Gravidutele noastre dragi - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anitta76
Scris: Thursday, October 31, 2019 2:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/11/2018
BC1828 wrote:

Eu le voi spala cu Frosch - e pe genul bio(eco friendly) e cu aloe vera, potrivit pentru piele sensibila si e fara ingrediente nocive.Am auzit/citit doar recenzii pozitive.

Multumesc. De pe ce site ai comandat?pupici
Anitta76
Scris: Thursday, October 31, 2019 2:27 PM
Nivel

Andra09 wrote:
Fetelor daca va intereseaza, sunt reduceri pe H&m la hainute bounce

Am incercat si eu sa intru dar la majoritatea apare stoc epuizatCray
Ai idee daca ma duc in magazin mai gasesc ceva? Sau reducerile sunt doar pe site? Multumesc pupici
Georgy06
Scris: Thursday, October 31, 2019 2:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/26/2018
Buna fetelor! S-a confruntat cineva cu candida in ultimul trimestru? Cred ca asta se intampla de cateva zile, si mai am cateva zile pana la control..stiti vreun remediu naturist?Multumesc!
Andra09
Scris: Thursday, October 31, 2019 3:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Anitta76 wrote:

Am incercat si eu sa intru dar la majoritatea apare stoc epuizatCray
Ai idee daca ma duc in magazin mai gasesc ceva? Sau reducerile sunt doar pe site? Multumesc pupici

Chiar nu stiu, nu am mai întrat în magazine de aproape 5 luni.
BC1828
Scris: Thursday, October 31, 2019 3:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/6/2018
Georgy06 wrote:
Buna fetelor! S-a confruntat cineva cu candida in ultimul trimestru? Cred ca asta se intampla de cateva zile, si mai am cateva zile pana la control..stiti vreun remediu naturist?Multumesc!

Pe mine personal ma calmau baile de sezut caldu?e cu apa cu bicarbonat.Faceam cate 3-4 bai de acestea pe zi si considerabil se reducea senzatia de arsura/mancarime
Multa sanatate iti doresc
BC1828
Scris: Thursday, October 31, 2019 3:48 PM
Nivel

Anitta76 wrote:

Multumesc. De pe ce site ai comandat?pupici

Cu drag pupici
Eu il cumpar din magazin fizic DM ,insa cred ca si online pe emag se gaseste daca nu ma insel
Adina Mariana
Scris: Thursday, October 31, 2019 4:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Anitta76 wrote:
Fetelor voi cu ce ati spalat hainutele bebeilor? Cand am mai intrebat mi s-a spus de teo bebe dar eu nu prea gasesc sa cumpar...in ce magazine se gaseste?campfire
Si eu initial cu Teo bebe am vrut dar m-am razgandit ca am vazut la o cunostinta ce frumos miros hainele si sunt pufoase fara balsam cu Ariel baby asa ca am ramas pe Ariel si sunt multumitapupici
Anitta76
Scris: Thursday, October 31, 2019 4:30 PM
Nivel

BC1828 wrote:

Pe mine personal ma calmau baile de sezut caldu?e cu apa cu bicarbonat.Faceam cate 3-4 bai de acestea pe zi si considerabil se reducea senzatia de arsura/mancarime
Multa sanatate iti doresc

Nu stiu ce sa zic de baile astea in trim3, am auzit ca in general e bine sa eviti si dusul/baia in cada, este mai bine sa le faci din picioare in trim3 ptr ca poti provoca contractii si naste prematur. Am auzit de la o cunostinta lucrul asta, nu stiu daca este sau nu adevarat dar eu am evitat baia de sezut de cand am ramas însarcinata. Va pupcomputerlove
Anitta76
Scris: Thursday, October 31, 2019 4:31 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Si eu initial cu Teo bebe am vrut dar m-am razgandit ca am vazut la o cunostinta ce frumos miros hainele si sunt pufoase fara balsam cu Ariel baby asa ca am ramas pe Ariel si sunt multumitapupici

Ms Adina. Eu initial m-am gandit la teo bebe ptr ca ar fi antialergic si sa nu am vreun bebe preten?ios. Pupicicomputerlove
Anitta76
Scris: Thursday, October 31, 2019 4:32 PM
Nivel

BC1828 wrote:

Cu drag pupici
Eu il cumpar din magazin fizic DM ,insa cred ca si online pe emag se gaseste daca nu ma insel

Ms ptr raspuns computerlove
Anitta76
Scris: Thursday, October 31, 2019 4:36 PM
Nivel

Georgy06 wrote:

Esti sigura ca e candida? Mancarimea este pe dinafara sau pe dinauntru? Eu mai folosesc lactacyd gel ca sa nu am probleme dar este ptr exterior, ptr mancarimile dinauntru nu stiu ce sa zic ca nu am folosit nimic naturist, cand am avut probleme nu eram însarcinata si bagam cate un ovul cervugid, dar nu e recomandat in sarcina! Mai bine ii trimiti un mesaj medicului sa il intrebi ce ai putea sa iei ptr ca e naspa senzatia, si dupa parerea mea sa nu faci bai de sezut, am auzit ca nu sunt ok in trim3. computerlove
Andra09
Scris: Thursday, October 31, 2019 5:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Georgy06 wrote:

Naturist nu stiu, doctorul mi-a dat canesten gyn sub forma de ovul.
BC1828
Scris: Thursday, October 31, 2019 5:32 PM
Nivel

Anitta76 wrote:

Nu stiu ce sa zic de baile astea in trim3, am auzit ca in general e bine sa eviti si dusul/baia in cada, este mai bine sa le faci din picioare in trim3 ptr ca poti provoca contractii si naste prematur. Am auzit de la o cunostinta lucrul asta, nu stiu daca este sau nu adevarat dar eu am evitat baia de sezut de cand am ramas însarcinata. Va pupcomputerlove

Nici eu nu am mai facut baie in cada de cand am aflat ca e bebe in burtica.Fac doar dus in picioare ...
Eu am facut candida in sapt 13 si am primit canesten gyn ovule tratament pt 3 zile insa baile cu bicarbonat de care am zis le-am facut pe vremea cand nu eram însarcinata.
Adina Mariana
Scris: Thursday, October 31, 2019 6:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Anitta76 wrote:

Ms Adina. Eu initial m-am gandit la teo bebe ptr ca ar fi antialergic si sa nu am vreun bebe preten?ios. Pupicicomputerlove
Si eu m-am gandit la asta dar dupa cum a spus si sotul meu...incercam sa ne comportam normal cu produse normale ca atunci cand renuntam la ele sa nu fie probleme.Daca este alergic macar stiam si tratam nu ne aflam ca dupa ce renuntam la Teo bebe sa il apuce toate.In ideea asta am renuntat sa fim atata de precautisic
AlexandraRr
Scris: Thursday, October 31, 2019 7:04 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
BC1828 wrote:

Cu drag pupici

Este si in carrefour, Anitta pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.