Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Va multumesc mult fetelor pentru raspunsuri! Si eu o sa pun sotul sa aduca hainutele ptr externare, deci eu o sa merg cu o mica gentuta si cu bebe bineinteles!
|
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Nea?a burtici ?i mamici! Ieri am avut consultul ginecologic ?i cel hematologic. Incep cu partea mai pu?in placuta pt mine: am primit doza de 0,8 de clexane . Am stat 3 ore pe lânga u?a doctori?ei. Am intrat la ea dupa juma de ora, restul timpului am a?teptat re?eta ?i scrisoarea medicala (pe care nu am primit-o din cauza aglomera?iei, asa ca voi merge peste alte 2 sapt dupa ea). Dupa atâta a?teptare, a început umblatura dupa tratament, abia la a 5a farmacie am gasit... Am mers ?i la controlul ginecologic ?i acolo s-au decalat programarile, dar macar condi?iile de a?teptare erau net superioare, în spital mirosea a toate cele la sec?ia de hematologie, în clinica era o placere sa a?tep?i, doar ca nervii mei erau tare întin?i . Doctorul nu a fost deloc incantat de marirea dozei pt ca riscul de hemoragie este mai mare ?i ceva mai greu de gestionat. Drept urmare pe 1 sau 2 decembrie ma ca interna pt.a sta 48 de ore sub observare dupa ce oprim clexane ?i abia dupa asta va face cezariana... Fata are circulara de cordon ?i deja are 2480 de gr. Nu mi-a mai facut poza 4 d ?i sincer zic ca abia a?teptam sa îi vad mutricica, dar nu a fost sa fie, era tare agitata ?i nu a vrut sa stea la fotografiat. Daca pana acum aveam o speran?a ca poate o sa încercam natural, acum e clar ca undeva pe 3 sau 4 decembrie va fi marea întâlnire. Nu ?tiu ce sa ma sperie mai mult acum, statul în spital aproape o sapt, opera?ia sau toate la un loc. Mai am un teanc de prosoape ?i prosopele ?i lenjeria de calcat ?i de pus lucrurile în bagaj. De acum mi-am propus sa stau cât mai mult în pat ca sa nu îi favorizez venirea înainte de termen. Acum sa ma laud, duminica am fost la nunta ?i am rezistat eroic pana la 1 noaptea, am ciugulit din toate ?i nu mi-a fost rau, dar înainte ?i dupa nunta iar am varsat, au revenit gre?urile alea nasoale. Luni am facut ?edin?a foto, ini?ial trebuia sa mergem la padure, dar vremea s-a stricat, a fost frig ?i ceata ?i am ramas în studio, sincera sa fiu a fost mult mai ok pt ca am schimbat 3 ?inute, 1 a mea de acasa, de zi ?i 2 de la studio. Am facut drumuri multe la toaleta, curgeau apele pe mine, dar am rezistat eroic o ora ?i jum. Cam astea sunt nouta?ile bune ?i mai pu?in bune. Va pup! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Se pare ca eternitatea mea s-a mic?orat. Am scurgeri maronii si am fugit la doctor. Ma rog doar sa fie bine |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| Andra09 wrote: Am urmatorul control pe 19 noiembrie si atunci hotaram, pt ca la 30 de saptamani inca nu era intoarsa. Iar medicul a fost pitin sceptic ca se v-a intoarce, pt ca eu stau mai mult in pat si cica se intorc mai greu asa. Firul de cerclaj mi-l scoate pe 6-7 decembrie, sper sa nu fie micuta grabita pana atunci.
Tu unde o sa nasti, banuiesc ca nu la Bistri?a :)..? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| eugeia wrote: Tu unde o sa nasti, banuiesc ca nu la Bistri?a :)..?
Doamne fereste! As prefera sa nasc în strada decât acolo. Sarcina asta am fost decât la Cluj, la conf. Dr. Diculescu la clinica, dar de nascut, la Stanca. Mai am 36 zile pana scoate cerclajul . Voi sunteti bine? A mai crescut bebelina? |
|

| kryssu92 wrote:Se pare ca eternitatea mea s-a mic?orat. Am scurgeri maronii si am fugit la doctor. Ma rog doar sa fie bine
Doamne ajuta sa fie bine! Si eu am tot avut scurgeri, din cauza placentei care pana la 18 saptamâni a stat binisor pe col. |
|

Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Bebe e bine, i-am auzit inimioara. Pentru prima data a fost liber la doctorul meu. Fara efort, fara contact sexual, si maresc doza de arefam la 3 pe zi. Ne vedem saptamâna viitoare la morfologie. Am murit si reînviat in decurs de o ora. kryssu92 attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| kryssu92 wrote:Bebe e bine, i-am auzit inimioara. Pentru prima data a fost liber la doctorul meu. Fara efort, fara contact sexual, si maresc doza de arefam la 3 pe zi. Ne vedem saptamâna viitoare la morfologie. Am murit si reînviat in decurs de o ora. Draga mea tocmai am retrait oarecum sentimentul alaturi de tine...pe la 12 saptmani am patit la fel si am mers plangand la medic dar totul a fost bine si uite ca mai am putin. Stai linistita in pat si odihneste-te ca va fi bine!
|
|

