Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Da ale mele ca sunt pt 0 luni |
|

| BC1828 wrote:Fetele care urmeaza sa nasca acum in decembrie in spital veti avea doar camasi de noapte(cu nasturi pt alaptare) sau si pijama cu pantalon.Eu mi-am cumparat 3 cama?i de noapte dar parca mi-a? pune si o pijama cu pantalon.(eu doar cu pantaloni dorm mereu,niciodata nu am folosit camasi de noapte,pt ca nu imi plac deloc) Eu mi-am pregatit tot 3 camasi dar imi iau si o pijama cu pantalon si o pereche de colanti cu un maieu ca am oroare de camasi... cum m-am ingrasat, am inceput sa am copane si nu e prea placut sa se frece pielea |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Andra09 wrote: Eu mi-am pregatit tot 3 camasi dar imi iau si o pijama cu pantalon si o pereche de colanti cu un maieu ca am oroare de camasi... cum m-am ingrasat, am inceput sa am copane si nu e prea placut sa se frece pielea Of trebuie si eu neaparat sa imi iau o pereche de colanti (tot asa de gravida) ca ce am avut, cu toate ca la coapse e ok insa la burta ma strânge deja.Acum in casa traiesc in pantaloni largi de pijama,si vai bine ii |
|

| BC1828 wrote:Of trebuie si eu neaparat sa imi iau o pereche de colanti (tot asa de gravida) ca ce am avut, cu toate ca la coapse e ok insa la burta ma strânge deja.Acum in casa traiesc in pantaloni largi de pijama,si vai bine ii Pai tot de gravide si eu ca alti nu ma incap si inca nu e sigur daca imi face cezariana si sa fie larguti sus. |
|

| Andra09 wrote:Pai tot de gravide si eu  ca alti nu ma incap si inca nu e sigur daca imi face cezariana si sa fie larguti sus. Chiar urma sa te intreb daca vei naste natural sau prin cezariana..dar din cate inteleg inca nu se stie.La urma urmei conteaza sa fie sanato?i bebelusii oricum ar veni pe lume iar noi deasemenea |
|

| BC1828 wrote:Chiar urma sa te intreb daca vei naste natural sau prin cezariana..dar din cate inteleg inca nu se stie.La urma urmei conteaza sa fie sanato?i bebelusii oricum ar veni pe lume iar noi deasemenea Am urmatorul control pe 19 noiembrie si atunci hotaram, pt ca la 30 de saptamani inca nu era intoarsa. Iar medicul a fost pitin sceptic ca se v-a intoarce, pt ca eu stau mai mult in pat si cica se intorc mai greu asa. Firul de cerclaj mi-l scoate pe 6-7 decembrie, sper sa nu fie micuta grabita pana atunci. |
|

| Andra09 wrote: Am urmatorul control pe 19 noiembrie si atunci hotaram, pt ca la 30 de saptamani inca nu era intoarsa. Iar medicul a fost pitin sceptic ca se v-a intoarce, pt ca eu stau mai mult in pat si cica se intorc mai greu asa. Firul de cerclaj mi-l scoate pe 6-7 decembrie, sper sa nu fie micuta grabita pana atunci.
Doamne ajuta sa fie totul bine Important e sa vina sanatoasa pe lume |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Andra09 wrote:Da ale mele ca sunt pt 0 luni Aoleeuuu Sper macar in primele zile sa i le dau |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Fetelor, ca tot ati deschis subiectul stiu ca l-am mai deschis si eu mai demult dar tot nu sunt lamurita...Cele care veti naste la privat aveti bagaj de maternitate? Sau gentuta ceva? Si daca da ce puneti in el?? Eu ma gandesc sa iau cateva hainute ptr bebe ptr scos din maternitate (sau astea le va aduce sotul) perie de par, pasta de dinti, periuta, prosop de baie, adica cele mai intime lucruri, macar la astea ma gândesc...lenjerie intima, si nici nu stiu ptr ca in contract scrie obiecte de uz personal, enumera cateva, dupa care scrie ,,etc." Oare ce o include acel ,,etc."? Sa merg totusi acolo sa intreb sau sa le trimit un mail? Dar ma gandesc ca poate voi care ati trecut pe acolo sau urmeaza sa treceti stiti mai bine, totusi sa ma documentez putin inainte ca sa nu ma fac de ras Va pup |
|

