26/2018
Anitta76 wrote:

Esti sigura ca e candida? Mancarimea este pe dinafara sau pe dinauntru? Eu mai folosesc lactacyd gel ca sa nu am probleme dar este ptr exterior, ptr mancarimile dinauntru nu stiu ce sa zic ca nu am folosit nimic naturist, cand am avut probleme nu eram însarcinata si bagam cate un ovul cervugid, dar nu e recomandat in sarcina! Mai bine ii trimiti un mesaj medicului sa il intrebi ce ai putea sa iei ptr ca e naspa senzatia, si dupa parerea mea sa nu faci bai de sezut, am auzit ca nu sunt ok in trim3. computerlove

Mancarimile sunt pe exterior, dar si secretia e modificata..am mai avut episoade de candida anii trecuti, si sunt cam sigura ca asta e...la bai am renuntat de cand am ramas, fac doar dus..
Anitta76
Scris: Friday, November 1, 2019 1:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/11/2018
Fetelor voi ati bagat la masina si lateralele ptr patut odata cu lenjeria? Si la cate grade le-ati spalat? Multumesc computerlove
Andra09
Scris: Friday, November 1, 2019 3:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Toate odata le voi baga dar cred ca doar la 30-40 grade.
Azi am avut o stare tare ciudata, am avut un usor disconfort continuu în lateralele burtici si nu ma lasa decât daca stau în fund sau în picioare. Am facut un dus cald si m-a mai lasat, dar cred ca e de la pozitia bebelinei ca de câte ori misca ma cam doare... Off ca nu trec mai repede zilele astea...
Nella
Scris: Friday, November 1, 2019 4:09 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Anitta76 wrote:
Fetelor voi ati bagat la masina si lateralele ptr patut odata cu lenjeria? Si la cate grade le-ati spalat? Multumesc computerlove

Eu am spalat tot ce am avut pt fata la programul de bumbac la 40° cu clatire dubla, apoi am calcat cu abur mult toate lucru?oarele, chiar ?i pe cele sensibile le-am ?inut mai la distanta ?i am dat câteva jeturi de abur.
BC1828
Scris: Friday, November 1, 2019 4:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/6/2018
Noi azi am montat patu?ul...Hilar coeur mi-a dat asa o stare de binelove
Urmeaza sa spal hainutele zilele urmatoare la fel si paturicile,cearșafurile etc iar la urma imi las bagajul pt maternitate
Va pupcomputerlove
Andra09
Scris: Friday, November 1, 2019 5:21 PM
Nivel

BC1828 wrote:
Urmeaza sa spal hainutele zilele urmatoare la fel si paturicile,cear?afurile etc iar la urma imi las bagajul pt maternitate
Va pupcomputerlove

Love ce frumos! Eu sunt tot pe dos ras am început cu bagajul.
BC1828
Scris: Friday, November 1, 2019 6:46 PM
Nivel

Andra09 wrote:

Lasa nu conteaza,important e ca te-ai apucat...ordinea mai poate variaLol
Cheek Kiss
Nella
Scris: Friday, November 1, 2019 8:30 PM
Nivel

BC1828 wrote:
Urmeaza sa spal hainutele zilele urmatoare la fel si paturicile,cear?afurile etc iar la urma imi las bagajul pt maternitate
Va pupcomputerlove

?tiu ce sim?i computerlove la fel am sim?it ?i eu când am montat patu?ul. Apoi alte emo?ii când am spalat ?i calcat hainu?ele, apoi când am cumparat cele necesare pt spital. Deci o ?inem din emo?ii în emotiicoeur
BC1828
Scris: Friday, November 1, 2019 9:53 PM
Nivel

Nella wrote:

?tiu ce sim?i computerlove la fel am sim?it ?i eu când am montat patu?ul. Apoi alte emo?ii când am spalat ?i calcat hainu?ele, apoi când am cumparat cele necesare pt spital. Deci o ?inem din emo?ii în emotiicoeur

Asa e...emotii peste emotiicomputerlove
Cand ma gandesc ca, cu ajutorul Bunului Dumnezeu Hands luna viitoare e marea intalnire cu puiul meu atunci ma iau si mai multe emotii Hilar coeur
Andra09
Scris: Saturday, November 2, 2019 2:22 PM
Nivel

Eu sunt internata, nu am contrac?ii dar durerea de ieri a devenit mai puternica ?i nu a cedat nici la no-spa, indometacin sau algifen asa ca am plecat la Cluj. Acum sunt bine si eu si pitica, care a ajuns la 1980g Love. Ma tine pt monitorizare pana luni si sper sa îsi mute pozitia bebelina ca sta cu funduletul pe bazinul meu si preseaza nervii.
Nella
Scris: Saturday, November 2, 2019 2:54 PM
Nivel

Andra09 wrote:
Eu sunt internata, nu am contrac?ii dar durerea de ieri a devenit mai puternica ?i nu a cedat nici la no-spa, indometacin sau algifen asa ca am plecat la Cluj. Acum sunt bine si eu si pitica, care a ajuns la 1980g Love. Ma tine pt monitorizare pana luni si sper sa îsi mute pozitia bebelina ca sta cu funduletul pe bazinul meu si preseaza nervii.

Sanatate multa!!! Sa revii cu vesti bune cat de curând.
maria2013
Scris: Saturday, November 2, 2019 2:55 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Andra09 wrote:

Mie mi se pare normal sa începi cu bagajul! La o adica, asta e primul de care ai nevoie!
maria2013
Scris: Saturday, November 2, 2019 2:56 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Andra09 wrote:

Sanatate multa! Sa vii tot cu vesti grozave!
Adina Mariana
Scris: Saturday, November 2, 2019 3:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Andra09 wrote:
Ce m-am speriat cand am citit ca esti internata.Sa mai stea bebelina la caldurica,sa nu ne faca surprize.Sanatate multa si numai binepupici
Anitta76
Scris: Saturday, November 2, 2019 5:06 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Andra09 wrote:

Sanatate multa! Si eu am niste dureri mai ascutite de cateva zile...sper sa fim ok toate si sa stea bebeii pana la termen! computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.