Gravidutele noastre dragi - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lori
Scris: Sunday, October 6, 2019 1:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/7/2014
Adina Mariana wrote:
Va tin la curent.Va multumesc fete dragipupici Cred ca inca mai dureaza,ma mai lasat de la magne b6.Este atat de nou totul..Noaptea ma durut destul de tare tot mijlocul si nu ma lasat de la nospa,cu toate astea am dormit destul de bine.Acum nu mai simt asa durerile.Oricum ma simt pregatita,abia astept sa imi cunosc minunea.

Lori la multi ani feciorului pe maine.Sa fie sanatos si sa va bucure in continuarepupici

Multumim!Cheek Kiss Nastere usoara si fara probleme!majoreta
Iulia13
Scris: Sunday, October 6, 2019 1:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2017
Adina Mariana wrote:
Va tin la curent.Va multumesc fete dragipupici Cred ca inca mai dureaza,ma mai lasat de la magne b6.Este atat de nou totul..Noaptea ma durut destul de tare tot mijlocul si nu ma lasat de la nospa,cu toate astea am dormit destul de bine.Acum nu mai simt asa durerile.Oricum ma simt pregatita,abia astept sa imi cunosc minunea.

Lori la multi ani feciorului pe maine.Sa fie sanatos si sa va bucure in continuarepupici

Poate bebe vrea sa te cunoasca cât de curând Adina hearts Simo a mea tot într-o zi de 6 s-a nascut, astazi avem 4 lunite. Î?i doresc na?tere u?oara ?i multa sanatate la amândoi Hilar
Adina Mariana
Scris: Sunday, October 6, 2019 2:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Iulia eu cred ca se pregateste doar dar mai dureaza.Bebe meu a venit cand nu ne asteptam deloc si imi era programata operatia de laparoscopie.Cred ca asa o sa vina si acuma tot pe nepregatite,cand ma astept mai putin dar poate ma pregateste inainte cu cateva zile.Vedem..computerlove
Rose
Scris: Sunday, October 6, 2019 6:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2018
Andreea06 wrote:
Adina, hai ca ai mai prins o casuta, ultimaaaa Crazy

Burtici noi ce vor inscrise pe lista?

Si eu vreau :) Mi-am facut ticket. As ocupa fericitul ultim loc.
Rose
Scris: Sunday, October 6, 2019 6:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2018
Adina Mariana wrote:

Bine v-am gasit tuturor!

Nastere usoara, Adina! Am emotii pentru tine! Pregatita esti, putere vei gasi atunci sa faci fata emotiilor si experientei noi! majoreta
Cata123
Scris: Sunday, October 6, 2019 6:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
Fetelor, de missy nu stiti nimic? Am tot intrat sa vad ca scrie ca este bine bebelul si nimic..
Nella
Scris: Sunday, October 6, 2019 6:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Rose wrote:

Si eu vreau :) Mi-am facut ticket. As ocupa fericitul ultim loc.

Sarcina usoara si la termen î?i doresc!!!
Nella
Scris: Sunday, October 6, 2019 6:58 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Cata123 wrote:
Fetelor, de missy nu stiti nimic? Am tot intrat sa vad ca scrie ca este bine bebelul si nimic..

Din pacate chiar nu avem nici o veste... ?i eu sunt îngrijorata pt ea... Speram sa fie totul în regula ?i vina cât mai curând cu vesti bune... Doamne ajuta!
Adina Mariana
Scris: Sunday, October 6, 2019 7:18 PM
Nivel

Rose wrote:

Bine v-am gasit tuturor!

Nastere usoara, Adina! Am emotii pentru tine! Pregatita esti, putere vei gasi atunci sa faci fata emotiilor si experientei noi! majoreta
Multumescpupici Se pare ca ai prins barzuca measic Bine ai venit in aceasta casuta si sarcina usoara iti dorescpupici
Adina Mariana
Scris: Sunday, October 6, 2019 7:19 PM
Nivel

Cata123 wrote:
Si eu intru des sa vad daca nu a scris.Sper din suflet ca sunt bine amandoi.Missy te asteptam cu vesti,nu ne tine asaCray
Rox
Scris: Sunday, October 6, 2019 7:45 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2018
Buna fetelor. Vreau si eu pe listuta:)
Adina Mariana
Scris: Sunday, October 6, 2019 8:24 PM
Nivel

Rox wrote:
Buna fetelor. Vreau si eu pe listuta:)
Trebuie sa iti faci tiket ca noi.Dai clik pe unul din tiketele noastre,iti faci cont,iti alegi modelul de tiket care iti place,adaugi datele cum ti se cer si copiezi codul de la BbCode unde is linkurile si pui in semnatura ta.
Georgy06
Scris: Sunday, October 6, 2019 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2018
Adina Mariana wrote:
Vedem,urmaresc.Inca mai dureaza cred,chiar nu stiu.Ma simt ciudat ca nu stiu la ce sa ma asteptHilar Oricum va tin la curent daca ma apucasic

Adina, si eu intru zilnic sa vad ce mai faci. Nu pot sa cred ca se apropie momentul, te urmaresc cu drag de la aspirante, nu stiu de ce, chiar daca nu te cunosc personal, imi esti tare draga. :) nastere usoaara, sa fie cum ti-ai imaginat. Facem galerie pentru bebehearts
Adina Mariana
Scris: Sunday, October 6, 2019 9:51 PM
Nivel

Georgy06 wrote:

Adina, si eu intru zilnic sa vad ce mai faci. Nu pot sa cred ca se apropie momentul, te urmaresc cu drag de la aspirante, nu stiu de ce, chiar daca nu te cunosc personal, imi esti tare draga. :) nastere usoaara, sa fie cum ti-ai imaginat. Facem galerie pentru bebehearts
Esti o dragutapupici Iti multumesc frumos pt.gandurile bune.Si eu iti doresc numai bine si sarcina usoara in continuarecomputerlove
Iulia13
Scris: Sunday, October 6, 2019 10:38 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Adina Mariana wrote:
Iulia eu cred ca se pregateste doar dar mai dureaza.Bebe meu a venit cand nu ne asteptam deloc si imi era programata operatia de laparoscopie.Cred ca asa o sa vina si acuma tot pe nepregatite,cand ma astept mai putin dar poate ma pregateste inainte cu cateva zile.Vedem..computerlove

Vrea sa va tina în suspans ?i sa va faca o surpriza Hilar pupici de la noi ?i a?teptam vesti cât de curând hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.