| Anitta76 wrote:Fetelor, ca tot ati deschis subiectul  stiu ca l-am mai deschis si eu mai demult dar tot nu sunt lamurita...Cele care veti naste la privat aveti bagaj de maternitate? Sau gentuta ceva? Si daca da ce puneti in el?? Eu ma gandesc sa iau cateva hainute ptr bebe ptr scos din maternitate (sau astea le va aduce sotul) perie de par, pasta de dinti, periuta, prosop de baie, adica cele mai intime lucruri, macar la astea ma gândesc...lenjerie intima, si nici nu stiu ptr ca in contract scrie obiecte de uz personal, enumera cateva, dupa care scrie ,,etc." Oare ce o include acel ,,etc."? Sa merg totusi acolo sa intreb sau sa le trimit un mail? Dar ma gandesc ca poate voi care ati trecut pe acolo sau urmeaza sa treceti stiti mai bine, totusi sa ma documentez putin inainte ca sa nu ma fac de ras Va pup Eu voi naste la stat asa ca voi încerca sa nu iau toata casa cu mine . La privat depinde, sunt locuri unde nici macar periuta de dinti, lenjerie sau absorbante nu ai nevoie, ca ai absolut tot oferit de ei. Cred ca cel mai bine trimiti mail si iti trimit ei exact, sa nu fi luata prin surprindere. |
|

| Anitta76 wrote:Fetelor, ca tot ati deschis subiectul  stiu ca l-am mai deschis si eu mai demult dar tot nu sunt lamurita...Cele care veti naste la privat aveti bagaj de maternitate? Sau gentuta ceva? Si daca da ce puneti in el?? Eu ma gandesc sa iau cateva hainute ptr bebe ptr scos din maternitate (sau astea le va aduce sotul) perie de par, pasta de dinti, periuta, prosop de baie, adica cele mai intime lucruri, macar la astea ma gândesc...lenjerie intima, si nici nu stiu ptr ca in contract scrie obiecte de uz personal, enumera cateva, dupa care scrie ,,etc." Oare ce o include acel ,,etc."? Sa merg totusi acolo sa intreb sau sa le trimit un mail? Dar ma gandesc ca poate voi care ati trecut pe acolo sau urmeaza sa treceti stiti mai bine, totusi sa ma documentez putin inainte ca sa nu ma fac de ras Va pup Eu nasc in Germania si aici de asemenea se primeste tot din spital inclusiv hainutele pt bebe.Insa totusi si eu imi fac un bagaj mic unde voi pune exact ce ai enumerat tu mai sus.Ma simt mai confortabil de exemplu cu prosoapele mele... |
|

| BC1828 wrote:Doamne ajuta sa fie totul bine Important e sa vina sanatoasa pe lume Doamne ajuta! Sincer nu sunt fixata pe o idee, adica doar îmi doresc sa fie cât mai aproape de termen si sa fie sanatoasa. Am trecut prin nastere normala, cezariana nu stiu cu ce se manânca, dar sunt pregatita pentru ambele. |
|

Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| Anitta76 wrote:Fetelor, ca tot ati deschis subiectul  stiu ca l-am mai deschis si eu mai demult dar tot nu sunt lamurita...Cele care veti naste la privat aveti bagaj de maternitate? Sau gentuta ceva? Si daca da ce puneti in el?? Eu ma gandesc sa iau cateva hainute ptr bebe ptr scos din maternitate (sau astea le va aduce sotul) perie de par, pasta de dinti, periuta, prosop de baie, adica cele mai intime lucruri, macar la astea ma gândesc...lenjerie intima, si nici nu stiu ptr ca in contract scrie obiecte de uz personal, enumera cateva, dupa care scrie ,,etc." Oare ce o include acel ,,etc."? Sa merg totusi acolo sa intreb sau sa le trimit un mail? Dar ma gandesc ca poate voi care ati trecut pe acolo sau urmeaza sa treceti stiti mai bine, totusi sa ma documentez putin inainte ca sa nu ma fac de ras Va pup
Buna, eu am nascut la sanador, pot sa iti spun cum este acolo. Am avut asa, prosoape de diverse marimi care erau schimbate zilnic, halat, papuci, camasa de noapte care se schimba zilnic sau de cate ori era nevoie, sapun, pasta de dinti, periuta, sampon, gel de dus, uscator de par, cana si pahar, apa plata, zilnic ceai, daca voiai evident( de fructe sau din acela pentru stimularea lactatiei). Absorbante erau in dulapiorul acela de langa pat. Acum asta am reusit sa imi amintesc |
|
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Anitta76 wrote:Fetelor, ca tot ati deschis subiectul  stiu ca l-am mai deschis si eu mai demult dar tot nu sunt lamurita...Cele care veti naste la privat aveti bagaj de maternitate? Sau gentuta ceva? Si daca da ce puneti in el?? Eu ma gandesc sa iau cateva hainute ptr bebe ptr scos din maternitate (sau astea le va aduce sotul) perie de par, pasta de dinti, periuta, prosop de baie, adica cele mai intime lucruri, macar la astea ma gândesc...lenjerie intima, si nici nu stiu ptr ca in contract scrie obiecte de uz personal, enumera cateva, dupa care scrie ,,etc." Oare ce o include acel ,,etc."? Sa merg totusi acolo sa intreb sau sa le trimit un mail? Dar ma gandesc ca poate voi care ati trecut pe acolo sau urmeaza sa treceti stiti mai bine, totusi sa ma documentez putin inainte ca sa nu ma fac de ras Va pup Eu am nascut la privat...m am dus doar cu bebe la purtator ?i portofelul...nu am luat absolut nimic.Hainele de ie?it din spital mi le a adus so?ul în ziua externarii. |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Anitta76 wrote:Fetelor, ca tot ati deschis subiectul  stiu ca l-am mai deschis si eu mai demult dar tot nu sunt lamurita...Cele care veti naste la privat aveti bagaj de maternitate? Sau gentuta ceva? Si daca da ce puneti in el?? Eu ma gandesc sa iau cateva hainute ptr bebe ptr scos din maternitate (sau astea le va aduce sotul) perie de par, pasta de dinti, periuta, prosop de baie, adica cele mai intime lucruri, macar la astea ma gândesc...lenjerie intima, si nici nu stiu ptr ca in contract scrie obiecte de uz personal, enumera cateva, dupa care scrie ,,etc." Oare ce o include acel ,,etc."? Sa merg totusi acolo sa intreb sau sa le trimit un mail? Dar ma gandesc ca poate voi care ati trecut pe acolo sau urmeaza sa treceti stiti mai bine, totusi sa ma documentez putin inainte ca sa nu ma fac de ras Va pup Anitta, nu stiu unde vei naste (în ce oras). La mine a fost asa: Am avut sarcina cu risc, asa ca bagajul era pregatit de prin luna a saptea, cu toate cele, cu gândul ca as putea ajunge la spitalul judetean, unde nu primeam nimic! Slava Domnului, am nascut la termen (cezariana la cald), la spitalul privat la care e medicul meu - Isis, Constanta. Am luat cu mine aproape tot bagajoiul pregatit pt spitalul de stat, dar am folosit din el doar pasta si periuta de dinti, peria de par (astea nu le dadeau ei), gelul de dus, absorbante postanatale de la babyono (le recomand!!!!), caci ale lor erau prea mici (samu parca) si camasile mele de noapte (desi ale lor erau mai faine, dar cred ca a fost chestie emotionala, voiam sa simt ceva de acasa, probabil). În rest, am primit absolut orice am avut nevoie! Bineinteles, am luat si hainele pt bebe (doar în ziua externarii am imbracat-o într-un costumas diminea?a, apoi în altul când am plecat spre casa. În rest, a stat infasata. Scutece, cadouri, apa, mâncare...De la ei! Aaa! Am avut si dosarul urias cu analizele, telefon, încarcator. |
|
|