Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| BC1828 wrote:Fetelor eu vin cu o intrebare destul de aiurea...oare e prea devreme sa ma apuc acum in weekend de spalatul hainutelor, prosoapelor etc.? Initial am zis ca ma apuc de sapt asta,apoi m-am razgândit acum iar ma sucesc... Acum 2 sapt am spalat ?i eu toate lucru?oarele, am calcat o buna parte din ele, deja am organizat ?i 3 rafturi în dulapior. Ma mai a?teapta 2 teancuri la calcat ?i de aranjat în dulap, dar acuma simt f obosita ?i o sa mai amân pt vreo 2 zile. Deci nu este devreme, ai sa vezi cu timpul ca obose?ti ?i nu po?i sta f mult în picioare, apoi trebuie facut ?i bagajul tau...al meu înca a?teapta sa fie facut |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Nella wrote:Acum 2 sapt am spalat ?i eu toate lucru?oarele, am calcat o buna parte din ele, deja am organizat ?i 3 rafturi în dulapior. Ma mai a?teapta 2 teancuri la calcat ?i de aranjat în dulap, dar acuma simt f obosita ?i o sa mai amân pt vreo 2 zile. Deci nu este devreme, ai sa vezi cu timpul ca obose?ti ?i nu po?i sta f mult în picioare, apoi trebuie facut ?i bagajul tau...al meu înca a?teapta sa fie facut Multumesc pt "sfat"...atunci ma voi apuca si eu, pentru ca oricum nu voi putea calca tot într-o singura zi,deoarece ma ia cu dureri de spate daca stau mult in picioare. Spor la treaba iti doresc si ?ie |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| BC1828 wrote:Multumesc pt "sfat"...atunci ma voi apuca si eu, pentru ca oricum nu voi putea calca tot într-o singura zi,deoarece ma ia cu dureri de spate daca stau mult in picioare. Spor la treaba iti doresc si ?ie Eu am avut ?i crampe în burta de la statul în picioare, de aia zic ca nu este târziu sa te apuci de ele,plus ca de fapt este nevoie de abur mult, decât de calcatul propriu-zis ?i atunci trebuie sa le la?i ?i uscat ?i abia apoi la dulap, deci ia destul timp... Cu tot dragul ?i mul?umesc si eu, trebuie sa ma mobilizez zilele astea ca sa fiu sigura ca îs cu toate gata la timp. |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Anitta76 wrote:Fetelor, ca tot ati deschis subiectul  stiu ca l-am mai deschis si eu mai demult dar tot nu sunt lamurita...Cele care veti naste la privat aveti bagaj de maternitate? Sau gentuta ceva? Si daca da ce puneti in el?? Eu ma gandesc sa iau cateva hainute ptr bebe ptr scos din maternitate (sau astea le va aduce sotul) perie de par, pasta de dinti, periuta, prosop de baie, adica cele mai intime lucruri, macar la astea ma gândesc...lenjerie intima, si nici nu stiu ptr ca in contract scrie obiecte de uz personal, enumera cateva, dupa care scrie ,,etc." Oare ce o include acel ,,etc."? Sa merg totusi acolo sa intreb sau sa le trimit un mail? Dar ma gandesc ca poate voi care ati trecut pe acolo sau urmeaza sa treceti stiti mai bine, totusi sa ma documentez putin inainte ca sa nu ma fac de ras Va pup
Buna,
Eu sm nascut la RM si am avut totul inclus, si lenjerie intima de unica folosinta (zilnic primeam). Nici periuta de dinti nu am luat cu mine ca primeai de acolo. Bebe a primit haine din maternitate. Doar la externare trebuie sa ai hainute....doar ca la mine sotul mi-a luat din greseala punga lui cu haine si la intoarcere l-am infasat intr-un prosop ce il aveam in landou pregatit . Am avut vizite si am primit diverse, iar sotul mi-a incurcat pungile Norocul nostru a fost ca in ziua respectiva era ffff cald si nu aceam nevoie de haine groase. Deci a fost bine intr-un final |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| simmo wrote:Buna, Eu sm nascut la RM si am avut totul inclus, si lenjerie intima de unica folosinta (zilnic primeam). Nici periuta de dinti nu am luat cu mine ca primeai de acolo. Bebe a primit haine din maternitate. Doar la externare trebuie sa ai hainute....doar ca la mine sotul mi-a luat din greseala punga lui cu haine si la intoarcere l-am infasat intr-un prosop ce il aveam in landou pregatit  . Am avut vizite si am primit diverse, iar sotul mi-a incurcat pungile Norocul nostru a fost ca in ziua respectiva era ffff cald si nu aceam nevoie de haine groase. Deci a fost bine intr-un final
chiar ma gandeam sa nu las pe mana sotului lucrul asta important La noi o sa fie si frig si maternitatea este destul de departe de casa asa ca ma mai gandesc daca sa le iau eu cu mine la internare
|
