Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| Adina Mariana wrote:Va tin la curent.Va multumesc fete dragi Cred ca inca mai dureaza,ma mai lasat de la magne b6.Este atat de nou totul..Noaptea ma durut destul de tare tot mijlocul si nu ma lasat de la nospa,cu toate astea am dormit destul de bine.Acum nu mai simt asa durerile.Oricum ma simt pregatita,abia astept sa imi cunosc minunea. Lori la multi ani feciorului pe maine.Sa fie sanatos si sa va bucure in continuare
Multumim! Nastere usoara si fara probleme! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Adina Mariana wrote:Va tin la curent.Va multumesc fete dragi Cred ca inca mai dureaza,ma mai lasat de la magne b6.Este atat de nou totul..Noaptea ma durut destul de tare tot mijlocul si nu ma lasat de la nospa,cu toate astea am dormit destul de bine.Acum nu mai simt asa durerile.Oricum ma simt pregatita,abia astept sa imi cunosc minunea. Lori la multi ani feciorului pe maine.Sa fie sanatos si sa va bucure in continuare
Poate bebe vrea sa te cunoasca cât de curând Adina Simo a mea tot într-o zi de 6 s-a nascut, astazi avem 4 lunite. Î?i doresc na?tere u?oara ?i multa sanatate la amândoi |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Iulia eu cred ca se pregateste doar dar mai dureaza.Bebe meu a venit cand nu ne asteptam deloc si imi era programata operatia de laparoscopie.Cred ca asa o sa vina si acuma tot pe nepregatite,cand ma astept mai putin dar poate ma pregateste inainte cu cateva zile.Vedem.. |
|
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
| Andreea06 wrote:Adina, hai ca ai mai prins o casuta, ultimaaaa Burtici noi ce vor inscrise pe lista?
Si eu vreau :) Mi-am facut ticket. As ocupa fericitul ultim loc. |
|
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
Bine v-am gasit tuturor!
Nastere usoara, Adina! Am emotii pentru tine! Pregatita esti, putere vei gasi atunci sa faci fata emotiilor si experientei noi! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| Fetelor, de missy nu stiti nimic? Am tot intrat sa vad ca scrie ca este bine bebelul si nimic.. |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Rose wrote:
Si eu vreau :) Mi-am facut ticket. As ocupa fericitul ultim loc.
Sarcina usoara si la termen î?i doresc!!! |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Cata123 wrote:Fetelor, de missy nu stiti nimic? Am tot intrat sa vad ca scrie ca este bine bebelul si nimic.. Din pacate chiar nu avem nici o veste... ?i eu sunt îngrijorata pt ea... Speram sa fie totul în regula ?i vina cât mai curând cu vesti bune... Doamne ajuta! |
|
| Rose wrote:Bine v-am gasit tuturor! Nastere usoara, Adina! Am emotii pentru tine! Pregatita esti, putere vei gasi atunci sa faci fata emotiilor si experientei noi! Multumesc Se pare ca ai prins barzuca mea Bine ai venit in aceasta casuta si sarcina usoara iti doresc |
|
| Cata123 wrote:Fetelor, de missy nu stiti nimic? Am tot intrat sa vad ca scrie ca este bine bebelul si nimic.. Si eu intru des sa vad daca nu a scris.Sper din suflet ca sunt bine amandoi.Missy te asteptam cu vesti,nu ne tine asa |
|
Inregistrat: 1/20/2018 Mesaje: 163
| Buna fetelor. Vreau si eu pe listuta:) |
|
| Rox wrote:Buna fetelor. Vreau si eu pe listuta:) Trebuie sa iti faci tiket ca noi.Dai clik pe unul din tiketele noastre,iti faci cont,iti alegi modelul de tiket care iti place,adaugi datele cum ti se cer si copiezi codul de la BbCode unde is linkurile si pui in semnatura ta. |
|
Inregistrat: 6/26/2018 Mesaje: 238
| Adina Mariana wrote:Vedem,urmaresc.Inca mai dureaza cred,chiar nu stiu.Ma simt ciudat ca nu stiu la ce sa ma astept Oricum va tin la curent daca ma apuca Adina, si eu intru zilnic sa vad ce mai faci. Nu pot sa cred ca se apropie momentul, te urmaresc cu drag de la aspirante, nu stiu de ce, chiar daca nu te cunosc personal, imi esti tare draga. :) nastere usoaara, sa fie cum ti-ai imaginat. Facem galerie pentru bebe |
|
| Georgy06 wrote:Adina, si eu intru zilnic sa vad ce mai faci. Nu pot sa cred ca se apropie momentul, te urmaresc cu drag de la aspirante, nu stiu de ce, chiar daca nu te cunosc personal, imi esti tare draga. :) nastere usoaara, sa fie cum ti-ai imaginat. Facem galerie pentru bebe Esti o draguta Iti multumesc frumos pt.gandurile bune.Si eu iti doresc numai bine si sarcina usoara in continuare |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Adina Mariana wrote:Iulia eu cred ca se pregateste doar dar mai dureaza.Bebe meu a venit cand nu ne asteptam deloc si imi era programata operatia de laparoscopie.Cred ca asa o sa vina si acuma tot pe nepregatite,cand ma astept mai putin dar poate ma pregateste inainte cu cateva zile.Vedem..
Vrea sa va tina în suspans ?i sa va faca o surpriza pupici de la noi ?i a?teptam vesti cât de curând |
|
|