| kryssu92 wrote:Bebe e bine, i-am auzit inimioara. Pentru prima data a fost liber la doctorul meu. Fara efort, fara contact sexual, si maresc doza de arefam la 3 pe zi. Ne vedem saptamâna viitoare la morfologie. Am murit si reînviat in decurs de o ora.
Doamne ajuta ca e totul bine! Multa sanatate va doresc. |
|

| ce bine a crescut bebelina. O sa fie bine, nu mai aveti mult. Si eu mi-as fi dorit poze cu burtica, dar nu se poate, as risca prea mult. |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Nella wrote:Nea?a burtici ?i mamici! Ieri am avut consultul ginecologic ?i cel hematologic. Incep cu partea mai pu?in placuta pt mine: am primit doza de 0,8 de clexane  . Am stat 3 ore pe lânga u?a doctori?ei. Am intrat la ea dupa juma de ora, restul timpului am a?teptat re?eta ?i scrisoarea medicala (pe care nu am primit-o din cauza aglomera?iei, asa ca voi merge peste alte 2 sapt dupa ea). Dupa atâta a?teptare, a început umblatura dupa tratament, abia la a 5a farmacie am gasit... Am mers ?i la controlul ginecologic ?i acolo s-au decalat programarile, dar macar condi?iile de a?teptare erau net superioare, în spital mirosea a toate cele la sec?ia de hematologie, în clinica era o placere sa a?tep?i, doar ca nervii mei erau tare întin?i  . Doctorul nu a fost deloc incantat de marirea dozei pt ca riscul de hemoragie este mai mare ?i ceva mai greu de gestionat. Drept urmare pe 1 sau 2 decembrie ma ca interna pt.a sta 48 de ore sub observare dupa ce oprim clexane ?i abia dupa asta va face cezariana... Fata are circulara de cordon ?i deja are 2480 de gr. Nu mi-a mai facut poza 4 d ?i sincer zic ca abia a?teptam sa îi vad mutricica, dar nu a fost sa fie, era tare agitata ?i nu a vrut sa stea la fotografiat. Daca pana acum aveam o speran?a ca poate o sa încercam natural, acum e clar ca undeva pe 3 sau 4 decembrie va fi marea întâlnire. Nu ?tiu ce sa ma sperie mai mult acum, statul în spital aproape o sapt, opera?ia sau toate la un loc. Mai am un teanc de prosoape ?i prosopele ?i lenjeria de calcat ?i de pus lucrurile în bagaj. De acum mi-am propus sa stau cât mai mult în pat ca sa nu îi favorizez venirea înainte de termen. Acum sa ma laud, duminica am fost la nunta ?i am rezistat eroic pana la 1 noaptea, am ciugulit din toate ?i nu mi-a fost rau, dar înainte ?i dupa nunta iar am varsat, au revenit gre?urile alea nasoale. Luni am facut ?edin?a foto, ini?ial trebuia sa mergem la padure, dar vremea s-a stricat, a fost frig ?i ceata ?i am ramas în studio, sincera sa fiu a fost mult mai ok pt ca am schimbat 3 ?inute, 1 a mea de acasa, de zi ?i 2 de la studio. Am facut drumuri multe la toaleta, curgeau apele pe mine, dar am rezistat eroic o ora ?i jum. Cam astea sunt nouta?ile bune ?i mai pu?in bune. Va pup! Vai nella nu imi vine sa cred ce putin mai ai! Parca ieri ne spuneai rezultatul beta Multa, multa sanatate si intalnire magica la momentul potrivit! |
|

| Andra09 wrote: ce bine a crescut bebelina. O sa fie bine, nu mai aveti mult. Si eu mi-as fi dorit poze cu burtica, dar nu se poate, as risca prea mult. Te cred ?i noi era sa o ratam din mai multe cauze, dar uite totu?i ca am reu?it. O sa face?i cu bebita în brate ?i la fel de emo?ionata va fi ?edin?a. |
|

| Aleahim wrote:Vai nella nu imi vine sa cred ce putin mai ai! Parca ieri ne spuneai rezultatul beta Multa, multa sanatate si intalnire magica la momentul potrivit! Doamne ajuta sa fie bine!!! Am momente când nici nu îmi vine sa cred ce traiesc, sentimente de toate felurile,griji,bucurii, o perioada magica ce iti doresc din tot sufletul sa o traie?ti cât de curând. |
|

Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Fetelor eu vin cu o intrebare destul de aiurea...oare e prea devreme sa ma apuc acum in weekend de spalatul hainutelor, prosoapelor etc.? Initial am zis ca ma apuc de sapt asta,apoi m-am razgândit acum iar ma sucesc... |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| kryssu92 wrote:Se pare ca eternitatea mea s-a mic?orat. Am scurgeri maronii si am fugit la doctor. Ma rog doar sa fie bine
Kryssu... Si la mine au fost scurgeri maro. Era de la placenta joasa care apasa pe col. Dar la fel ca si tine, m-am speriat foarte tare. Ma bucur ca si tu esti ok si te-ai linistit.
|
|
|