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Anitta, eu tot un sot care incurca borcanele am asa ca am lasat punguta cu hainele de externare ale copilului si ale mele in masina cand am mers la internare, sa fiu sigura ca nu le uita/incurca si ce crezi? A venit cu mana goala sa ne ia desi ii spusesem cu maxim 30 de minute inainte sa nu uite hainele. a trebuit sa se intoarca la masina dar noroc ca erau in masina si nu acasa :))) |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| Andra09 wrote:Doamne fereste! As prefera sa nasc în strada decât acolo. Sarcina asta am fost decât la Cluj, la conf. Dr. Diculescu la clinica, dar de nascut, la Stanca. Mai am 36 zile pana scoate cerclajul  . Voi sunteti bine? A mai crescut bebelina? Este bine, a mutat-o pe post terapie intensiva, are 1140g dar mai are mici problemute de prematuri, satura?ia în oxigen mai scade ?i cu lapticul pana se împrietene?te, tot se mai baloneaza. Cu rabdare sper sa fie bine :). |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| BC1828 wrote:Fetelor eu vin cu o intrebare destul de aiurea...oare e prea devreme sa ma apuc acum in weekend de spalatul hainutelor, prosoapelor etc.? Initial am zis ca ma apuc de sapt asta,apoi m-am razgândit acum iar ma sucesc... Cred ca ar fi numai buna perioada, daca mai astepti e posibil sa îti fie greu sa stai atât în picioare. Eu saptamâna viitoare am în plan, nu de alta, dar sa termin odata bagajele pt spital. |
|

| Nella wrote:Te cred ?i noi era sa o ratam din mai multe cauze, dar uite totu?i ca am reu?it. O sa face?i cu bebita în brate ?i la fel de emo?ionata va fi ?edin?a. Încep sa nu mai am rabdare... Saptamânile trecute treceau mai repede, acum parca trec cu încetinitorul. Am emotii si sunt tare nerabdare. |
|

| eugeia wrote: Este bine, a mutat-o pe post terapie intensiva, are 1140g dar mai are mici problemute de prematuri, satura?ia în oxigen mai scade ?i cu lapticul pana se împrietene?te, tot se mai baloneaza. Cu rabdare sper sa fie bine :). Cu fiecare zi care trece, sunteti tot mai aproape de externare. Ai o fetita tare puternica si luptatoare. |
|
|
Si de noi maternitatea era departe, asa ca nu avea sens sa duca dupa hainute. Noroc ca am pastrat landoul cu mine in rezerva ca in el aveam prosopelul special luat pentru bebe. Si asa am transpirat pana acasa, asa de cald a fost.
O alta maxima la noi a fost cu laptele. Eu nu eram pregatita pentru cezariana, cu gandul la naturala si ca laptele vine repede...dar nu a fost asa. Cand am iesit din maternitate inca nu curgea; cand am ajuns acasa spre seara am inceput sa am sanii angorjati, dar tot nu curgea. Ideea este ca inainte sa ma externez i-am dat lui bebe biberon stiind ca se hranesc la 3h. Probabil drumul l-a obosit ca am ajuns acasa si in 10 minute a inceput haosul. O ora si jum am stat cu el la san, nu curgea, se enerva, plangea, iar in timpul asta sotul era dupa lapte sa cumpere. Ideea este ca in visele mele era ca ii dau lui bebe san, dar el saracutul nu tragea nimic de la mine. Macar am avut inspiratia sa intreb in maternitate cu ce l-au hranit ca sa merg pe acelasi. |
|
| kryssu92 wrote: Simmo, eu iau femosun, daca nu le-a luat altcineva, eu le-as dori.
Buna,
Ti-am lasat mesaj in privat. |
|
| simmo wrote:Si de noi maternitatea era departe, asa ca nu avea sens sa duca dupa hainute. Noroc ca am pastrat landoul cu mine in rezerva ca in el aveam prosopelul special luat pentru bebe. Si asa am transpirat pana acasa, asa de cald a fost. O alta maxima la noi a fost cu laptele. Eu nu eram pregatita pentru cezariana, cu gandul la naturala si ca laptele vine repede...dar nu a fost asa. Cand am iesit din maternitate inca nu curgea; cand am ajuns acasa spre seara am inceput sa am sanii angorjati, dar tot nu curgea. Ideea este ca inainte sa ma externez i-am dat lui bebe biberon stiind ca se hranesc la 3h. Probabil drumul l-a obosit ca am ajuns acasa si in 10 minute a inceput haosul. O ora si jum am stat cu el la san, nu curgea, se enerva, plangea, iar in timpul asta sotul era dupa lapte sa cumpere. Ideea este ca in visele mele era ca ii dau lui bebe san, dar el saracutul nu tragea nimic de la mine. Macar am avut inspiratia sa intreb in maternitate cu ce l-au hranit ca sa merg pe acelasi. Si visul meu este sa alaptez...acum sa vedem ce-o fi... Tu nu ai avut deloc? |
|
| AlexandraRr wrote:Anitta, eu tot un sot care incurca borcanele am asa ca am lasat punguta cu hainele de externare ale copilului si ale mele in masina cand am mers la internare, sa fiu sigura ca nu le uita/incurca  si ce crezi? A venit cu mana goala sa ne ia desi ii spusesem cu maxim 30 de minute inainte sa nu uite hainele. a trebuit sa se intoarca la masina  dar noroc ca erau in masina si nu acasa :))) Cred ca si emotiile isi spun cuvantul |
|
| Anitta76 wrote:Si visul meu este sa alaptez...acum sa vedem ce-o fi... Tu nu ai avut deloc?
Si-a dat drumul dupa 6 zile, dar nu am suficient. Ii dau mixt. A mai fost o perioada de 2 zile cand iar nu a curs, iar si-a revenit...o tot tin asa :( Sper sa ma mai tina ceva si pe mine. Acum, cat o fi sa vina e bine si asa. Iau pastilute, beau ceai, dar nu cred ca se va regla lactatia. |
|
|