Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Fetelor voi cu ce ati spalat hainutele bebeilor? Cand am mai intrebat mi s-a spus de teo bebe dar eu nu prea gasesc sa cumpar...in ce magazine se gaseste? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Andra09 wrote: Încep sa nu mai am rabdare... Saptamânile trecute treceau mai repede, acum parca trec cu încetinitorul. Am emotii si sunt tare nerabdare.
La fel simt si eu... De saptamana trecuta incoace parca nu mai trece timpul,si devin tot mai nerabdatoare sa imi tin puiul in brate Am si emotii cu privire la spital (niciodata nu am fost internata) ?i mi-e oarecum groaza. |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Anitta76 wrote:Fetelor voi cu ce ati spalat hainutele bebeilor? Cand am mai intrebat mi s-a spus de teo bebe dar eu nu prea gasesc sa cumpar...in ce magazine se gaseste? Eu din carrefour il iau |
|
| AlexandraRr wrote: Eu din carrefour il iau
Dar este la standul ptr copii sau la cel cu detergenti normali? Multumesc |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Anitta76 wrote:Fetelor voi cu ce ati spalat hainutele bebeilor? Cand am mai intrebat mi s-a spus de teo bebe dar eu nu prea gasesc sa cumpar...in ce magazine se gaseste? Eu am cumparat de pe bebe tei, în Carrefour am mai gasit, în rest este destul de greu de gasit ?i nu în?eleg de ce. Sunt prietene care ai folosit cu mare succes ariel bebe, restul cica nu sunt ok la cura?at, pareri adunate de la mai multe mamici |
|

| Anitta76 wrote:Dar este la standul ptr copii sau la cel cu detergenti normali? Multumesc La standul de detergen?i lichid, intai sunt cele pt bebe, cele bio ?i apoi cele normale. Cel pu?in asa este la noi în ora? aranjat. |
|
| Nella wrote: La standul de detergen?i lichid, intai sunt cele pt bebe, cele bio ?i apoi cele normale. Cel pu?in asa este la noi în ora? aranjat.
Iti multumesc! |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Anitta76 wrote:Dar este la standul ptr copii sau la cel cu detergenti normali? Multumesc Pana acum 1 luna era la copii, vis a vis de scutece, acum este la detergenti pus, intai detergentul pentru copii apoi cel normal. Eu am folosit si pudra si lichid si sunt ok.
De cand am inceput diversificarea mai folosesc uneori spray prespalare de la Frosch. Foaaaarte bun este, nu am avut pana acum pete pe care sa nu le scoata (inclusiv ulei si pete de mancare tinuta 2-3 zile pe haine cand nu am timp sa le clatesc imediat ). Au si detergent si vreau sa cumpar sa incerc, am citit multe recenzii pozitive. |
|

| Anitta76 wrote:Iti multumesc! Cu mult drag! |
|

Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Anitta76 wrote:Fetelor voi cu ce ati spalat hainutele bebeilor? Cand am mai intrebat mi s-a spus de teo bebe dar eu nu prea gasesc sa cumpar...in ce magazine se gaseste? Eu le voi spala cu Frosch - e pe genul bio(eco friendly) e cu aloe vera, potrivit pentru piele sensibila si e fara ingrediente nocive.Am auzit/citit doar recenzii pozitive. |
|

Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Anitta76 wrote:Draga mea tocmai am retrait oarecum sentimentul alaturi de tine...pe la 12 saptmani am patit la fel si am mers plangand la medic dar totul a fost bine si uite ca mai am putin. Stai linistita in pat si odihneste-te ca va fi bine!
Scuze daca iti readuc aminte de perioade neplacute. Si eu tot aproape plângând si tremurând toata am plecat la doctor. Ai avut scurgerile mai multe zile? Eu am avut ieri. A fost si un cheag mic si maro cu negru, dar cât un vârf de unghie. Scuzati comparatia, era cu o muc 
Azi am vazut secretie normala si alba / transparenta. Incerc sa gândesc pozitiv desi am o stare de imi vine sa plâng |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| kryssu92 wrote:Scuze daca iti readuc aminte de perioade neplacute. Si eu tot aproape plângând si tremurând toata am plecat la doctor. Ai avut scurgerile mai multe zile? Eu am avut ieri. A fost si un cheag mic si maro cu negru, dar cât un vârf de unghie. Scuzati comparatia, era cu o muc  Azi am vazut secretie normala si alba / transparenta. Incerc sa gândesc pozitiv desi am o stare de imi vine sa plâng Daca te ajuta cu ceva, sa sti ca eu de exemplu am avut câteva saptamâni tot la câteva zile câte o zi în care ori aveam pete maronii ori secretie normala dar cu firicele maronii în ea. Si pe langa asta, usor disconfort sub burtica de îmi era teama sa si stranut. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Fetelor daca va intereseaza, sunt reduceri pe H&m la hainute |
|
| kryssu92 wrote:Scuze daca iti readuc aminte de perioade neplacute. Si eu tot aproape plângând si tremurând toata am plecat la doctor. Ai avut scurgerile mai multe zile? Eu am avut ieri. A fost si un cheag mic si maro cu negru, dar cât un vârf de unghie. Scuzati comparatia, era cu o muc  Azi am vazut secretie normala si alba / transparenta. Incerc sa gândesc pozitiv desi am o stare de imi vine sa plâng Nu face nimic eu chiar nu imi amintesc cu groaza! Ba chiar sunt fericita ca a fost doar atat si mai multe persoane mi-au zis ca este posibil sa fi fost perioada cand in mod normal venea ciclul insa nu prea am crezut mai ales ca stiam de la control ca placenta este joasa, si de acolo si scurgerea. Am avut doar o singura data pe hartie, a fost maro si un punct mai maricel rosu, eu de la rosu m-am speriat mai mult ptr ca parea pur si simpu sange...dar a fost bine in final! Eu zic sa stai linistita daca ai mers la doctor si e totul ok si asteapta cumin?ica morfologia. Asteptam sa ne spui cum a fost Am avut si eu niste emotii la morfo, ca a fost exact dupa scurgere, la o saptamana si ceva, dar le-am avut degeaba ca bebe era atat de bine ca am inceput sa plang Te pup |
|
| Andra09 wrote:Fetelor daca va intereseaza, sunt reduceri pe H&m la hainute Multumiiim! |
|
|